Καλησπέρα χύστες.
Σύντομη ενημέρωση από την σημερινή πρωινή βάρδια. Αναφέρω όσους θυμάμαι από τους οίκους που ήταν ανοικτοί. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Φυλής 54Β Νάνσυ. Απλό πρόγραμμα, όλες οι στάσεις, στοματικό πάντα με προφύλαξη.
Φυλής 56 Καινούργια κοπέλα, όνομα δεν θυμάμαι. Ύψος περί το 1.65, μεγάλοι μαστοί με ωραίες θηλές, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, μέτριος αλλά αφράτος κώλος, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66Α/Δ Καινούργια κοπέλα, ανθυπομέτρια. Παχάκια στην κοιλιά, χάλια κώλος, σαν σκατά ήτανε. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59, δύο κοπέλες. Μαρία, καινούργια, άγουρη, συμπαθητική, με καλό κορμί, απλό πρόγραμμα. Χριστίνα, ψηλή, νταρντάνα, με πρωκτικό. Εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ευδιάθετη στο σαλόνι, χορεύοντας.
Φυλής 65 ισόγειο, Μπιούτυ, μαυρούλα νταρντάνα με τεράστια μαστάρια και αφράτη κωλάρα, κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 67, δύο κοπέλες, η μία με κώλο στο μενού, ήταν στο δωμάτιο.
Φυλής 69 ισόγειο, κανούργια κοπέλα, Αλεξία το όνομα (νομίζω), με κώλο. Ψηλή, με μέτριο πρόσωπο και χαμόγελο, μικρό βυζί, αδιάφορη.
Φυλής 71Α Μαίρη, κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β Αντζελίνα, με πρωκτικό.
Φυλής 86Α Άννυ, πορνοσταρικής εμφάνισης και υπηρεσιών, με φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 84Β Καινούργια κοπέλα, Αντζελίνα, με συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο στήθος, μέτριο προς καλό κώλο, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 (υπόγειο, αριστερά) Έλλη, ήταν στο δωμάτιο. Η τσατσά είπε ότ ι δίνει κώλο. Όταν βγήκε από το δωμάτιο, δεν είπε τίποτε για κώλο.
Φωκαίας 7 (υπόγειο), η Άννα από το Φωκαίας 19, με τον τεράστιο κώλο που προσφέρεται στο μενού.
Φωκαίας 9 δεξιά, Κατερίνα, σχετικά καινούργια κοπέλα, ψηλή, με καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό κωλαράκι, που το δίνει…
Φωκαίας 17 ισόγειο, συμπαθητική κοπέλα, μέτριας εμφάνισης, μαύρα μαλλιά, απλό πρόγραμμα. Η τσατσά την εκθείαζε. Εγώ πάντως, δεν ενθουσιάστηκα.
Φωκαίας 19 καινούργια κοπέλα, με τεράστια κωλάρα. Συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος. Με πρωκτικό. Όποιος προσπαθήσει να την γαμήσει αυτή, θα έχει σίγουρα πρόβλημα να καταφέρει να ανοίξει τα κωλομέρια της για να βάλει μέσα την ψωλή του.
Φωκαίας 25 όροφος. Καινούργια κοπέλα, ξανθιά, χάλια φάτσα, μέτρια βυζιά, μονοκόμματο κορμί και αδιάφορος κώλος. Και να με πληρώνανε, δεν την γαμούσα με τίποτε.
Φωκαίας 25 ισόγειο. Ψηλή, με ξανθά μακριά ίσια μαλλιά, με ωραίο στήθος, απλό πρόγραμμα.
Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε...