Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.817
- Πόντοι
- 3.886
παιδια παιζει κανα μπουρδελακι ν εχει μωρακια απο τπτ πακισταν και τετοιες χωρες?
Είναι η γνωστή που δούλευε στην φυλής;Φωκαίας 25(όροφος) → Βερόνικα.
Χρονια πολλα παιδια.μηπως εχει δει κανεις μια χοντρη με τεραστια κωλαρα την ελεγαν Σουζανα και δουλευε τελευταια στο Κολοκυνθους 38
τελευταια εθεαθη Ιασωνος 36 τυπε απογευμα :S :S :SΕρώτηση γι' αυτούς που τσαρκάρουν στο Μετάξι: Ξέρετε αν δουλεύει κάπου η Βίκυ η Μαυρούλα;
Χθες Πεμπτη στις 7κ30 Φυλ84ΑΚΑΤΩ ο τσατσος με ενημερωσε οτι στο δωματιο ηταν η Σονια,στο σαλονι ημασταν 5 ατομα δεν καθησα να δω την κοπελα,εφυγα κα πηγα στο Φυλ65ΒΚΑΤΩ να συναντησω την Μπιουτυ μετα απο πολυ καιρο...
Μαγκες το μωρο εχει διπλασιαστει...
Μου πηρε αγρια νεγρικη πιπα !!
Την γαμησα αγρια στα 4 + τελειωσα στην πλατη της !!
Σιγουρα θα ξαναπαω τετοιο μουνι δεν βρισκεις ευκολα βαθυ με ωραια αισθηση με αντοχη στο ζωωδες γαμησι
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΦΡΙΚΗ
Βεργας 3 η Λανα δεν δουλευει πια;Προ ολίγου
Βέργας 3 πάνω η πιπίνα Νικόλ και η Βίκη
Βέργας 3 κάτω δεξιά η Σάρα, έχει ομορφύνει πολύ και κάνει και σκέρτσα στο σα΄λονάρισμα και η Χρστίνα, αδύνατη με κόκκινο σγουρό μαλλί.
Βέργας 3 αριστερά η κυρία Μαίρη
Ρεμούνδου 21 κάτω η Λουτσία με τελειωτικό στο στόμα
Πιπίνου 118 η Καίτη, κοντοπούτανο με κωλ-ασμένο σώμα και η Τζένη μις τσιμπουκάρα
Βεργας 3 η Λανα δεν δουλευει πια;
Προ ολίγου
Βέργας 3 πάνω η πιπίνα Νικόλ και η Βίκη
Βέργας 3 κάτω δεξιά η Σάρα, έχει ομορφύνει πολύ και κάνει και σκέρτσα στο σα΄λονάρισμα και η Χρστίνα, αδύνατη με κόκκινο σγουρό μαλλί.
Βέργας 3 αριστερά η κυρία Μαίρη
Ρεμούνδου 21 κάτω η Λουτσία με τελειωτικό στο στόμα
Πιπίνου 118 η Καίτη, κοντοπούτανο με κωλ-ασμένο σώμα και η Τζένη μις τσιμπουκάρα
Κ βεβαια υπαρχουν η Βικυ κ η ΝαομιΚαλημέρα υπάρχουν ακόμη τίμιες μαυρούλες στο μετάξι;
Καλησπέρα πέρασα με την Βερόνικα...δεν κάνει ελεύθερο στοματικό... ισχύει;σε μένα τουλάχιστον έβαλε Καποτά κατευθείαν χωρίς να ρωτήσει. Έχω ανεβάσει κριτική
Μπορείς να κάνεις μια μίνι περιγραφή για τις κοπέλες και ειδικά για την Τζένη στη Πιπίνου (ως μις τσιμπουκάρα!) γιατί δυστυχώς δεν τις έχω δει. Αναφέρσου σε αυτές που αξίζουν εμφανισιακά και όχι σε όλες... Θενκς!!!
Πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε γυρεύει?Για πείτε αλεύρι...
Καλά η Τζένη εκτός από βλαχοφατσα είναι και εμπαθής εμένα με έβρισε πρόσφατα στο Άγκυρας επειδή ρώτησα για την Άννα μελαχρινή Μιλφαρα νευρίασε τόσο πολύ που χτύπησε τα χέρια της στον τοίχο χαχαχαχαχα μιλάμε για πολύ αστείο σκηνικόΑπ' αυτές μόνο η Λουτσία δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Η Τζένη έχει βλαχόφατσα με μια ελιά στο πρόσωπο, μακρύ μαλλί και είναι συμπαθητικής εμφανίσεως. Οι υπόλοιπες θα έλεγα ότι είναι όλες πολύ ωραίες. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πήαγαινε να δεις και να κρίνεις εξ ιδίων.