Αποψε ισως να έριξα το τελευταιο γαμησακι για το 2018. Παρολο ενημερος απο το ποστ του ramada που συστησε τωρα που ειναι οι γιορτες να μη ρισκαρουμε καινουργια εμπειρια και να προτιμησουμε στανταρακι, ειχα ορεξη για μιλφοειδες και ισως παλιοσειρα μιλφ.
Ειχα 3 στοχους σημερα και πηγα και τις ειδα και τις 3 καλυτερα.
Η πρωτη ηταν η Μπαρμπορα στο Τροφωνιου. Την θυμηθηκα απο την βυζαρα και την δυνατη φωνη της. Με υποδεχτηκε χαμογελαστη και ζεστη και μου προτεινε αν δεν θελω αποψε να την παρω, να ερθω να την παρω αλλη φορα. Ολα αυτα με χαμογελο και χωρις ειρωνιες. Με κερδισε καπως αυτη η αντιμετωπιση. Δεν την εχω παρει ποτε αλλα μαλλον θα την δοκιμασω με το νεο οικονομικο ετος.
Η δευτερη ηταν η Αλιονα η γνωστη στο Δ18. Εχει αδυνατισει και μου αρεσε. Με χαλαγαν οι ψευτικες βλεφαριδες λιγο. Ητν ευγενικη και αληθεια την συμπαθησα καπως. Ειχε ορεξη για κουβεντα ομως γιατι στο σαλονι μας εκανε λιγο διαλεξη και βρηκα ευκαιρια να την χαζεψω λιγο πιο προσεκτικα. Μια χαρα κρατιεται παντως! Λιγο κωλαρακι να ειναι παραπανω θα ορμαγα. Ειχα σκοπο να μπω. Επειδη ξερω ομως οτι οταν παω πρωτη φορα με κοπελα που δεν την εχω ξαναπαρει εχω αγχος ετσι κι αλλιως και ηθελα να ενισχυσω πιο πολυ το συναισθημα της καυλας και οχι τοσο αισθηματα συμπαθειας οποτε την εβαλα σε αναμονη και αυτη. Τωρα που ξερω αν την προτιμησω θα ειμαι προετοιμασμενος για συζητησουλα αλλα θα κοιταξω να μη χασω και "τις στροφες μου". Νομιζω οτι αναλογως τι της βγαζει το καθε ατομο, ετσι ξηγιεται.
Η τριτη ηταν διπλα η Αλινα η μιλφ που παραειναι μπαμπατσικη για καποιους. Εκεινη αντιθετως δεν ξερει ελληνικα παρα μονο μερικες φρασεις. Οποτε καταλαβα οτι αντι να καταναλωθει στο μπλα μπλα, θα πεσει κατευθειαν στο ψητο. Πληρωσα και μπηκα. Ετσι κι εγινε οπως προεβλεψα.
Γουσταρα και δεν το περιμενα να με καυλωσει ετσι μιας και δεν εχω ξαναπαρει τετοια κυβικα. Βυζαρα, κωλαρα, επιανα επιανα επιανα. Ενιωθα σαν οδηγος Volvo FH16 χωρις το φορτιο απο πισω. Το μονο κακο οπως προανεφερα πρωτη φορα με καινουργια κοπελα εχω αγχος και τελειωνω καπως γρηγορα. Κατι πρεπει να κανω γιαυτο αλλα δε ξερω.
Την επομενη φορα θα βγαλω τον τρακτορα στην εθνικη για να το χορτασω.
Υγιαινεται και καλα Χριστουγεννα!
(Παντως συναγωνισται, ΝΕΚΡΑ η Διδυμου και τα περιξ)