Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (37 μέλη και 271 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Κι όμως ρεεέεεεε φίλος θεωρώ πως όλοι γνωρίζουμε ότι οι εκδιδόμενες βλέπουν πολλά σε αυτό τον χώρο που "επέλεξαν" να βιοπορίζονται!
Και μέσα σε αυτά είναι η απλυσιά και χίλια δυο ακόμα "ελαττώματα" που έχει ο καθένας μας..!
Εξάλλου γι'αυτό πληρώνονται.. διαφορετικά ας αλλάξουν επάγγελμα!

φίλε βλέπουν πολλά αλλά μη χάσουν και το φως τους ...
Αν μισείς τις πουτάνες υπάρχουν άλλα σάιτ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δεν είναι υποχρεωμένες να παρέχουν υπηρεσίες σε άπλυτους με περίεργα γούστα, υπάρχουν κανόνες στα πορνεία.
είναι λάθος η σκέψη σου.

πρεπει να ειναι μελος παιδια :-( :S :S :S

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Κι όμως ρεεέεεεε φίλος θεωρώ πως όλοι γνωρίζουμε ότι οι εκδιδόμενες βλέπουν πολλά σε αυτό τον χώρο που "επέλεξαν" να βιοπορίζονται!
Και μέσα σε αυτά είναι η απλυσιά και χίλια δυο ακόμα "ελαττώματα" που έχει ο καθένας μας..!
Εξάλλου γι'αυτό πληρώνονται.. διαφορετικά ας αλλάξουν επάγγελμα!

Είσαι τελείως λάθος!! Δεν πληρώνονται για να πηγαίνει ο άλλος άπλυτος να πηδάει. Μόνο όσες είναι μπάζα τελείως και δεν έχουν δουλειά τα ανέχονται αυτά. Μερικοί οίκοι στο Μεταξουργείο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
φίλε βλέπουν πολλά αλλά μη χάσουν και το φως τους ...
Αν μισείς τις πουτάνες υπάρχουν άλλα σάιτ

Εάν τις μισούσα όπως αναφέρεις ΔΕΝ θα ακουμπούσα τα λεφτά μου!
Από κει και πέρα αναφέρω απλά την άποψή μου!
Σεβαστές οι δικές σας επίσης!  :hi:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
2η βαρδια
Διδυμου 27 Αλιονα μαζι με αλλες δυο τυπισσες
Διδυμου 22 Λυδια με την ξανθα τσατσα να με κυνηγαει μεχρι το πεζοδρομιο και να μου κανει "Αααχ αχχ"
Διδυμου 18Α Αλιονα ακρως ευγενικη
Διδυμου 16 Αλινα μιλφ. Πληρωθηκε αλλα με εκανε να χυσω γρηγορα επανω στο 69. Δεν μπορω να καταλαβω ακομα πως μια πατσαβουρα σαν αυτη με κανει να καυλωνω τοσο πολυ...
Διδυμου 8Β Λιλιαν.
Ρεμουνδου 21 Ρακελ και Πατριτσια. Δεν μου εκαναν εντυπωση να λεω την αληθεια. Το μαγαζι κοιταει να σπρωξει παρτουζες απο οτι καταλαβα.
Ρεμουνδου 21 δεξα, μια μελαχροινη χοντρουλα καπως. Ειρηνη νομιζω. Ρωτησα για την Αννα αλλα μου ειπαν δουλευει αλλου. Που ακριβως δεν ειπαν.

Απο την πρωτη βαρδια
Φωκαιας 27 σκαλακια μια Κορινα ξανθια νταρντανο-μιλφ με βυζαρες. Εχει δοκιμασει κανεις;
Αγκυρας 12 Τζενη (αυτη ειδα μονο)
Πιπινου 118 Σουζη (αυτη ειδα μονο)

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Αυτός πρέπει να είναι! :thumbsup:

ΥΓ: Φοράει μάυρο γελοίο σκούφο,μεγάλα βλακώδες στρογγυλά γυαλιά μυοπίας και ντύνεται με φόρμες γιατί από το πολύ πάχος δεν του κάνουν τα τζίν-παντελόνια.Έχει μία χαζόφατσα σαν κωλοκύθα μιάζει....και όταν μιλάει ρετάρει!

Ο τύπος είναι γνωστό καρτούν :turkydance:  στη πιάτσα!
δεν ξέρω αν μιλάμε για τον ίδιο αλλά ένας που ταιριάζει στην περιγραφή μου είχαν κάνει εντύπωση κάτι λιωμένα αρβυλα που φορούσε καλοκαιριατικα είχε κάνει σκηνικό στο Φώκαιας 17 όταν δούλευε το Λουίζακι για όσους θυμούνται νυχτερινή βάρδια κι επειδή ήμουνα ταχτικος με την μικρή μου είχε πει τέρατα είχα τύχει στο σαλόνι που τον έδιωξε και μετά μπήκε σε εμένα ήταν ταραγμένη και μου είπε , το ότι ήταν βρομιαρης ήταν το λιγότερο

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
2η βαρδια

Διδυμου 16 Αλινα μιλφ. Πληρωθηκε αλλα με εκανε να χυσω γρηγορα επανω στο 69. Δεν μπορω να καταλαβω ακομα πως μια πατσαβουρα σαν αυτη με κανει να καυλωνω τοσο πολυ...

Είναι περίπτωση η Πληθωρικη Αλινα πατσαβούρα δεν την λες γιατί έχει πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά σώμα αρκούδας κωλαρα μπούτια μιλάμε για τρελά φίλε χουφτωνεις πέφτεις με τα μούτρα και δεν σταματάς την έχω πάρει κάτι φορές μπορώ να πω ότι είναι τίμια και καθαρή

Απο την πρωτη βαρδια
Φωκαιας 27 σκαλακια μια Κορινα ξανθια νταρντανο-μιλφ με βυζαρες. Εχει δοκιμασει κανεις;

Έχει δοκιμαστεί φίλε από παλιά πού ήταν Περγάμου1 δεν αξίζει καλύτερα συνέχισε με την Αλινα αν γουστάρεις αυτά τα κυβικά

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
@Ramada κανονικα πατσαβουρα ειναι η Αλινα αλλα εμεις στην ελλαδα τυχαινει να εχουμε χαμηλα στανταρς και να μας αρεσουν μεγαλοκοπελες και ειμαστε πεινασμενοι για μουνι κτλ ενω στη πατριδα της τετοια ηλικια τις εχουνε για γιαγιαδες να φυλανε τα εγγονια..

Δυστυχως οπως το λες, με τα μουτρα επεσα στις βυζαρες μπουταρες, η αφη μου ενθουσιαστηκε τοσο, το κρυο εμπασε τα αρχιδια μου προς το σωμα μου αντι για προς τα κατω και εκπυσοκροτησε το οπλο με λιγα τριψιματα απο εκεινη..

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Ενά ανθρωπό-ζώο κτήνος είναι 800 κιλά! :turkydance:
Απο τα ξίγκια και το λίπος δεν μπορεί να προχωρήσει καλά γι'αυτό κρατάει ξύλινη μαγκούρα. Επίσης μυρίζει σαν ψόφιος αρουραίος!
Όλες οι πουτάνες και οι τσατσάδες τον διώχνουν από τα μπουρδέλα γιατί είναι βρωμιάρης και έχει περίεργα γούστα!
Αυτός πρέπει να είναι! :thumbsup:

ΥΓ: Φοράει μάυρο γελοίο σκούφο,μεγάλα βλακώδες στρογγυλά γυαλιά μυοπίας και ντύνεται με φόρμες γιατί από το πολύ πάχος δεν του κάνουν τα τζίν-παντελόνια.Έχει μία χαζόφατσα σαν κωλοκύθα μιάζει....και όταν μιλάει ρετάρει!

Ο τύπος είναι γνωστό καρτούν :turkydance:  στη πιάτσα!
Αὐτὸς εἶναι. Στὴν προσχεσινὴ μεσημβρινὴ ἐνημέρωση (9.Ι.2019) τὸν ἔχω περιγράψει. Στὴν τελευταία παράγραφο. Δὲν κρατᾶ ξύλινο μπαστούνι/μαγκούρα, ἀλλὰ λεπτό δοκάρι. Βέβαια πρώτη φορά τὸν εἶδα. Τὸ βέβαιο εἶναι ὅτι βγάζει περιέργα γοῦστα σὲ ὅσα δωμάτια πληρώνει καὶ εἰσέρχεται. Γι'αὐτὸ, ὅπως άνέφερα, ἡ τσατσά στὸ Βέργας 3 ὅροφο, τοῦ εἶπε: «Εσύ φύγε από εδώ. Ξέρεις τι έκανες προχθές στην κοπέλα μέσα. Μην ξανάρθεις». Δὲν ξέρω ἄν ὁ τύπος ζέχνει, ἀλλὰ εἶχε καταφέρει νὰ μπεῖ μὲ κοπέλα στὸ δωμάτιο τοῦ ἐν λόγῳ οἴκου. Τὸ λέγω διότι καθαρὸς εἶναι ὁ χῶρος, ὅπως πρόσεξα, ἄρα καὶ τὰ δωμάτια. Καὶ πολλοὶ ἐκθείαζαν τὸ Βέργας 3 καὶ εἶχε κοσμοσυρροὴ παλαιότερα. Τῶρα αφήνουν καὶ ἀσιάτες νὰ περνοῦν στὸ σαλόνι, ὅπως πρόσεξα προχθὲς τὸ βράδυ (7/1). Κουτσοὶ στραβοὶ στὸν ἅγιο Παντελεήμωνα, ἀφοῦ ἔπεσε ἡ ἐπισκεψιμότητα. Δὲν θὰ αρνηθοῦν "βρωμιάρηδες" τὴν πρώτη φορά.
Πάντως, μετὰ ὀρθά ἔπραξαν καὶ τὸν ἔδιωξαν.

τύπε το χοντρός με μαγκούρα είναι ΟΚ, το βρωμιάρης όμως με περίεργα γούστα είναι απευθείας κόκκινη  :referee:  :tooth:
:thumbsup:
Ὁ συγκεκριμένος προφανῶς ἔχει περίεργα γοῦστα καὶ μόνο σὲ ἐργαζόμενες τὰ βγάζει.

latrisbbw

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2018
Like
297
Πόντοι
21
Τυποι γνωριζει κανεις αν δουλευει καμια αραπινα εκει προς Φυλης και τι βαρδια ειναι για καταθεση και μου εχει κολησει να παω με μια black το τελευταιο διαστημα.

trupinous

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τυποι γνωριζει κανεις αν δουλευει καμια αραπινα εκει προς Φυλης και τι βαρδια ειναι για καταθεση και μου εχει κολησει να παω με μια black το τελευταιο διαστημα.

φυλης 84 μπιουτι εχει μαλιστα καλες κριτικες απο συναγωνιστες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Λίλιαν από διδύμου 8β: Ξανθιά με πιασίματα-μπρατσακια, βυζί προς το 3 πεσμένο, ομορφούλα αλλά βαριεστημενη ομιλία και σαλοναρισμα.
Μικρή παίζει να ήταν μουναρα, όχι ότι αν δεν προσέξει λίγο τον εαυτό της δεν θα ήταν μιλφαρα!!! Δυστυχώς με τέτοιο σαλοναρισμα όσο καλά λόγια και να έχω διαβάσει πολύ δύσκολα να μπω. Μάλλον αυτή παίζει με σταθερούς πελάτες :think:
γενικα οι κοπελες αυτου του οικου δεν κανουν αγγαρεια μεσα στο δωματιο, και υπαρχει ανεση χρονου...
η συγκεκριμενη που αναφερεις γενικα ειναι δεκτικη και με καλη διαθεση, κανει καλο τσιμπουκι, και το σωμα της ειναι σφιχτο (ειδικα το καλοσχηματισμενο κωλι της) παρα τα χρονια της...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
γενικα οι κοπελες αυτου του οικου δεν κανουν αγγαρεια μεσα στο δωματιο, και υπαρχει ανεση χρονου...
η συγκεκριμενη που αναφερεις γενικα ειναι δεκτικη και με καλη διαθεση, κανει καλο τσιμπουκι, και το σωμα της ειναι σφιχτο (ειδικα το καλοσχηματισμενο κωλι της) παρα τα χρονια της...
Αν εξαιρέσεις την Ντιάνα η οποία βγάζει βαριεστημάρα και στο σαλονάρισμά της, ίσως να ισχύει αυτό που αναφέρεις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Στο Κολωνού 30 2ος όροφος πήρα για πολλοστή φορά τη Νατάσα με ανανεωμένο look,κόκκινα μαλλιά ράστα,παραμένει μία από τις αγαπημένες μου εργαζόμενες με αμείωτη καύλα τέσσερα χρόνια αφότου εμφανίστηκε στο μαγαζί αυτό,μπράβο στο κορίτσι! Μαζί της η Αλίνα με ξανθά βαμμένα μαλλιά και μοντελέ κορμί. Αξιοσημείωτο είναι ότι όσο περίμενα στο δωμάτιο άκουσα πορνοδιαπραγματεύσεις από τουρίστα με την υπηρεσία στα αγγλικά, μάλλον δεν το πίστευε ότι μπορούσε να γαμήσει όμορφες γυναίκες σε αξιοπρεπές περιβάλλον με μόλις 10€... :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.795
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κεραμικού 13γ Μόνικα ξανθιά κοντή χοντρή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος Βερονικα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά κοπέλα νταρντανα με μικρό βυζι , απλό πρόγραμμα

Κολωνού 23 Τανια καστανοξανθη λεπτή κοπέλα με κοντό καρέ μαλλί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 27β Λυδία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με γυαλάκια, κανονικό 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Ειρήνη ξανθιά χοντρή κοπέλα με 2.5-3αρι βυζι, τεράστιο τατουάζ στο μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Νατάσα και Αλινα όπως είπε ο Επιρρεπής.

Κολωνού 32β Καρίνα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Μελισσα καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Ναταλι ξανθιά κοντή μιλφ, κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 53 Παολα καστανοξανθη πολύ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μια κοπέλα στο δωμάτιο.

Ιάσωνος 44 νέο Μαρία ξανθοκαστανη με ψιλοκανονικο σώμα πολλά τατουάζ 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 46β Βαλερία ξανθιά μιλφ σώμα με λίγα πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Mike-kinky

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές  είμαι Αθήνα για ένα διάστημ. Προσπαθώ να βρω bbw (αρκετά χοντρούλα) σε μπουρδελο.... Μπορεί να βοηθήσει κάνεις?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.795
Πόντοι
46.232
επίσης στο Κολωνου 15 το καινούργιο  που έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες δουλεύει η Μόνικα ξανθοκαστανη χοντρή με 2.5αρι βυζι, με απλό πρόγραμμα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Καλησπέρα συναγωνιστές  είμαι Αθήνα για ένα διάστημ. Προσπαθώ να βρω bbw (αρκετά χοντρούλα) σε μπουρδελο.... Μπορεί να βοηθήσει κάνεις?
Δοκίμασε τη μελαχρινή Μαίρη στο Περδίκκα 1 με τα σκαλάκια στην απογευματινή βάρδια,έχουν ακουστεί καλά λόγια.Άλλες καλές και δοκιμασμένες επιλογές είναι η Πάολα στο Κολωνού 53,και η Λάουρα πρώην Άντζελα ''φραουλίτσα'' στο Ιάσονος 10 ισόγειο.Αν τύχει και περάσεις,πες μας τις εντυπώσεις σου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom