Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (4 μέλη και 73 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Σορρυ για την "αφελή" ερώτηση αλλά αυτό όπως και το 40 στην Σπύρου Πατση είναι μπουρδελα ή studio τελικά γιατί έχω μπερδευτεί  :S
Ξενοδοχείο 5 αστέρων είναι  :hi:

Σοβαρά τώρα, αφού σου λέει ότι οι τιμές είναι από 20 ευρώ σαν τι λες να είναι ; :think:  :S :S :S
 

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Μηνύματα
560
Κριτικές
37
Like
1.815
Πόντοι
1.076
Μιας και το αναφέρατε η Μικαέλα διακοπάρει ή χαιρέτησε μια και καλή;
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.635
Like
7.579
Πόντοι
1.056
Φ84ΑΚΑΤΩ Μπιουτυ σημερα κατα τις 6 :afro: :afro:
ΤΙ ΠΙΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ :worship: :worship: :worship:
ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΓΡΙΚΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ :wanker: :headbaning2: :headbaning2:
Κανει κα ανευ ελαστικου αλλα εγω το αποφευγω με τανες :birdman: :turkydance: :turkydance:
Παραλληλα εβαζε στο στομα της ενα ενα τα μπαλακια :animatedballs: κανοντας τα να αισθανονται μια ιδιαιτερη μεταχριστουγεννιατικη θαλπωρη :respect: :respect: :respect:
Ευχαριστησα την μαυρη θεα  :fuck2: :fuck2: :fuck2:τελειωνοντας στην κωλαρα κ την πλατη της :happy: :happy: :happy:
Περασα κ απο το ανακαινιζμενο Φ66ΔΕΞΙΑ,εκει δουλευε μαλλον η Σονια με μεγαλα μεμε για την ηλικια κ το σωμα της :gumtits:
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.635
Like
7.579
Πόντοι
1.056
Επιρρεπή, νωριτερα (ωρα 10.00) κατεβηκα στην Μ.Αλεξάνδρου για να δοκιμασω την Βίκυ στο 22 ισογειο. Εις μάτην. Κλειστο, όπως και ο όροφος (και χθες τα ιδια). Στο Ιάσωνος 44, εξωτερικά εχουν ολοκληρωθει οι εργασιες. Μεσα θα εργαζονται οι μαστόροι. Στο δε Ιάσωνος 32 ειδα ότι εξω υπαρχουν σκαλωσιές και τα δικτυα προστασιας, οπως ορθά επισήμανες.
Στην ιδια οδο περιφερονταν μαυροι, πρεζόνια, πακιστανοαφγανοί και σία. Και η βρώμα βρώμα. Τα ξερεις.
:hi:

------
Live ενημερωση λιγο νωριτερα (10.00-10.30 /09.Ι.2019] στην οδό Βέργας:

-Αφου προσεκρουσα σε κλειστές θύρες στο Μ. Αλεξανδρου 22 ισογειο (για Βικυ) :headbang: & ηθελα να κανω τελειωτικο σε στομα εργαζομενης, κατευθυνηθηκα στο υπογειο της οδου Βέργας 6 για την Μπάρμπορα. Ηξερα ότι θα είναι ξεκουραστη, αλλά επρεπε να παω με τα νερά της. Οντως την ειδα στο κουζινακι με καλη διαθεση και μου ζητησε να μπω. Νωριτερα η τσατσά επιβεβαιωσε ότι κανει ελ.στοματικο & τελειωτικό. Περασα. Η Μπαρμπορα εχει πιασιματα (δεν είναι χοντρή), 3ρι στηθος, θεσπεσια κωλάρα και πονηρό βλεμμα. Η συνευρευση ηταν απολυτως επιτυχημενη. :sunglasses: Το ελ.στοματικο πολύ καλό. Εγινε πολύ καλο πηδημα σε διαφορες στασεις επιπέδου στουντιο ταινιών Elegant Angel. Ειδικά στο cow girl εδωσε ρεσιτάλ. Δεν εκλεψε σε καμιά σταση και δεχθηκε βαθιες διεισδυσεις. Μου θυμισε λίγο σαν να πηδουσα την πορνοσταρ Jaclyn Taylor. Πρωκτικο δεν ζητησα (μαλλον δεν δινει παντα). Στο τελος εγινε μεγαλοπρεπεστατη καταθεση σπερματος στο στομα της. :rockon: Και μαλιστα στραγγισε και την τελευταια ρανιδα πριν τα φτυσει στον νιπτηρα. Στο τελος προσφερε σοκολατακια.
   Συνοψιζω: τιμια επιλογη η Μπαρμπορα για οποιον θελει μιλφ με κωλαρα, πιασιματα. Στο στηθος θελει προσοχη. Και καταλαβα ότι δεν σηκωνει εξαρχης αγριάδες. Θα ακολουθησει κριτική επι του θέματος.

-Βεργας 6 ημιοοφος: η Μαριάννα. Μιλφ με ξανθα σγουρα μαλλιά. Νταρντανα με 5ρες βυζαρες. Σε ελ.στοματικο. Κι αυτή ευγενικη παροτι εφυγα (όπως η χθεσινη εργαζόμενη).

-Βέργας 3Β ισογειο (αριστερά): η Μαιρη. Ηταν και χθες στη β’ βάρδια. Μιλφ νταρντάνα με μακρια καστανά μαλλιά.

-Βέργας 3Α ισογειο (δεξιά): η Χριστινα. Μιλφ αδυνατη μαυρομαλλα με τατουαζ στο δεξιο μπρατσο. Με κοκκινο κομπιζεζον κ ζαρτιερες. Ως νεα στο μαγαζι αυτοπαρουσιαστηκε. Βασικά ηταν η ιδια με χθες το απογευμα. Εκανα γκάφα που εγραψα το ονομα Στελλα στην ενημερωση. Χτυπά διπλοβαρδια κι αυτή. Προγραμμα δεν ανακοινωσε.

-Βέργας 3 οροφος: η Νικόλ. Αδυνατη νεα κοπελα με 2ρι στηθος και ομορφο προσωπο. Ξανθα μαλλιά και μαυρα εσωρουχα. Ανακοινωθηκε πίπα με καπότα και τελειωτικό στο σώμα. Εδώ να σημειωσω ότι στο σαλονι εγινα μάρτυρας ενός παρολιγου επεισοδίου μεταξυ της τσατσάς και ενός τυπου 55 ετων. Αυτος χοντρός & κυρτός με ολιγον ρακενδυτο ντυσιμο. Σκουφο και γυαλιά. Κρατουσε ένα ξυλο για μπαστουνι. Η τσατσά λοιπόν του ζητησε να εξαφανιστει από το σαλονι λεγοντας: «εσυ φυγε από εδώ. Ξερεις τι εκανες προχθές στην κοπέλα μεσα. Μην ξανάρθεις». Αυτος επέμενε να μπει με χαμηλη φωνη. Η τσατσα ανενδοτη (δεν φωναζε, ουτε αρχισε να θυμωνει). Ο τυπος κατεβηκε μουρμουριζοντας βρισιές. Προφανώς καποια πουστιά ειχε κανει στην Νικόλ ή σε άλλη κοπέλα. Νωριτερα τον ειχαν διωξει και από το ισογειο 3Α.
   Επισης, να πω ότι στον οροφο του ανωτέρω οικου γινονται ηλεκτρολογικες-τεχνικες κατασκευες. Ενας μαστορας ειχε απλωσει μπαλαντέζα και κατι θα εφτιαχνε σε δωματιο που νωρίτερα αφησε κατι υλικά.
:hi:
ΥΓ στο Βεργας 6 υπογειο το δωματιο αποτελεί παραφωνια. Δεν εχει καθρεπτες, ο φωτισμός κακός και η tv με χιόνα. Στον τοιχο εχουν ξεχασει να βγαλουν το καδρο ευχων για τα Χριστουγεννα, παροτι περασαν και για τους παλαιοημερολογίτες. 
Τι τραβανε  αυτα τα κοριτσια με το καθε :zombie: :uglystupid:ρε  :effemine: μου :-( :headbang:
 

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Μηνύματα
103
Κριτικές
17
Like
579
Πόντοι
291
Δυστυχως ναι...Φαινοταν απο το σαλοναρισμα βαριεστημενη αλλα ειπα ας το ρισκαρω.
Μη εδω, μη εκει,φιλια μεχρι ενος σημειου (στηθος) και οχι πιο πανω ,αν πας και λιγο πιο κατω στην περιοχη σου κρατα το κεφαλι με το χερι της και ολη η φαση απιστευτα ξενερωτη.Ρουμανα που δεν ειναι για πολλα πολλα.Ελληνικα μιλα.
Καλυτερα να πεταγα το εικοσαρικο στο τζακι για προσαναμμα..
πανε κ τα λιοσιων..ποσο ν αντεξει πια το μουνι της ηλεκτρας της κλεοπατρας..καιρος ν αλλαξει λιγο μενου..ηλεκτρα βαλε κολο και θα με θυμηθεις..
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.635
Like
7.579
Πόντοι
1.056
Ήμουν αυτόπτης μάρτυς σε παρόμοιο επεισόδιο με τον ίδιο τύπο στο Φωκαίας 17 το καλοκαίρι όταν εργαζόταν εκεί η Μιχαέλα με τσατσά την γνωστή Εύα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής περισσότερα για τον λεγάμενο;
:zombie:
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πριν από λίγο πήρα την γνωστή Αννίτα από Λεωνίδου.  Δούλευε μαζί με την Άντζελα στο Κολωνού 48 με 10 ευρώ! Απόλαυσα την απαλή και γλυκιά ακάποτη πίπα της  :erection:
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ενά ανθρωπό-ζώο κτήνος είναι 800 κιλά! :turkydance:
Απο τα ξίγκια και το λίπος δεν μπορεί να προχωρήσει καλά γι'αυτό κρατάει ξύλινη μαγκούρα.Επίσης μυρίζει σαν ψόφιος αρουραίος!
Όλες οι πουτάνες και οι τσατσάδες τον διώχνουν από τα μπουρδέλα γιατί είναι βρωμιάρης και έχει περίεργα γούστα! :thubsdown:
λες για έναν τύπο με ένα ξύλινο στο χέρι σαν μαγκουρα αλλά τετράγωνο και ποιο ψηλό χωρίς χειρολαβή ;;;;;;;η υπόλοιπη περίγυρο ταιριάξει με κάποιον που είχα δει κάτι πάλιοτερα :think:
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.106
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
Εθεαθη η Αλιονα σημερα,το γνωστο ξανθο γαργαλιαρο-μιλφ απο (Ιασ/46 & Μεγ.Αλεξ/21). Προχωρουσε απογευματακι σαν ανεμελη τουριστρια επι της οδου Αθηνας.Εγινε αποπειρα προσεγγισης΄ αλλα εις ματην, αφου απαντησε κατι στην γλωσσα της,και το επαιξε κινεζα.  0:)
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Έκανα τσάρκα για να δω μερικές πουτανες για τις οποίες έχουν γραφτεί καλά λόγια.

Μελίνα από δίδυμου 27: Γκιλφ με κοντό μαλλί, πρόσωπο με πλαστικές υαλουρονικα και τέτοια, σώμα μέτριο, με μεσαίο πλαστικό στήθος.
Αν και εμφανισιακά δεν εκπέμπει ομορφιά, έχει μια καύλα λόγω εκφυλου προσώπου. Προσωπικά δύσκολο να την πάρω, γιατί δεν πιστεύω να αντέχει το σκληρό γαμηση :takethis: :takethis: :takethis:

Ζάνα από Φιλιππίδου 11 όροφο: Εκεί μπήκα μαζί με 2 ακυρους στο σπίτι που ήταν άδειο, καμία σχέση με αυτά που διάβασα περί σερί δωματίων και τέτοια. Τεσπα, βγαίνει η τσατσά μετά από λίγη ώρα και μας λέει ότι έχει μία κοπέλα που είναι μία εβδομάδα και έχει τρελάνει όλο το κόσμο μπλα μπλα μπλα... Βγαίνει η κοπέλα, μελαχρινή μου φαίνεται τα μαλλιά της,με κανονικό σώμα και βυζί νούμερο 2. Βγήκε με υφακι τύπου "θα κάνω ένα σαλοναρισμα και όλο και κάποιος θα περάσει". Με το που έκανε ένα γύρο από το στύλο φύγαμε αμέσως και οι 3 με την τσατσά μας λέει που πάμε, χωρίς κανείς να απαντήσει. Μέσα στο δωμάτιο μπορεί να είναι φωτιά, έξω δεν με έπεισε :-

Λίλιαν από διδύμου 8β: Ξανθιά με πιασίματα-μπρατσακια, βυζί προς το 3 πεσμένο, ομορφούλα αλλά βαριεστημενη ομιλία και σαλοναρισμα.
Μικρή παίζει να ήταν μουναρα, όχι ότι αν δεν προσέξει λίγο τον εαυτό της δεν θα ήταν μιλφαρα!!! Δυστυχώς με τέτοιο σαλοναρισμα όσο καλά λόγια και να έχω διαβάσει πολύ δύσκολα να μπω. Μάλλον αυτή παίζει με σταθερούς πελάτες :think:
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Εθεαθη η Αλιονα σημερα,το γνωστο ξανθο γαργαλιαρο-μιλφ απο (Ιασ/46 & Μεγ.Αλεξ/21). Προχωρουσε απογευματακι σαν ανεμελη τουριστρια επι της οδου Αθηνας.Εγινε αποπειρα προσεγγισης΄ αλλα εις ματην, αφου απαντησε κατι στην γλωσσα της,και το επαιξε κινεζα.  0:)
Έτσι είναι τώρα που ανέβηκε κατηγορία και δουλεύει σε στούντιο θα την έχει δει αλλιώς.
Τώρα ποια κορόιδα θα έδιναν 50€πουλα στο παλιο10€ο του Μεταξουργείου απορώ πραγματικά.
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.106
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
Έτσι είναι τώρα που ανέβηκε κατηγορία και δουλεύει σε στούντιο θα την έχει δει αλλιώς.
Τώρα ποια κορόιδα θα έδιναν 50€πουλα στο παλιο10€ο του Μεταξουργείου απορώ πραγματικά.
Δουλευει στο 50αρικο..??  :shockedeyes:
Μα εμφανισιακα ειναι ακομη πιο σιτεμενη απο τοτε που εκανε μπουκωματα με χυσια στο 10αρικο..!!  :pipa1:
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.106
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
Ιασ/37β- Μεσημβρινη ζωνη με Λορι απο τα καρπαθια ορη΄ διαθετει juicy σωμα που θα το ζηλευαν πολλες,και συμπαθητικο προσωπο.Η ξανθια φλυαρη μανταμ απο την ρωσια ανακοινωσε το υπεραπλο προγραμμα.Να σημειωθει οτι τα πακι τα περνα σε ξεχωριστα δωματια,(ετσι λεει τουλαχιστον).Περασα για μια αναμνηστικη συνεδρια, που την ξεχασα κιολας. Ολα ρομποτικα και αυτοματοποιημενα.
 

