Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Το 1Β δεξιά πάντως σήμερα όλη μέρα κλειστόΗ τσατσά είπε ότι δουλεύει διπλοβάρδιες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
Το 1Β δεξιά πάντως σήμερα όλη μέρα κλειστόΗ τσατσά είπε ότι δουλεύει διπλοβάρδιες: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
παντως μουνοζουμα και με το χερι μπορει να μεταφερει καποιος στον πουτσο του. Να μην πουμε για το σπερμα των προηγουμενων πελατων. Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στις κινησεις μας.να μην ανησυχείς πολύ μικρή πιθανότητα υπαρχει να κολλήσεις πιο επικίνδυνο θα ήταν να έσπαγε στο προκτικο.κατ εμένα καλητερα να πας στο συγγρος στο νοςοκομειο στα τεπ η σε κάποιο αλλο νοςοκομειο που να εχει τμήμα λοιμωδων, υπαρχει αντίδοτο που ειναι πανάκριβο κ για ηπατίτιδες κ για HIV
συνήθως λόγω κόστους δεν το δίνουν αν τους πεις οτι συνέβη με ιεροδουλη θα σου πουν οτι ελέγχονται..εκτός κ αν πεις οτι συνεβη με καποια trans απο το δρομο η με καποια πρεζου..
Στο αριστερό ποιά ήταν???
Κολωνού 11 ισόγειο απόγευμα , κούκλα από εμφάνιση αλλά από υπηρεσίες μην περιμένεις και πολλά :S αν είχε και συμμετοχή θα ζητούσε 100€ το πήδημαΝτορινα σε ποιο την βρισκουμε και τι βαρδια;
Κολωνού 11 ισόγειο απόγευμα , κούκλα από εμφάνιση αλλά από υπηρεσίες μην περιμένεις και πολλά :S αν είχε και συμμετοχή θα ζητούσε 100€ το πήδημα
Φίλε λες την μισή αλήθεια.Η Ντορίνα στο Κολωνού 11 ή 15 είναι ρωσόφωνη μουναροπιπίνα
και τέτοια γκόμενα, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
δεν μπορείς να την πηδήξεις με 15 ευρώ !
Είναι ένα οικονομικό παράδοξο στη Ελλάδα
και όλοι οι οικονομολόγοι τρελλαίνονται !
Είναι τυπική στους πολλούς, αλλά σε μερικούς
δείχνει πόσο κάβλα είναι ( είναι ζώδιο ιχθύς )
ο Dmtrsxxx ξέρει ...
Οπως λες, είναι τυπική στους πολλούς, αλλά σε μερικούς
δείχνει πόσο κάβλα είναι... αφου την έχουν πάρει 5-6 φορές που τους ήταν κομοδίνο.
Η Ντορίνα στο Κολωνού 11 ή 15 είναι ρωσόφωνη μουναροπιπίνα
και τέτοια γκόμενα, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
δεν μπορείς να την πηδήξεις με 15 ευρώ !
Είναι ένα οικονομικό παράδοξο στη Ελλάδα
και όλοι οι οικονομολόγοι τρελλαίνονται !
Είναι τυπική στους πολλούς, αλλά σε μερικούς
δείχνει πόσο κάβλα είναι ( είναι ζώδιο ιχθύς )
ο Dmtrsxxx ξέρει ...
Τυπε αυτο λεγετε επενδυση, κοβεις με το ματι ποια μπορει να αποδωσει καλυτερα στο μελλον και επενδυεις χρημα πανω της...
Τυπε αυτο λεγετε επενδυση, κοβεις με το ματι ποια μπορει να αποδωσει καλυτερα στο μελλον και επενδυεις χρημα πανω της...
Δε θελω να σπαμαρω...
Πριν 4 μερες που την πηρα της ειπα στο δωματιο ..
-Ντορινακι μου θελω να δοκιμασουμε μια κανουρια σταση σημερα...
-Κανε με οτι θες... ηταν η απαντηση της.
Για την ιστορια την εβαλα και καθησε στο πλακακι διπλα στο νιπτηρα οπου εχει αρκετο χωρο να καθησει καποιος, οποιος ξερει τα δωματια θα καταλαβει. Μου ανοιξε τα ποδια και την γαμησα ορθιος στο νιπτηρα ακριβως οπως στη φωτο.
αυτό το κάνε με ότι θες μου το έχει πει κι εμένα , και ενώ δεν κάνει πολλά πράγματα σαν υπηρεσία είναι δεχτικη σε κέφια σε αφήνει να βγάλεις γούστα χωρίς μη και όχι γι'αυτό δεν την λέω φόλα σαν άλλες κιόλα αυτά με 15€ χαλάλι !!!!!!Δε θελω να σπαμαρω...
Πριν 4 μερες που την πηρα της ειπα στο δωματιο ..
-Ντορινακι μου θελω να δοκιμασουμε μια κανουρια σταση σημερα...
-Κανε με οτι θες... ηταν η απαντηση της.
κιόλα αυτά με 15€ χαλάλι !!!!!!
μα ολες οι πουτανες δεν ταιριαζουν με ολους τους πελατες
Να σαι καλά φίλε μου.Δεν την ήξερα την κοπέλα,πρώτη φορά την είδα και μου έφυγε το σαγόνι.Είναι βέβαια πολύ σχολαστική με την καθαριότητα αλλά από εμφάνιση και υπηρεσίες είναι πάρα πολύ καλή!Καλησπέρα μια πληροφορία που πιθανότατα να ενδιαφέρει πολλούς ένα στουντιακο κομμάτι πασίγνωστη Μιλφ Ζιζελ με τα πολλά τατουάζαπό Βριλησσού παλιά,Θεσσσλιας136 ,Αθηνων343 κλπ.. Δουλεύει τώρα Ιωαννίνων 5 με το όνομα Νικά εντυπωσιακή παρουσία για τα δεδομένα της περιοχής