koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.792
- Πόντοι
- 1.936
καμια σκιννυ καινουρια παίζει?
Αν δεν την θες πολυ ομορφη,αλλα με καλες υπηρεσιες,πανε Χριστινακι Λεωφ.Κωνσταντινουπολεως 166 στη β' βαρδια.
καμια σκιννυ καινουρια παίζει?
Δεν έχει σημασία που τα κουνούπια έχουν αποθρασυνθεί και χθες τη νύχτα με έκαναν κόσκινο, οπότε σήμερα ήμουν παντού με κόκκινα στίγματα σα να πάσχω από την πιο φρικτή ασθένεια.
Το μεσημέρι κάτω από το black light του μπουρδέλου δεν φαινόταν τίποτα.
Μεγάλη εφεύρεση το black light: και λεπρός να είσαι, κούκλος φαίνεσαι...
Όλγα από κολωνου 30 β στον πρώτο όροφο.καλησπερα συναγωνιστες!!! αυριο θα ειμαι κεντρο το πρωι κ ελεγα να παω να ριξω κανενα πεος ...
οποιος θελει κ μπορει να μου προτεινει καποιο καλο κοριτσι για πρωινη βαρδια φυλης κ περιχωρα.
ακουσα εχουν ερθει καινουριες μαυρουλες στην φωκαιας ... θελω κατι καθαρο οχι πολυ αδυνατο και με καλη διαθεση
ευχαριστω
Μαγκα μ η αθηνα ειναι πλεον αν δεν κανω λαθος στο αχαρνων 85 τα πρωινα την ειδα την κυριακη.Εφυγε απο φωκαιας και πηγε αχαρνωνMαγκες η Αθηνα η πειραιωτησα ειναι πλεον στο στουντιο φυλης 104 ανεβηκε η τιμη :'(
αυτη που λες ειναι η αννυ η ψευτοπορνοσταρ απο φωκαιας και φιλιππιδουΔουλευη με το ονομα σαμπρινα ειναι τωρα μεχρι τις 11
Mαγκες η Αθηνα η πειραιωτησα ειναι πλεον στο στουντιο φυλης 104 ανεβηκε η τιμη :'(
Δουλευη με το ονομα σαμπρινα ειναι τωρα μεχρι τις 11
Λαθος μου, μου την ειχε συστησει η τσατσα ως αθηνα και ετσι υπεθεσα οτι ειναι η γνωστη πειραιωτησα
Φίλε δεν μας τα λες καλά.Λαθος μου, μου την ειχε συστησει η τσατσα ως αθηνα και ετσι υπεθεσα οτι ειναι η γνωστη πειραιωτησα
εκτος αν φορας αντιηλιακο;Δεν έχει σημασία που τα κουνούπια έχουν αποθρασυνθεί και χθες τη νύχτα με έκαναν κόσκινο, οπότε σήμερα ήμουν παντού με κόκκινα στίγματα σα να πάσχω από την πιο φρικτή ασθένεια.
Το μεσημέρι κάτω από το black light του μπουρδέλου δεν φαινόταν τίποτα.
Μεγάλη εφεύρεση το black light: και λεπρός να είσαι, κούκλος φαίνεσαι...
εχει παραγινει το κακο με τους κλωνους. Ας ριξουν μερικα μπαν οι απο πανω.
Βεργας 3 οροφος.Βικυ κ'Λανα.καλησπερα συναγωνιστες!!! αυριο θα ειμαι κεντρο το πρωι κ ελεγα να παω να ριξω κανενα πεος ...
οποιος θελει κ μπορει να μου προτεινει καποιο καλο κοριτσι για πρωινη βαρδια φυλης κ περιχωρα.
ακουσα εχουν ερθει καινουριες μαυρουλες στην φωκαιας ... θελω κατι καθαρο οχι πολυ αδυνατο και με καλη διαθεση
ευχαριστω