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.292
Κριτικές
107
Like
8.120
Πόντοι
24.806
Θυμάστε το όνομα της Ρωσίδας που δουλεύει 3η βάρδια (βράδυ) στο Φώκαιας 24. Θέλω να γράψω κριτική και ξέχασα το όνομα. Είναι 15 μέρες Ελλάδα μου είπε. Κάστανο μαλλί και ωραίο σώμα και πρόσωπο.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.820
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ενά ανθρωπό-ζώο κτήνος είναι 800 κιλά! :turkydance:
Απο τα ξίγκια και το λίπος δεν μπορεί να προχωρήσει καλά γι'αυτό κρατάει ξύλινη μαγκούρα.Επίσης μυρίζει σαν ψόφιος αρουραίος!
Όλες οι πουτάνες και οι τσατσάδες τον διώχνουν από τα μπουρδέλα γιατί είναι βρωμιάρης και έχει περίεργα γούστα! :thubsdown:

Αν τον διώχνουν όμως απ'όλους τους οίκους ανοχής όπως αναφέρετε.. αυτός ο άνθρωπος όπως κι αν είναι, ό,τι κι αν είναι {διότι ΔΕΝ κάνει η εμφάνιση τον άνθρωπο}.. ΔΕΝ έχει το δικαίωμα όπως όλοι εμείς ;;
Εξάλλου με τα λεφτά του ο τύπος!
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.127
Κριτικές
27
Like
6.618
Πόντοι
8.615
Αν τον διώχνουν όμως απ'όλους τους οίκους ανοχής όπως αναφέρετε.. αυτός ο άνθρωπος όπως κι αν είναι, ό,τι κι αν είναι {διότι ΔΕΝ κάνει η εμφάνιση τον άνθρωπο}.. ΔΕΝ έχει το δικαίωμα όπως όλοι εμείς ;;
Εξάλλου με τα λεφτά του ο τύπος!
τύπε το χοντρός με μαγκούρα είναι ΟΚ, το βρωμιάρης όμως με περίεργα γούστα είναι απευθείας κόκκινη  :referee:  :tooth:
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.820
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
τύπε το χοντρός με μαγκούρα είναι ΟΚ, το βρωμιάρης όμως με περίεργα γούστα είναι απευθείας κόκκινη  :referee:  :tooth:

Κι όμως ρεεέεεεε φίλος θεωρώ πως όλοι γνωρίζουμε ότι οι εκδιδόμενες βλέπουν πολλά σε αυτό τον χώρο που "επέλεξαν" να βιοπορίζονται!
Και μέσα σε αυτά είναι η απλυσιά και χίλια δυο ακόμα "ελαττώματα" που έχει ο καθένας μας..!
Εξάλλου γι'αυτό πληρώνονται.. διαφορετικά ας αλλάξουν επάγγελμα!
 

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.183
Κριτικές
14
Like
2.833
Πόντοι
2.811
Πήρα την αλβανίδα Αντζελίνα στο Ιάσωνος 37, ισόγειο, που είχε γράψει ο συναγωνιστής "Επιρρεπής" πριν λίγες μέρες. Καλούτσικη. Ανταποκρίθηκε σε γενικές γραμμές στα καθήκοντά της. Η κοπέλα είναι από τα Τίρανα και είναι ευδιάθετη. Αρνητικό της ήταν η γκρίνια στις δυνατές και βαθιές ωθήσεις. Χρειάζεται εκπαίδευση. Δεν γνωρίζω αν θα την ξανατιμήσω και πάντως όχι σύντομα.
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.127
Κριτικές
27
Like
6.618
Πόντοι
8.615
Κι όμως ρεεέεεεε φίλος θεωρώ πως όλοι γνωρίζουμε ότι οι εκδιδόμενες βλέπουν πολλά σε αυτό τον χώρο που "επέλεξαν" να βιοπορίζονται!
Και μέσα σε αυτά είναι η απλυσιά και χίλια δυο ακόμα "ελαττώματα" που έχει ο καθένας μας..!
Εξάλλου γι'αυτό πληρώνονται.. διαφορετικά ας αλλάξουν επάγγελμα!
δεν είναι υποχρεωμένες να παρέχουν υπηρεσίες σε άπλυτους με περίεργα γούστα, υπάρχουν κανόνες στα πορνεία.
είναι λάθος η σκέψη σου.


 
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom