Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (37 μέλη και 238 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα μια πληροφορία που πιθανότατα να ενδιαφέρει πολλούς ένα στουντιακο κομμάτι πασίγνωστη Μιλφ Ζιζελ με τα πολλά τατουάζαπό Βριλησσού παλιά,Θεσσσλιας136 ,Αθηνων343 κλπ.. Δουλεύει τώρα Ιωαννίνων 5 με το όνομα Νικά εντυπωσιακή παρουσία για τα δεδομένα της περιοχής

Επισκέπτης
να μην ανησυχείς πολύ μικρή πιθανότητα υπαρχει να κολλήσεις πιο επικίνδυνο θα ήταν να έσπαγε στο προκτικο.κατ εμένα καλητερα να πας στο συγγρος στο νοςοκομειο στα τεπ η σε κάποιο αλλο νοςοκομειο που να εχει τμήμα λοιμωδων, υπαρχει αντίδοτο που ειναι πανάκριβο κ για ηπατίτιδες κ για HIV
συνήθως λόγω κόστους δεν το δίνουν αν τους πεις οτι συνέβη  με ιεροδουλη θα σου πουν οτι ελέγχονται..εκτός κ αν πεις οτι συνεβη με καποια trans απο το δρομο η με καποια πρεζου..
παντως μουνοζουμα και με το χερι μπορει να μεταφερει καποιος στον πουτσο του. Να μην πουμε για το σπερμα των προηγουμενων πελατων. Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στις κινησεις μας.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Πηγα τσαρκα φυλης δευτερη βαρδια    ξεκινησα  απο φυλης 61  ηταν  απο  βενεζουελα ειπαν ρακελ  φυλης 84  η σονια  φυλης 86 κατω ροξθ    φυλης  67  ηταν η  παολα και ελενη .  Φυλης 69 ισογειο  η  μπελλα  φυλης 65 κατω σιμονα  πανω  η χριστινα  φιλιππιδου  11 κατω η μαρια  φωκαιας 7 το ενα ηταν η αννα και φωκαιας  9  μεσαιο  αννα  ξανθια με μαυρα  εσωρουχα      και φωκαιας 17 ηταν η παολα και η κριστυ γαμησα  την παολα θα  γραψω κριτικη.   

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ντορινα σε ποιο την βρισκουμε και τι βαρδια;
Κολωνού 11 ισόγειο απόγευμα , κούκλα από εμφάνιση  :kissass:  :rose: αλλά από υπηρεσίες μην περιμένεις και πολλά  :S αν είχε και συμμετοχή θα ζητούσε 100€ το πήδημα  :knockinb:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κολωνού 11 ισόγειο απόγευμα , κούκλα από εμφάνιση  :kissass:  :rose: αλλά από υπηρεσίες μην περιμένεις και πολλά  :S αν είχε και συμμετοχή θα ζητούσε 100€ το πήδημα  :knockinb:

Καλά ρε φίλε σιγά τον υπερρμουναρο.
Δεν το λέω προσωπικά,αλλά πολύς ντόρος για αυτό το κομοδίνο.
Οκ είναι όμορφη, οκ έχει μεγάλα βυζιά για το σωματοτυπο της, αλλά είναι ΑΚΩΛΗ!!!
Για να λέγεται κάποια μουνάρα πρέπει όλα της τα χαρακτηριστικά να τελειώνουνε σε - άρα.
Γνώμη μου  :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686

Η Ντορίνα στο Κολωνού 11 ή 15 είναι ρωσόφωνη μουναροπιπίνα
και τέτοια γκόμενα, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

δεν μπορείς να την πηδήξεις με 15 ευρώ !

Είναι ένα οικονομικό παράδοξο στη Ελλάδα
και όλοι οι οικονομολόγοι τρελλαίνονται !  :rockon: :rockon:

Είναι τυπική στους πολλούς, αλλά σε μερικούς
δείχνει πόσο κάβλα είναι ( είναι ζώδιο ιχθύς )
ο Dmtrsxxx ξέρει ...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

και όλοι οι οικονομολόγοι τρελλαίνονται !  :rockon: :rockon:

ο Dmtrsxxx ξέρει ...
Φίλε λες την μισή αλήθεια.

Μάλλον ήρθε η ώρα για expose...  :S

Οπως λες,  είναι τυπική στους πολλούς, αλλά σε μερικούς
δείχνει πόσο κάβλα είναι...  αφου την έχουν πάρει 5-6 φορές που τους ήταν κομοδίνο.

Προσωπικά να δώσω 75-90 για να γαμησω ένα (όμορφο) κομοδίνο μου φαίνεται μαλακια  και δεν θα το έκανα όσα λεφτά και να είχα.

Μπορώ να πω και άλλα αλλά βαριέμαι.
Πάντως όλα αυτά δεν τα λέω επειδή έχω κάτι με την κοπέλα ή τα βγάζω από το μυαλό μου αλλά μου τα έχουν πει μύστες που σε αυτούς είναι πιο θερμή.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.116
Πόντοι
41.129
Οπως λες,  είναι τυπική στους πολλούς, αλλά σε μερικούς
δείχνει πόσο κάβλα είναι...  αφου την έχουν πάρει 5-6 φορές που τους ήταν κομοδίνο.

Τυπε αυτο λεγετε επενδυση, κοβεις με το ματι ποια μπορει να αποδωσει καλυτερα στο μελλον και επενδυεις χρημα πανω της...  :hi:

και όλοι οι οικονομολόγοι τρελλαίνονται !  :rockon: :rockon:

ο Dmtrsxxx ξέρει ...

Δε θελω να σπαμαρω...   :spam:
Πριν 4 μερες που την πηρα της ειπα στο δωματιο ..

-Ντορινακι μου θελω να δοκιμασουμε μια κανουρια σταση σημερα...
-Κανε με οτι θες... ηταν η απαντηση της.

Για την ιστορια την εβαλα και καθησε στο πλακακι διπλα στο νιπτηρα οπου εχει αρκετο χωρο να καθησει καποιος, οποιος ξερει τα δωματια θα καταλαβει. Μου ανοιξε τα ποδια και την γαμησα ορθιος στο νιπτηρα ακριβως οπως στη φωτο.

Συνημμένα

• 8.jpeg
    8.jpeg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 24

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Τυπε αυτο λεγετε επενδυση, κοβεις με το ματι ποια μπορει να αποδωσει καλυτερα στο μελλον και επενδυεις χρημα πανω της...  :hi:

Δεν έχω θέμα με αυτό ρε Μήτσο.
Ο καθένας κάνει ότι θέλει τα λεφτά του.  :hi:

Αλλά όταν ο άλλος λέει ότι η Ντορινα είναι θερμή με κάποιους, δεν λέει και τον λόγο που είναι.
Αυτό είναι θέμα.

Εδώ πρέπει να κάνουμε σωστή ενημέρωση και όχι αρχιδια ενημέρωση.

Αυτό.  :hi:

Ευχαριστώ  :hi:  :S :S :S

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Τυπε αυτο λεγετε επενδυση, κοβεις με το ματι ποια μπορει να αποδωσει καλυτερα στο μελλον και επενδυεις χρημα πανω της...  :hi:

Δε θελω να σπαμαρω...   :spam:

Για την ιστορια την εβαλα και καθησε στο πλακακι διπλα στο νιπτηρα οπου εχει αρκετο χωρο να καθησει καποιος, οποιος ξερει τα δωματια θα καταλαβει. Μου ανοιξε τα ποδια και την γαμησα ορθιος στο νιπτηρα ακριβως οπως στη φωτο.

:kneel: :kneel: :kneel:

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Δε θελω να σπαμαρω...   :spam:

αυτό το κάνε με ότι θες μου το έχει πει κι εμένα  :grin: , και ενώ δεν κάνει πολλά πράγματα σαν υπηρεσία είναι δεχτικη  σε κέφια σε αφήνει να βγάλεις γούστα χωρίς μη και όχι γι'αυτό δεν την λέω φόλα σαν άλλες  :dancing: κιόλα αυτά με 15€  :P χαλάλι !!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.127
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β πάνω Συλβια μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Αλεξία μελαχρινή με λεπτό ωραίο σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 27α Άννα Κου μελαχρινή με  κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 24 Άννα ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, πιρσινγκ στα χείλη και στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Μαριάννα ξανθιά κοπέλα με ωραίο λεπτό κορμί μικρο βυζι, τατουάζ σε διάφορα σημεία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό, Αναμπελ μαυρουλα με λεπτό ωραίο κορμί 2-2.5αρι βυζι  μακρύ μαλλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σαμπρινα και αυτή μαυρουλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε η Αναμπελ με το ωραίο κορμί, το προσπαθεί αλλά τις υπηρεσίες της Μπούτι δεν της έχει.

Φωκαιας 19 κλειστό.

Φωκαιας 17β Μπιανκα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Παολα η σχετικά καινούργια κοπελίτσα καστανοξανθη ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72

Φωκαιας 9 δεξιά Ειρήνη μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 9 αριστερά Ελενα μελαχρινή νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αννα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φιλιππιδου 11α Σονια καστανοξανθη κοντή λεπτή κοπέλα με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11β Σάρα καστανο πιπινακι με ωραίο λεπτό κορμάκι μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.127
Πόντοι
46.232
συνέχεια live(σφηνάκι)

Πιπινου 65 Ρωξανη μελαχρινή κοντή λεπτή κοπελίτσα με μακρύ ίσιο μαλλί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σε όποιον ζητήσει.

Φυλής 134α Ιωάννα/Άννα ξανθοκαστανη ψηλή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Καρίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Νελι καστανή πολύ λεπτή 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Όλα τα υπόλοιπα κοντινά σπιτάκια κλειστά.

ReDreamer

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
176
Πόντοι
0
κιόλα αυτά με 15€  :P χαλάλι !!!!!!

Ναι.. Γιατί τι ψυχή έχουν 15 ευρώ σήμερα; τίποτα μωρέ μόνο τα 2/3 ενός 8ωρου μεροκάματου.. Κάτι ψιλά μωρέ άλλοι τα βρίσκουν και σε δέντρα κιόλας /sarcastic

ReDreamer

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
176
Πόντοι
0
μα ολες οι πουτανες δεν ταιριαζουν με ολους τους πελατες

Συμφωνώ.. Πολλές κοπέλες εδώ μέσα που έχουν χαρακτηριστεί φόλες εγώ έχω περάσει καλά έως αρκετά καλά.. Και πολλές που έχουν χαρακτηριστεί σαν διαμάντια παρένθεση μητρομανης Μαρία από γωνία πέρδικας εγώ έφαγα φόλα που δεν την περίμενα κιόλας..

Υγ.. Είναι διαφορετικά όταν μπαίνεις με κάποια που δε γνωρίζεις καθόλου ούτε έχεις ακούσει κ επιχειρείς κάσκα τεριλικι και είσαι πενήντα πενήντα να περάσεις καλά να φας φόλα.. Εξερευνεις.. Κι άλλο να πας σε κάποια συστηνομενος ως καλή σε υπηρεσίες και να τρως τα μούτρα σου.. Το τελευταίο είναι που πονάει.. Για αυτό κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη δεν αξίζει να αναφέρομαι κάποια ως καλή σε υπηρεσίες ή ως χάλια σε υπηρεσίες.. Αλλά να αναφέρουμε ηλικία κ σωματοτυπο

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Καλησπέρα μια πληροφορία που πιθανότατα να ενδιαφέρει πολλούς ένα στουντιακο κομμάτι πασίγνωστη Μιλφ Ζιζελ με τα πολλά τατουάζαπό Βριλησσού παλιά,Θεσσσλιας136 ,Αθηνων343 κλπ.. Δουλεύει τώρα Ιωαννίνων 5 με το όνομα Νικά εντυπωσιακή παρουσία για τα δεδομένα της περιοχής
Να σαι καλά φίλε μου.Δεν την ήξερα την κοπέλα,πρώτη φορά την είδα και μου έφυγε το σαγόνι.Είναι βέβαια πολύ σχολαστική με την καθαριότητα αλλά από εμφάνιση και υπηρεσίες είναι πάρα πολύ καλή!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom