Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (3 μέλη και 127 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.229
Πόντοι
1.936
Κατάθεση στην Μαρία από μεγάλου αλεξανδρου 28 κουρτίνα  :takethis: :takethis: :takethis:

Η γυναίκα είναι μητρομανης όσο δεν πάει αλλά θα αναφέρω 2 πράγματα που μου χάλασαν το γαμηση.

1)Όταν την πηδαγα, πέρα από βογγητα και φωνές έκανε σαν να είχε λοξιγκα  :vomit:. Δεν μου άρεσε καθόλου η φάση και έρχονταν σιγά σιγά η πτώση  :headbang: :headbang:
Τελικά απέκτησα τις δυνάμεις μου και συνέχισα να δίνω πόνο  :takethis:

2) Σε κάποια φάση εχυνε και είχε σπασμους  :headbaning2:. Λέω ότι της έκανα γαμησαρα ο παικταρας  :hi:, αλλά ένιωθα τα υγρά πολύ έντονα στην πουτσα μου  :think:
Της λέω να σηκωθεί και αυτή με τυλιγει τελείως με τα χέρια και τα ποδια της και τον παίρνει όλο μέσα συνεχίζοντας τους σπασμους.
Νιώθω πάλι τα υγρά, βγαίνω και τι βλέπω.... Η ΚΑΠΟΤΑ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΣΑ  :headbang: :headbang: :headbang:

-Ρε συ έμεινε η καποτα μέσα  :-(

Αυτή είχε μείνει ξαπλωμενη και επεζε την κλειτοριδα της λέγοντας μου "μωρό μου"  και διάφορα τέτοια. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.

-ΡΕ ΣΥΥΥΥ ΈΜΕΙΝΕ Η ΚΑΠΟΤΑ ΜΈΣΑ ΣΟΥ!!!!  :tickedoff:

Καταλαβαίνει επιτέλους τι της είπα, βγάζει την καποτα από μέσα της λέει κάτι στα ρώσικα σαν "ω γαμωτο"  και μου λέει αν έχυσα μέσα της. Ότι έπεσε ακαποτο γαμηση δεν την νοιάζει, να μην χυσω ήταν το θέμα.
Μετά απλά συνεχίσαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έχυσα με πιπα.

Εγώ ζητήσει βοήθεια από ένα μέλος του site αλλά με έγραψε στα αρχίδια του  :undecided:

Όταν τελειώσαμε ήταν μέσα στην καλή χαρά η άλλη.

Τεσπα μπορεί να γραψω περισσότερα στην κριτική... όταν ηρεμησω.

Πιο μετά μπορεί να γραψω μια μίνι ενημέρωση  :hi:

Τα ιδια εκανε και στη Φυλης 109β που ηταν.Οταν καβλωνει αυτη ετσι κανει.Οσο για το ακαποτο μην ανησυχεις.Ρομαντικη δεν ηταν ποτε.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Τα ιδια εκανε και στη Φυλης 109β που ηταν.Οταν καβλωνει αυτη ετσι κανει.Οσο για το ακαποτο μην ανησυχεις.Ρομαντικη δεν ηταν ποτε.
Δεν θέλει να την χύσεις, αλλά δεν την χαλάει να την γαμησεις ακαποτα.
Αυτο κατάλαβα εγώ...

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Κατάθεση στην Μαρία από μεγάλου αλεξανδρου 28 κουρτίνα  :takethis: :takethis: :takethis:

Η γυναίκα είναι μητρομανης όσο δεν πάει αλλά θα αναφέρω 2 πράγματα που μου χάλασαν το γαμηση.

1)Όταν την πηδαγα, πέρα από βογγητα και φωνές έκανε σαν να είχε λοξιγκα  :vomit:. Δεν μου άρεσε καθόλου η φάση και έρχονταν σιγά σιγά η πτώση  :headbang: :headbang:

2) Σε κάποια φάση εχυνε και είχε σπασμους  :headbaning2:. Λέω ότι της έκανα γαμησαρα ο παικταρας  :hi:, αλλά ένιωθα τα υγρά πολύ έντονα στην πουτσα μου  :think:
Της λέω να σηκωθεί και αυτή με τυλιγει τελείως με τα χέρια και τα ποδια της και τον παίρνει όλο μέσα συνεχίζοντας τους σπασμους.
Νιώθω πάλι τα υγρά, βγαίνω και τι βλέπω.... Η ΚΑΠΟΤΑ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΣΑ   :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτή είχε μείνει ξαπλωμενη και επεζε την κλειτοριδα της λέγοντας μου "μωρό μου"  και διάφορα τέτοια. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.

Καταλαβαίνει επιτέλους τι της είπα, βγάζει την καποτα από μέσα της λέει κάτι στα ρώσικα σαν "ω γαμωτο"  και μου λέει αν έχυσα μέσα της. Ότι έπεσε ακαποτο γαμηση δεν την νοιάζει, να μην χυσω ήταν το θέμα.

Εγώ ζητήσει βοήθεια από ένα μέλος του site αλλά με έγραψε στα αρχίδια του  :undecided:

Μύστη αυτό το γκλιν γκλον που κάνει σαν λόξιγκα όντως είναι απόκοσμο και νομίζεις ότι κάτι έπαθε η τύπισσα, αλλά μάλλον το κάνει λόγο έντονης ηδονής που νιώθει επειδή είναι μυτρομάνα   :S
Πάντως εγώ όταν της τον έβαλα δεν ένιωθα τίποτα, κάτι σαν αερογαμήσι  :S
Μου έδωσε την εντύπωση ότι η τύπισσα δεν χαμπαριάζει τίποτα! Τι καπότες να μείνουν μέσα, τι ψωλές να χύνουν μέσα, τι ο άλλος να έχει μανιτάρια πάνω στον πούτσο του και τυρίλα μαζί...Αυτή Θα το απολαύσει  :S
Στην θέση σου θα είχα σαλτάρει και ας είμαι και εγώ ένας  ρομαντικός μύστης  :S
Ηρέμησε και κάνε μια αποχή για λίγο από το άθλημα  :hi:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μύστη αυτό το γκλιν γκλον που κάνει σαν λόξιγκα όντως είναι απόκοσμο και νομίζεις ότι κάτι έπαθε η τύπισσα, αλλά μάλλον το κάνει λόγο έντονης ηδονής που νιώθει επειδή είναι μυτρομάνα   :S
Πάντως εγώ όταν της τον έβαλα δεν ένιωθα τίποτα, κάτι σαν αερογαμήσι  :S
Μου έδωσε την εντύπωση ότι η τύπισσα δεν χαμπαριάζει τίποτα! Τι καπότες να μείνουν μέσα, τι ψωλές να χύνουν μέσα, τι ο άλλος να έχει μανιτάρια πάνω στον πούτσο του και τυρίλα μαζί...Αυτή Θα το απολαύσει  :S
Στην θέση σου θα είχα σαλτάρει και ας είμαι και εγώ ένας  ρομαντικός μύστης  :S
Ηρέμησε και κάνε μια αποχή για λίγο από το άθλημα  :hi:
Περιμενω από γνωστό μέλος του site να με πάρει τηλέφωνο να με βοηθήσει αλλά με έχει γραμμένο  :'( :'( :'(

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
ρε παιδια μια λουιζα απο φωκαιας π μετα ειχε παει λιγο μεταξυ ξερουμε που βρισκεται?

Δουλεύει επαρχία προς Τρίκαλα-Λάρισα μεριά:

Παιδια, ειδε κανεις σημερα αν ανοιξε η αγαπη μου η Τζωρτζια στο Διδυμου 7β ?
Επέστρεψε απόψε η Τζώρτζια!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Περιμενω από γνωστό μέλος του site να με πάρει τηλέφωνο να με βοηθήσει αλλά με έχει γραμμένο  :'( :'( :'(
Άσε να περάσει ένας μήνας και πήγαινε στο checkpoint για έναν έλεγχο. Το πολύ πολύ κάνα μύκητα να άρπαξες και να σε τσούζει ο πούτσος για λίγο καιρό  :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
#Ιάσωνος 1Β(Δεξιά) έχει έρθει ένα καινούριο φρέσκο 19 χρονών ξανθούλικο αθώο κοριτσάκι με λευκό δερματάκι από Ρωσία, η 'Αλίνα', ένα μπιμπελό :kissass:...ένα διαμάντι μέσα στον βούρκο του Μεταξουργείου!

Αύριο θα πάω να της ρίξω έναν πούτσο  :takethis: γιατί είναι αμαρτία να μην γαμήσουμε αυτό το γλυκομούνικο αστεράκι με ένα 10ρικάκι.:respect::heavymetalbig:
Το θεμα ειναι να ειναι καλο, γλυκο,αθωο,και μεσα στο δωματιο τυπε μου!τσεκαρε και πες μας..

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
#Ιάσωνος 1Β(Δεξιά) έχει έρθει ένα καινούριο φρέσκο 19 χρονών ξανθούλικο αθώο κοριτσάκι με λευκό δερματάκι από Ρωσία, η 'Αλίνα', ένα μπιμπελό :kissass:...ένα διαμάντι μέσα στον βούρκο του Μεταξουργείου!

Αύριο θα πάω να της ρίξω έναν πούτσο  :takethis: γιατί είναι αμαρτία να μην γαμήσουμε αυτό το γλυκομούνικο αστεράκι με ένα 10ρικάκι.:respect::heavymetalbig:
Τί βάρδια δουλευει;

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Άσε να περάσει ένας μήνας και πήγαινε στο checkpoint για έναν έλεγχο. Το πολύ πολύ κάνα μύκητα να άρπαξες και να σε τσούζει ο πούτσος για λίγο καιρό  :hi:
Που είναι αυτό το τσεκποιντ φίλε?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Απόγευμα 30.08.2018 στο Αγκύρας 12α
πήρα την Αλεξάνδρα , ρωσόφωνο πιπίνι μαυρισμένο
από τα θαλάσσια μπάνια, ομορφούλα,
σφιχτό σώμα, και σε μένα καλή μέσα !

Αύριο θα είναι πρωϊνή μου είπε η τσα2
ή στο Αγκύρας , ή στο Πιπίνου 118

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πότε θα γυρίσει η Άννα πορνοστάρ Φιλλιπίδου ή Φωκαίας 27;

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Τύποι θέλω τη βοήθεια  σας 3η βάρδια φυλης 74 στο δεξιά ποια κοπέλα δουλεύει σήμερα;;;; συναγωνιστής φίλος μου τη πηδηξε και του σπάσε η καποτα δε θυμάται όνομα της κοπέλας όμως

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Νιώθω πάλι τα υγρά, βγαίνω και τι βλέπω.... Η ΚΑΠΟΤΑ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΣΑ   :headbang: :headbang: :headbang:

και αλλη κορασιδα εγκυος μετα την Κορινα δηλαδη :headbaning1: Να τα βαπτισετε μαζι Μυστη :headbaning1:  :S :S :S

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Δυνατές Εμφανίσεις έχουν οι εξής:

Λάνα,Χριστίνα,Νικόλ,Αλεξάνρα,Σοφία,Αρίνα,Ντορίνα και Άννα/Ιλόνα.

Αν μου ελεγες και σε ποια δουλευουν και βαρδιες θα με βοηθουσες πόυ γιατι οπως ειπα ειμαι φιλοξενουμενος εδω για λιγες μερες :cheesy:

Πρωτη βολτα χθες και το βολι το εριξα στο πρωτο δεξια στην φωκαιας, ανεβαινεις 4 σκαλακια. Αλεξια η κοπελα, ωραιο κορμι, στο πηδημα οχι κατι ιδιαιτερο. Για ξεφορτωμα καλη

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Νιώθω πάλι τα υγρά, βγαίνω και τι βλέπω.... Η ΚΑΠΟΤΑ ΕΊΧΕ ΜΕΊΝΕΙ ΜΈΣΑ  :headbang: :headbang: :headbang:

Τύπε έκανες ρομαντικό γαμήσι. Για αυτό έχυσε τύπε. Με το που ένιωσε καυλί να της γαργαλάει το κολπικά τοιχώματα :)

Ρε τύπε μπας και τα υγρά ήταν πηκτά σε τζελ μορφή :)

Το παρατήρησα και εγώ αυτό που κάνει με την αναπνοή. Έχεις δίκιο. Τη γαμούσα και αναρωτιόμουν, τι διάολο, αναρρόφηση παθαίνει;

kokopops12

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Τύποι θέλω τη βοήθεια  σας 3η βάρδια φυλης 74 στο δεξιά ποια κοπέλα δουλεύει σήμερα;;;; συναγωνιστής φίλος μου τη πηδηξε και του σπάσε η καποτα δε θυμάται όνομα της κοπέλας όμως

τωρα λεγεται φιλος...μηπως σου εσπασε εσενα??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom