trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
νεα επιχειρηματικοτητα
.....και 'γω που νομιζα οτι δεν θα ειχε κοσμο λογο βροχης αλλα το Σοφακι με την κωλαρα στο Κολωνου 27 οροφος τρεχει απο δωματιο σε δωματιο!!!
Καλησπερα σε ολους. Σαν καινουργιος στο αθλημα θελω να μου πειτε που να κινηθω για κατι καλο..(γραφειο κατα ποροτιμηση)
Ευχαριστουμε φιλε. Απορω για ποσο ακομα οι προδοτες πολιτικη θα αφηνουν αφορολογητη την πορνεια σε μια χωρα που οι γνησιοι κατοικοι της ψαχνουν φαι στα σκουπιδια. Θελουμε πορνεια νομιμη φορολογουμενη και προστατευομενη απ το κρατος και οχι απο πλουσιους Αλβανους νταβατζηδεςΔεν έχω συζητήσει για το πώς "σπάει" το 10€ η το 20€ .
Μπορώ να μάθω όμως.
Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιος/α έχει ένα ακίνητο στο Μετάξι και δεν θέλει να ασχολείται ενεργά . Είναι της δουλειάς , ξέρει κορίτσια ξέρει τσατσους/ες και τα "κανάλια" μέσω γνωστών .
Το μόνο που ζητάει σαν ιδιοκτήτης ακινήτου (με χαρτιά ιδιοκτησίας) είναι να έχει κάθε μέρα στις 3 βάρδιες 3 κορίτσια .
Συμφωνεί μαζί τους , και παίρνει από την κάθε μια 50€ .Νοικιάζει ουσιαστικά η ιερόδουλη την βάρδια .
Εκεί δεν έχει άλλο μεσάζοντα . Η κοπέλα πρέπει να έχει την τσατσά/ο που πληρώνεται από την ίδια .
Είχα ρωτησει τσατσό σε παράλληλο της Φυλής που είχε 20€ η επίσκεψη τι βγάζεις και μου είχε πει : καλά είμαι . Στο 1.500άρι (2015 αυτό)
Δεν γνωρίζω πως επιμερίζονται τα πάγια. Δλδ ρεύμα νερό και πως πληρώνονται . Δεν μπήκε βαθιά η συζήτηση όταν την είχα κάνει με κάποιο κύριο της περιοχής που γνωρίζει ιστοριες για πάνω από 50 χρόνια .
Μετά , είναι ο ιδιοκτήτης που ζητάει ένα ΠΑΓΙΟ ποσο σαν μηνιάτικο (ότι παίζει στην πιάτσα δλδ.) από αυτόν στον οποίο ενοικίασε τον οίκο .
Ο νέος λοιπόν "εργολάβος" του οίκου , στήνει το μαγαζί καλά διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ φράγκα και από άλλες δραστηριοτητες ευελπιστώντας να βγάλει πολλά περισσότερα από το ΠΑΓΙΟ που καταβάλλει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Εξ ου και μια ομοιογένεια πλέον στους νέους οίκους .
Το κύκλωμα δουλεύει όλο το χαρτί "μαύρο" , τα γνωστά και πρέποντα δλδ. για την πιάτσα .
Έχει λοιπόν απαίτηση από την βάρδια , κοπέλα-τσατσα να το πηγαίνουν ΤΡΑΊΝΟ το μαγαζι για να οικονομανε περισσότερα .
Οπότε ΕΠΈΒΑΛΑΝ το 10' για να ανεβάσουν τζίρο .
Οι κάμερες είναι εκεί . Τσεκάρουν στο "γρήγορο" την βάρδια και αναλόγως πράττουν .
2 είχε κόψει έμαθα - μου είπε ο κύριος της περιοχής- από μια κοπέλα που έκανε παραπανω ωρα σε σταθερούς πελάτες της .
Προφανώς σε δεύτερη ανάγνωση, είναι μια μεθοδος πίεσης .
Με τόσα ΕΛΕΪΝΑ αλλοδαπα στην περιοχή είναι τραγικό πάντως αυτό .
τώρα live
Φυλής 72 κλειστό.
Φυλής 86α Βερονικα κοκκινομάλλα σώμα με πιασίματα 3αρι σιλικονατο βυζι τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Εκτός από διευθύνσεις θέλουμε και ονόματα.
Μου αρκούν τα ονόματα.
Προχώρα στο παρασύνθημα!
Καλησπέρα σας πέρασα τορα από βέργας 3 δουλεύουνε τεσερεις μιναρές
χαχαχα
Από Πάτρα είσαι φίλε?
Καλησπέρα σας πέρασα τορα από βέργας 3 δουλεύουνε τεσερεις μιναρές
Πές τα χρυσόστομε!!!
Εγώ το φωνάζω χρόνια...Η πιο μεγάλη μπίζνα στην Ελλάδα είναι το 'ΜΟΥΝΙ' και πρέπει να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ επιτέλους άμεσα!ΝΟΜΟΣ!!!
#Πολλά δισεκατομύρια ευρώ είναι ο ετήσιος τζίρος της πορνείας στην Ελλάδα!!!ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!!!$$$$$$$$$
...μην τους τα λες τόσο απότομα...θα πέσουν από το συννεφάκι τους και θα έχουμε τραβήγματα στα νοσοκομεία...Φίλε με 29% φορολόγηση, 29% προκαταβολή φόρου, 26% ΕΦΚΑ, φόρο αλληλεγγύης και τέλος επιτηδευματία το 10λεπτο θα σου κοστίζει €100
...μην τους τα λες τόσο απότομα...θα πέσουν από το συννεφάκι τους και θα έχουμε τραβήγματα στα νοσοκομεία...
...όχι τίποτα άλλο...είναι και καλά παιδιά...που απλά δεν ξέρουν που θα πάει το δεκάευρο που πληρώνουν τώρα για να γαμήσουν εύκολα και γρήγορα...
...λοιπόν...πάρτε χαρτί και γράψτε...
...29% φορολόγηση??...ποιος σου είπε ότι οι κοπέλες θα έιναι στην κατώτερη εισοδηματική κλίμακα εισοδήματος??...τα καλά και εργατικά κορίτσια έχουν εισόδημα που ξεπερνά τα 5.000 τον μήνα...60.000 τον χρόνο...οπότε ξεχάστε το 29%...γιατί για τους συριζαίους τα κορίτσια είναι μεγαλοεισοδηματίες πλέον...Φίλε με 29% φορολόγηση, 29% προκαταβολή φόρου, 26% ΕΦΚΑ, φόρο αλληλεγγύης και τέλος επιτηδευματία το 10λεπτο θα σου κοστίζει €100