kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.280
- Πόντοι
- 446
Πέρασμα προχτές το βράδυ , με στόχο το γνωστό Χσιστινάκι από Φωκαιας , η οποία δυστυχώς έλειπε και στη θέση της , με απλό πρόγραμμα ήταν ένα πολύ ωραίο μουνάκι , ονόματι Άννα , η οποία όμως μύριζε φόλα από μακρυά κι έτσι προσπέρασα...
Κατέληξα στο Έλλης 3 , σ'ένα granny εκ Ρωσίας , ονόματι Ναταλί .
Δωμάτιο μεγάλο και πεντακάθαρο και συνεύρεση τίμια αλλά πολύ decadance ...
H γιαγιά πάντως , το τιμάει το εικοσάρικο , ενώ σε προτροπή μου να μου γλύψει τ'αρχίδια , πήγε κατευθείαν στον κώλο !!!χαχαχαχα.....Αθάνατη Ρωσία με τις πουτανάρες σου , που κάνουν γλυφοκωλάδες ακόμα και σε φέρετρο !!!!
Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα , και την γαμούσα δυνατά και μόνο από κώλο για κάνα 10άλεπτο , όπου και τελικά κατέθεσα ....
Η ροδέλα της σούφρας της , είχε ένα χρώμα σκούρο καφέ , σαν τις βρώμικες πατούσες της !
Πάντως , όταν βγήκα απ'τον πρωκτό της , η καπότα δεν είχε ίχνος μερέντας .
Στον ίδιο οίκο , σαλονάρισε και μια άλλη milf , σαφώς ανώτερης εμφάνισης , αλλά χωρίς πρωκτικό.
Καλά γαμήσια παιδιά ...
Κατέληξα στο Έλλης 3 , σ'ένα granny εκ Ρωσίας , ονόματι Ναταλί .
Δωμάτιο μεγάλο και πεντακάθαρο και συνεύρεση τίμια αλλά πολύ decadance ...
H γιαγιά πάντως , το τιμάει το εικοσάρικο , ενώ σε προτροπή μου να μου γλύψει τ'αρχίδια , πήγε κατευθείαν στον κώλο !!!χαχαχαχα.....Αθάνατη Ρωσία με τις πουτανάρες σου , που κάνουν γλυφοκωλάδες ακόμα και σε φέρετρο !!!!
Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα , και την γαμούσα δυνατά και μόνο από κώλο για κάνα 10άλεπτο , όπου και τελικά κατέθεσα ....
Η ροδέλα της σούφρας της , είχε ένα χρώμα σκούρο καφέ , σαν τις βρώμικες πατούσες της !
Πάντως , όταν βγήκα απ'τον πρωκτό της , η καπότα δεν είχε ίχνος μερέντας .
Στον ίδιο οίκο , σαλονάρισε και μια άλλη milf , σαφώς ανώτερης εμφάνισης , αλλά χωρίς πρωκτικό.
Καλά γαμήσια παιδιά ...