Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (6 μέλη και 88 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε παιδια φωκαιας 17β τζενη διδυμο με κριστυ

μερα με την νυχτα σε εμφανιση

η κριστυ ειναι για μεταξουργειο εντελως

εαν βαζανε μια περιπου ανταξια με την τζενη θα κανανε πολλα λεφτα γιατι θα της περνανε και της 2..

επεισης

ο ασπρομαλλης τσατσος οταν δουλευε με αυτες ειπε οτι την παρτουζα την χρεωνει 40 και οχι 30

σε πολλα σπιτια την χρεωνουν 30 ως προσφορα, αυτος ειπε εχει περισσοτερο χρονο απο αυτον και δεν χτυπαει πορτες

τα σχολια δικα σας

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
542
Πόντοι
301
καλα αντε γεια με 40 ευρω βαζω εγω και αλλα 40 ευρω ενας φιλος μου και περνουμε παρτουζα ουκρανεζα για μια ωρα και την χυνουμε οσες φορες προλαβουμε

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
καλα αντε γεια με 40 ευρω βαζω εγω και αλλα 40 ευρω ενας φιλος μου και περνουμε παρτουζα ουκρανεζα για μια ωρα και την χυνουμε οσες φορες προλαβουμε
Η πουτανα ουκρανέζα λέγεται;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Να κανω μια διορθωση.Η τελευταια κριτικη που εγραψα ειναι για την ξανθια Σοφια στο Ιασωνος 20β.Αυτη που δουλευει και στο Μεγ.Αλεξανδρου 21.Και οχι για την Νικολετα.

:hi: :hi: :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Τιμηθηκε με αριστες εντυπωσεις σε gfe ρυθμους η καινουργια Ναντια απο Ιασωνος 46 οροφο! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Κ δεν της φαινεται στο σαλοναρισμα οτι ειναι φωτια στο δωματιο! Πολυ ησυχο σαλοναρισμα αλλα μεσα φωτια!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Εχει παρει καποιος την καινουργια ξανθια Ιβανα απο Αγκυρας 12α?

PsyVator

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
6
Πόντοι
0

εαν βαζανε μια περιπου ανταξια με την τζενη θα κανανε πολλα λεφτα γιατι θα της περνανε και της 2..

επεισης

ο ασπρομαλλης τσατσος οταν δουλευε με αυτες ειπε οτι την παρτουζα την χρεωνει 40 και οχι 30

σε πολλα σπιτια την χρεωνουν 30 ως προσφορα, αυτος ειπε εχει περισσοτερο χρονο απο αυτον και δεν χτυπαει πορτες

τα σχολια δικα σας
αυτές δεν είναι η κοπέλες στο βιντεο του πορνομετανάστη ;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450

επεισης

τα σχολια δικα σας

Κάπου διάβασα σε μια κριτική ότι η Τζένη κάνει καλό handjob.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Η Ναταλι στο Διδυμου 8α ισογειο ειναι η γνωστη μιλφαρα Ναταλι που δουλευε Κωνπολεως 166 ισογειο και σε στουντιο.Αυτη που ειχε χαθει τον τελευταιο καιρο.

Ειδα και στο Κολωνου 15 αριστερα ενα ωραιο αδυνατο μοντελε πουτανακι στα 15 ευρω.Δεν αναφερθηκε ονομα.Αν δεν κανω λαθος ειναι καινουργια.Δεν την εχω ξαναδει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.847
Πόντοι
41.129
Ειδα και στο Κολωνου 15 αριστερα ενα ωραιο αδυνατο μοντελε πουτανακι στα 15 ευρω.Δεν αναφερθηκε ονομα.Αν δεν κανω λαθος ειναι καινουργια.Δεν την εχω ξαναδει.

Ρίτα.. εχω γράψει πρόσφατα κριτική. Γουστάρει πουτσα η κοπελα και φαινεται στο δωμάτιο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.436
Πόντοι
2.420
Στη φυλής στη σημερινή απογευματινή βάρδια

Χωματιανού 11 α  Τατιάνα, εναλλακτικά Τατιανοκώλα 7,5/10  Αν και μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά  αυτά που έχω διαβάσει στις αναφορές γι’ αυτήν με αποθαρρύνουν να την δοκιμάσω.

Φυλής 66 δ Ρενάτα μουνάρα 9/10 Πήγα μπας και τη βρω, τη βρήκα και μάλιστα άμεσα διαθέσιμη και πέρασα χωρίς δισταγμό. Ήταν τυπική, ίσως λίγο κακόκεφη αλλά παρόλα αυτά πέρασα καλά μαζί της.

Φυλής 74 δεξιά Μια όμορφη αδύνατη μελαχρινή κοπέλα  δεν μου είπαν όνομα 7,5/10

Φυλής 84 α Σόνια χαριτωμένο χαζοχαρούμενο μελαχρινό. Αν τυχόν περάσω ποτέ μαζί της θα της ρίξω πολύ ξύλο στον κώλο 7,5/10
Φυλής 86 α Αννυ η αντρόφατσα με το ωραίο γυμνασμένο κορμί και το σιλικονάτο στήθος. Ο συναγωνιστής κριτικογράφος mkavlos αναρωτήθηκε στην περιγραφή μιας πρόσφατης του αρνητικής εμπειρίας μαζί της, αν ήταν κάποτε άντρας. Την κοίταξα εξεταστικά κατά την πόρνο-περιφορά της και συμπέραινα πως είναι κανονική γυναίκα μιας και η μέση της λεπταίνει. Χωρίς να είμαι και εντελώς σίγουρος όμως. 7,5/10 , μου αρέσουν τα αγοροκόριτσα.

Φυλής 56 Άννα Ιλόνα 8/10 έκανε σύντομο και νευρικό σαλονάρισμα ολόγυμνη. Το μουνί της μου φάνηκε πως έχει λιγότερες τρίχες από την προηγούμενη φορά που την είδα. Είναι ξυρισμένο γραμμούλα και όχι τρίγωνο.

Φυλής 54 β Ορόρα μπάζο, σαν κεφτές είναι. 4,5/10

Φυλής 54 α Νάνσυ το ωραίο κορίτσι με το παλαβό/μελαγχολικό ίσως μαστουρωμένο βλέμμα και τον ωραίο κώλο. Με το μαλλί κόκκινο, δυό κοτσίδες. Σίγουρα θα τις της τράβαγα λίγο αν πέρναγα. Αλλά έφυγα. 8/10

Φωκαίας 17 β Τζένη η μοντέλα 8/10. Φαινόταν στη κοσμάρα :S της και η τσατσόγρια την ψιλοκατσάδιασε. Τη λυπήθηκα. Βγήκε και από δωμάτιο και η Κρίστι, μια στα όρια της τρέλας αδύνατη μελαχρινή. Κουνιότανε μπας και μας δελεάσει εμένα και άλλους συναγωνιστές αλλά εις μάτην. Μου θυμισε μια μισότρελη ανορεκτική φίλη μου. 5,5/10

Διδύμου 8 α Αλεξάνδρα πολύ αδύνατο πετίτ μελαχρινό κορίτσι. Έχει κάνει το μαλλί της καπέλο και κινεζοφέρνει 7/10

Διδύμου 7 α Νικόλ και αυτή με το μαλλί της καπέλο/φράτζα, κόκκινο βαμμένο η καστανό δεν θυμάμαι καλά. Όμορφο πρόσωπο κανονικό σώμα. 7,5/10

Γενικά λίγος κόσμος και πολλά κορίτσια βαριεστημένα και νευρικά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαίας 27Β Άννα η σχετικά καινούργια κοπελίτσα ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με 1.5-2αρι βυζι, γλυκιά φατσουλα, 19 ετών, με ελεύθερο στοματικό, τιμήθηκε με αρκετά καλές εντυπώσεις.
Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλία ξανθοκαστανη λεπτή με πολύ ωραίο κορμάκι 1.5-2αρι στητο βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 27α Άννα Κου μελαχρινή ωραίο λεπτό κορμί 2αρι βυζι, βγήκε ολόγυμνη και ανακοινώθηκε τα πάντα πλην πρωκτικου.
Φωκαιας 24 Κέλι ξανθιά μιλφ με γυαλιά χοντρή με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 25β κλειστό
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 19 κλειστό.
Φωκαιας 17β Τζένη μελαχρινή ψηλή λεπτή 1.5-2αρι βυζι πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 17α Μικαελα μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ μεγάλο στο μπούτι και τα φιογκάκια στο πίσω μέρος των ποδιών, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 66α Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ιωάννα καστανοξανθη ψηλή κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 Μαρία μελαχρινή λεπτή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 9 δεξιά Ειρήνη μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζι ωραίο κωλο, με πρωκτικο.
Φωκαιας 9 αριστερά Μιλενα μελαχρινή το μαλλί δύο κοτσίδες, νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Σάρα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και Εμιλη καστανοξανθη με πολύ ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.
Φυλης 74 κλειστό.
Φυλής 59 Αννα καστανή με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο κσι τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλης 61 Αλεξία μελαχρινο κοντοπουτανο ωραίο κορμάκι ωραίο κωλαράκι μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Μπιουτι η μαυρουλα χοντρή με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α  κλειστό.
Φυλής 86β Λάουρα ξανθοκαστανη παχουλη το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 65α κλειστό
Φυλής 65β κλειστό.
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθιά λεπτή μιλφ με σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φυλής 69β κλειστό.
Φυλης 71 Αντζελινα ξανθοκαστανη λεπτή πιτσιρικά με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5αρι στητο βυζι τατουάζ στο μπούτι, με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Φυλής 71α Μαιρι η μελαχρινή μουναρα κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι σούπερ κωλαρα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.436
Πόντοι
2.420
Συνέχεια απόγευμα προς βράδυ στο αραβοκρατούμενο  Μετάξι

Μ Αλεξάνδρου 22 β Ειρήνη καλοδιατηρημένο μιλφ στα όρια του γκιλφ. Με περούκα, όμορφα βαμμένα μάτια, σπασμένο πρόσωπο αλλά κώλο και γενικά σώμα νεότερης γυναίκας.  6,5/10 Ανακοινώθηκε ελεύθερο  στοματικό τελειωτικό. Πέρασα γιατί μου θύμιζε τη μάνα της πρώην μου. Μέτρια στο δωμάτιο, χωρίς να ήταν και κακή. Το μπουρδέλο άθλιο, πραγματική δυστοπία.

Ιάσωνος 33 Περίμενα στο σαλόνι παρέα με διάφορουςς αραβοπακιστανούς. Βγήκε από το δωμάτιο η Μαρία το ξωτικό, μοντελέ με περίεργη ξωτικόφατσα 7/10. Ένας από τους ισλαμιστές ρώτησε αν κάνει φουλ. Τουλάχιστον η τσατσά απάντησε αρνητικά. Θέλουν και φούλ οι παλιομαλάκες.

Ιάσωνος  19 α Η μαυρούλα Ναόμι. Ψηλή πάνω από 1.70, ψιλοάχαρο σωμά και μέριο πρόσωπο 5,5/10. Έκανα να φύγω αλλά η κοπέλα μου ‘’την έπεσε’’ και μιας και έχω αδυναμία στις αραπίνες έδωσα το δεκάρικο. Μετά από λίγο τη γαμούσα απαξιωτικά στα τέσσερα και αυτή γούσταρε! Έφαγε και μπόλικα κωλοσκάμπιλα. Τελείωσα χειροκίνητα.

Κολωνού 15 Δεξιά η γνωστή τσιγγάνα μουνάρα Χριστίνα 8/10 Αριστερά η ακόμα πιο μουνάρα Ρίτα. Όμορφη μελαχρινή με αδύνατο σώμα, λεπτή μέση και λευκό δέρμα. Παράταιρη στο περιβάλλον του Μεταξουργείου 9/10

Ιάσωνος 30 υπόγα. Μπήκα ψάχνωντας, πέραν λογικής, την παλιά μου αγάπη την Τζούλια τη μαυρούλα και τι συνάντησα! Καινούργια μαυρούλα στο τσαρδί! Αδύνατη κανονικό ύψος όμορφο πρόσωπο και ΚΩΛΑΡΑ :wanker: Μπέλλα όνομα και πράμα! 8,5/10
Πληρώθηκε και ας ήμουν εξαντλημένος από τις προηγούμενες περιπέτειες :fuck1: και δεν το μετάνιωσα καθόλου!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.762
Πόντοι
1.056
για εξωτικες μαυρουλες διαβαζω... :erection: :erection: :erection:
αν και εγω προτιμω την μπιουτυ απο φυλης :fuck2:
οσες φορες την εχω παρει εχω μεινει απολυτα ξεζουμισμενος :cum: :cum: :cum:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
απόγευμα προς βράδυ στο αραβοκρατούμενο  Μετάξι

Ιάσωνος 33 Περίμενα στο σαλόνι παρέα με διάφορουςς αραβοπακιστανούς. Βγήκε από το δωμάτιο η Μαρία το ξωτικό, μοντελέ με περίεργη ξωτικόφατσα 7/10.
Ένας από τους ισλαμιστές ρώτησε αν κάνει φουλ.
Τουλάχιστον η τσατσά απάντησε αρνητικά. Θέλουν και φούλ οι παλιομαλάκες.
Ναι σίγουρα, γιατί στην χώρα τους είναι τόσο απελευθερωμένοι που κάνουν
"το φούλ" με κατσίκες και καμήλες. :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αχιλλέως 48 Ειρήνη καστανοξανθη παχουλη με μακρύ μαλλί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος 59 Αννα μελαχρινή μαυριδερή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Μαραθωνος 59α Γιάννα καστανοξανθη κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βιργινιας Μπενάκη 31  Μαριάννα ξανθιά μιλφ χοντρή με 3αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Παιανιεων 24 Ζαννα με το βασιλικό τσιμπουκι, ξανθιά κοντή χοντρή. Ε 2.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Νικόλ  λεπτή πιτσιρικά με μακρύ κατσαρο μαλλί με στητο βυζακι, με πρωκτικο.
Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Αλεξία η ξανθιά ψηλή μιλφ  νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11α κλειστό.
Χωματιανου 11β Αντριανα με ωραίο λεπτό κορμί στητο βυζακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 76 κλειστό.
Λιοσίων 76β κλειστό.
Λιοσιων 73β Κλεοπάτρα μελαχρινή νταρντανα και Οριανα κοπέλα από την Βενεζουέλα σχετικά κανονικό σώμα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Ηλέκτρα ξανθιά κανονικό σώμα πολύ μακρύ μαλλί μέχρι με τον κωλο ραστα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και Χριστίνα "ξαδέρφη" Άννας Κου ξανθιά κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι βυζι τατουάζ, απλό πρόγραμμα ούτε καν 69, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Εξηκιου 18 Μιράντα νταρντανοπαχουλη μιλφ  2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Εξηκιου 18α κλειστό
Εξηκιου 18γ Σοφια ξανθιά μιλφογκιλνφ με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Λιοσίων 79β κλειστό.
Λιοσίων 79α κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά Μαργκο ξανθιά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά Μιλα καστανή μιλφ με πιασίματα 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 3 όροφος Λεΐλα μελαχρινή λεπτή μικρό βυζι τατουάζ φτερά στις ωμοπλατες, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α κλειστό.
Βεργας 6β Μαριάννα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ τετραγωνισμεμα χοντρή και Άννα μελαχρινή με πιασιματακια με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, αμφότερες σε απλό... πρόγραμμα.
Παιωνιου 47 κλειστό.
Αδανων 3 κλειστό.
Λιοσίων 91 Ριτσα μελαχρινή λεπτή γκιλφ με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Τζούλια καστανή χοντρή μιλφ με 6αρια βυζια και τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Τροφωνιου 11 όροφος Άννα καστανοξανθη γκιλφ με πιασιματακια 2αρι πεσμένο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη ξανθιά γκιλφ σχετικά κανονικό σώμα για την ηλικία της 2.5αρι πεσμένο βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος Μπετυ ξανθιά μιλφ με 3αρια βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Κνιδου 18 κλειστό.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
Μόλις διάβασα την κριτική του συναγωνιστή 'Ημεδαπός', για την Μπέλα του Ιάσωνος -30Α. Συναγωνιστή, χαρά στην υπομονή σου και την αυτοσυγκράτησή σου :kneel::kneel: Το ότι όμως οι γυναίκες αυτές κάνουν αυτή τη δουλειά, δεν τους δίνει το δικαίωμα να φέροντε έτσι στους πελάτες, και είδικά μάλιστα στην περίπτωση σου, που της είχες φερθεί άψογα και δεν την είχες προσβάλει :woldman: Άλλωστε, δεν το κάνουν τσάμπα, αλλά με τα χρήματά σου, τα οποία έβγαλες με τον κόπο και τον ιδρώτα σου. Εγώ στη θέση σου, θα την έδιωχνα από το δωμάτιο, θα τα έψελνα στην τσατσά για τη συμπεριφορά της, και θα απαιτούσα τα λεφτά μου πίσω  :tickedoff: :tickedoff:  >:( Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές, γιατί έτσι τους δίνουμε αέρα, και στο τέλος θα τις πληρώνουμε μόνο και μόνο για να μας φέροντε λες και είμαστε σκουπίδια  :s&m_1: :s&m_1: Μαύρο - κατάμαυρο σε αυτές τις εκδιδόμενες που έχουν αυτή τη συμπεριφορά  :s&m_2: Αν δε γουστάρουν αυτό που κάνουν, τότε να ψάξουν να βρουν μια άλλη δουλειά, και όχι να επιδιώκουν το γρήγορο (όχι εύκολο) χρήμα αυτού του επαγγέλματος. Όχι στην ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom