Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Πέρασμα προχτές το βράδυ , με στόχο το γνωστό Χσιστινάκι από Φωκαιας , η οποία δυστυχώς έλειπε και στη θέση της , με απλό πρόγραμμα ήταν ένα πολύ ωραίο μουνάκι , ονόματι Άννα , η οποία όμως μύριζε φόλα από μακρυά κι έτσι προσπέρασα...
Κατέληξα στο Έλλης 3 , σ'ένα granny εκ Ρωσίας , ονόματι Ναταλί .
Δωμάτιο μεγάλο και πεντακάθαρο και συνεύρεση τίμια αλλά πολύ decadance ...
H γιαγιά πάντως , το τιμάει το εικοσάρικο , ενώ σε προτροπή μου να μου γλύψει τ'αρχίδια , πήγε κατευθείαν στον κώλο !!!χαχαχαχα.....Αθάνατη Ρωσία με τις πουτανάρες σου , που κάνουν γλυφοκωλάδες ακόμα και σε φέρετρο !!!!
Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα , και την γαμούσα δυνατά και μόνο από κώλο για κάνα 10άλεπτο , όπου και τελικά κατέθεσα ....
Η ροδέλα της σούφρας της , είχε ένα χρώμα σκούρο καφέ , σαν τις βρώμικες πατούσες της !
Πάντως , όταν βγήκα απ'τον πρωκτό της , η καπότα δεν είχε ίχνος μερέντας .
Στον ίδιο οίκο , σαλονάρισε και μια άλλη milf , σαφώς ανώτερης εμφάνισης , αλλά χωρίς πρωκτικό.
Καλά γαμήσια παιδιά ...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Ξεκίνησε το ραμαζάνι, το παρατηρήσατε;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Αυτό δηλαδή μεταφράζεται ότι ξεχνάμε την τρίτη βάρδια για όσο διαρκεί... :s&m_1:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Δεν το ήξερα οτι στο ιαςωνος 31 χοςτελ χωρίζεται με μια κουρτίνα κουζίνα κι δωμάτιο..
Πολύ καλτιλα..
Για πολλη μερακληδες..
Πάντα πήγαινα στο αλλο δωμάτιο..
Κάτι είχα πει να παω εκεί ..ασε μου λένε δες θες να ξέρεις..

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
αλλαρ ρε παιδια με μερικες προσπαθουν να το παιξουν κολομβιανες και βραζιλιανες και ειναι απο τους καταυλισμους της βουλγαριας και μολδαβιας με ξεπερναει  :jerking:
...
Εμένα μια μέρα, εκεί που τον είχα μέσα σε μια σαν αυτές που λες, μου είπε ότι είναι από την Ισπανία  :S
Τον έβγαλα από μέσα της και την απέβαλα από το δωμάτιο.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
καλα αντε γεια με 40 ευρω βαζω εγω και αλλα 40 ευρω ενας φιλος μου και περνουμε παρτουζα ουκρανεζα για μια ωρα και την χυνουμε οσες φορες προλαβουμε

Τύπε νομίζω ψάχνεις κάποιον να στο σφυρίξει

• Like
Αντιδράσεις: Doggen

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Εμένα μια μέρα, εκεί που τον είχα μέσα σε μια σαν αυτές που λες, μου είπε ότι είναι από την Ισπανία  :S
Τον έβγαλα από μέσα της και την απέβαλα από το δωμάτιο.

τυπε αυτο σιγουρα σου συνεβη στην κολωνου δεν θυμαμαι οδο σε οροφο θυμαμαι κατεθεσα σε μια σοκολατι σχεδον φολα μου ειπε οτι ειναι ισπανιδα κοντεψα να μου πεσουν τα μαλλια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε αυτο σιγουρα σου συνεβη στην κολωνου δεν θυμαμαι οδο σε οροφο θυμαμαι κατεθεσα σε μια σοκολατι σχεδον φολα μου ειπε οτι ειναι ισπανιδα κοντεψα να μου πεσουν τα μαλλια
Tην Στεφανια λες,Κολωνου 27 και 23 :S :S :S

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημερα.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η Καμελια στο Φωκαιας 27α;Ευχαριστω.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Η Βερόνικα στο Φυλής 86Α έχει σταματήσει; Πρωϊνή δεν δουλεύει;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Καταθεση προ ολίγου στην τιμια Λαουρα απο Κολωνου 11 οροφος, ειχα καιρο να παω στην κορασιδα και την βρηκα ακομα πιο ορεξατη απο την προηγουμενη φορα.
Φουλ προκαταρκτικα πολυ καλη συμμετοχη και καλη διαθεση στο δωματιο.
Θα δουλευει το απογεμα στο Ιασωνος 37 οροφος ειπε, για οσους την εχουν αναγκη.
Το φυσικο φως μεσα στο δωματιο επαιξε και αυτο το ρολο του αφου σχεδον με εκανε να νιωσω οτι γαμαω μεσα στο δωματιο του σπιτιου μου.
Μόλις πέρασα μαζί της και επιβεβαιώνω ότι είναι το ίδιο καυλιάρα και παιχνιδιάρα όπως πριν φύγει με άδεια,τίμια επιλογή στο Μεταξουργείο.

sinaloa

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Like
6
Πόντοι
0

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Αλινα μελαχρινή πιτσιρικά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο κορμάκι 1.5αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Λιοσίων 76 κλειστό.
Λιοσίων 76β κλειστό.
Λιοσίων 73β Εμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με μικρό βυζι, Ινα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Λιοσίων 73α Κλεοπάτρα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι και Μπιανκα το καυλακι με την διχρωμία στο μαλλί ωραίο κορμάκι 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη 3αρια βυζια, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσίων 79 όροφος
Λιοσίων 79 ισόγειο κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά κλειστό.
Βεργας 3 αριστερά κλειστό.
Βεργας 3 όροφος κλειστό.
Βεργας 2 Βίκυ καστανή χοντρουλα μιλφογκιλφ, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 6α Νανσυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σιλικονατο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6β Μαρίνα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Λιοσίων 91 Ριτσα μελαχρινή λεπτή γκιλφ με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Γιάννα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι σιλικονατο και τατουάζ, με πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος Ρίτα ξανθιά μιλφ με πιασίματα 2αρι βυζι πιρσινγκ στην μύτη, με ελεύθερο στοματικό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι και Ειρήνη μελαχρινή κοντή μιλφ με κανονικό σχετικά σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Μπαρμπορα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
τώρα live

Χωματιανου 11α Αλινα μελαχρινή πιτσιρικά με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο κορμάκι 1.5αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
Λιοσίων 76 κλειστό.
Λιοσίων 76β κλειστό.
Λιοσίων 73β Εμυ ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με μικρό βυζι, Ινα μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Λιοσίων 73α Κλεοπάτρα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι και Μπιανκα το καυλακι με την διχρωμία στο μαλλί ωραίο κορμάκι 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α Μελίνα ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη 3αρια βυζια, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσίων 79 όροφος
Λιοσίων 79 ισόγειο κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά κλειστό.
Βεργας 3 αριστερά κλειστό.
Βεργας 3 όροφος κλειστό.
Βεργας 2 Βίκυ καστανή χοντρουλα μιλφογκιλφ, τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Βεργας 6α Νανσυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί σιλικονατο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6β Μαρίνα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Λιοσίων 91 Ριτσα μελαχρινή λεπτή γκιλφ με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Γιάννα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι σιλικονατο και τατουάζ, με πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος Ρίτα ξανθιά μιλφ με πιασίματα 2αρι βυζι πιρσινγκ στην μύτη, με ελεύθερο στοματικό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι και Ειρήνη μελαχρινή κοντή μιλφ με κανονικό σχετικά σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Μπαρμπορα μελαχρινή μιλφ κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.

έχω σκαλώσει με αυτή την Ρίτσα... είναι μία με "σάπια" δόντια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom