You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.273
- Πόντοι
- 41.129
Κατευθυνθηκα στο ΙΑΣ 46 οροφος για Ρωξαννα αλλα ηταν κλειδαμπαρωμενο, επομενη επιλογη μου ηταν η Μελισσα στο ΚΟΛ 45 οπου
και κατεθεσα τρωγοντας μια ωραια εορταστικη φολα.
Μαζι της η Μιλφ Αλινα που εχει παρει μερικα κιλακια. :S
και κατεθεσα τρωγοντας μια ωραια εορταστικη φολα.
Μαζι της η Μιλφ Αλινα που εχει παρει μερικα κιλακια. :S
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Γνωρίζει κανείς αν η Μισέλ από το Λιοσίων 73 είναι η ίδια από το φυλής 61;
περασα και απο το 73 προχτες
οπως εγραψε και ο φιλος ειναι αλλη κοπελα
μοιαζει πολυ με ιθαγενη χωριατοπουλα της λατινικης αμερικης αδυνατη μελαμψη μικρο βυζακι
εχει γραψει κριτικη ενας τυπος που λεει μοιαζει σαν τις ηθοποιους απο το αποκαλυπτο
Χθεσινή μεταμεσονύχτια επίσκεψη στην Τόνια/Ντορίνα στο Φ61. Πολύ όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αρκετά αδύνατη και σχετικά άκωλη. Από συμμετοχή....ΠΤΩΜΑ!
Παίξτε τον καλύτερα!
Εν τω μεταξύ καμία καινούρια άφιξη όλο τα ίδια και τα ίδια. Σημείο αναφοράς η Μιχαέλα από φωκαίας. Η κοπέλα απλά έχει την πουτανιά μέσα της και τα δίνει όλα.
Παίξτε τον καλύτερα!
Εν τω μεταξύ καμία καινούρια άφιξη όλο τα ίδια και τα ίδια. Σημείο αναφοράς η Μιχαέλα από φωκαίας. Η κοπέλα απλά έχει την πουτανιά μέσα της και τα δίνει όλα.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Χθεσινή μεταμεσονύχτια επίσκεψη στην Τόνια/Ντορίνα στο Φ61. Πολύ όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αρκετά αδύνατη και σχετικά άκωλη. Από συμμετοχή....ΠΤΩΜΑ!
Παίξτε τον καλύτερα!
την ειχα στα υποψιν οποτε ακυρο
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
απόγευμα 5-11 με 15€ αν διάβασες ποιο πάνω μην πας στα τυφλάΗ Ντορινα συνεχιζει να δουλευει στο Κολωνου 11; Και αν ναι σε τι βαρδια;
Επισκέπτης
δεν υπαρχει κατι τετοιο πλεονΜάγκες θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω μια τεχνιτρια στην πιπα και σχετικά εμφανισημη ποιον οίκο να επισκευτω;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.273
- Πόντοι
- 41.129
Περασα απο κανα δυο σημερα απογεμα ....
Ειχα σκοπο να περασω με Ναομι μαυρουλα στο ιας 19 οροφος, ωστοσο κατα το σαλοναρισμα της δε μου αρεσε σαν εμφανιση και την εκανα...
Κολωνου 11 ισογειο Ντορινα η πριγκιπισσα του μεταξουργειου που μας κανει χαρη και μας αφηνει να ασελγουμε πανω στο κορμι της με μονο 15 ε !!! δωματια γεματα και καμμια 10αρια ατομα στο σαλονι.
Κολωνου 23 ισογειο ηταν η Γιαννα, κοντη ψωλορουφηχτρα.
Κολωνου 32 γωνια ηταν η Μελισα, καμμια σχεση με τη Μελισα του κολ 45 ευθεια.
Ιασωνος 30 οροφος ηταν η Μαρια η Λατιν κλεισμενη για μια ωρα παρακαλω , μαζι της και η Αντζελινα κοντη
αλβανεζα με ομορφο κορμακι.
Ιασωνος 30 υπογειο η Μαρινα η γυφτοπουλα και η Σουζανα ! Σκληροπυρηνικο γκιλφ με μαγκιορικη φωνη και ασπρη τριχα στο μουνι
Ιασωνος 31 ισογειο ηταν η Κατερινα, αδιαφορη κοντρη χοντρουλα.
Ιασωνος 46 οροφος νομιζω ακουσα Ευα, ασπρουλιαρα μελαχρινη μιλφ με κυταριτιδα στα μπουτια.
Εφυγα αχυστος ..
Ειχα σκοπο να περασω με Ναομι μαυρουλα στο ιας 19 οροφος, ωστοσο κατα το σαλοναρισμα της δε μου αρεσε σαν εμφανιση και την εκανα...
Κολωνου 11 ισογειο Ντορινα η πριγκιπισσα του μεταξουργειου που μας κανει χαρη και μας αφηνει να ασελγουμε πανω στο κορμι της με μονο 15 ε !!! δωματια γεματα και καμμια 10αρια ατομα στο σαλονι.
Ιασωνος 30 οροφος ηταν η Μαρια η Λατιν κλεισμενη για μια ωρα παρακαλω , μαζι της και η Αντζελινα κοντη
Ιασωνος 30 υπογειο η Μαρινα η γυφτοπουλα και η Σουζανα ! Σκληροπυρηνικο γκιλφ με μαγκιορικη φωνη και ασπρη τριχα στο μουνι
Ιασωνος 46 οροφος νομιζω ακουσα Ευα, ασπρουλιαρα μελαχρινη μιλφ με κυταριτιδα στα μπουτια.
Εφυγα αχυστος ..
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
δεν υπαρχει κατι τετοιο πλεον
Ναι ξέρω έχει πέσει το επίπεδο γενικώς αλλά κάποιος συναγωνιστής θα ξέρει κάτι
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Μάγκες θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω μια τεχνιτρια στην πιπα και σχετικά εμφανισημη ποιον οίκο να επισκευτω;
Τζενη Πιπινου 118 ή Αγκυρας 12.Τουλαχιστον δεν θα κλαις τα λεφτα σου.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ποια Μελισσα παιχτη στο 32; :S :S :SΠερασα απο κανα δυο σημερα απογεμα ....
Εφυγα αχυστος ..
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Άστο φίλε ποίο πιθανό να βρεις το φλουρί σε καμία βασιλόπιτα πάρα να βρεις το συνδυασμό που ψάχνεις.Μάγκες θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω μια τεχνιτρια στην πιπα και σχετικά εμφανισημη ποιον οίκο να επισκευτω;
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.954
- Πόντοι
- 2.591
Χθες και πριν την βραδινή έξοδο σε ένα γρήγορο πέρασμα απο φυλής για ένα τρυφερό ανακουφιστικό πήδημα. Ευτυχώς που γάμησα, γιατί πέθανα όλο το βράδυ να βλέπω τις ελληνίδες μουνάρες μες στην καύλα .
Και για αυτούς που τους αρέσουν οι κρυόκωλες μουνάρες, ενδέχεται να επιστρέψει η Νταιάνα ο μελαχρινός μούνος απο μοντελοαλυσίδα :S.
Και για αυτούς που τους αρέσουν οι κρυόκωλες μουνάρες, ενδέχεται να επιστρέψει η Νταιάνα ο μελαχρινός μούνος απο μοντελοαλυσίδα :S.
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
πηγαινε ελλης 3 για την κατερινα....Μάγκες θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω μια τεχνιτρια στην πιπα και σχετικά εμφανισημη ποιον οίκο να επισκευτω;
αλλα μονο για πιπα τελειωτικο hoover
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.273
- Πόντοι
- 41.129
ποια Μελισσα παιχτη στο 32; :S :S :S
μια με μπασμενο κωλο νεαρη σε ηλικια και με ολιγα κιλα παραπανω δε την εχω ξαναδει προσφατα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
κοντη καστανη με καπως σγουρο μαλλι-αλεπουδοφατσα :S :S :Sμια με μπασμενο κωλο νεαρη σε ηλικια και με ολιγα κιλα παραπανω δε την εχω ξαναδει προσφατα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις