perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 736
Κατα τις εννέα το βραδάκι...Τι ώρα πήγες συναγωνιστή;;
Κατα τις εννέα το βραδάκι...Τι ώρα πήγες συναγωνιστή;;
Πότε θα γυρίσει η Άννα πορνοστάρ Φιλλιπίδου ή Φωκαίας 27;
Δουλεύει πλέον στο στούντιο της Κατεχάκη 8 με το όνομα Σαμπρίνα!
Της αξιζε η προαγωγη κατα τα ψεμματα...
'Aμεσα χρειαζεται προαγωγη και το Ντορινακι στο 20ρικο οπως και η Βικυ απο Βεργας σε studio..
Η δε Βικυ αν δε θελει στο πενηνταρικο καλο θα ηταν να κοψει καμμια υπηρεσια στο 20ρικο...
ειναι ομορφη αρκετα,ενα απλο προγραμμα με 69 θα ηταν τιμιο προγραμμα για αυτην... τα γλωσσοφιλα και το τελειωμα στο
στομα πρεπει να τα κοψει.
τριτη;Διαβασα κριτικη πως γυρισε η Αλιονα στο Διδυμου 27.Τριτη βαρδια.
φιλαράκι εςυ ολα τα ξέρεις!!είσαι ωραίος,πρώτα για την λουιζα τώρα για την Άννα..δεν το λεω ειρωνικά..Δουλεύει πλέον στο στούντιο της Κατεχάκη 8 με το όνομα Σαμπρίνα!
εγω την εχω κοψει για αλλοπροσαλη αυτην και κατι βογγητα που ακουγα εξω απ το δωματιο μου φανηκαν πολυ ψευτικα γι αυτο και δεν την εχω παρει.Δεν θέλει να την χύσεις, αλλά δεν την χαλάει να την γαμησεις ακαποτα.
Αυτο κατάλαβα εγώ...
όχι φίλε συγκρατώ ονόματα και σ αυτό δεν έχω γαμησει ποτέτωρα λεγεται φιλος...μηπως σου εσπασε εσενα??
να μην ανησυχείς πολύ μικρή πιθανότητα υπαρχει να κολλήσεις πιο επικίνδυνο θα ήταν να έσπαγε στο προκτικο.κατ εμένα καλητερα να πας στο συγγρος στο νοςοκομειο στα τεπ η σε κάποιο αλλο νοςοκομειο που να εχει τμήμα λοιμωδων, υπαρχει αντίδοτο που ειναι πανάκριβο κ για ηπατίτιδες κ για HIVΚατάθεση στην Μαρία από μεγάλου αλεξανδρου 28 κουρτίνα
Η γυναίκα είναι μητρομανης όσο δεν πάει αλλά θα αναφέρω 2 πράγματα που μου χάλασαν το γαμηση.
1)Όταν την πηδαγα, πέρα από βογγητα και φωνές έκανε σαν να είχε λοξιγκα . Δεν μου άρεσε καθόλου η φάση και έρχονταν σιγά σιγά η πτώση
Τελικά απέκτησα τις δυνάμεις μου και συνέχισα να δίνω πόνο
2) Σε κάποια φάση εχυνε και είχε σπασμους . Λέω ότι της έκανα γαμησαρα ο παικταρας , αλλά ένιωθα τα υγρά πολύ έντονα στην πουτσα μου
Της λέω να σηκωθεί και αυτή με τυλιγει τελείως με τα χέρια και τα ποδια της και τον παίρνει όλο μέσα συνεχίζοντας τους σπασμους.
Νιώθω πάλι τα υγρά, βγαίνω και τι βλέπω.... Η ΚΑΠΟΤΑ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΣΑ
-Ρε συ έμεινε η καποτα μέσα :-(
Αυτή είχε μείνει ξαπλωμενη και επεζε την κλειτοριδα της λέγοντας μου "μωρό μου" και διάφορα τέτοια. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.
-ΡΕ ΣΥΥΥΥ ΈΜΕΙΝΕ Η ΚΑΠΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΟΥ!!!!
Καταλαβαίνει επιτέλους τι της είπα, βγάζει την καποτα από μέσα της λέει κάτι στα ρώσικα σαν "ω γαμωτο" και μου λέει αν έχυσα μέσα της. Ότι έπεσε ακαποτο γαμηση δεν την νοιάζει, να μην χυσω ήταν το θέμα.
Μετά απλά συνεχίσαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έχυσα με πιπα.
Εγώ ζητήσει βοήθεια από ένα μέλος του site αλλά με έγραψε στα αρχίδια του
Όταν τελειώσαμε ήταν μέσα στην καλή χαρά η άλλη.
Τεσπα μπορεί να γραψω περισσότερα στην κριτική... όταν ηρεμησω.
Πιο μετά μπορεί να γραψω μια μίνι ενημέρωση
τριτη;
Όλγα τροφωνιου 11 ή 13 στο ισόγειο.Καλησπερα μαγκες.καα γραννυ τριχωτο που μπορω να βρω τωρα σε μπουρδελο να παω.εκτος νανας
Κατάθεση στην Μαρία από μεγάλου αλεξανδρου 28 κουρτίνα
Η γυναίκα είναι μητρομανης όσο δεν πάει αλλά θα αναφέρω 2 πράγματα που μου χάλασαν το γαμηση.
1)Όταν την πηδαγα, πέρα από βογγητα και φωνές έκανε σαν να είχε λοξιγκα . Δεν μου άρεσε καθόλου η φάση και έρχονταν σιγά σιγά η πτώση
τι βαρδυα ειναι η μητρομανα αυτη να παμε να της ριξουμε
κ εμεις ενα;
Τελικά απέκτησα τις δυνάμεις μου και συνέχισα να δίνω πόνο
2) Σε κάποια φάση εχυνε και είχε σπασμους . Λέω ότι της έκανα γαμησαρα ο παικταρας , αλλά ένιωθα τα υγρά πολύ έντονα στην πουτσα μου
Της λέω να σηκωθεί και αυτή με τυλιγει τελείως με τα χέρια και τα ποδια της και τον παίρνει όλο μέσα συνεχίζοντας τους σπασμους.
Νιώθω πάλι τα υγρά, βγαίνω και τι βλέπω.... Η ΚΑΠΟΤΑ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΣΑ
-Ρε συ έμεινε η καποτα μέσα :-(
Αυτή είχε μείνει ξαπλωμενη και επεζε την κλειτοριδα της λέγοντας μου "μωρό μου" και διάφορα τέτοια. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.
-ΡΕ ΣΥΥΥΥ ΈΜΕΙΝΕ Η ΚΑΠΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΟΥ!!!!
Καταλαβαίνει επιτέλους τι της είπα, βγάζει την καποτα από μέσα της λέει κάτι στα ρώσικα σαν "ω γαμωτο" και μου λέει αν έχυσα μέσα της. Ότι έπεσε ακαποτο γαμηση δεν την νοιάζει, να μην χυσω ήταν το θέμα.
Μετά απλά συνεχίσαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έχυσα με πιπα.
Εγώ ζητήσει βοήθεια από ένα μέλος του site αλλά με έγραψε στα αρχίδια του
Όταν τελειώσαμε ήταν μέσα στην καλή χαρά η άλλη.
Τεσπα μπορεί να γραψω περισσότερα στην κριτική... όταν ηρεμησω.
Πιο μετά μπορεί να γραψω μια μίνι ενημέρωση