Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Η Τζέσικα σε εμένα δεν έκανε ελεύθερο από Ρεμούνδου 21
μπορείς να δείς κριτικές γι αυτήν στα Φωκαίας 27α και 27β , καλά στησίματα μέτρια πίπα σιλικονάτα βυζιά όπου δέχεται τελειωτικό σε αυτά γενικά μέτρια συμμετοχή , είναι από τις ποιο παλιές στην πιάτσα , έχω χρόνια να την πάρω . Επίσης πρέπει να την είδες στα Φυλής 134α κυρίως, στο 134 και στο 134β , το 136 είναι κλειστό καιρό .Μάγκες μια Γκαμπριέλα από φυλής 136 ξέρετε τι πουτσες πιάνει;
Σωστά, έγραψα λάθος αριθμό.μπορείς να δείς κριτικές γι αυτήν στα Φωκαίας 27α και 27β , καλά στησίματα μέτρια πίπα σιλικονάτα βυζιά όπου δέχεται τελειωτικό σε αυτά γενικά μέτρια συμμετοχή , είναι από τις ποιο παλιές στην πιάτσα , έχω χρόνια να την πάρω . Επίσης πρέπει να την είδες στα Φυλής 134α κυρίως, στο 134 και στο 134β , το 136 είναι κλειστό καιρό .
Κύριοι, χαίρετε και καλή χρονιά.
Ενημερωση από χθεσινή απογευματινη βόλτα, μεταξύ 20:00-21:00 σε οικους του Κέντρου (7.Ι.2018, β’ βάρδια). Με κρυο και χωρις ιδιαιτερη κινηση.
τώρα live
Φυλής 65α Σονια καστανή κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Χριστίνα καστανο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Απλό πρόγραμμα η Γκαμπριέλα,ούτε καν 69.μπορείς να δείς κριτικές γι αυτήν στα Φωκαίας 27α και 27β , καλά στησίματα μέτρια πίπα σιλικονάτα βυζιά όπου δέχεται τελειωτικό σε αυτά...
Καστανά σκούρα έχουν και οι δύο, δεν συνηθίζω να μπαίνω σε κουζινακια για να δω αν δουλεύει και άλλη κοπέλα... μόνο μία σαλοναρισε, επίσης αν δεις στις ενημερώσεις μου απλό πρόγραμμα γράφω για την Γκαμπριέλα, απλά κάνει και τελειωτικό στο στήθος..Και η Σονια και η Χριστίνα είναι [εντελώς]μελαχρινες ενώ στο Φυλής 65β εκτός από το χρώμα δεν...διέκρινες ούτε ότι δούλευε και η άλλη Χριστίνα,η ξανθιά μιλφ με τις βυζαρες.
Απλό πρόγραμμα η Γκαμπριέλα,ούτε καν 69.
Kλασσικη ελλεεινικη ξερολιαση παικτη. 1 κακο - 10 καλα = 1κακο.. :SΒλέπω άρχισες πάλι επιλεκτικά ...μιας και διορθώσεις σε άλλη ενημέρωση δεν έκανες...
ξέρεις πολλά βλέπω φαίνεται και εσύ διαβάζεις χρόνια το σαιτ...
συνέχεια live στα κεντρικά της Φυλής
Φυλής 69β Κατερίνα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Χαιρετίζω τους ήρωες συναγωνιστές που πλένουν τις ψωλές τους στους νιπτήρες των μπουρδέλων, με νερό κοντά στους 4 Κελσίου.
Χαιρετίζω τους ήρωες συναγωνιστές που πλένουν τις ψωλές τους στους νιπτήρες των μπουρδέλων, με νερό κοντά στους 4 Κελσίου.
Καλησπέρα ωραίος φίλε να σαι καλά για την πληροφορία είχα σκοπό να πάω για την Πατρίτσια.Ρεμούνδου 21 δουλεύει μόνο η ρακελ απόγευμα
Περασα να τη πάρω για παρτουζα λόγω ψυχους και με τη Πατρίτσια αλά ατύχησα
Παρ όλα αυτά με αντάμειψε στο δωμάτιο με τη καλή της διάθεση και συμμετοχή
χαχα κΧαιρετίζω τους ήρωες συναγωνιστές που πλένουν τις ψωλές τους στους νιπτήρες των μπουρδέλων, με νερό κοντά στους 4 Κελσίου.