Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (14 μέλη και 177 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Χτες το απόγευμα στο Πιπίνου118 δούλευε μια καινούργια νεαρή κοπέλα ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά ανοιχτόχρωμη και λίγο αφράτο είχε σώμα με λίγα πιασίματα αρκετά συμπαθητική και κάπως αμήχανη στο σαλόνι την έλεγαν Μάρτα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξερουμε η μοντελε πιτσιρικα βικυ απο αγκηρας 12α ποτε εργαζετε?

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Και μια φρέσκια σπαρταριστή είδηση για τους αναζητούντες τη Ρωσίδα βυζαρού Μαρία από το Ιάσονος 46 αριστερά και Ιάσονος 36 παλιότερα, από σήμερα θα δουλεύει στο Ιάσονος 31 το χόστελ μετά τις 6 μ.μ.

Πηγα κ την βρηκα εχτες,την βλεπω στο κουζινακι αλλα με πολιτικα,βγαινει,φιλια αγκαλιες,(εχει παχυνει),της λεω οτι το εμαθα απο το ιντερνετ οτι ηρθε,κ εξεπλαγην για την πληροφορια που της εδωσα!κ μου λεει οτι τωρα δουλευει σαν τσατσα!!!!κ μου λεει εχεις γαμησει τσατσα?οχι απαντησα ,θες; με ρωτησε,για σενα ηρθα της απαντησα,οκ μου απαντησε,θα κλεισω το μαγαζι μολις τελειωσει τα δωματια η κοπελα!!!(σε αυτο το μαγαζι δεν ειχα ξανα γαμησει,δεν εχω ξαναδει χειρωτερο,σαν μπουντρουμι φυλακης ειναι),ετσι κ εγινε,στο τελος την ρωτησα εαν θα δουλεψει σε αυτο το μαγαζι,μου ειπε οτι μεχρι της 25 γιατι μετα θα παρει το πανω μαγαζι,παντα σαν τσατσα(εαν καταλαβα καλα το σταματαει το επαγγελμα,γιατι τωρα βγαζει περισσοτερα λεφτα) κ θα φερει περισσοτερες κοπελες.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Από Αλκιβιάδου έχουμε ανταπόκριση?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Αλκιβιάδου 16γ Μάγδα καστανή λεπτή κοπέλα με μικρό βυζί , τα πάντα εκτός πρωκτικού.
Αλκιβιάδου 16β Κατερίνα η ξανθιά χοντρουλα Πολωνεζα με 3αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Αλκιβιάδου 16α Κατερίνα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με λίγα πιασίματα 3αρι πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Διδυμου 27 Μαρία ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Ναταλία ξανθό γκιλφ ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο, Τζούλια το θωρηκτό επίσης ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι και Βικτόρια νταρντανα καστανή με 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 22 Σονια μιλφ σώμα με λιγα πισαιμάτα 3.5άρες υπέροχες βυζάρες, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Διδύμου 20 Άννα ξανθιά λεπτή μαυρισμένη μιλφ με μικρό βυζι σιλικονατο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Καρολίνα ξανθιά κοντή παχουλη πιτσιρικά με ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 18 ισόγειο Μαρία η μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα μικρο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλαράκι κσι αυταρχικό.
Διδύμου 8α Γιάννα μελαχρινή μιλφ νταρντανέ σωμά 2,5άρια βυζιά , απλό πρόγράμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Σόνια μελαχρινή λεπτή με 1.5-2άρι βυζί , με ελέυθερο στοματικό τελειωτικό , κάνουν και παρτούζα.
Φωκαίας 27Β κάτω Αθηνά ξανθιά μίλφ με ωραία πιασίματα 2.5-3άρια βυζιά , με ελέυθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φωκαιας 19 Αντζι μελαχρινή ψηλή με καρέ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζι, με πρωκτικο.
Φωκαιας 17β Κρίστι καστανή ψιλολιγνη με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 17α Μαίρη ψηλή λεπτή κοπέλα με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 54 όροφος Τατιάνα ξανθιά με σώμα προς το νταρντανε 1.5-2αρι βυζι κωλαρα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή 1.5αρι στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56  Νάνσι ξανθιά κανονικό σώμα κωλάρα 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 66α Νικόλ το ξανθοκαστανο κοντό ζυμαράκι κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 66δ Αντζελα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με πρωκτικό.
Φυλής 59 κάτω Μαρία ξανθοκαστανη κανονικό σώμα κοντουλα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Φυλής 59 πάνω Χριστινα καστανή ψηλή με 2.5άρι βυζι , με πρωκτικό.
Φιλιππιδου 11β Εμιλη η κοντουλα ξανθιά πιτσιρικά κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 69β Τζούλια ξανθιά με πιασίματα 2αρι βυζι με πρωκτικο αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φυλής 71 Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 71α Μαιρι η μελαχρινή μουναρα κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι σούπερ κωλαρα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 81 Λίλυ ξανθιά παχουλή με 2άρι βυζί , με ελέυθερο στοματικό , πρωκτικό και αυταρχικό.
Φυλής 109β Αλίνα μελαχρινή μιλφ , κανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Μελίνα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 134 Ελένη ξανθιά κοντή κανονικό σώμα 3.5άρι σιλικονατο βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Γκαμπριέλα μελαχρινή νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
συνέχεια live

Αλκιβιάδου 16γ Μάγδα καστανή λεπτή κοπέλα με μικρό βυζί , τα πάντα εκτός πρωκτικού.

οπα...νέο... φρούτο???

τι φάση??
πετιτ?
θυμίζει κάποια?
δούλευε κάπου αλλού?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χτες το απόγευμα στο Πιπίνου118 δούλευε μια καινούργια νεαρή κοπέλα ψηλή με μαύρα μακριά μαλλιά ανοιχτόχρωμη και λίγο αφράτο είχε σώμα με λίγα πιασίματα αρκετά συμπαθητική και κάπως αμήχανη στο σαλόνι την έλεγαν Μάρτα
Μαρθα.Την ειδα και εγω.Συμπαθητικο προσωπο αλλα κωλος με κυτταριτιδα.Η καινουργια Ειρηνη θα δουλευει σημερα το απογευμα στο Αγκυρας 12α :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Tommy, την πήρα πριν δύο εβδομάδες και πέρασα καλά! ;)

#Το κυρίως μενού της Ιβάνας περιλαμβάνει τα εξής:

1) Ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα!

2) Γλείψιμο αρχειδιών.

3) 69.

4) Χαίδεμα στο μουνάκι(δεν αφήνει δάκτυλο).

5) Πεταχτά αραιά ψευτογλωσσόφιλα.
Ξεροχυνω με Ιβανκα!!! :wanker: :wanker: :wanker: :erection:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
N.smyrni76 είσαι αρχηγός και ευχαριστούμε.
Θα τιμηθεί Μάγδα απο Αλκ.Α αν προλάβω και θα αναφέρω. Το μικρό βυζί μόνο με στεναχωρεί...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κατάθεση στην Σόνια από Διδύμου 22.   :pipa1:Σωματαρα για την ηλικία της, προκατ καλό  με πιπα άνω του μετρίου (για μένα ούτε καν θεϊκή που λένε οι περισσότεροι) και αυτή χωρίς βαθύ λαρυγγι. Εκεί σταματάνε όλα τα καλά.
Και πάμε στα αρνητικά. Πολύ κρέμα και στο πρωκτικό και στο πισωκολλητο γαμαγα σε slow motion λες και ήμουν με 17 χρονών παρθένα, λόγω μεγέθους όπως μου είπε. Επίσης, λέει καυλολογα δίχως να τα πιστεύει και ανεκφραστα.
Ευτυχώς στο τέλος τελείωσα με moutyfucking.
Αν θέλει κάποιος προκατ και καλή πιπα ας πάει, διαφορετικά αλλού. Θα έμπαινα κάποια στιγμή μαζί της λόγω εμφάνισης, αλλά το promotion που έπεσε σε αυτήν με έκαναν να πάω γρηγορότερα.
Περισσότερα στην κριτική που θα ακολουθήσει.
Ξέρετε τίποτα για μία μελαχρινή που είναι στο φυλής 59 όροφος με φουλ, μου φαίνεται σκυλί του πολέμου.
Και μια Μαίρη από 71α που είναι όμορφη αλλά βρωμάει φόλα από την Λιοσίων. Ευχαριστώ  :hi:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μακριά απο μαιρη απο φυλης στο 71α φόλα..
Οςο για την σονια απο διδύμου 22 πέρασα κ εκεί έφαγα φόλα..
Την αγγίζω στα μαλλιά κ ήταν σαν να της σκότωσα τον πατέρα.
Είχα γράψει κ κριτική αλλά δεν ανέβηκε επειδή αργότερα που το συνειδιτοποιηςα είχα αναφέρει κάτι προσωπικό της..ήταν δικό μου λάθος κ οχι  απο το site..

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Από ότι κατάλαβα, δεν αφήνει να αγγουπας  τα μαλλιά γιατί έχει λίγο αραιωση. Μπορεί και να κάνω λάθος.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξέρει κανείς σε ποιο δουλεύει η Χριστίνα από τη μοντελοαλυσιδα η μελαχρινή απόψε;

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Μαρθα.Την ειδα και εγω.Συμπαθητικο προσωπο αλλα κωλος με κυτταριτιδα.Η καινουργια Ειρηνη θα δουλευει σημερα το απογευμα στο Αγκυρας 12α :hi:
Ποιός είπε οτι δεν γαμάμε ωραίους κώλους με λίγη κυτταρίτιδα ? 

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Ποιός είπε οτι δεν γαμάμε ωραίους κώλους με λίγη κυτταρίτιδα ?
Σωστός αν έχει λίγη.Η λίγη κυτταρίτιδα λειένεται όταν την έχεις στα 4.
Οςο για την σονια απο διδύμου 22 πέρασα κ εκεί έφαγα φόλα..
Την αγγίζω στα μαλλιά κ ήταν σαν να της σκότωσα τον πατέρα.
:2funny:
Γουρλώνει τα μάτια από τον θυμό.Όταν αγγίζεις μαλλιά και πιάνεις κώλο στα 4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Αλλά κάνει υγρή ρουφηχτή πίπα κατά την οποία ο πούτσος αισθάνεται σε κάθε σημείο του τον ασφυκτικό κλοιό του στόματος και της γλώσσας της Σόνιας.Επίσης είναι πολύ καλή αρχιδορουφήχτρα.
Κατάθεση στην Σόνια από Διδύμου 22.   :pipa1:Σωματαρα για την ηλικία της, προκατ καλό  με πιπα άνω του μετρίου (για μένα ούτε καν θεϊκή που λένε οι περισσότεροι) και αυτή χωρίς βαθύ λαρυγγι.
Βαθύ λαρύγγι δεν κάνει.
.......Αν θέλει κάποιος προκατ και καλή πιπα ας πάει, διαφορετικά αλλού. Θα έμπαινα κάποια στιγμή μαζί της λόγω εμφάνισης, αλλά το promotion που έπεσε σε αυτήν με έκαναν να πάω γρηγορότερα
Νομίζω έχει γραφεί οτι είναι μόνο για πίπα.Όσο για την διαφήμιση,θέλει προσοχή.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Σωστός αν έχει λίγη.Η λίγη κυτταρίτιδα λειένεται όταν την έχεις στα 4. :2funny:
Γουρλώνει τα μάτια από τον θυμό.Όταν αγγίζεις μαλλιά και πιάνεις κώλο στα 4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.Αλλά κάνει υγρή ρουφηχτή πίπα κατά την οποία ο πούτσος αισθάνεται σε κάθε σημείο του τον ασφυκτικό κλοιό του στόματος και της γλώσσας της Σόνιας.Επίσης είναι πολύ καλή αρχιδορουφήχτρα.Βαθύ λαρύγγι δεν κάνει. Νομίζω έχει γραφεί οτι είναι μόνο για πίπα.Όσο για την διαφήμιση,θέλει προσοχή.
Ανέβασα κριτική, δεν κάνει τόσο καλή πιπα, σε επίπεδο να είναι η βασίλισσα  και το έχω αναλύσει αρκετά.  Κάνει υπέροχο καραμελωμα στα μπαλάκια όμως.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ο συναγωνιστής έφυγε μάλλον φορώντας τις μπουρδελοπαντόφλες. :S

Συνημμένα

• 20180515_095659[1].jpg
    20180515_095659[1].jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 38
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom