Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (8 μέλη και 111 επισκέπτες)

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
εμενα μου εχει λειψει η νικολετα,η ξανθια καυλα που μεσουρανουσε στο φ56 το 14' για οποιον θυμαται

Δημήτρη, είναι δυνατόν να μην θυμόμαστε την μουνάρα την Νικολέτα, εξάλλου όμορφο μουνί στην πιάτσα και να μην το έχει γαμήσει ο high voltage απλά δεν γίνετε  :sunglasses:. Βέβαια εμένα η αδυναμία μου και στανταράκι εκείνη την εποχή ήταν η Ξένια το μωρό  :erection:

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Αυτη μου χε δηλώση θύμα trafficking

Ναι για αυτό μετά από ένα χρόνο που σταμάτησε, ήρθε και η μικρή της αδερφή, η 19χρόνη μουνίτσα Έλλη καλοκαίρι του 15', να κολλήσει κι αυτή ένσημα του trafficking  :grin:. Ampelales ένας έξυπνος και μεγας τρολαδόρος τύπος σαν εσένα και πιστεύει τέτοιες πίπες των κοριτσιών  :rolleyes:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η Αντζελίνα στο 71 ισόγειο και η Σοφία στο 54 επάνω τώρα τι λένε στο δωμάτιο;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Ξενια ομορφο μωρο high voltage την ειχα προλαβει  αυτα οτι ειναι θυματα ειναι αστεια  παμε σε αλλες χωρες και βγαζουν λεφτα

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Η Τζένη από φωκαιας 17  είναι εκεί ξέρει κανείς?  Και είναι ακόμη καλή μέσα 

Panos291

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Κολωνού 23 Μαρία τούμπανο βυζάρες κολάρα 15e και only greek

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μία super mini τσάρκα στη Φυλής στην απογευματινή  βάρδια με ένα φίλο.

Φυλής 134 υπόγειο:Μια νταρντάνα Μόνικα.
Φυλής 134 όροφος:Μια θεία.
Φυλής 71 ισόγειο:Η Αντζελίνα.Δεν ξέρω αν είναι η Αντζελίνα που ήταν επάνω.Βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι κι εντυπωσιαστήκαμε.Η Αντζελίνα που ήξερα είχε τατού στο πόδι,αυτή δεν έχει νομίζω.Ξανθά βαμμένα μαλλιά,ωραίο μικρό βυζάκι ωραία πόδια και κωλαράκι που το δίνει.Είναι στα υπόψη.
Φυλής 56:Η Νικόλ.Έχω γράψει κριτική γι'αυτή παλιότερα.Φεύγεις με τη μία
Φυλής 54 ισόγειο:Ένα όμορφο κορίτσι αλλά δεν άκουσα όνομα.Είχε κόσμο και φύγαμε.
Φυλής 54 επάνω:Η Σοφία.Όμορφη και χαρούμενη κοπελίτσα.Μπαίνει στους στόχους!
Διδύμου 7Α:Αριστερά.Μια αδιάφορη
Διδύμου 7Β δεξιά:Μια με τατού,μέτρια εμφάνιση αλλά κεφάτη
Διδύμου 8 επάνω:Η γνωστή Χριστίνα,με τρομερά κέφια.Την επιλέξαμε και οι 2.Περάσαμε και οι 2 τέλεια.Το τιμάει το 20αρικο το κορίτσι

Αν ξέρετε για την Αντζελίνα και τη Σοφία να μας πείτε!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.273
Πόντοι
41.129
Κολωνού 23 Μαρία τούμπανο βυζάρες κολάρα 15e και only greek

Κολωνου 23β Η Μαρια η Ποντια  ;) πρωτη φορα την ειδα χωρις τα γυαλια

Κολωνου 15 δεξι η Μισελ η βυζαρου, μοντελα με 4+ βυζι.

Δεν περασα δωματιο μαζι της και φανηκε ξαφνιασμενη που δεν υπεκυψα στην ομορφια της.
Περασα με Αντζελινα στο Ιας 30 οροφος, το δωματιο ειχε μεσα και αυτο το τρακαρισμενο ερκοντισιον  :S :S

Συνημμένα

• IMG_20181224_193530.jpg
    IMG_20181224_193530.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 70

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αποψε ισως να έριξα το τελευταιο γαμησακι για το 2018. Παρολο ενημερος απο το ποστ του ramada που συστησε τωρα που ειναι οι γιορτες να μη ρισκαρουμε καινουργια εμπειρια και να προτιμησουμε στανταρακι, ειχα ορεξη για μιλφοειδες και ισως παλιοσειρα μιλφ.

Ειχα 3 στοχους σημερα και πηγα και τις ειδα και τις 3 καλυτερα.

Η πρωτη ηταν η Μπαρμπορα στο Τροφωνιου. Την θυμηθηκα απο την βυζαρα και την δυνατη φωνη της. Με υποδεχτηκε χαμογελαστη και ζεστη και μου προτεινε αν δεν θελω αποψε να την παρω, να ερθω να την παρω αλλη φορα. Ολα αυτα με χαμογελο και χωρις ειρωνιες. Με κερδισε καπως αυτη η αντιμετωπιση. Δεν την εχω παρει ποτε αλλα μαλλον θα την δοκιμασω με το νεο οικονομικο ετος.

Η δευτερη ηταν η Αλιονα η γνωστη στο Δ18. Εχει αδυνατισει και μου αρεσε. Με χαλαγαν οι ψευτικες βλεφαριδες λιγο. Ητν ευγενικη και αληθεια την συμπαθησα καπως. Ειχε ορεξη για κουβεντα ομως γιατι στο σαλονι μας εκανε λιγο διαλεξη και βρηκα ευκαιρια να την χαζεψω λιγο πιο προσεκτικα. Μια χαρα κρατιεται παντως! Λιγο κωλαρακι να ειναι παραπανω θα ορμαγα. Ειχα σκοπο να μπω. Επειδη ξερω ομως οτι οταν παω πρωτη φορα με κοπελα που δεν την εχω ξαναπαρει εχω αγχος ετσι κι αλλιως και ηθελα να ενισχυσω πιο πολυ το συναισθημα της καυλας και οχι τοσο αισθηματα συμπαθειας οποτε την εβαλα σε αναμονη και αυτη. Τωρα που ξερω αν την προτιμησω θα ειμαι προετοιμασμενος για συζητησουλα αλλα θα κοιταξω να μη χασω και "τις στροφες μου". Νομιζω οτι αναλογως τι της βγαζει το καθε ατομο, ετσι ξηγιεται.

Η τριτη ηταν διπλα η Αλινα η μιλφ που παραειναι μπαμπατσικη για καποιους. Εκεινη αντιθετως δεν ξερει ελληνικα παρα μονο μερικες φρασεις. Οποτε καταλαβα οτι αντι να καταναλωθει στο μπλα μπλα, θα πεσει κατευθειαν στο ψητο. Πληρωσα και μπηκα. Ετσι κι εγινε οπως προεβλεψα.
Γουσταρα και δεν το περιμενα να με καυλωσει ετσι μιας και δεν εχω ξαναπαρει τετοια κυβικα. Βυζαρα, κωλαρα, επιανα επιανα επιανα. Ενιωθα σαν οδηγος Volvo FH16 χωρις το φορτιο απο πισω. Το μονο κακο οπως προανεφερα πρωτη φορα με καινουργια κοπελα εχω αγχος και τελειωνω καπως γρηγορα. Κατι πρεπει να κανω γιαυτο αλλα δε ξερω.

Την επομενη φορα θα βγαλω τον τρακτορα στην εθνικη για να το χορτασω.

Υγιαινεται και καλα Χριστουγεννα!

(Παντως συναγωνισται, ΝΕΚΡΑ η Διδυμου και τα περιξ)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Ναι για αυτό μετά από ένα χρόνο που σταμάτησε, ήρθε και η μικρή της αδερφή, η 19χρόνη μουνίτσα Έλλη καλοκαίρι του 15', να κολλήσει κι αυτή ένσημα του trafficking  :grin:. Ampelales ένας έξυπνος και μεγας τρολαδόρος τύπος σαν εσένα και πιστεύει τέτοιες πίπες των κοριτσιών  :rolleyes:.  

Καλα μουνακια κ τα δυο..

Alexis Soilemezidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
282
Πόντοι
21
παιδιά οσοι ξερετε το σαιτ να κοιτατε και κριτικες πριν γαμησετε για να γλυτωνετε και φολες..υπάρχουν τανες που είναι αποδεδειγμενα φολες κ γενικως.δν εχει να κάνει με τους πελατες..καλό είναι να γλυτωνουμε κ 20ρικα κ να μη τα πετάμε τσαμπα και τις πληρωνουμε κ ολας!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Παραμονες Χριστουγεννων και ξεφορτωμα απο τα πρισμενα μου αρχιδια στη Φωτεινη του Κολωνου 27 οροφος.
Τσιπηκο 10αρικο στη τσατσα και μετα απο αναμονη τεταρτου εμφανιση της μιλγογκιλφ Φωφως η οποια αρχιζει πλεον να μην πολυβλεπεται.Απαξιωτικο γαμησι μεχρι που γρυλιζε σαν γκεγκας σε λαγο και καταθεση φλοκιων στο στομα της οπου και με ρουφηξε ωσπου ενιωσα το σεντονι να μου μπαινει στον κωλο.
Καλα Χριστουγεννα τυποι και καλα γαμησια.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Εχθές πήρα μετά από καιρό τη Χριστίνα Φωκαιας 27 υπόγειο.
Καλύτερη ηταν ξανθιά.
Πίπα πολύ καλή θα εχυνα αν την άφηνα, αλλά ηθελα σουφρα και την έχυσα εκεί.
Έχει νερουλθασει το βυζι και έχουν αρχίσει να φαίνονται τα χρόνια.
Π;ρ όλα αυτά έμεινα ευχαριστημένος και μ αρέσει που ενώ εχει φάει αμέτρητες ψωλες στον κωλο η αίσθηση του ειναι καλη.
Αυτά συναγωνιστές και καλές γιορτές σε όλους με υγεία παντα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom