pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Πιπινου 118 Χριστινα και Βανα και Aγκυρας 12α Σουζυ και Βικυ live
Τα σεβη μου για την δυνατη παρουσια σου στο σαιτ.συνέχεια live
.................
Μαραθωνος 59 Αννα μελαχρινή μαυριδερή παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειο Νικόλ λεπτή πιτσιρικά με μακρύ κατσαρο μσλλιμε στητο βυζακι, με πρωκτικο.
συνέχεια live
Παιανιεων 24 Ζαννα με το βασιλικό τσιμπουκι, ο βάτραχος αλλιώς... Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Την Αλικη λες;Το "ρεπορτάζ" του σαχλου Φερεντίνου ήταν για το μπουτσο
εντελώς . Έξω από το Φυλής 99 που έφερνε "κομμένα" τότε .
Ήταν ένας πύραυλος εκείνη την εποχή που σε στραγγιζε εάν ήσουν μικρός και με μεγάλο παπαρι . Ήταν το χούι της .
3/5 έγινε κατάθεση Σοφία Μ.Α 25 και χθές πρωϊ Ιάσωνος 2α στην Κατερίνα . Όσοι έχουν περάσει γνωρίζουν .
Τα δωμάτια από τα καλύτερα στο Μετάξι .
Η τσατσά χτύπησε την πόρτα στο 10' . Το εντυπωσιακό είναι πως
είχε συνεχόμενα δωμάτια από πελάτες ... που απλά γνώριζαν .
Το ματουροκοριτσο πάντως είναι σχεδόν ανέκφραστο ακόμη κι όταν καβλωνει .
Η Κατερινα που λεω εγω ειναι πρωινη βάρδια στο Φωκαιας 9. Μικρουλα, χαμογελαστη, με φουλ προγραμμα.
Η Μελινα που τσεκαρα τωρα αναφερεται ως Μιλφ. Δεν ειναι αυτη.
Καλως ηρθες Σμυρνη!τώρα live
Αλκιβιάδου 16γ Ανκα /Αλεξάνδρα /Αλεξια η Βουλγάρα μαυριδερή στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 Σονια το βυζοτουμπανο μιλφ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Διαβασα την κριτική σου πού είναι χρήσιμη η κοπέλα είναι τούμπανο σαφώς και είναι σε αλλο επίπεδο πολύ πιο πάνω απ'όλα της ευρύτερης περιοχής να πούμε οτιΕπιτυχης δοκιμη χτες το βραδι της κορασιδας Ρίτα στο Κολωνου 15 αριστερα, βαλτε τη στο προγραμμα και γαμηστε τη.
Εχω στειλει κριτικη.
Nαι Ζανα- πρωην Κολωνού, πρώην Αγκύρας 12 δεξιά / και με τσάτσο Αρη , η .. βασιλική πίπα κλπ. Παιανιέων λοιπόν- αξια διάδοχος της παρηκμάσασας Σοφίας, πρωην Αλκ 117 & 113, Πιπίνου 65 κλπ. Παιανιείς και ..Φωκαείς,
αρχαίοι εικαστικοί: ο ζωγράφος Παρράσιος, οι γλύπτες Παιώνιος, Αγοράκριτος, Αλκαμένης κ.α. ;) θα σηκωθούν από τους τύμβους των .. !
Xμμ.. Δεν ηξερα ποτέ και ουτε θέλω να ξέρω καποια τρανς Αυτην την Αφροδιτη την ειχα δει μια φορά σε ενα καναλι / ισως Τα παιδιά της νύχτας..Εδω , στην αρχη - αρχη του σαιτ, είχε γραφτει κάτι για το Φ 104 , πολυ πριν ανακαινιστεί και γινει στουντιο. Οι παλιοι της Φυλής θα ξερουν..
Πολύ σωστά τύπε. Δεν είχε βγει στα παιδιά της νύχτας. Σε μια εκπομπή που έκανε τότε ο Τράγκας βγήκε. Απαγορευμένη ζώνη λεγόταν, δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι. " Η Αφροδίτη από την Φλώρινα ήθελε να γίνει πόρνη" και κάτι τέτοιες θεικές ατάκες του "θείου" και καλτ περιγραφές μπουρδελοκαταστάσεων. Το είχα ψάξει στο youtube μήπως υπήρχε αλλά με αρνητικά αποτελέσματα.
Η Αφροδίτη ήταν μια μουνάρα που έκαναν ουρά στο Φ99 να την πηδήξουν.Δεν έλεγε κανείς ότι είναι χειρουργημένο τραβέλι.Εγώ δεν την είχα πάρει,αλλά ξαδερφός μου και φίλοι μου πολλές φορές.Μετά από χρόνια στον Τράγκα αποκάλυψε ότι το αρχικό όνομα ήταν Βαγγέλης!