Το πορνο ρολοϊ μου έδειχνε 03:30 περασμένα μεσάνυχτα άλλοι κοιμουνται αυτες τις ώρες αλλα εμεις οχι... προηγουμένως ημουν σε ενα κωλομπαρο και απολαυσα δυνατή φραπεδια και γλωσοφιλα ... αφου έχυσα δυνατά και ανακουφιστικα ειπα να κατηφορισω και μια βολτα απο τα μπουρδελάκια να δουμε τι παιζει στην 3η βάρδια.
(Περισσοτερα για τον απολαυστικο φραπε στο θρεντ με τα κωλομπαρα αργοτερα)
Και μια άποψη απο την νυχτερινή φυλής
Σε γενικές γραμμές ειχε κοσμο. Προσωπικα δεν θα προτεινα αυτη τη βάρδια και αυτη τη μέρα για να καταθέσει κάποιος ορδές επισης απο τυπους μετα την σαββατιατικη κλαμποτσαρκα συρέουν ειτε για να κάνουν χαβαλέ ειτε για να μπουν πάντως στο σαλονι γινεται ο κακος χαμος
Φυλής 134 πάνω βγηκε η Νικη γεματούλα με ωραιο στήθος μελαχροινη με σγουρο μαλλι κάποιος θα νομιζε οτι ειναι απο Β.Αφρική (αραβοπουλα)
Φυλής 65 κάτω Η Ανιτα καινουργια κοπελα ειπε η υπηρεσια με ελευθερο στοματικο , 69 τελειωτικο και ελευθερα πιασιματα στο 20ε. Εμφανισιακα εχει μικρο βυζι ειναι πιπινι γενικα σκινυ παρουσια.
Φυλής 86 πάνω Η πορνοσταρικής εμφάνισης Βερονικα με γυαλακια καυλωτικα και ωραιο σώμα. Οι περισσοτεροι την γνωριζουμε.
Φυλής 61 υπογα Η Αλεξια μελαχροινο κοντοπουτανο με πετακτο κωλαράκι ενδιαφέρουσα παρουσια αλλα φωνάζουν στο 10λεπτο να έχετε υποψη.
Φυλής 66α Η Αλεξάνδρα με πολυχρωμα εσωρουχα αδυνατη και αυτη στην κατηγορια σκινυ μελαχροινη.
Αυτά.
Στη συνέχεια κατηφορισα απο την Αχαρνών για να φυγω και βρέθηκα μπροστα στο Αχαρνων 85 κλειστο εκεινη την ωρα φυσικά αλλα τα παραθυρα ανοιχτα. Μηπως περιμεναν καμια πορνο-καντάδα .... ανοιξε αγαπηηη μου θελώ να ανεβω πάνω να γλειψεις τον οργισμενο απο καύλα πουτσο μου