clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
ωραίος τύπε , ποτέ την έβγαλες ; Είναι από διακοπές που είχες πάει ;
ναι στην Αστραλία, έψαχνα το αντιγόνο σου...
ωραίος τύπε , ποτέ την έβγαλες ; Είναι από διακοπές που είχες πάει ;
όντος ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο !!! Έχει παρερμήνευσε τα λόγια μου (μην φοβάσε Ναταλί εσένα θέλει)... Πέρα από αυτό Ευχαρηστω κάποιους συναγωνιστές που στηρίζουν με τον τρόπο τους !!! Πραγματικά respect!! Και με αυτό νιωθο πως έχω βαλο ένα μικρό λιθαράκι μέσα εδώ τόσα χρόνια !!!! Για τελευταία φορά αγχώθηκα με την ΕΛΕΝΗ !!! Με την μαλακια που έκανα !!! Και μετά αγχώθηκα για το πως θα ξαναπάω με την Εβελίνα μην την κολησο τίποτα !!! Μετά αγχώθηκα με αφορμή την Ελένη μην έχω άρπαξε κάτι από πιο πριν με την Εβελίνα με της μαλακιες που έκανα (δεν θα ξανά αναφερθο δεν υπαρχη νόημα...) έκανα σήμερα αυστραλιανό αντιγωνο ηπατίτιδα β δηλαδή και βγήκε αρνητικό οκ; Ξεκαθάρισα !!!!!! Τέλος δεν συστηνο σε κανέναν να πάει με την Ελένη διότι τώρα μπορεί να μην έχει κάτι ακόμα..αλλά επηδη κάνει ακαποτα μπορεί αυτοί να απόκτηση !!!! Όσο αναφορά με την Εβελίνα είναι τέλειος επιλεκτική !!!!!! Όσο αναφορά την Ελένη πιστεύω πως βλέπει ποιοι φοβούνται και κάνει ακα για να βγάλη κανα φράγκο παραπανο !!! Τώρα αν πάει ένας γύφτος μαστουρωμενος κτλ δεν θα πρότεινε ακα !!! Όταν μου το πρότεινε μου λέει θες ακα ; Το κανείς ακα ; Λέω αν δεν έχεις καμία αρρώστια ναι διότι φοβαμε πολύ αλλά θέλω να γαμησο ακαποτα .. μου είπε μην φοβασε με καθαρούς πάω σαν εσένα που φοβούνται Χί χι χι και γέλασε .... Τα ξεκαθάρισα !;; Όλα καλά τώρα ;Συγνώμη που παίρνω θέση, αλλά που διάβασες και σε ποιο μύνημα έγραψε ο Formet ότι η Εβελίνα είναι ερωτευμένη μαζί του? Μήπως μου διέφυγε?
Συγνώμη λάθος έστειλα το ποστ σ'εσενα. Αφού έχει το τελ της και τον ζηλεύει αυτονόητο είναι.Συγνώμη που παίρνω θέση, αλλά που διάβασες και σε ποιο μύνημα έγραψε ο Formet ότι η Εβελίνα είναι ερωτευμένη μαζί του? Μήπως μου διέφυγε?
Να και η απειλές ..... εγώ είπα πως είναι καθαρή πως δεν έχω κάτι ούτε εγώ και πριν λίγο παρέλαβα εξετάσεις !!!και το συνεχίζεις Ναταλία; Και απειλής ; Εγώ ο βλάκας φταίω που έχω πει σε όλους τα καλύτερα λόγια εδώ και 3 χρόνια ...
Θεωρείς απειλή που σε προσκαλω στο μαγαζί να μιλήσουμε;;; Φοβάσαι μία 55 χρόνη γυναίκα; Θες να γίνει όλα δημόσια; Τότε απάντησε μου, αφού μιλάς με την Εβεληνα στο τηλέφωνό γιατί έχει εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα; Τι έχει; Βαριά γρίπη δεν έχει. Περιμένω.Να και η απειλές ..... εγώ είπα πως είναι καθαρή πως δεν έχω κάτι ούτε εγώ και πριν λίγο παρέλαβα εξετάσεις !!!και το συνεχίζεις Ναταλία; Και απειλής ; Εγώ ο βλάκας φταίω που έχω πει σε όλους τα καλύτερα λόγια εδώ και 3 χρόνια ...
το καλυτερο τεστ αυτη την
στιγμη 4ης γενιας εχει αξιοπιστα αποτελεσματα
μετα τις 3 -4 εβδομαδες,απο την επαφη
Μόνο τον θεό φοβαμε κατάλαβες ? Δεν σε φοβαμε και αν θες ερχόμε με 5 φίλους μου τώρα θες ; Θες να έρθω ; Αν πεις έλα ερχόμαστε τώρα !!! Αλλά μετά μην με παρακαλάς να φυγο !!! Σου είπα σταματά και το συνεχίσεις και μάλιστα δημόσιαΣυγνώμη λάθος έστειλα το ποστ σ'εσενα. Αφού έχει το τελ της και τον ζηλεύει αυτονόητο είναι. Θεωρείς απειλή που σε προσκαλω στο μαγαζί να μιλήσουμε;;; Φοβάσαι μία 55 χρόνη γυναίκα; Θες να γίνει όλα δημόσια; Τότε απάντησε μου, αφού μιλάς με την Εβεληνα στο τηλέφωνό γιατί έχει εξαφανιστεί εδώ και ένα μήνα; Τι έχει; Βαριά γρίπη δεν έχει. Περιμένω.
ηρέμησε φίλος. Όσο απαντάς τόσο θα συνεχίζει.δεν αξίζει να χάσεις το χρόνο σουΜόνο τον θεό φοβαμε κατάλαβες ? Δεν σε φοβαμε και αν θες ερχόμε με 5 φίλους μου τώρα θες ; Θες να έρθω ; Αν πεις έλα ερχόμαστε τώρα !!! Αλλά μετά μην με παρακαλάς να φυγο !!! Σου είπα σταματά και το συνεχίσεις και μάλιστα δημόσια
μα έκανα για β !!! Και είμαι οκ!! Όταν μια έχει aids έχει και όλα τα αλλά μαζί !!θα σχολιασω δεν αντεχω
formet το καλυτερο τεστ αυτη την
στιγμη 4ης γενιας εχει αξιοπιστα αποτελεσματα
μετα τις 3 -4 εβδομαδες,απο την επαφη
ρε formet,ειλικρινα,πες μου τι ψηφιζεις?
Δεν ξανά ασχολούμε φίλε μου , διότι με έχει αρρωστήση το θέμα από χτεςηρέμησε φίλος. Όσο απαντάς τόσο θα συνεχίζει.δεν αξίζει να χάσεις το χρόνο σου
να πας ξανά για εξετάσεις αν νοιώθεις άρρωστος...Δεν ξανά ασχολούμε φίλε μου , διότι με έχει αρρωστήση το θέμα από χτες
Νια για λίγο. Η Εβεληνα παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπήκε στο χειρουργείο, έγινε επέμβαση. Τα ραμματα θα φαίνονται για πολύ ακόμα αλά είναι μικρά. Όλα τα έγραφα από το δημόσιο νοσοκομείο θα τα έχει η μικρή μαζί της, όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ μπορούν να τα δουν. Ευχαριστώ. Και ζητώ συγγνώμη για τα ποστ μου. Δεν έπρεπε καν να ασχοληθώ με αυτά. Χαιρετίσματα.Ναταλυ μηπως θα γυρισει η Μαιρη;
Περαστικα στην Εβελινα. Ειδοποιησε μας οταν επιστρεψει η Μαιρη για να την επισκεφθουμε.Νια για λίγο. Η Εβεληνα παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπήκε στο χειρουργείο, έγινε επέμβαση. Τα ραμματα θα φαίνονται για πολύ ακόμα αλά είναι μικρά. Όλα τα έγραφα από το δημόσιο νοσοκομείο θα τα έχει η μικρή μαζί της, όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ μπορούν να τα δουν. Ευχαριστώ. Και ζητώ συγγνώμη για τα ποστ μου. Δεν έπρεπε καν να ασχοληθώ με αυτά. Χαιρετίσματα.