stefan1993
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Πωλινα είναι στο Καλυμνου 48,ξέρει κανείς;
Στους καλούς πελάτες θα κάνει μόνο.χτες που περασα ανακοινωσε η τσατσα οτι σταματησε το πρωκτικο wtf?
Αν μου έδινες μια κατεύθυνση η οποίος άλλος φίλος ξερει για την Ναταλί απο Ουκρανία αδύνατη μελαχρινη που ήταν στο Αχιλλέως κ μαραθωνος θα είχα υποχρέωση..
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασα προ ημερών από Μαραθώνος 59, οπου δούλευε η Ίνα. Μου ανέφερε η τσατσά οτι θα επιστρέψει η Μαρσέλα, ξέρουμε κάτι;
τι γραφτηκε φιλε??Στους καλούς πελάτες θα κάνει μόνο.
Αναμενόμενο με αυτά που γράφονται τελευταία για αυτήν
Πάολα και ΝτάναΣτο Ιωαννινων 5 ποια ειναι στην 3η βαρδια?και καμια γνωμη
Γεμάτη και αδιάφορη η Ντάνα βγήκε στο σαλόνι μεΠάολα και Ντάνα
Αναλυσε το λιγο αν θελεις φιλε, γιατι εχει ενδιαφερονΕκτός από τους ιδιοκτήτες των ακινητων-οικων που έχουν σπίτι και ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ κάθε βάρδια ξεχωριστά ζητώντας από 50€ την βάρδια , δλδ.3x50 = 150€ x 30 ημέρες ........ .4.500 €!!!!!!
Τα κορίτσια που ενοικιάζουν την βάρδια πληρώνουν ΑΥΤΕΣ την υπηρεσία .
Οι άλλοι "ιδιοκτήτες" επινοικιαζουν τον οίκο από τον ΚΑΝΟΝΙΚΌ ίδιοκτητη του ακινήτου για ένα σοβαρό ποσό και πρέπει να βγάλουν φράγκα !!!!
Εξ ου και η πίεση και το "πρόστιμο" της παρακράτησης της επίσκεψης από πελάτη που καθυστέρησε μέσα το κορίτσι .
Απλά. Οι κάμερες δε , πάνε x 36 (λέμε πχ) ταχύτητα .
Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα παλιά "ήθη" στους οίκους.
Εκτός από τους ιδιοκτήτες των ακινητων-οικων που έχουν σπίτι και ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ κάθε βάρδια ξεχωριστά ζητώντας από 50€ την βάρδια , δλδ.3x50 = 150€ x 30 ημέρες ........ .4.500 €!!!!!!
Τα κορίτσια που ενοικιάζουν την βάρδια πληρώνουν ΑΥΤΕΣ την υπηρεσία .
Οι άλλοι "ιδιοκτήτες" επινοικιαζουν τον οίκο από τον ΚΑΝΟΝΙΚΌ ίδιοκτητη του ακινήτου για ένα σοβαρό ποσό και πρέπει να βγάλουν φράγκα !!!!
Εξ ου και η πίεση και το "πρόστιμο" της παρακράτησης της επίσκεψης από πελάτη που καθυστέρησε μέσα το κορίτσι .
Απλά. Οι κάμερες δε , πάνε x 36 (λέμε πχ) ταχύτητα .
Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα παλιά "ήθη" στους οίκους.
Εστω στα 20 € που πληρωνει ο πελετης, πως κατανέμονται. Ιδιοκτητης που παιρνρι τα 50ποιος είναι? Αυτος που πληρωνει το ΕΝΦΙΑ? Δεν το καταλαβαίνω. Ανάλυσέτο λιγο αν θελεις.Πρεπει να σπασει το αλβανικο καρτελ με κρατικη καταστολη.
Εστω στα 20 € που πληρωνει ο πελετης, πως κατανέμονται. Ιδιοκτητης που παιρνρι τα 50ποιος είναι? Αυτος που πληρωνει το ΕΝΦΙΑ? Δεν το καταλαβαίνω. Ανάλυσέτο λιγο αν θελεις.
Φίλε η Πέπη δουλεύει σε κρυφό οίκο.
5 ευρω νορμάλ
7 ευρώ ακα + 69
8 ευρώ φουλ
Δεν έχω συζητήσει για το πώς "σπάει" το 10€ η το 20€ .
Μπορώ να μάθω όμως.
Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιος/α έχει ένα ακίνητο στο Μετάξι και δεν θέλει να ασχολείται ενεργά . Είναι της δουλειάς , ξέρει κορίτσια ξέρει τσατσους/ες και τα "κανάλια" μέσω γνωστών .
Το μόνο που ζητάει σαν ιδιοκτήτης ακινήτου (με χαρτιά ιδιοκτησίας) είναι να έχει κάθε μέρα στις 3 βάρδιες 3 κορίτσια .
Συμφωνεί μαζί τους , και παίρνει από την κάθε μια 50€ .Νοικιάζει ουσιαστικά η ιερόδουλη την βάρδια .
Εκεί δεν έχει άλλο μεσάζοντα . Η κοπέλα πρέπει να έχει την τσατσά/ο που πληρώνεται από την ίδια .
Είχα ρωτησει τσατσό σε παράλληλο της Φυλής που είχε 20€ η επίσκεψη τι βγάζεις και μου είχε πει : καλά είμαι . Στο 1.500άρι (2015 αυτό)
Δεν γνωρίζω πως επιμερίζονται τα πάγια. Δλδ ρεύμα νερό και πως πληρώνονται . Δεν μπήκε βαθιά η συζήτηση όταν την είχα κάνει με κάποιο κύριο της περιοχής που γνωρίζει ιστοριες για πάνω από 50 χρόνια .
Μετά , είναι ο ιδιοκτήτης που ζητάει ένα ΠΑΓΙΟ ποσο σαν μηνιάτικο (ότι παίζει στην πιάτσα δλδ.) από αυτόν στον οποίο ενοικίασε τον οίκο .
Ο νέος λοιπόν "εργολάβος" του οίκου , στήνει το μαγαζί καλά διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ φράγκα και από άλλες δραστηριοτητες ευελπιστώντας να βγάλει πολλά περισσότερα από το ΠΑΓΙΟ που καταβάλλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Εξ ου και μια ομοιογένεια πλέον στους νέους οίκους .
Το κύκλωμα δουλεύει όλο το χαρτί "μαύρο" , τα γνωστά και πρέποντα δλδ. για την πιάτσα .
Έχει λοιπόν απαίτηση από την βάρδια , κοπέλα-τσατσα να το πηγαίνουν ΤΡΑΊΝΟ το μαγαζι για να οικονομανε περισσότερα .
Οπότε ΕΠΈΒΑΛΑΝ το 10' για να ανεβάσουν τζίρο .
Οι κάμερες είναι εκεί . Τσεκάρουν στο "γρήγορο" την βάρδια και αναλόγως πράττουν .
2 είχε κόψει έμαθα - μου είπε ο κύριος της περιοχής- από μια κοπέλα που έκανε παραπανω ωρα σε σταθερούς πελάτες της .
Προφανώς σε δεύτερη ανάγνωση, είναι μια μεθοδος πίεσης .
Με τόσα ΕΛΕΪΝΑ αλλοδαπα στην περιοχή είναι τραγικό πάντως αυτό .
[/quoteΗσουν κατατοπιστικος. Δηλαδη υπαρχουν δυο τροποι επιχειρηματικοτηταςΔεν έχω συζητήσει για το πώς "σπάει" το 10€ η το 20€ .
Μπορώ να μάθω όμως.
Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιος/α έχει ένα ακίνητο στο Μετάξι και δεν θέλει να ασχολείται ενεργά . Είναι της δουλειάς , ξέρει κορίτσια ξέρει τσατσους/ες και τα "κανάλια" μέσω γνωστών .
Το μόνο που ζητάει σαν ιδιοκτήτης ακινήτου (με χαρτιά ιδιοκτησίας) είναι να έχει κάθε μέρα στις 3 βάρδιες 3 κορίτσια .
Συμφωνεί μαζί τους , και παίρνει από την κάθε μια 50€ .Νοικιάζει ουσιαστικά η ιερόδουλη την βάρδια .
Εκεί δεν έχει άλλο μεσάζοντα . Η κοπέλα πρέπει να έχει την τσατσά/ο που πληρώνεται από την ίδια .
Είχα ρωτησει τσατσό σε παράλληλο της Φυλής που είχε 20€ η επίσκεψη τι βγάζεις και μου είχε πει : καλά είμαι . Στο 1.500άρι (2015 αυτό)
Δεν γνωρίζω πως επιμερίζονται τα πάγια. Δλδ ρεύμα νερό και πως πληρώνονται . Δεν μπήκε βαθιά η συζήτηση όταν την είχα κάνει με κάποιο κύριο της περιοχής που γνωρίζει ιστοριες για πάνω από 50 χρόνια .
Μετά , είναι ο ιδιοκτήτης που ζητάει ένα ΠΑΓΙΟ ποσο σαν μηνιάτικο (ότι παίζει στην πιάτσα δλδ.) από αυτόν στον οποίο ενοικίασε τον οίκο .
Ο νέος λοιπόν "εργολάβος" του οίκου , στήνει το μαγαζί καλά διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ φράγκα και από άλλες δραστηριοτητες ευελπιστώντας να βγάλει πολλά περισσότερα από το ΠΑΓΙΟ που καταβάλλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Εξ ου και μια ομοιογένεια πλέον στους νέους οίκους .
Το κύκλωμα δουλεύει όλο το χαρτί "μαύρο" , τα γνωστά και πρέποντα δλδ. για την πιάτσα .
Έχει λοιπόν απαίτηση από την βάρδια , κοπέλα-τσατσα να το πηγαίνουν ΤΡΑΊΝΟ το μαγαζι για να οικονομανε περισσότερα .
Οπότε ΕΠΈΒΑΛΑΝ το 10' για να ανεβάσουν τζίρο .
Οι κάμερες είναι εκεί . Τσεκάρουν στο "γρήγορο" την βάρδια και αναλόγως πράττουν .
2 είχε κόψει έμαθα - μου είπε ο κύριος της περιοχής- από μια κοπέλα που έκανε παραπανω ωρα σε σταθερούς πελάτες της .
Καλημέρα πολύς λόγος γίνεται πού πιστεύω πως είναι περιττός τι μας ενδιαφέρει εμάς πως διασφαλίζουν αυτοί τα φράγκα και πως γίνεται η μοιρασιά μεταξύ τους.Δεν έχω συζητήσει για το πώς "σπάει" το 10€ η το 20€ .