Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (49 μέλη και 318 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.092
Πόντοι
14.615
Δεν έχει σημασία που τα κουνούπια έχουν αποθρασυνθεί και χθες τη νύχτα με έκαναν κόσκινο, οπότε σήμερα ήμουν παντού με κόκκινα στίγματα σα να πάσχω από την πιο φρικτή ασθένεια.
Το μεσημέρι κάτω από το black light του μπουρδέλου δεν φαινόταν τίποτα.
Μεγάλη εφεύρεση το black light: και λεπρός να είσαι, κούκλος φαίνεσαι...

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
Δεν έχει σημασία που τα κουνούπια έχουν αποθρασυνθεί και χθες τη νύχτα με έκαναν κόσκινο, οπότε σήμερα ήμουν παντού με κόκκινα στίγματα σα να πάσχω από την πιο φρικτή ασθένεια.
:rockon: :headbaning1: :rockon: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning2:

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες!!! αυριο θα ειμαι κεντρο το πρωι κ ελεγα να παω να ριξω κανενα πεος ...
οποιος θελει κ μπορει να μου προτεινει καποιο καλο κοριτσι για πρωινη βαρδια φυλης κ περιχωρα.
ακουσα εχουν ερθει καινουριες μαυρουλες στην φωκαιας ... θελω κατι καθαρο οχι πολυ αδυνατο και με καλη διαθεση
ευχαριστω

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
καλησπερα συναγωνιστες!!! αυριο θα ειμαι κεντρο το πρωι κ ελεγα να παω να ριξω κανενα πεος ...
οποιος θελει κ μπορει να μου προτεινει καποιο καλο κοριτσι για πρωινη βαρδια φυλης κ περιχωρα.
ακουσα εχουν ερθει καινουριες μαυρουλες στην φωκαιας ... θελω κατι καθαρο οχι πολυ αδυνατο και με καλη διαθεση
ευχαριστω
Όλγα από κολωνου 30 β στον πρώτο όροφο.
Την πήρα σήμερα και ήταν πολύ καλή.
Κάνει νορμάλ πρόγραμμα αλλά με πολλά προκατ

ASILAOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
10
Πόντοι
0
Mαγκες η Αθηνα η πειραιωτησα ειναι πλεον στο στουντιο φυλης 104 ανεβηκε η τιμη  :'(

Elbabinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
9
Like
246
Πόντοι
280
Τι βάρδια είναι την είδες;

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Mαγκες η Αθηνα η πειραιωτησα ειναι πλεον στο στουντιο φυλης 104 ανεβηκε η τιμη  :'(
Μαγκα μ η αθηνα ειναι πλεον αν δεν κανω λαθος στο αχαρνων 85 τα πρωινα την ειδα την κυριακη.Εφυγε απο φωκαιας και πηγε αχαρνων

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Με το όνομα Σαμπρίνα στα στούντιο Φυλής 104 και Κατεχάκη 8 δουλεύει η Άννα η πορνοσταρ η γνωστή από Φωκαίας 27 και Φιλιππίδου 11.

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    677,5 KB · Εμφανίσεις: 65

ASILAOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
10
Πόντοι
0
Λαθος μου, μου την ειχε συστησει η τσατσα ως αθηνα και ετσι υπεθεσα οτι ειναι η γνωστη πειραιωτησα

Penarrubias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2018
Like
490
Πόντοι
280

Δουλευη με το ονομα σαμπρινα ειναι τωρα μεχρι τις 11

Λαθος μου, μου την ειχε συστησει η τσατσα ως αθηνα και ετσι υπεθεσα οτι ειναι η γνωστη πειραιωτησα

:o :P

Συνημμένα

• zvo6r4.jpg
    zvo6r4.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 33

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Φίλε δεν μας τα λες καλά.

Λες ότι υπθεσες ότι είναι η Αθηνά αλλά στην αρχή έγραψες με σιγουριά ότι είναι αυτή και μάλιστα έγραψες και λυπημένη φατσουλα.

Τελικά την ξέρεις ή όχι; Με μπέρδεψες.

Αν δεν είσαι σίγουρος μην το γράφεις γιατί μπορεί κάποιος να πάει για αυτήν και να πάρει τα αρχιδια του.

Ρώτα να σιγουρευτεις αν είναι αυτή πρώτα.

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Φιλε αν δεν εισαι σιγουρος καλυτερα μην γραφεις τιποτα.Σιγουρεψου πρωτα και μετα.Εσυ με το που την ειδες σου φανηκε για την αθηνα αυτη? εκτος και αν δεν ξερεις την αθηνα.Αλλα ετσι οπως το εγραψες φανηκε οτι την ξερεις.

Επισκέπτης
εκτος αν φορας αντιηλιακο;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
ευχαριστω
Βεργας 3 οροφος.Βικυ κ'Λανα.
Και αν θες αραπακι Φωκαιας 25 οροφος.Επισης τσεκαρε Φυλης 86 κατω Ροξυ και οροφο Βερονικα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Όλγα από κολ 30 β όροφο  :takethis:
Επέστρεψε από διακοπές και ήταν το ίδιο καλή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι τα μαλλιά της τα έκανε πλεξουδες, αλλά μικρό το κακό  :afro:
Στο σαλοναρισμα κάνει παιχνίδι πιο πολύ με τα λόγια παρά με κούνημα τα, ενώ έχει προσόντα  :assshake: :jade:.
Την πρώτη φορά που μπήκα μου είπε μπροστά σε κόσμο να μπω κατευθείαν στο δωμάτιο, αλλά δεν το έκανα για να μην με θεωρεί δεδομένο  :S.
Την δεύτερη φορά που ανεβηκα έλεγε το πρόγραμμα και εγώ την κοροιδευα κάνοντας μορφασμους, για να γελάσει χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι χυστες  :dancing:.
Τότε αφού σταματά το ποίημα μου λέει
-Εσύ έλα μέσα στο δωμάτιο!!!
-Καλά μην βαρας  :'(
-Δεν βαράω   ;)
-Σίγουρα  :think:;
-Ναι
-Κρίμα  :(
-Χαχαχαχα
Πάντα με βάζει στο μέσα δωμάτιο ενώ της έχω πει ότι θέλω να δω και τα άλλα γιατί σε αυτό η τηλεόραση που έχει συνδρομή brazzers έχει χιονα  :headbang:, αλλά μου λέει ότι εγώ μόνο εκεί θα πηγαίνω  :huh: :-(
Μέσα παρά το νορμάλ πρόγραμμα μου έκανε αρκετά προκατ για να μου σηκωθεί και με πολλά φτυσιματα που όπως είπε δεν κάνει σε όλους.
Το φτυσιμο στο που πουτσο το θεωρεί έξτρα.... :S
Επίσης ήμουν κουρασμένος, αλλά και πάλι έκατσε παραπάνω μέχρι να τελειώσω.
Στα προκατ να αναφέρω ότι με καβαλησε και τριβονταν πάνω από το μποξερακι μου για να καυλωσω  :heavymetalbig:.
Πίπα μέτρια, με εφέ και fail  deepthroat attempt, γιατί έβαζε δόντι όσο κατεβενε.
Τι να κάνουμε όμως.
Με 10 ευρώ δεν περιμένω να γαμησω την Aletta Ocean  :wanker:
Επίσης 2 στάσεις γίνανε, ιεραποστολικό και στα 4 με 2 παραλλαγές, κανονική και η άλλη τέρμα μπρουμητα όπου έγινε και η κατάθεση  :headbaning2:
Έκατσε και για να στραγγιξω  :hi:

Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΒΑΡΆΕΙ ΣΤΑ 7 ΛΕΠΤΆ  :ban: :thubsdown: :tickedoff: όταν βγήκε της έκανε παράπονα για της φωνές της και για το ότι έκατσε παραπάνω.
Όλα αυτά ενώ δεν είχε κόσμο!!!1!!!ΈΝΑ!!! 1!
Καλά μωρή μαλακω το να καθισω παραπάνω σε πειράζει, οκ το δέχομαι, το να φωνάζει η άλλη τη σε πειράζει, θα κάνουν παράπονα οι γείτονες  :S
Μπορεί να γραψω κριτικη, καλα γαμήσια παίδες  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom