openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Ευχαριστω φιλαρακι,ειχα σκοπο να παω την Κυριακη οποτε ευτυχως που ρωτησα...
Σωστοοοος
Ευχαριστω φιλαρακι,ειχα σκοπο να παω την Κυριακη οποτε ευτυχως που ρωτησα...
Προς το παρόν δεν κάνει πρωκτικό.
τροφωνιου 11η Γιάννα μεταμεσονυχτια; κάποιο λάθος κανειςτώρα live
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βικτόρια ξανθιά ψηλολιγνη κοπέλα με 1.5αρι βυζι και Χριστίνα κοκκινομάλλα λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Χριστίνα θα δουλέψει μέχρι τις 0200 όπως είπε...
Χωματιανου 11α κλειστό .
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά, σώμα με πιασιματακια και 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Πολύ τίμια επιλογή.
Λιοσίων 73β Εμυ το ξανθό κοντοπουτανο με το μικρό στητο βυζακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Τζέσικα μελαχρινή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 76 όροφος Άννα κοκκινομάλλα χοντρή, με κοντό μαλλί, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Λιοσιων 76β κλειστό.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3.5-3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18γ κλειστό.
Λιοσιων 79α Μαίρη μελαχρινή με κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα με 2αρι βυζι, τατουάζ στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 79β κλειστό.
Βεργας 2 Βίκυ καστανοξανθο γκρανι, παχουλο με 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 3 δεξιά κλειστό.
Βεργας 3 αριστερά Λεΐλα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, ωραίο λεπτό κορμί 1.5αρι βυζι, τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 3 όροφος Μάγια μεκαχρινη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και στον δεξιό ώμο , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α η Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό.
Βεργας 6α κλειστό.
Βεργας 7 Έλλη μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2αρι βυζι, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Λιοσιων 91 κλειστό.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Γιάννα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι σιλικονατο και τατουάζ, με πρωκτικο και τελειωτικό στο σώμα.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη μελαχρινή κ μιλφ με κανονικό σχετικά σώμα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
Κανονικα ειναι φιλε μ και πρωι και απογευμα απλως μερικες φορές δεν ειναι πρωινα η απογευματα.Καλημέρα σας
Η βερονικα σε βάρδια ειναι πρωινή η απογευματινή ;;;
Κάτι ανάλογο είχα πετύχει πέρσι ένα πρωί έξω από τα Κολωνού 30,ήταν ένα γυφτάκι με δύο μεγάλες γύφτισες συνοδεία και με ρώτησε αν έμπαινα σε μπουρδέλο.Με ρώτησε πόσο κάνει και της είπα 10€,τη ρώτησα από περιέργεια πόσα ζήταγε αν έπαιρνα αυτή και μου είπε ότι θα τα βρίσκαμε με 5€!Φυσικά δεν τσίμπησα,δεν ξέρεις τι παγίδες κρύβονται από πίσω...Ψώνισα προχθές έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής μου όπου ζητιανευε με την αδελφή της όπως μου είπε, ρουμανογυφτακι με ωραίο σωματακι και γλυκιά φατσούλα. Την πήγα σπίτι μου,την έβαλα να κάνει ντουζακι και αφού την εγλειψα πατοκορφα με εκείνη να έχει σπασμούς στο γλυφομούνι με δάκτυλο μέσα της την γάμησα σε δύο στάσεις πισωκολλητα και από πάνω με τρελό χύσιμο στο πρόσωπο. 15€ πήγε το μαλλί και αν την ξαναπετυχω γιατί μου είπε πως θα κατέβουν Πελοπόννησο οικογενειακως σίγουρα θα την ξαναπάρω
Ψώνισα προχθές έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής μου όπου ζητιανευε με την αδελφή της όπως μου είπε, ρουμανογυφτακι με ωραίο σωματακι και γλυκιά φατσούλα. Την πήγα σπίτι μου,την έβαλα να κάνει ντουζακι και αφού την εγλειψα πατοκορφα με εκείνη να έχει σπασμούς στο γλυφομούνι με δάκτυλο μέσα της την γάμησα σε δύο στάσεις πισωκολλητα και από πάνω με τρελό χύσιμο στο πρόσωπο. 15€ πήγε το μαλλί και αν την ξαναπετυχω γιατί μου είπε πως θα κατέβουν Πελοπόννησο οικογενειακως σίγουρα θα την ξαναπάρω
Ωραίος, συναγωνιστή! Δώσε περισσότερες πληροφορίες (ηλικία, κτλ.), καθώς ψοφάω για τέτοια σκηνικά.Ψώνισα προχθές έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής μου όπου ζητιανευε με την αδελφή της όπως μου είπε, ρουμανογυφτακι με ωραίο σωματακι και γλυκιά φατσούλα. Την πήγα σπίτι μου,την έβαλα να κάνει ντουζακι και αφού την εγλειψα πατοκορφα με εκείνη να έχει σπασμούς στο γλυφομούνι με δάκτυλο μέσα της την γάμησα σε δύο στάσεις πισωκολλητα και από πάνω με τρελό χύσιμο στο πρόσωπο. 15€ πήγε το μαλλί και αν την ξαναπετυχω γιατί μου είπε πως θα κατέβουν Πελοπόννησο οικογενειακως σίγουρα θα την ξαναπάρω
πες καμια παραπανω πληροφορια οπως μερος ωρα ηλικιαΨώνισα προχθές έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής μου όπου ζητιανευε με την αδελφή της όπως μου είπε, ρουμανογυφτακι με ωραίο σωματακι και γλυκιά φατσούλα. Την πήγα σπίτι μου,την έβαλα να κάνει ντουζακι και αφού την εγλειψα πατοκορφα με εκείνη να έχει σπασμούς στο γλυφομούνι με δάκτυλο μέσα της την γάμησα σε δύο στάσεις πισωκολλητα και από πάνω με τρελό χύσιμο στο πρόσωπο. 15€ πήγε το μαλλί και αν την ξαναπετυχω γιατί μου είπε πως θα κατέβουν Πελοπόννησο οικογενειακως σίγουρα θα την ξαναπάρω
Λυκόβρυση? Μακριά για μένα. Άσε μη μας την πέσουν και οι γυφτορουμανοι από τα εγκατελειμεναΜάγκες το σκηνικό έγινε στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Λυκόβρυση. Απέναντι έχει κάποια εγκαταλελειμμένα κτίρια και μένουν διάφοροι μεταξύ των οποίων και γυφτορουμανοι. Ηλικία γύρω στα 20. Τηλέφωνα κλπ δεν υπάρχουν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει μια βόλτα από εκεί. Μετακινούνται για εποχιακές αγροτικές εργασίες αλλά επιστρέφουν.Απλα δεν έχω προσέξει αν έρχονται πάντα οι ίδιοι