Ειδα το αποσπασμα του Φερεντινου κι εντυπωσιαστηκα απ' την ταυτοσημη εικονα της περιοχης, μετα απο 1/4 του αιωνα! Ακομη και τα ΙΧ δεν θυμιζαν παλια εποχη (πχ το Suzuki Vitara στο βενζιναδικο).
Μιλαμε για σοκαριστικη στασιμοτητα/ Για να μην πω οτι το 1995 η περιοχη φαινοταν πιο προηγμενη απ' ο,τι σημερα, που τεινει προς γκετο.
Επισης, το οτι εδειξαν φατσες ανυποπτων πελατων, ενώ εβγαιναν απο τα μπουρδελα, ειναι κατι που δεν μπορω να διανοηθω...
Αν ειχε συμβει σε μενα, παιζει να 'χα προσλαβει δικηγορο προληπτικα - πριν βγει η εκπομπη on air. Μόνο και μόνο για να απειλησω με μηνυσεις και να εξαιρεθει η μουρη μου απ' το μονταζ.
Πισω στο 2018:
Ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα...
Κατ' αρχην, η Μαρία του Φ 69 με το φουλ προγραμμα ειναι καρα-φολα?
Εχω αυτη την αισθηση αλλά, κατι με τρωει να την δοκιμασω γτ με καυλωνει εμφανισιακα κι εχει κωλαρα (την οποια δινει).
Κατα δευτερον, ειδα μια Αλεξανδρα στο Φ74 (2η βαρδια), στην υπόγα με την κοκκινη πορτα.
Πολυ γλυκια, χαμογελαστή και νομιζω πως ειχε κι αυτη φουλ προγραμμα.
Θα περνουσα αλλά ημουν πολυ κουρασμενος και αφραγκος. Την εχει τεσταρει κανεις? Αξιζει να δωσω το 20ρικο αν την ξαναπετυχω??
Ο τριτος κωλος για τον οποιο ηθελα να ρωτησω ειναι μια πιτσιρικα του Φωκαιας 9, πρωινη... Μικροδειχνει κι εχει φουλ προγραμμα. Και παλι, δεν περασα γτ δεν ειχα δει σχετικες κριτικες και κωλωσα. (Ονομα: Κατερινα)
Τελος, μια ερωτηση για την Οδο Αγκυρας: Δεν πολυπηγαινα/ δεν την ειχα στο μενού. Τωρα τελευταια εχω περασει 1-2 βολτες και μου φαινεται πως εχει το πλεονεκτημα της μειωμενης κινησης => Πιο χαλαροι ρυθμοι (υποθετω).
Λοιπον, το Νο1 ειναι σπιτακι με transformers?
Ειδα μια συμπαθητικη ξανθια ονοματι Βικυ στην 1η βαρδια σημερα, αλλά κατι τα καγκελα, κατι η τρανς τσατσα, μου δημιουργησαν την αισθηση οτι πρεπει ν' απομακρυνθω με ελαφρα πηδηματακια...