Τσάρκα κατά τις 21:00
Βέργας 3 αριστερά Βίκυ η γνωστή όμορφη αβυζη ξανθιά βγήκε βαριεστημενη από δωμάτιο...
Δεξιά μια κοκκινομαλλα Χριστίνα, μιλφ με μέτριο σώμα.
Μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω πολύ καλά...
Στο Βέργας 7 επάνω μια φωτεινή που δεν την είδα.
Διδύμου 8β η Ντιάνα, μιλφ με σωματαρα,που υστερεί (για μένα πάντα) λίγο σε βυζί (ούτε δυάρι) και πολύ σε πρόσωπο.
Και αυτή μες στην βαρεμάρα
Ρώτησα για την Λίλιαν, για την οποία πήγαινα, γιατί έχω διαβάσει ότι είναι μιλφαρα (πιο παλιά μάλιστα υπερμουναρος), αλλά είναι αδιαθετη και επιστρέφει από την Πέμπτη
.
Φώκαιας 27 όροφος, η Καρολίνα με 3αρι πεσμένο βυζί,νταρντανα, ξανθιά και ακωλη. Η τσατσά λέει ότι κάνει την καλύτερη πίπα της περιοχής
Φώκαιας 25 πήγαινα να δω τον δεύτερο μου στόχο που έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια την Ζάνα.
Δυστυχώς ήταν η Χριστίνα με την οποία έχω περάσει πολύ καλά, αλλά δεν γουσταρα σήμερα.
Πρόκειται για μιλφ, ξανθιά με μέτριο σώμα που σε εμένα έκανε 2 γαμησαμε, αλλά έχει γραφτεί από άλλα έγκριτα μέλη ότι ήταν μέτρια.
Σήμερα το σαλόνι άδειο, μάλλον πέρασε η μπογιά της :-
Η τσάντα και αυτή ξενερωσαν όταν δεν πέρασα.
Ξυδακι...
Φώκαιας 17 όροφος η Σακίρα, μελαχρινή,με καλό σώμα, πεταχτό κωλαρακι και τσαχπινα στο σαλόνι.
Ο βαψομαλλιας Τσάτσος έλεγε ύμνους για την κοπέλα και ότι παρά την λίγη κίνηση στην φυλής σήμερα από τις 17:00 έως της 21:30 περίπου που ήμουν εκεί έλεγε ότι είχε 35 ραντεβού!!!
Μάλιστα...
Δηλαδή αυτή ΧΩΡΊΣ διάλειμμα αν πήγαινε σερί από δωμάτιο σε δωμάτιο έκανε μέσο όρο 7,42 λεπτά.
Και αν έχει τόσο κόσμο γιατί δεν υπάρχουν οι πολλές κριτικές όπως υπήρχαν για την Βερόνικα ή την Άννυ όταν ήταν στην φυλής 86 ή την Τζένη στην Φώκαιας 17 ή την Αθηνά.
Ρε που τα πουλάτε αυτά!!!
Προσωπικά αν ακούς μαλακίες στο σαλόνι, όσο και να σου αρέσει η κοπέλα ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΣ
Πήγα και
Μεταξουργείο σε μερικά, αλλά δεν βρήκα κάτι καινούργιο ή ενδιαφέρον :-( :S :S :S