Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (3 μέλη και 124 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
παιδια παιζει κανα μπουρδελακι ν εχει μωρακια απο τπτ πακισταν και τετοιες χωρες?

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Ερώτηση γι' αυτούς που τσαρκάρουν στο Μετάξι: Ξέρετε αν δουλεύει κάπου η Βίκυ η Μαυρούλα;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Χθες Πεμπτη στις 7κ30 Φυλ84ΑΚΑΤΩ ο τσατσος με ενημερωσε οτι στο δωματιο ηταν η Σονια,στο σαλονι ημασταν 5 ατομα δεν καθησα να δω την κοπελα,εφυγα κα πηγα στο Φυλ65ΒΚΑΤΩ να συναντησω την Μπιουτυ μετα απο πολυ καιρο... :walkingpenis:
Μαγκες το μωρο εχει διπλασιαστει... :afro:
Μου πηρε αγρια νεγρικη πιπα :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:!!
Την γαμησα αγρια στα 4 :fuck2: :fuck2: :fuck2:+ τελειωσα στην πλατη της :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:!!
Σιγουρα θα ξαναπαω  :walkingpenis: :walkingpenis: τετοιο μουνι δεν βρισκεις ευκολα βαθυ με ωραια αισθηση με αντοχη στο ζωωδες γαμησι :fuck2: :fuck2: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker:
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΦΡΙΚΗ :afro: :afro: :afro: :smiley6600: :smiley6600: :smiley6600:

:hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Επισκέπτης
Εγω την γαμησα αυτη οταν πρωτοηρθε που ηταν λεπτη. Ηταν με μια καλη τσατσα γριουλα. Τωρα εθμιναι με την τσατσα της Αννιτας στο 36 και εχει κανει κοιλιτσα.

Rodiss1999

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Χθες Πεμπτη στις 7κ30 Φυλ84ΑΚΑΤΩ ο τσατσος με ενημερωσε οτι στο δωματιο ηταν η Σονια,στο σαλονι ημασταν 5 ατομα δεν καθησα να δω την κοπελα,εφυγα κα πηγα στο Φυλ65ΒΚΑΤΩ να συναντησω την Μπιουτυ μετα απο πολυ καιρο... :walkingpenis:
Μαγκες το μωρο εχει διπλασιαστει... :afro:
Μου πηρε αγρια νεγρικη πιπα :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:!!
Την γαμησα αγρια στα 4 :fuck2: :fuck2: :fuck2:+ τελειωσα στην πλατη της :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:!!
Σιγουρα θα ξαναπαω  :walkingpenis: :walkingpenis: τετοιο μουνι δεν βρισκεις ευκολα βαθυ με ωραια αισθηση με αντοχη στο ζωωδες γαμησι :fuck2: :fuck2: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker:
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΦΡΙΚΗ :afro: :afro: :afro: :smiley6600: :smiley6600: :smiley6600:

:hi:

Καλημέρα υπάρχουν ακόμη τίμιες μαυρούλες στο μετάξι;

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Υπάρχει τίποτα καλό με φουλ του κωλου τώρα στην πρωινή βάρδια; κατεβαίνω πιάτσα και δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Καλησπέρα πέρασα με την Βερόνικα...δεν κάνει ελεύθερο στοματικό... ισχύει;σε μένα τουλάχιστον έβαλε Καποτά κατευθείαν χωρίς να ρωτήσει. Έχω ανεβάσει κριτική

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Η Βερονικα δουλευει μονο βραδινή βαρδια στο Φωκαιας 25;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου
Βέργας 3 πάνω η πιπίνα Νικόλ και η Βίκη
Βέργας 3 κάτω δεξιά η Σάρα, έχει ομορφύνει πολύ και κάνει και σκέρτσα στο σα΄λονάρισμα και η Χρστίνα, αδύνατη με κόκκινο σγουρό μαλλί.
Βέργας 3 αριστερά η κυρία Μαίρη
Ρεμούνδου 21 κάτω η Λουτσία με τελειωτικό στο στόμα
Πιπίνου 118 η Καίτη, κοντοπούτανο με κωλ-ασμένο σώμα και η Τζένη μις τσιμπουκάρα

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Προ ολίγου
Βέργας 3 κάτω δεξιά η Σάρα, έχει ομορφύνει πολύ και κάνει και σκέρτσα στο σα΄λονάρισμα και η Χρστίνα, αδύνατη με κόκκινο σγουρό μαλλί.
Πιπίνου 118 η Καίτη, κοντοπούτανο με κωλ-ασμένο σώμα και η Τζένη μις τσιμπουκάρα
Βεργας 3 η Λανα δεν δουλευει πια;

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Προ ολίγου

Μπορείς να κάνεις μια μίνι περιγραφή για τις κοπέλες και ειδικά για την Τζένη στη Πιπίνου (ως μις τσιμπουκάρα!) γιατί δυστυχώς δεν τις έχω δει. Αναφέρσου σε αυτές που αξίζουν εμφανισιακά και όχι σε όλες... Θενκς!!!

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Καλησπέρα πέρασα με την Βερόνικα...δεν κάνει ελεύθερο στοματικό... ισχύει;σε μένα τουλάχιστον έβαλε Καποτά κατευθείαν χωρίς να ρωτήσει. Έχω ανεβάσει κριτική

οχι στο προγραμμα που ανακοινωνει η τσατσα  αναφερει ολα με προφυλαξη.  μεσα με εξτρα ισως κανει. στο στουντιο που δουλευε παλια εκανε .τωρα κατι αλλο.στη κριτικη που εγραψες αναφερεις οτι δουλευει μεχρι την κυριακη μετα σταματει απο τη δουλεια. ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι  σταματει οριστικα η το παρερμηνευσα εγω λαθος και σταμαει για τις γιορτες.αν φυγει τελειως απο το χωρο αυτο θα ειναι μεγαλη απωλεια

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Μπορείς να κάνεις μια μίνι περιγραφή για τις κοπέλες και ειδικά για την Τζένη στη Πιπίνου (ως μις τσιμπουκάρα!) γιατί δυστυχώς δεν τις έχω δει. Αναφέρσου σε αυτές που αξίζουν εμφανισιακά και όχι σε όλες... Θενκς!!!

Απ' αυτές μόνο η Λουτσία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Η Τζένη έχει βλαχόφατσα με μια ελιά στο πρόσωπο, μακρύ μαλλί και είναι συμπαθητικής εμφανίσεως. Οι υπόλοιπες θα έλεγα ότι είναι όλες πολύ ωραίες. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πήαγαινε να δεις και να κρίνεις εξ ιδίων.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Για πείτε αλεύρι...
Πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε γυρεύει?
Απ' αυτές μόνο η Λουτσία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Η Τζένη έχει βλαχόφατσα με μια ελιά στο πρόσωπο, μακρύ μαλλί και είναι συμπαθητικής εμφανίσεως. Οι υπόλοιπες θα έλεγα ότι είναι όλες πολύ ωραίες. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πήαγαινε να δεις και να κρίνεις εξ ιδίων.
Καλά η Τζένη εκτός από βλαχοφατσα είναι και εμπαθής εμένα με έβρισε πρόσφατα στο Άγκυρας επειδή ρώτησα για την Άννα μελαχρινή Μιλφαρα νευρίασε τόσο πολύ που χτύπησε τα χέρια της στον τοίχο χαχαχαχαχα μιλάμε για πολύ αστείο σκηνικό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom