Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (5 μέλη και 112 επισκέπτες)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
ειπαμε εδω μεσα ο καθενας πραττει αναλογως με την σκεψη του και τα κριτιρια του. παρολα αυτα εχουμε καμια φωτο απο αυτην την εβελινα που γινεται τοσος ντορος να την δω απο περιεργεια;;;;
Η περιέργεια έκανε την γυναίκα του Λωτ ,αλάτι τυπε. :hi:

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
χαχαχαχαχ καταλαβα τι λες απλα θελω να δω τι σοι γκομενα ειναι αυτη η εβελινα. καθαρη περιεργεια και μονο.
Επειδή ο καθένας έχει τα γούστα του μπορεί για το φίλο Formet να είναι ότι καλύτερο και για εμάς ότι χειρότερο.Περι ορεξεως κολοκυθόπιτα ,.!

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Περασε κανεις σημερα απο Κολωνου 30Β; Συνεχιζεται το λαικο προσκυνημα;

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
Δυδυμου 27 σήμερα δούλευες απόγευμα αλιονα και Ελένη από αλκιβιαδου....και η αλιονα είμαι Βεβαιοσ πως είναι καθαρή
οπως ειναι καθαρη και η ελενιτσα ε;;; οσοι εχουν περασει με αλιονα λενε τ καλυτερα και δεν εχει αφησει κανεις ουτε καν να περασει σαν υπονοουμενο οτι πεχτηκε ρομαντισμος. τωρα αμα αλλα κανουν μεσα κ αλλα γραφουν τ να πει κανεις....δεν προκειται να κρινω κανεναν γιατι δεν ειμαι αρμοδιος. ο καθενας κρινεται απο τισ πραξεις του. καλα να περναμε με υγεια ευχομαι

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
και μιας και τ θυμηθηκα χθες το μεσημερακι κατα τισ 11μιση περιπου ανεβηκα αθηνα για δουλειες και εριξα και μια ματια απο πιπινου. εγαμευθη η τζουλια με τα τατου σε φουλ προγραμματακι. καλο στισιμο για να τον φαει και στο τελος εβγαλα τ κρανος και πεταξα το υγρο πυρ στο κορμι της. καλο ξεφορτωμα θα ελεγα.

Ναταλη

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Επισης θέλω να πω και αυτό που με τρώει πραγματικά τύποι μου και οποίος ξέρει ας μου πει .. έχω κάνει πολλές φορές ακαποτα με την Εβελίνα αχαρνων 85 .. μειλαμε είχε αρκετές φορές βγει λίγο αίμα από την πολύ συχνή επαφή ... λοιπόν με έχει στρεσάρει ότι έχει εξαφανίστηκε και κάπου άκουσα ότι κάτι αρρώστησε η κάτι τέτοιο!!! Αυτό με βασάνιζε και όχι το ένα στα γρήγορα κάρφωμα που έκανα στην Ελένη αλκιβιαδου !! Οποίος ξέρει ας πει τύποι μου!!
Ακάποτο με την Εβελινα δεν έχεις κάνει ποτέ.  Απλά δεν κάνει ποτέ και έχει εξετάσεις γιατρού. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να δει. Μήπως με άλλη κοπέλα την μπερδεύεις;
Να μην πιστεύεις ότι ακούς αλλά αφού επιλέγεις μόνο σου να κάνεις κααποτα είναι δικιά σου ευθύνη και εσύ φταις ειδικά με άλλες που πας όπως λες.

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
Η προπαγανδομπουρδελοκατασταση στο φουλ.ΕΛΕΟΣ.
Τρομοκρατειτε τον κοσμο.Καποιος πρεπει να παρει θεσει αλλιως θα ειναι ενα ερμεο κοτετσι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η προπαγανδομπουρδελοκατασταση στο φουλ.ΕΛΕΟΣ.
Τρομοκρατειτε τον κοσμο.Καποιος πρεπει να παρει θεσει αλλιως θα ειναι ενα ερμεο κοτετσι
πες τα χρυσό στόμε !!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Μπορω καπως να καταλαβω την ψυχολογια των τυπων που πηγαινουν ακαποτα.

1) Αν το κανεις εστω και μια φορα, μαλλον κολλαει το μυαλο. Δυσκολα θα ικανοποιηθει με κατι λιγοτερο απο ακαποτο υποθετω. Οποτε ο ακαποτος καταδρομεας, θα ζηταει το ακαποτο η τουλαχιστον θα προσπαθησει να την παει εκει τη δουλεια σιγα σιγα μεσω της επισκεψιμοτητας και της οικειοτητας.
Θα το θελει και θα το ψαχνει σαν τα ναρκωτικα ενα πραμα, αλλα χωρις ναρκωτικα. Οποτε αν δηλωθει κατι σαν οτι "Δεν το ξανακανω" ειναι απλα της στιγμης και αργα η γρηγορα θα το ξανακανει.

2) Οι κοπελες μπορουν να εχουν οικειοτητα με καποιους και να αφεθουν. Μπορει εξω να ανακοινωνεται υπεραπλο προγραμμα και η κοπελα μεσα να κανει παπαδες χωρις να το ξερει κανεις, ουτε η υπηρεσια ουτε οσοι προστατευουν το κοριτσι. Πιστευω οτι ολες οι κοπελες το εχουν κανει λιγο πολυ.

3) Η ανθρωπινη ψυχολογια ειναι ευαισθητη και δουλευει με βασει το συναισθημα. Τα συναισθηματα ειναι και καπως random στον καθεναν. Για μια στιγμη καυλας μπορει να γκρεμισει χρονια και χρονια κατι που εχει χτισει με κοπο οπως την υγεια του.

Εδω δεν ειναι φυσικα δικαστηριο ουτε θα βαλουμε στον τοιχο τον formet ουτε κανεναν.

Ο καθενας επιλεγει τι θα κανει με οτι κοστος-συνεπειες θα εχει.

Οποιος θελει να νιωθει ασφαλεια, να προσεχει ο ιδιος την παρτη του οπως να προσεχει με ποιες παει και τι θελει απο αυτες.

Τωρα οσο αφορα για το ποια ειναι η αληθεια απο οσα περιγραφτηκαν του τυπου

-"Οπως σας τα λεω εγινε"
-"Οχι, δεν εγινε ετσι, δεν ξερεις τι σου γινεται λες ψεμματα"

παντα σε τετοιες περιπτωσεις η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.

Υγιαινετε

Επισκέπτης
εγώ είχα βγάλει τα χείλη μου στο στόμα κάτι σαν μυτερά άσπρα σπυριά!!! Τα έκοψα με το νύχι !! Έγινε καπάλο ξεφλουδίσε και τώρα δεν έχω κάτι , μπορεί να ήταν και έρπεις !! Για τον άνδρα ενοεις εμβόλιο; Όσο αναφορά την γυναίκα πρέπει λένε να είναι παρθένα για να κάνει το εμβόλιο αλλιώς το εμβόλιο σε μια που είδη έχει Hpv  δεν την προστατεύει
Δεν ισχυουν αυτα. Εχει δοκιμαστει και στα δυο φυλλα σε ολες τις ηλικιες. Εσυ καλο ειναι να πας σε αφροδισιολογο πρωτα για θεραπειες. Βεβαια θα μου πεις ενα σωρο κοσμος δεν εχει κολλωδες δυσοσμο υγρο στον πουτσο που παει και το τριβει στα βυζια και το στομα πουτανων στη Φυλης; Οι περισσοτεροι μην σου πω.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πες τα παικταρά μου!!!  :rockon: :rockon: :rockon: Το βρήκαν όλοι εύκολο να στοχοποιούν τα κορίτσια των σπιτιών, τη στιγμή που η κάθε "οσία παρθένα" ελλ(ε)ηνίδα πηδιέται στις τουαλέτες των club με τον κάθε τυχάρπαστο, κολάει τις μύριες όσες ασθένειες εν αγνοία της και αρνείται να κάνει οιαδήποτε σχετική εξέταση. Και σα να μη φτάνει αυτό, το παίζει και "υπεράνω πάσης υποψίας" στον περίγυρο... Κατά τα άλλα, αυτές δεν είναι επικίνδυνες...
οντως πολλές ειναι που το παίζουν Παναγίες παρθένες κ γαμιουνται κρυφά,
στο φαρμακείο που παω η υπάλληλος εκει ειναι τέτοιο στυλ το παίζει όσια μαρια κ να σου στα ξαφνικά έγκυος άφαντος ο πατέρας το μεγαλόνη μονη της,
βέβαια ειναι προς τιμήν της που το κρατηςε που δεν έκανε εκτρωςη,εκει που θέλω να καταλήξω πολλές ειναι του τυπου ντροπαλες άγιες κ απο την αλλη γαμιουνται ασύστολα με οποιον να ειναι κουβαλώντας τοςςες αρωςτιες ενώ εμείς στοχωποιουμε τις εκδιδομενες κ οπως λέει κ ο σοφός λαός πουτσα στο μουνι +κωλο+στόμα και ψυχή στο παράδεισο δεν παει..

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ακάποτο με την Εβελινα δεν έχεις κάνει ποτέ.  Απλά δεν κάνει ποτέ και έχει εξετάσεις γιατρού. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να δει. Μήπως με άλλη κοπέλα την μπερδεύεις;
Να μην πιστεύεις ότι ακούς αλλά αφού επιλέγεις μόνο σου να κάνεις κααποτα είναι δικιά σου ευθύνη και εσύ φταις ειδικά με άλλες που πας όπως λες.

Σορρυ κιολας ετσι, αλλα οπως εχει γινει το πραμα με τις διαφορες καταστασεις που δεν θελω να περιγραψω, χαρτια γιατρου βγαζει ο καθενας οσα θελει οποτε θελει και οπως τα θελει.

50ευρω παραπανω αμα δωσεις στο γιατρο, ο γιατρος μεχρι και τα "Απαντα του Καβαφη" σου γραφει επανω στα χαρτια αμα θελεις...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
Είπα πεντακάθαρος διότι παρόλα αυτά !!! Εδώ και 7 χρόνια όλες οι εξετάσεις μου δείχνουν καθαρές!!! Η χοντρη λεσβία που λες ,για μένα είναι ένας Άγγελος στον παράδεισο μέσα στην κόλαση που ζω...Την Εβελίνα την εμπιστεύομαι όσο δεν φαντάζεσαι !! Έχω τύψεις που πήγα με άλλη !!! Και για να ενημερώσω κιόλας διότι εδώ γιαυτο είμαστε η Εβελίνα αρχές Φλεβάρη έρχεται είναι υγιείς απλά έπαθε μια βαριά γρίπη !!! Κάθε φορά που με γλύφει αυτή η γυναίκα και γλωσοφιλιομαστε η άμυνα του οργανισμού μου βαράει κοφτές !!! Όταν αγαπάς ..... αφιερωμένο στην Εβελίνα αν παρακολουθή!!! ΣΑΓΑΠΩ!!!
Αφού την αγαπάς,να την παντρευτείς! :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Περιμενοντας τον Quaresma να κανει ενημερωση απο Μεταξι :S :S :S

Συνημμένα

• yreli.jpg
    yreli.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 21

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αφού την αγαπάς,να την παντρευτείς! :2funny:
παιδιά σας παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ το θέμα γιατί πριν λίγο μειλισα μαζί της και έκλαιγε !!! Διότι διαβαζη μέσα εδώ !!! Εκτός αυτό με σκυλοβρίσε  που πήγα με την Ελένη!!! Ας το σταματήσουμε μην έχω μπλεξίματα με εκτίμηση συναγωνιστές μου !!!

The Trooper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
5
Like
236
Πόντοι
280
Πρωινή πορνοκαταδρομικη έφοδος  :walkingpenis: χθες το πρωί που κατέληξε στη Νάνσυ  :cum: στη Φυλής 54.
Τιμιότατο το μωρό  :babycry: με τις καμπύλες του  :assshake: έδωσε ότι και όσα έπρεπε για να  :fuck2: για να περάσω καλά έστω και με απλό πρόγραμμα!  :-

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom