Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Βραδινή βάρδια στο Κολωνού 15 ,
με πληροφόρησε συναγωνιστής ότι
εργάζεται πολύ εμφανίσιμη νέα ύπαρξη !
Αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες.
Ο συναγωνιστής έφυγε μάλλον φορώντας τις μπουρδελοπαντόφλες. :S
Καλημέρα η Μίλα τώρα δουλεύει στο βέργας 3 αριστερά και παραμένει το ίδιο καλή τίμια καθαρήδουλευει ακομα η μιλα στο μεταξι και που?
Ρε συ Picker,και μόνο που τα καταφέρνεις με τις φόλες θα πρέπει να κυρηχθείς ο Νο 1 μπουρδελιάρης για το 2018!Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 46 πάνω: Ελένη. Έχω βρει το άλλο μου μισό.
Για ποιο λόγο το φωκαιας 17β χρεώνει 40ε την παρτουζα (Τζένη-Κριστυ) όταν η συντριπτική πλειοψηφία είναι στα 30ε;
Ρώτησα και τις 3 υπηρεσίες του οίκου τον λόγο και πήρα 3 διαφορετικές απαντήσεις που δεν το δικαιολογουν...
...Πανε οι παλιες αγαπες τελικα?Χθες το μεσημέρι στο Μετάξι - Ιάσωνος 46 πάνω: Ελένη. Έχω βρει το άλλο μου μισό.
Με την ανεση σου δηλαδη! Πορνομυστη-χυστη, σε υπο-καταρρευση νεοκλασσικο μενεις?...Το φυσικο φως μεσα στο δωματιο επαιξε και αυτο το ρολο του αφου σχεδον με εκανε να νιωσω οτι γαμαω μεσα στο δωματιο του σπιτιου μου.
Πορνο Μυστες, στην Κριστυ θα πηγαινατε 2η φορα?Για ποιο λόγο το φωκαιας 17β χρεώνει 40ε την παρτουζα (Τζένη-Κριστυ) όταν η συντριπτική πλειοψηφία είναι στα 30ε;
ωραίο το φυσικό φως αρκεί το σπιτάκι να είναι σε όροφο αλλιώς θα σε βλέπουν οι περαστικοί : :o χώρια που θα ακούς κι εσύ αυτοκίνητα και συνομιλίες από έξω :S το είχα πάθει στο 11υπογειο μια φορά που είχαν ανοίξει τα παράθυραΤο φυσικο φως μεσα στο δωματιο επαιξε και αυτο το ρολο του αφου σχεδον με εκανε να νιωσω οτι γαμαω μεσα στο δωματιο του σπιτιου μου.
Γεια χαρά τις κοπέλες τις ρώτησες φίλε? Ίσως έβγαζες συμπέρασμα αυτή είναι η πολιτική στο μαγαζί αυτό αν θες πάντως στα 30€ έχει Φυλης 109ισογειο, Ελλης3, Διδυμου8 ισόγειο.Για ποιο λόγο το φωκαιας 17β χρεώνει 40ε την παρτουζα (Τζένη-Κριστυ) όταν η συντριπτική πλειοψηφία είναι στα 30ε;
Ρώτησα και τις 3 υπηρεσίες του οίκου τον λόγο και πήρα 3 διαφορετικές απαντήσεις που δεν το δικαιολογουν...