Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (47 μέλη και 243 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Μηνύματα
279
Κριτικές
1
Like
1.643
Πόντοι
201
Ειδα το αποσπασμα του Φερεντινου κι εντυπωσιαστηκα απ' την ταυτοσημη εικονα της περιοχης, μετα απο 1/4 του αιωνα! Ακομη και τα ΙΧ δεν θυμιζαν παλια εποχη (πχ το Suzuki Vitara στο βενζιναδικο).
Μιλαμε για σοκαριστικη στασιμοτητα/ Για να μην πω οτι το 1995 η περιοχη φαινοταν πιο προηγμενη απ' ο,τι σημερα, που τεινει προς γκετο.

Επισης, το οτι εδειξαν φατσες ανυποπτων πελατων, ενώ εβγαιναν απο τα μπουρδελα, ειναι κατι που δεν μπορω να διανοηθω...
Αν ειχε συμβει σε μενα, παιζει να 'χα προσλαβει δικηγορο προληπτικα - πριν βγει η εκπομπη on air. Μόνο και μόνο για να απειλησω με μηνυσεις και να εξαιρεθει η μουρη μου απ' το μονταζ.


Πισω στο 2018:
Ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα...

Κατ' αρχην, η Μαρία του Φ 69 με το φουλ προγραμμα ειναι καρα-φολα?
Εχω αυτη την αισθηση αλλά, κατι με τρωει να την δοκιμασω γτ με καυλωνει εμφανισιακα κι εχει κωλαρα (την οποια δινει).

Κατα δευτερον, ειδα μια Αλεξανδρα στο Φ74 (2η βαρδια), στην υπόγα με την κοκκινη πορτα.
Πολυ γλυκια, χαμογελαστή και νομιζω πως ειχε κι αυτη φουλ προγραμμα.
Θα περνουσα αλλά ημουν πολυ κουρασμενος και αφραγκος. Την εχει τεσταρει κανεις? Αξιζει να δωσω το 20ρικο αν την ξαναπετυχω??

Ο τριτος κωλος για τον οποιο ηθελα να ρωτησω ειναι μια πιτσιρικα του Φωκαιας 9, πρωινη... Μικροδειχνει κι εχει φουλ προγραμμα. Και παλι, δεν περασα γτ δεν ειχα δει σχετικες κριτικες και κωλωσα. (Ονομα: Κατερινα)

Τελος, μια ερωτηση για την Οδο Αγκυρας: Δεν πολυπηγαινα/ δεν την ειχα στο μενού. Τωρα τελευταια εχω περασει 1-2 βολτες και μου φαινεται πως εχει το πλεονεκτημα της μειωμενης κινησης => Πιο χαλαροι ρυθμοι (υποθετω).

Λοιπον, το Νο1 ειναι σπιτακι με transformers?
Ειδα μια συμπαθητικη ξανθια ονοματι Βικυ στην 1η βαρδια σημερα, αλλά κατι τα καγκελα, κατι η τρανς τσατσα, μου δημιουργησαν την αισθηση οτι πρεπει ν' απομακρυνθω με ελαφρα πηδηματακια...
Ετσι τυπε.
Αγκυρας 1 και Φυλής 99 ειναι για ειδικά γουστα.
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Βασικά όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που η παρέα έτρεξε σαν τη μύγα στο σκατό να μιλήσει στην κάμερα, τη στιγμή που αν γινόταν αυτό το οδοιπορικό σήμερα θα την αποφεύγανε όλοι σαν ο διάολος το λιβάνι
Όντως ρε συ !!! Φόρα παρτίδα !  :2funny:
Τρoμερό ρεπορτάζ και μπράβο σε αυτόν που το βρήκε και το ανέβασε  :)
 

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Μηνύματα
336
Like
155
Πόντοι
1
Στις 6:15 ακριβώς.Μου είπε ότι θα έλλειπε τις επόμενες τρεις-τέσσερις ημέρες,μακάρι να μην της έτυχε κάτι σοβαρό!
δεν νομιζω,μαλλον με τα υδραυλικα της,γκαντεμια επρεπε να πηγαινα  πιο νωρις!
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.100
Κριτικές
52
Like
17.581
Πόντοι
10.686
δεν νομιζω,μαλλον με τα υδραυλικα της,γκαντεμια επρεπε να πηγαινα  πιο νωρις!
Μάλλον ισχύει ότι όταν κοντεύει η περίοδος λυσσάνε για πούτσα,δεν ήθελε να τον βγάλω από μέσα!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλημέρα σας,
Μία μικρή ενημέρωση απο την χθεσινή απογευματινή βάρδια.
Στο Φωκαίας 17 ήταν 3 κοπέλες, 2 Βουλγάρες και 1 Μολδαβέζα. Η Τζένη ψηλή.λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,δέρμα μελαμψό,η Κρίστυ ίδια χαρακτηριστικά με Τζένη πιο μελαμψή και λιγάκι πιο αδύνατη και η Μαρινέλα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά λευκό δέρμα.Οι δύο πρώτες κάνουν ελεύθερο στοματικό πλην όμως δεν τελειώνεις πουθενά αλλού πέραν του προφυλακτικού.Η τρίτη αφήνει να τελειώσεις στο σώμα της.
Τα Φωκαίας 25 ήταν κλειστά.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η μιλφ Κορίνα,πράγματι σωστή παρατήρηση πρόκειται για την Άιντα απο Περγάμου 1.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,πολύ όμορφες βυζάρες,βαρύς οπλισμός πεντε νούμερο,σώμα με πιασίματα.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο η Ναταλύ, λεπτή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Ρουμάνα Άννα,σώμα κανονικό,μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν η Λάνα και η πιο καινούρια Τζένη.Η πρώτη ψηλή με ξανθά μαλλίά και σώμα με πιασιματάκια η δεύτερη ψηλή,με κατάλευκό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια,ορεσίβιας εμφανίσεως.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η καινούρια η Ιβάνα σύμφωνα με την υπηρεσία ήταν εχθές πρωινή στο Πιπίνου 118 και θα εργαστεί σήμερα απογευματινή στον ίδιο οίκο.
Στο Φυλής 109β ήταν η Καρίνα,Ρωσόφωνη,σώμα κανονικό,μαύρα μακριά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Πιπίνου 36 ήταν η Αφροδίτη,μιλφ κοντή,με μαλλιά σγουρά καστανόμαυρα στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό σε ελεύθερο στοματικό. Η Τζούλια θα συνέχιζε νυχτερινή απο της 11 και μετά.
Κατέβασμα στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο ήταν κλασσικά οι Ρωσόφωνες μιλφ Μαρίνα και Ειρήνη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η πρώτη με σγουρά καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σώμα με πιασιματάκια,η δεύτερη σώμα κανονικό,περούκα μαύρου χρώματος.Η δεύτερη συνεύρεση έγινε στην Ειρήνη μετά απο καιρό,παραμένει καλή αλλά στα μείον ότι έχει κόψει το 69.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν δύο ώριμες Ρωσόφωνες η πρώτη και πιο ώριμη ήταν η Λίνα,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ,σώμα με πιασίματα και η δεύτερη και λίγο πιο νεότερη ήταν πιο γεμάτη με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,αυταρχικό.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο η Ελένη,γεματούλα με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω σε ελεύθερο στοματικό.
Το Ιάσωνος 46 στον όροφο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά,η Ελληνίδα μιλφ Δήμητρα σε φουλ,κοντή,γεματούλα με γυαλιά οράσεως καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά για πολύ ειδικά γούστα.Μαζί της μία καινούρια Σπανιόλα με ελεύθερο στοματικό. Περίμενα με περιέργεια να την δω αλλά πρόκειται για την μιλφ εξ αλλαγής φύλου που εργάζοταν πριν καιρό στο Μ.Α 28.Μόνο που αυτό δεν το ανακοινώνουν στο σαλόνι οπότε λιγάκι προσοχή σε όσους ειδικά προτιμάνε να συνευρίσκονται με γυναίκες original.
Στα μπουρδέλα λαβύρινθος συγκρότημα Περδικά 2-Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 έχουμε τα εξής:
Περδίκα 2 δεξιά καινούριο η Μαρία, κοπέλα με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια και πρωκτικό στο πρόγραμμα της.
Περδίκα 2-ΜΑ 28 γωνιακό ίδιο μπουρδέλο με το παλιό και επικοινωνεί και με την είσοδο απο ΜΑ 28 δύο κοπέλες αδιάφορες,μία κοντή μάλλον Αλβανέζα με μαλλιά καστανόμαυρα πιασμένα αλογοουρά και μία λίγο ψηλότερη με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 καινούριο ισόγειο δεξία ήταν η Μαρία Ρωσόφωνη μιλφ με μαλλιά μαύρα σγουρά,βυζάρες,λευκό δέρμα,πιασίματα.Πρόκειται για την γνωστή κοπέλα με τις πολύ καλές υπηρεσίες απο τα Ιάσωνος 46 όροφος,Φυλής 109β και παλιότερα Αχαρνών 85 ως Μαρίνα.Σε ελεύθερο στοματικό. Απότι μου είπε θα εργάζεται σε αυτό το μαγαζί απογεύματα για όσους την ψάχνουν.Εδώ έγινε η πρώτη συνεύρεση και παραμένει πάντα πολύ καλή.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το πρώτο μαγαζί στα αριστερά ήταν η Τατιάνα,μιλφ,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω,σώμα με πιασιματάκια.Σε κανονικό πρόγραμμα.Έχει εργαστεί στα Ιάσωνος 44 και παλιότερα Φυλής 84 όροφος και Φωκαίας 25 όροφος.
Στο Κολωνού 48 ήταν η παλιά καραβάνα μιλφ Ειρήνη,γυρολόγος αρκετών μαγαζιών πιο πολύ γνωστή απο τα Αλκιβιάβου 16Β και Μ.Α 15. Κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα με πιασίματα σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της μία Ανδριάννα με κανονικό πρόγραμμα την οποία και δεν έμεινα να δω καθώς ήταν δωμάτιο.
Στο Κολωνού 45 δεξιά ήταν η Ντάνα,παλιά καραβάνα,σώμα με πιασιματάκια,βυζάρες,μαύρα μαλλιά προς το καρέ σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 45 στα αριστερά και ευθεία στο βάθος του διαδρόμου δύο κοπέλες.Η Χριστίνα παλιά καραβάνα απο Κεραμεικού 13 ισόγειο,ψηλή,λεπτή,με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η μιλφ Ρωσόφωνη Ναταλύ,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Σοφία,μιλφ Ρωσόφωνη,κοντή,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ και σώμα με λίγα πιασίματα.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο μάλλον η Νατάσα η "Παπαληγούρα" με κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η ώριμη Σύλβια,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,μαλλιά κοντά σγουρά καστανά και η μιλφ Τζένη,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Καλό Σαββατοκύριακο!

 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.709
Κριτικές
11
Like
12.581
Πόντοι
5.060
Στο Φωκαίας 17 ήταν 3 κοπέλες, 2 Βουλγάρες και 1 Μολδαβέζα. Η Τζένη ψηλή.λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά,δέρμα μελαμψό,η Κρίστυ ίδια χαρακτηριστικά με Τζένη πιο μελαμψή και λιγάκι πιο αδύνατη και η Μαρινέλα
Τόσο πολύ έχει ξεθυμάνει ο ντόρος για την Τζένη που χρειάζεται ενισχύσεις, φαίνεται.
 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Μηνύματα
223
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Γάμησα ένα κοτόπουλο (μάλλον στρουθοκάμηλο λόγο μεγέθους) στο καινούργιο τσαρδι που έχει είσοδο στην γωνία ακριβώς Μ.Αλεξανδρου και Πέρδικα, αυτό που έχει κάτι καινούργιες μεταλλικές σκάλες και σε οδηγούν στον ημιόροφο.
Δεν εχει το μαγαζί κάπου να ανεβάσω κριτική και τη βάζω εδώ μέχρι να γίνει να την αντιγράψω και εκεί.


Εμφάνιση κοπέλας: 6
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 7
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 8
Πρόσβαση/Parking: 6
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9

Μαρία η κοτοπουλαρα.

Ελληνίδα πιτσιρικά στα 20 ψηλή (1,75 περίπου) με τερατώδη μπούτια και κώλο. Σκληρά σμιλευμένα. Πολύ όμορφο προσωπάκι μαύρα μαλλιά μαζεμένα προς τα πάνω. Απλό με 69 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό 15. Μπήκα με τα 15 ευρώ και πέρασα θαυμάσια. Η νταρντανουλα είναι μια γλύκα, ένα αληθινό λαχτσριστο κοτόπουλο. Δεκτική πουτανίτσα και ευγενική, εκτιμά τους χυστες που γουστάρουν τα μεγάλα δυνατά κορίτσια και τους φέρονται με σεβασμό. Είχαμε χημεία, κάναμε πολύ δυνατό σεξ. Ελεύθερο στοματικό με λίγο δόντι όπως γουστάρω. Γλωσσοφιλα, 69, δυνατό σφυροκόπημα σε όλες τις στάσεις. Επειδή ο σωματότυπος της είναι πολύ στα γούστα μου, είχα δυνατή στύση και τη καταγαμησα βαθιά στη μουνάρα της με μανία, και το εκτίμησε δέοντος λέγοντας μου οτι τη καύλωσα πολύ.
Προσοχή: είναι στη κατηγορία εκτοπίσματος "τάνκερ" και θέλει αντοχές και δύναμη για να ανταπεξέλθεις. Για δυνατούς χυστες των μεγάλων κοριτσιών που ξέρουν τι θέλουν. Αν δεν μπορείτε να κάνετε καλά τις νταρντανοκορες μην μου λέτε μετά οτι δε σας προειδοποίησα!
Το τσαρδί καινούργιο και σχετικά καθαρό σε σχέση με τις τρογλες της περιοχής, ο γραβατάκιας τσάτσος πάντα ευγενικός αλλά να ξέρετε οτι είναι τυπικός με το χρόνο, μια φορά μου είχε ανοίξει πόρτα με μια άλλη κοπέλα να της πει οτι τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να βγεί όταν κατάλαβε οτι δε φτάνει μόνο το χτύπημα της πόρτας.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.864
Κριτικές
138
Like
21.180
Πόντοι
20.786
Kοτοπουλαρα λεει :2funny: :2funny:
 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Μηνύματα
223
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
4/5 κατα τις 20:00 αρα απογευματινή βάρδια.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.864
Κριτικές
138
Like
21.180
Πόντοι
20.786
Χθεσινη μεταμεσονυχτια :

Φιλιπιδου 11 κάτω Λιζα
Φιλιπιδου 11 πάνω Σάρα
Φωκαιας 17 κάτω Τζένη και Κριστι
Φωκαιας 27 γωνια με αχαρνων μια μελαχροινη στυλιάρι καυλωτικο αλλα μυριζεται φολα
κουνουσε το κωλαράκι της γυρω απο το στιλο.
Περγάμου 1 η Ελένη (πρώην Αχαρνων 85) για μενα αδιάφορη παρουσια
Φωκαιας το πρώτο καθως κατεβαινεις στα αριστερά κάτω 2 κορασιδες
η μια ηταν η Σάρα η τροφαντούλα αλλα κάπου εχω διαβασει οτι μια μερα βρωμουσε το μουνι της :S
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Γάμησα ένα κοτόπουλο (μάλλον στρουθοκάμηλο λόγο μεγέθους) στο καινούργιο τσαρδι που έχει είσοδο στην γωνία ακριβώς Μ.Αλεξανδρου και Πέρδικα, αυτό που έχει κάτι καινούργιες μεταλλικές σκάλες και σε οδηγούν στον ημιόροφο.
Δεν εχει το μαγαζί κάπου να ανεβάσω κριτική και τη βάζω εδώ μέχρι να γίνει να την αντιγράψω και εκεί.


Εμφάνιση κοπέλας: 6
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 7
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 8
Πρόσβαση/Parking: 6
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9

Μαρία η κοτοπουλαρα.

Ελληνίδα πιτσιρικά στα 20 ψηλή (1,75 περίπου) με τερατώδη μπούτια και κώλο. Σκληρά σμιλευμένα. Πολύ όμορφο προσωπάκι μαύρα μαλλιά μαζεμένα προς τα πάνω. Απλό με 69 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό 15. Μπήκα με τα 15 ευρώ και πέρασα θαυμάσια. Η νταρντανουλα είναι μια γλύκα, ένα αληθινό λαχτσριστο κοτόπουλο. Δεκτική πουτανίτσα και ευγενική, εκτιμά τους χυστες που γουστάρουν τα μεγάλα δυνατά κορίτσια και τους φέρονται με σεβασμό. Είχαμε χημεία, κάναμε πολύ δυνατό σεξ. Ελεύθερο στοματικό με λίγο δόντι όπως γουστάρω. Γλωσσοφιλα, 69, δυνατό σφυροκόπημα σε όλες τις στάσεις. Επειδή ο σωματότυπος της είναι πολύ στα γούστα μου, είχα δυνατή στύση και τη καταγαμησα βαθιά στη μουνάρα της με μανία, και το εκτίμησε δέοντος λέγοντας μου οτι τη καύλωσα πολύ.
Προσοχή: είναι στη κατηγορία εκτοπίσματος "τάνκερ" και θέλει αντοχές και δύναμη για να ανταπεξέλθεις. Για δυνατούς χυστες των μεγάλων κοριτσιών που ξέρουν τι θέλουν. Αν δεν μπορείτε να κάνετε καλά τις νταρντανοκορες μην μου λέτε μετά οτι δε σας προειδοποίησα!
Το τσαρδί καινούργιο και σχετικά καθαρό σε σχέση με τις τρογλες της περιοχής, ο γραβατάκιας τσάτσος πάντα ευγενικός αλλά να ξέρετε οτι είναι τυπικός με το χρόνο, μια φορά μου είχε ανοίξει πόρτα με μια άλλη κοπέλα να της πει οτι τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να βγεί όταν κατάλαβε οτι δε φτάνει μόνο το χτύπημα της πόρτας.
Η φραουλιτσα ήταν;
 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Μηνύματα
223
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Η Σάρα είναι φόλα. Για κάποιον που ρώτησε για μια Κατερίνα στον ίδιο οίκο είναι η Μελίνα απο Λιοσίων 76, έχει κριτικές πολλές εκεί.
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.864
Κριτικές
138
Like
21.180
Πόντοι
20.786
Η Σάρα είναι φόλα. Για κάποιον που ρώτησε για μια Κατερίνα στον ίδιο οίκο είναι η Μελίνα απο Λιοσίων 76, έχει κριτικές πολλές εκεί.

Ποια απο τις δύο Σάρες λες την τροφαντη πιτσιρικα;;; γιατι και για την αλλη δεν έχω διαβασει τιποτα τρομερο
 

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Μηνύματα
223
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Για τη Σαρα στο Φωκαιας 7 υπόγειο
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Γάμησα ένα κοτόπουλο (μάλλον στρουθοκάμηλο λόγο μεγέθους) στο καινούργιο τσαρδι που έχει είσοδο στην γωνία ακριβώς Μ.Αλεξανδρου και Πέρδικα, αυτό που έχει κάτι καινούργιες μεταλλικές σκάλες και σε οδηγούν στον ημιόροφο.
Δεν εχει το μαγαζί κάπου να ανεβάσω κριτική και τη βάζω εδώ μέχρι να γίνει να την αντιγράψω και εκεί.


Εμφάνιση κοπέλας: 6
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 7
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 8
Πρόσβαση/Parking: 6
Σχέση απόδοσης/τιμής: 9

Μαρία η κοτοπουλαρα.

Το τσαρδί καινούργιο και σχετικά καθαρό σε σχέση με τις τρογλες της περιοχής, ο γραβατάκιας τσάτσος πάντα ευγενικός αλλά να ξέρετε οτι είναι τυπικός με το χρόνο, μια φορά μου είχε ανοίξει πόρτα με μια άλλη κοπέλα να της πει οτι τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να βγεί όταν κατάλαβε οτι δε φτάνει μόνο το χτύπημα της πόρτας.
Την είδα φίλε αργά χτες κατά της23:30 συμπαθεστατη αλλά πολύ μάζα και όγκος όσο για τον Τσάτσο φαίνεται να έχει σοβαρευτεί κάπως ωραία η περιγραφή πάντως
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.556
Κριτικές
43
Like
8.717
Πόντοι
1.936
Στοχευμενη καταθεση 10αρικου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22β στον οροφο,στην ομορφη του μαγαζιου την Ειρηνη.Βασικα ηταν δυο κοπελες αλλα η αλλη μου εριχνε 30 κιλα ευκολα.Οποτε εδιαλεξα την Ειρηνη η οποια    δεν μου διεψευσε τις προσδοκιες μου!!!
Να γαμησουμε δεν προλαβαμε αλλα το τσιμπουκακι της ηταν αποδεκτο και με ολα τα αλλα προκαταρκτικα περασα σουπερ.Και μαλιστα στο 10αρικο.Προτεινεται ανεπιφυλακτα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom