Κατάθεση στην Όλγα από κολ 30 β όροφο
Επέστρεψε από διακοπές και ήταν το ίδιο καλή. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι τα μαλλιά της τα έκανε πλεξουδες, αλλά μικρό το κακό
Στο σαλοναρισμα κάνει παιχνίδι πιο πολύ με τα λόγια παρά με κούνημα τα, ενώ έχει προσόντα
.
Την πρώτη φορά που μπήκα μου είπε μπροστά σε κόσμο να μπω κατευθείαν στο δωμάτιο, αλλά δεν το έκανα για να μην με θεωρεί δεδομένο :S.
Την δεύτερη φορά που ανεβηκα έλεγε το πρόγραμμα και εγώ την κοροιδευα κάνοντας μορφασμους, για να γελάσει χωρίς να με πάρουν χαμπάρι οι χυστες
.
Τότε αφού σταματά το ποίημα μου λέει
-Εσύ έλα μέσα στο δωμάτιο!!!
-Καλά μην βαρας :'(
-Δεν βαράω ;)
-Σίγουρα
;
-Ναι
-Κρίμα
-Χαχαχαχα
Πάντα με βάζει στο μέσα δωμάτιο ενώ της έχω πει ότι θέλω να δω και τα άλλα γιατί σε αυτό η τηλεόραση που έχει συνδρομή brazzers έχει χιονα
, αλλά μου λέει ότι εγώ μόνο εκεί θα πηγαίνω
:-(
Μέσα παρά το νορμάλ πρόγραμμα μου έκανε αρκετά προκατ για να μου σηκωθεί και με πολλά φτυσιματα που όπως είπε δεν κάνει σε όλους.
Το φτυσιμο στο που πουτσο το θεωρεί έξτρα.... :S
Επίσης ήμουν κουρασμένος, αλλά και πάλι έκατσε παραπάνω μέχρι να τελειώσω.
Στα προκατ να αναφέρω ότι με καβαλησε και τριβονταν πάνω από το μποξερακι μου για να καυλωσω
.
Πίπα μέτρια, με εφέ και fail deepthroat attempt, γιατί έβαζε δόντι όσο κατεβενε.
Τι να κάνουμε όμως.
Με 10 ευρώ δεν περιμένω να γαμησω την Aletta Ocean
Επίσης 2 στάσεις γίνανε, ιεραποστολικό και στα 4 με 2 παραλλαγές, κανονική και η άλλη τέρμα μπρουμητα όπου έγινε και η κατάθεση
Έκατσε και για να στραγγιξω
Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΒΑΡΆΕΙ ΣΤΑ 7 ΛΕΠΤΆ
:thubsdown:
όταν βγήκε της έκανε παράπονα για της φωνές της και για το ότι έκατσε παραπάνω.
Όλα αυτά ενώ δεν είχε κόσμο!!!1!!!ΈΝΑ!!! 1!
Καλά μωρή μαλακω το να καθισω παραπάνω σε πειράζει, οκ το δέχομαι, το να φωνάζει η άλλη τη σε πειράζει, θα κάνουν παράπονα οι γείτονες :S
Μπορεί να γραψω κριτικη, καλα γαμήσια παίδες