Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (22 μέλη και 253 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατάθεση στην Όλγα από κολ 30 β όροφο  :takethis:
Επέστρεψε από διακοπές και ήταν το ίδιο καλή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι τα μαλλιά της τα έκανε πλεξουδες, αλλά μικρό το κακό  :afro:
Στο σαλοναρισμα κάνει παιχνίδι πιο πολύ με τα λόγια παρά με κούνημα τα, ενώ έχει προσόντα  :assshake: :jade:.
Την πρώτη φορά που μπήκα μου είπε μπροστά σε κόσμο να μπω κατευθείαν στο δωμάτιο, αλλά δεν το έκανα για να μην με θεωρεί δεδομένο  :S.
Την δεύτερη φορά που ανεβηκα έλεγε το πρόγραμμα και εγώ την κοροιδευα κάνοντας μορφασμους, για να γελάσει χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι χυστες  :dancing:.
Τότε αφού σταματά το ποίημα μου λέει
-Εσύ έλα μέσα στο δωμάτιο!!!
-Καλά μην βαρας  :'(
-Δεν βαράω  ;)
-Σίγουρα  :think:;
-Ναι
-Κρίμα  :(
-Χαχαχαχα
Πάντα με βάζει στο μέσα δωμάτιο ενώ της έχω πει ότι θέλω να δω και τα άλλα γιατί σε αυτό η τηλεόραση που έχει συνδρομή brazzers έχει χιονα  :headbang:, αλλά μου λέει ότι εγώ μόνο εκεί θα πηγαίνω  :huh: :-(
Μέσα παρά το νορμάλ πρόγραμμα μου έκανε αρκετά προκατ για να μου σηκωθεί και με πολλά φτυσιματα που όπως είπε δεν κάνει σε όλους.
Το φτυσιμο στο που πουτσο το θεωρεί έξτρα.... :S
Επίσης ήμουν κουρασμένος, αλλά και πάλι έκατσε παραπάνω μέχρι να τελειώσω.
Στα προκατ να αναφέρω ότι με καβαλησε και τριβονταν πάνω από το μποξερακι μου για να καυλωσω  :heavymetalbig:.
Πίπα μέτρια, με εφέ και fail  deepthroat attempt, γιατί έβαζε δόντι όσο κατεβενε.
Τι να κάνουμε όμως.
Με 10 ευρώ δεν περιμένω να γαμησω την Aletta Ocean  :wanker:
Επίσης 2 στάσεις γίνανε, ιεραποστολικό και στα 4 με 2 παραλλαγές, κανονική και η άλλη τέρμα μπρουμητα όπου έγινε και η κατάθεση  :headbaning2:
Έκατσε και για να στραγγιξω  :hi:

Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΒΑΡΆΕΙ ΣΤΑ 7 ΛΕΠΤΆ  :ban: :thubsdown: :tickedoff: όταν βγήκε της έκανε παράπονα για της φωνές της και για το ότι έκατσε παραπάνω.
Όλα αυτά ενώ δεν είχε κόσμο!!!1!!!ΈΝΑ!!! 1!
Καλά μωρή μαλακω το να καθισω παραπάνω σε πειράζει, οκ το δέχομαι, το να φωνάζει η άλλη τη σε πειράζει, θα κάνουν παράπονα οι γείτονες  :S
Μπορεί να γραψω κριτικη, καλα γαμήσια παίδες  :hi:
εισαι τυχερος γιατι σε γουσταρει. Οι περισσοτεροι δεν εχουν ζησει ποτε κατι τετοιο σε μπουρδελο.

sexforlife78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Ντορινάκι σήμερα. Απίστευτο μωρό και με τρελή διάθεση παρόλο που το Σάββατο κάνει check out από Ελλάδα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.063
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Συλβια μελαχρινή  με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Αλεξία μελαχρινή, λεπτή με ωραίο σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Άννα Κου μελαχρινή με  κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 Ντιαννα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί ώμο και στο χέρι, τα πάντα; το εκτός πρωκτικου.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Μαριάννα ξανθιά κοπέλα με ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, τατουάζ σε 3 σημεία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό, Αναμπελ μαυρουλα με λεπτό ωραίο κορμί 2-2.5αρι βυζι  μακρύ μαλλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Στεφάνια μαυρουλα με ψιλοκανονικο σώμα αλλά ωραία κωλαρα 1.5αρι βυζι, επίσης με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε αυτή τη φορά η Στεφάνια, μεγάλο έπιπλο... κρίμα την κωλαρα. Προσπαθεί να αποφύγει το ελεύθερο στοματικό και τελικά κάνει αεροπιπα, στο ιεραποστολικο βάζει το χέρι της για να μην της τον χώσεις βαθιά ενώ στα τέσσερα στήνεται με κλειστά τα πόδια και ανασηκωνει το κορμί της και δεν μπορείς να γαμισεις.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 17β Μπιανκα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Παολα  καστανοξανθη με  ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 9 αριστερά κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φυλής 54α κλειστό.

Φυλής 54β κλειστό.

Φυλής 56 κλειστό.

Φυλής 66α Αλεξάνδρα μελαχρινή πολύ λεπτή με 1.5-2αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Ιωάννα από Φυλής 134α καστανοξανθη λεπτή ψηλή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Τινα ξανθιά νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 δεξιά Ντιαννα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι εκφυλη φάτσα, ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.

Φυλής 59 κάτω Άννα ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι με πρωκτικο.

Φυλής 59 πάνω Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, νορμάλ πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φιλιππιδου 11β Σάρα καστανο πιπίνι με ωραίο  κορμάκι μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Σονια καστανοξανθη κοντή λεπτή κοπέλα με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Πριν απο λιγο πέρασμα απο ιωαννινων 3 Α
Πέρασα με την Άννα η οποία εχει πάρει δυο τρία κιλά αλλα και τα βυζια της εχουν μεγενθύνει λιγο και αυτο ηταν το κορυφαίο διοτι πριν κατι μήνες ηταν αρκετά μικρά πέρασα τέλεια αν και στο χυσιμο η Τσατσα βαρεσε το κουδουνάκι σαν να λέμε στο 90 βάλαμε υο γκολ

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
:heavymetalbig:  :heavymetalbig: προς όλους τους πιπινολατρες -Ντορινοφηλους το Ντορινακι μέχρι το Σάββατο θα δουλέψει οποίος προλάβει πρόλαβε μου είπε Κυριακή παίζεται 50/50 και τέρμα  :'(  την ρώτησα αν ξαναέρθει δεν την είδα ζεστή  :S την πήρα χτες για ένα τελευταίο  :knockinb: απο ότι κατάλαβα σταματάει την καριέρα της εδώ για Ελλάδα  μου είπε δύσκολη δουλειά εδώ  :-( αποχαιρετιστηκαμε  :babycry:  :babycry:  να δούμε τι θα έρθει απο βδομάδα  :think:  :huh: ευτυχώς η πηγή δεν στερεύει ποτέ  :dancing:
...μην ψαρώνετε ρε...
...τα λεφτά του μεταξουργείου είναι εύκολα...και τα εύκολα χρήματα ξοδεύονται και εύκολα...
...θα μας ξανάρθει το Ντορινάκι...μόλις αδειάσουν οι τσέπες από το ξεφτυσμένο και sexy τζινάκι της...

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
Μαγκα μ η αθηνα ειναι πλεον αν δεν κανω λαθος στο αχαρνων 85 τα πρωινα την ειδα την κυριακη.Εφυγε απο φωκαιας και πηγε αχαρνων
πέρασμα χτες απο Αχαρνών 85  και επιβεβαιώθηκε οτι δούλευε η αθηνα εκεί αλλά έγινε καταγγελία για ανήλικο και τους πήγανε αυτόφωρο μου είπε η τσατσά και η αθηνα δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει έχει φοβηθεί  αλλά δεν της κάνανε τίποτα την αφήσανε..

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
...μην ψαρώνετε ρε...
...τα λεφτά του μεταξουργείου είναι εύκολα...και τα εύκολα χρήματα ξοδεύονται και εύκολα...
...θα μας ξανάρθει το Ντορινάκι...μόλις αδειάσουν οι τσέπες από το ξεφτυσμένο και sexy τζινάκι της...
απο ότι κατάλαβα θα συνεχίσει το επάγγελμα σε άλλη χώρα , όσες φύγανε καμία δεν ξαναγύρισε

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ειδε κανεις αλλος την Κινεζα τυποι;
κ εγώ έχω την απορία αυτή..
αν εννοείς την κινεζα που ειπώθηκε ότι εθεάθη στο πιπίνου 65 με το όνομα τανια,
στο πορνογραφικό μου δεν υπάρχει καμία κινεζα κ μου κίνησε το ενδιαφέρον..

ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Κριτικές
9
Like
1.503
Πόντοι
496
Πέρασμα πριν λίγο από βεργας, ήθελα κουλούρι και τελικά στο 6 υπόγειο,ήταν η ΜΠΡΜΠΟΡΑ ήρθε από διακοπές, της έκανα το κουλούρι γεμιστό,καθώς γέμισε με κρέας....9 με 6 θα δουλεύει αυτά τα λίγα!!!!

Επισκέπτης
πέρασμα χτες απο Αχαρνών 85  και επιβεβαιώθηκε οτι δούλευε η αθηνα εκεί αλλά έγινε καταγγελία για ανήλικο και τους πήγανε αυτόφωρο μου είπε η τσατσά και η αθηνα δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει έχει φοβηθεί  αλλά δεν της κάνανε τίποτα την αφήσανε..
προφανως και τα παραπλανητικα μηνυματα κλωνων οτι πηγε στο 104 ηταν δολια. βλεπετε πως δουλευουν οι μαφιες. καποιοι αν θυμαστε ειχαν απειλησει τον Ορεστη Κου και τον εβαλαν να γραψει ψευτικες κριτικες. Αυτα για να μην εχετε ψευδαισθησεις. Εμενα μου ειχε στειλει πμ ο ντογκγουιντ και μου ειχε αποκαλυψει διαφορα για ιδιοκτητη αλυσιδας.

κ εγώ έχω την απορία αυτή..
αν εννοείς την κινεζα που ειπώθηκε ότι εθεάθη στο πιπίνου 65 με το όνομα τανια,
στο πορνογραφικό μου δεν υπάρχει καμία κινεζα κ μου κίνησε το ενδιαφέρον..
ετσι ειπε ο αξιοπιστος τυπος ramada αλλα κινεζα στη Φυλης και με ονομα Τανια...

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπερα
εχει περασει κανεις απο εκει σημερα?

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
εγω περασα χθες το μεσημερι-απογευμα και δεν ηταν εκει

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
προφανως και τα παραπλανητικα μηνυματα κλωνων οτι πηγε στο 104 ηταν δολια. βλεπετε πως δουλευουν οι μαφιες. καποιοι αν θυμαστε ειχαν απειλησει τον Ορεστη Κου και τον εβαλαν να γραψει ψευτικες κριτικες. Αυτα για να μην εχετε ψευδαισθησεις. Εμενα μου ειχε στειλει πμ ο ντογκγουιντ και μου ειχε αποκαλυψει διαφορα για ιδιοκτητη αλυσιδας.
ετσι ειπε ο αξιοπιστος τυπος ramada αλλα κινεζα στη Φυλης και με ονομα Τανια...
ναι ο φιλος ramada το είπε αλλά όχι στη Φυλής στο πιπίνου 65 τσέκαρε σελίδα 7393 στην αρχή.. Χίλια συγνώμη που το λέω έτσι αλλά το θυμάμαι καλά λογω έλλειψης κινεζικής σάρκας που δεν έχω πάρει ποτέ..καταλαβαίνεις είναι ελληπεις το πορνογραφικό..

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Διδυμου 27 πριν λίγη ώρα βγήκα Αναστασία νταρντανα ψιλόφοραδα σε σώμα όμορφη σε πρόσωπο πολύ τίμια εγγύηση πέρασα γαμάτα καμία σχέση με αυτό το τομάρι την Ιβαννα θα ανεβάσω κριτική αργότερα

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Λίγο εκτός θέματος αλλά το γράφω εδώ επειδή το βλέπουν πολλοί,  τι γίνεται με τις κριτικές που γράφουμε έχω γράψει δύο πριν δύο ημέρες και δεν ανέβηκαν πότε επίσης έχει συμβεί και κατα το παρελθόν και σε μένα αλλά έχω ακούσει και από άλλους το ίδιο, εγώ πάντως δύσκολο να ξαναγράψω γιατί τρώω το χρόνο μου τσάμπα και δεν έχω τον χρόνο να τις ξαναγράφω.  Ελπίζω να μην διαγραφεί και αυτό το ποστ.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Χθες το απόγευμα ήμουνα ντεμί αλλά είδα μια ομορφούλα στο ιάσωνος 20 με τον ανελκυστήρα και είπα να ανέβω. Πιτσιρίκα μικροκαμωμένη με κοντό μαλλί μελαχρινή και λιγάκι ασιατικά χαρακτηριστικά. Κάθεται στο κρεβάτι, βγάζει το κυλοτάκι της όχι όμως και το σουτιέν, πάει να ξετυλίξει την καπότα και της λέω "να σου φιλήσω λίγο τα βυζάκια;"  :boobies:. Λες και τη χτύπησε ρεύμα, όχι φιλάκια, όχι φιλάκια,  :S έλεγε. "Και τι θα κάνουμε;", της λέω. Πίπα και σεξ, δεν θέλεις; Το σκέφτηκα λιγάκι και της λέω άστο καλύτερα, γιατί είχα ήδη ξενερώσει. Δεν έχει τύχει ποτέ να ζητήσω λεφτά πίσω σε μπουρδέλο κι ενώ ντυνόμουν σκεφτόμουν πλάκα θα έχει να μου πει μαλακίες η τσατσά, γιατί την κοπέλα δεν την είχα αγγίξει. Τελικά με περίμενε η τσατσά με το 10άρικο στο χέρι...

Επισκέπτης
ναι ο φιλος ramada το είπε αλλά όχι στη Φυλής στο πιπίνου 65 τσέκαρε σελίδα 7393 στην αρχή.. Χίλια συγνώμη που το λέω έτσι αλλά το θυμάμαι καλά λογω έλλειψης κινεζικής σάρκας που δεν έχω πάρει ποτέ..καταλαβαίνεις είναι ελληπεις το πορνογραφικό..
Ναι Πιπινου 65. Στην περιοχη της Φυλης εννοουσα. Ε ας ρωτησει καποιος, φερατε καμια Κινεζα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom