Παιδια, περιφερόμουν σαν την αδικη καταρα χτες και σημερα ξημερωματα στα μπουρδελα, αδυνατωντας να σκεφτω πού να χαλασω το (μονακριβο) 20ευρω...
Επειδη η Φυλης ηταν μαυρο χάλι στις γ' βάρδιες, το ιδιο κι η Λιοσίων, εφαγα μια φλασια να τιμησω ενα καλτ μπουρδελακι της Αχιλλεως [λιγο πριν καβαλησεις τη γεφυρα όπου γινεται Λ. Καβαλας].
Επεσα πανω σ' ενα γνωριμο ΜΙΛΦ, το οποίο δεν ειχα τιμησει ποτέ στη Φυλης.
Η κατασταση μού φανηκε ιδανικη, καθως θα ειχα την ευκαιρια να τεσταρω την παλιόφιλη και, συγχρονως, να μην ενοχλουμαι απο ορδες επισκεπτών, oυτε να περιμενω με τις ωρες στο δωμάτιο.
Ηταν γυρω στις 4μισι και νέκρα...
Ε, λοιπον, η επιλογη μου αποδειχθηκε σοφή: Χωρις φανφάρες στο σαλοναρισμα, χωρις εντυπωσιακη εμφανιση, χωρις πολλα κουνηματα και πολλα λογια, ειχα διαγνωσει το potential και μπηκα.
Η τυπισσα ηρθε μεσα τελείως χαλαρη, λες και ηταν βιζιτα της 1 ωρας. Χαμουρευτηκαμε στα όρθια, μετα ξαπλωσε μπρουμυτα, προκαλωντας με να παιξω με τον κωλο της, μετα συνεχισαμε με χουφτωματα και αγκαλιες (ενώ ηδη το πουλακι μου ανεβοκατεβαινε πανω στα μπουτια και την κοιλια της, με κινδυνο να ξεχαστω και να κανω κάνα αποτομο σερβίς χωρις καποτα...), ετρωγε τα μπατσακια στα κωλομέρια μετα χαρας, μου εκανε βαθια πιπα με και χωρις χέρι, εφαγε μερικες γερές πιστονιές σε 2-3 στασεις με συνεχεια χαστουκιων στον χαλαρο, ζουμερο κωλο της και τελος χαιρετηθηκαμε σε πολυ ζεστό κλιμα.
Ηταν μια απ' τις καλυτερες εμπειρίες μου σε μπουρδελο. Ενα pay-off των αμετρητων μπλε χαρτιών που 'χουν φυγει ακλαυτα σε ξεπέτες (αφηνοντας ενα μικρο καταστάλαγμα γνωσης).
ΥΓ- For the record: Θα περνούσα με την Μπιανκα απο Φωκαιας (την οποία ηθελα να επισκεφθω και χτες ξημερωματα, αλλά αποθαρρυνθηκα απ' το συνωστισμο...). Τελικά το βρηκα κλειστό κι εμεινα με την απορία για τις υπηρεσίες της.
Πάω στοιχημα οτι γαμησα πολυ καλυτερα εκει που πηγα.