Το πορνό ρολοϊ μου έδειχνε 15:30 σήμερα το μεσημέρι και εγώ ήμουν στο σταθμό Λαρίσης ανεβαίνοντας προς Χωματιανού.
Χωματιανού 11 πάνω η γνωστη Αντριάννα την οποια δεν έχω δοκιμάσει αλλα φαινεται πολυ ωραιο μουνάκι με μικρο βυζάκι και κωλαράκι ποιημα. Μάλλον θα την τιμησω συντομα.
Λιοσιων 73 πάνω η τσατσα ανακοινωσε τα προγραμματα και ηταν πολυ λεπτομερής. Αλλα απο ενα σημειο και μετά μας τα χάλασε.
3 κοπελες η Κλεοπάτρα , Μια οριάνα κανονικο σωμα λιγο χαλαρο με καστανο μαλλι και μικρο βυζάκι και μια μελαχροινή η ροξάνα. παρτουζα με 2 κοπελες στα 30 ευρω και με τις 3 στα 40 ειπε η υπηρεσια. Τελειωτικο στα βυζιά ειναι μέσα.
Βέργας 6 η Μπάρμπαρα στο κάτω μελαχροινο μιλφ με υποσχέσεις για το προγραμμα της κλεινοντας την μπουρδελοπορτα πισω μου ειπε πως με περιμένει. Ελπιζω να μην περιμένει ακομα.
Βέργας 7 η Κωνσταντινα η αγρινιώτισσα το γνωστο θωρηκτο με καλή πιπα.
Βέργας 3 κάτω δεξιά η Μαργω ωραιο πιπινι αλλα ο τσατσος ο οποιος δεν καταλαβαινε και πολλα ανακοινωσε τελειως αποστειρωμενο προγραμμα. Ολα με προφυλακτικο ειπε. Του λέω θέλω τελειωτικο στο σώμα. Λεει δεν κανει ελευθερο η κοπελα. Μα δεν σου ζητησα ελευθερο του κανω. Τελειωτικο ζητησα στο στηθος της. Λεει ολα με προφυλακτικο και εφυγε. Τρεις λαλουν και οι 2 χορευουν :S
ενδιαφέρουσα παρουσια εμφανισιακα πάντως η Μάργω.
Τροφωνιου 11 κάτω Τζουλια θωρηκτο με τατουαζ.
Τροφωνιου 11 πάνω Άννα γκιλφ.
Τροφωνιου 13 κάτω Ολγα ξανθο γκιλφ φαινεται της παλιάς ρωσικής σχολής.
Τροφωνίου 13 πάνω ενδιαφέρουσα μιλφ περιπτωση η Μπέτυ με ωραιο στηθος
και καστανοξανθα μαλλιά.
Θα έμπαινα σε ακομα περισσοτερα σπιτάκια αλλα έπρεπε να επιστρέψω