Η Βικτώρια δίνει κώλο, τα παίρνει στο στόμα? Για πεςΕπίσης στο Ελλης3 δούλευε μια γκιλφ η
Βικτώρια με κοντοκουρεμένο ξανθό μαλλί κανονικό σώμα μέτριο ανάστημα βγάζει κάτι πρόστυχο η φάτσα της πέρασα μαζί της με σχετικά ανεκτές οριακες εντύπωσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Όχι η υπηρεσία δεν είπε κάτι για πρωκτικό το πρόγραμμα της είναι ελεύθερο στοματικό,69
ΕυχαριστώΌχι η υπηρεσία δεν είπε κάτι για πρωκτικό το πρόγραμμα της είναι ελεύθερο στοματικό,69
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Αν και καπως αργα,καλη χρονια σε ολους και ολες.
Θελω να ποσταρω για να τονισω οτι πραγματικα ο Digweed ειναι στολιδι και κολονα για το σαιτ.
Βοηθαει τους παντες και ειναι παντου. Να εισαι παντα καλα!
Να γίνει sticky στην ημερήσια ενημέρωση παρακαλώ.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κοπελιά, φτιάξε δικό σου θρεντ να τις λες από εκεί και να σου απαντάνε οι γυμνοσάλιαγκες.Καλημέρα
Καλή βάρδια, να σε ξεμουνιάσουν καλά και να μην δίνεις φόλες στον λαό.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.902
- Πόντοι
- 206
Καλησπερα!Κυριακη βραδυ επισκεψη στην Φωτεινη Κολονου 27 και μετα τα τρυψιματα και τα λοιπα παει να το βαλει ακα μουνι!! Προσοχη λιγο με την Φωτ.
Δυστυχώς κ σε μένα πήγε να το κάνει κ έφαγε κόκκινη κάρτα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Παιδιά... γρήγορη αναφορά σε ΕΛΕΝΗ τη νέα στο Διδύμου 22...
Σώμα μεν καλό, αλλά τραχύ... Βουλγαροτσιγγανοφέρνει....
Η κοπέλα δυστυχώς άπειρη .... δεν ξέρει να βάλει καπότα!! την ξετυλίγει όλη και πάει να την βάλει (σε πεσμένη πούτσα)... μάλιστα την πρώτη την έσκισε με τις νυχάρες της και ζήτησε άλλη από την τσατσά... και της λέω άστην την καινούρια θα την βάλω εγώ... και πάλι τα ίδια! μου την ξετυλίγει και μου την δίνει δεν την πρόλαβα... χαχα... την έβαλα κακήν κακώς σε μελάτη πούτσα...
πήγε να μου κάνει ακαπ. δεν ήθελα...
μετά κάθισα σε ένα καναπεδάκι που έχει το δωμάτιο και της είπα αυτή στο πάτωμα με τις πατούσες (σαν να είναι σε τούρκικη τουαλέτα) να με τσιμπουκώνει... μου άρεσε αυτή η στάση και κάυλωσα κάπως και πάμε κρεββάτι και της ζήτησα κώλο.. αυτή σε τελείως ΑΒΟΛΗ στάση κάπως όρθια έξω από το κρεββάτι και τα χέρια της πάνω στο κρεββάτι να προσπαθώ να τον βλαώ στον κώλο αλλά να πονάει...
με τα πολλά λίγο μουνί και έχυσα να τελειώνω και έμεινε να με κοιτάει έκπληκτη μα πως τελείωσα γρήγορα?!?!? και να συνεχίζει.. και επίμονα και πως και τελείωσα έτσι?? και αν έχω πρόβλημα??? τόσο γρήγορα??? κλπ κλπ....
Προς τιμήν της η τσατσά ... βγαίνοντας πετάχτηκε φεύγοντας να με ρωτήσει πως πέρασα... και αφού με είδε κατσούφη, με έβγαλε έξω να τα "πούμε" πιο άνετα και της τα είπα... η κοπέλα της λέω δεν κάνει... τα βασικά δηλαδή... δεν ξέρει να βάλει καπότα!!! και οκ, είναι μεν ας πούμε δεκτική αλλά ταυτόχρονα ξενερουά...
απτην άλλη, περίμενα από την τσατσά που με ξέρει χρόνια, να μου πει πάρε έστω κάποια χρήματα πίσω... ίσως αν τα ζητούσα να μου τα έδινε... γενικά δεν το συνέχισα και έφυγα....
Σώμα μεν καλό, αλλά τραχύ... Βουλγαροτσιγγανοφέρνει....
Η κοπέλα δυστυχώς άπειρη .... δεν ξέρει να βάλει καπότα!! την ξετυλίγει όλη και πάει να την βάλει (σε πεσμένη πούτσα)... μάλιστα την πρώτη την έσκισε με τις νυχάρες της και ζήτησε άλλη από την τσατσά... και της λέω άστην την καινούρια θα την βάλω εγώ... και πάλι τα ίδια! μου την ξετυλίγει και μου την δίνει δεν την πρόλαβα... χαχα... την έβαλα κακήν κακώς σε μελάτη πούτσα...
πήγε να μου κάνει ακαπ. δεν ήθελα...
μετά κάθισα σε ένα καναπεδάκι που έχει το δωμάτιο και της είπα αυτή στο πάτωμα με τις πατούσες (σαν να είναι σε τούρκικη τουαλέτα) να με τσιμπουκώνει... μου άρεσε αυτή η στάση και κάυλωσα κάπως και πάμε κρεββάτι και της ζήτησα κώλο.. αυτή σε τελείως ΑΒΟΛΗ στάση κάπως όρθια έξω από το κρεββάτι και τα χέρια της πάνω στο κρεββάτι να προσπαθώ να τον βλαώ στον κώλο αλλά να πονάει...
με τα πολλά λίγο μουνί και έχυσα να τελειώνω και έμεινε να με κοιτάει έκπληκτη μα πως τελείωσα γρήγορα?!?!? και να συνεχίζει.. και επίμονα και πως και τελείωσα έτσι?? και αν έχω πρόβλημα??? τόσο γρήγορα??? κλπ κλπ....
Προς τιμήν της η τσατσά ... βγαίνοντας πετάχτηκε φεύγοντας να με ρωτήσει πως πέρασα... και αφού με είδε κατσούφη, με έβγαλε έξω να τα "πούμε" πιο άνετα και της τα είπα... η κοπέλα της λέω δεν κάνει... τα βασικά δηλαδή... δεν ξέρει να βάλει καπότα!!! και οκ, είναι μεν ας πούμε δεκτική αλλά ταυτόχρονα ξενερουά...
απτην άλλη, περίμενα από την τσατσά που με ξέρει χρόνια, να μου πει πάρε έστω κάποια χρήματα πίσω... ίσως αν τα ζητούσα να μου τα έδινε... γενικά δεν το συνέχισα και έφυγα....
Προχθές "έτρεξα" να τεστάρω την skinny πιτσιρίκα Σάρα από Ιάσωνος 10 που "προτάθηκε". Πήγα στην αρχή απλά για να τσεκάρω, αλλά λέω 10 ευρώ είναι, δε γαμιέται!
Πιτσιρίκα, κοντή, λεπτή φουλ αλλά με ωραίο τσουπωτό κωλαράκι για τα κιλά της, ανύπαρκτο βυζί, αφανέ μαλλιά τύπου παλιάς Τάμτα. Στο πρόγραμμα από τον τσάτσο τα πάντα όλα εκτός ακάπωτης. Είχε και άλλη μια όχι του στυλ μου.
Στο δωμάτιο ήμουν τυχερός επειδή είχε μόλις κάνει μπάνιο, οπότε της έγλειψα ρωγίτσες, καθαρό μουνάκι και λίγο σούφρα. Αλλιως δύσκολα..
Όμως! : μπήκε με την καπότα σχεδόν στο στόμα, άμεσα να την περάσει. Προκατακτικά μηδέν από μόνη της, μόνο μετά από δικιά μου κίνηση, όπου ήταν δεκτική. Πίπα 20 sec χωρίς γλυφομπάλι, και άμεσα σηκώνεται για cowgirl.
Της λέω θέλω 69
-Α δε κάνω
-Και εγώ τι φταίω, έξω είπε ότι κάνεις. Έλα. Σιγά, θα σ'αρεσει.
Ανέβηκε για κανα λεπτό, χωρίς ιδιαίτερη πίπα εκείνη την ώρα.
Μετά cowgirl, απόλαυσα την αίσθηση του λεπτού σώματός της, πισοκωλητό, και μετά πήγα για κώλο, έβαλε λίγο τζελ, ωραίο κωλαράκι, και όταν αποφάσισα ότι ήθελα να χύσω, ανελέητο σφυροκόπημα στο σουφρίδι της για κανα 20δεύτερο, χωρίς δισταγμούς από κείνη.
Όμως: μου κάνει μετά αφού τελείωσα, πιο σιγά ρε μωρό μου, να το ευχαριστηθώ και εγώ (πίπες..). Προκατ, πίπα πολύ κάτω της βάσης προς το μηδέν, 69 μετά από απαίτηση μόνο, συμμετοχή χαμηλή, χωρίς επιφωνήματα, μάλλον κομοδίνο τη λες... Συνεύρεση 8 λέπτου. Δωμάτιο/στρώμα σεντόνι για το πούτσο (μεταξουργείο..)
Παρόλα αυτά, για το 10ρικο εγώ τελικά έκανα τη δουλειά μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γάμησα κορμάκι που ήθελα, οπότε θεωρώ τον λόγο vfm πάνω από τη βάση, ότι δε τα κλαίω τα λεφτά μου. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα λεπτά κορμάκια με πολύ καλύτερες υπηρεσίες. Λεφτά να χουμε, να τα ανακαλύψουμε. Θα στείλω και κριτική, μπας και ανεβεί αυτή τη φορά.
Πιτσιρίκα, κοντή, λεπτή φουλ αλλά με ωραίο τσουπωτό κωλαράκι για τα κιλά της, ανύπαρκτο βυζί, αφανέ μαλλιά τύπου παλιάς Τάμτα. Στο πρόγραμμα από τον τσάτσο τα πάντα όλα εκτός ακάπωτης. Είχε και άλλη μια όχι του στυλ μου.
Στο δωμάτιο ήμουν τυχερός επειδή είχε μόλις κάνει μπάνιο, οπότε της έγλειψα ρωγίτσες, καθαρό μουνάκι και λίγο σούφρα. Αλλιως δύσκολα..
Όμως! : μπήκε με την καπότα σχεδόν στο στόμα, άμεσα να την περάσει. Προκατακτικά μηδέν από μόνη της, μόνο μετά από δικιά μου κίνηση, όπου ήταν δεκτική. Πίπα 20 sec χωρίς γλυφομπάλι, και άμεσα σηκώνεται για cowgirl.
Της λέω θέλω 69
-Α δε κάνω
-Και εγώ τι φταίω, έξω είπε ότι κάνεις. Έλα. Σιγά, θα σ'αρεσει.
Ανέβηκε για κανα λεπτό, χωρίς ιδιαίτερη πίπα εκείνη την ώρα.
Μετά cowgirl, απόλαυσα την αίσθηση του λεπτού σώματός της, πισοκωλητό, και μετά πήγα για κώλο, έβαλε λίγο τζελ, ωραίο κωλαράκι, και όταν αποφάσισα ότι ήθελα να χύσω, ανελέητο σφυροκόπημα στο σουφρίδι της για κανα 20δεύτερο, χωρίς δισταγμούς από κείνη.
Όμως: μου κάνει μετά αφού τελείωσα, πιο σιγά ρε μωρό μου, να το ευχαριστηθώ και εγώ (πίπες..). Προκατ, πίπα πολύ κάτω της βάσης προς το μηδέν, 69 μετά από απαίτηση μόνο, συμμετοχή χαμηλή, χωρίς επιφωνήματα, μάλλον κομοδίνο τη λες... Συνεύρεση 8 λέπτου. Δωμάτιο/στρώμα σεντόνι για το πούτσο (μεταξουργείο..)
Παρόλα αυτά, για το 10ρικο εγώ τελικά έκανα τη δουλειά μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γάμησα κορμάκι που ήθελα, οπότε θεωρώ τον λόγο vfm πάνω από τη βάση, ότι δε τα κλαίω τα λεφτά μου. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα λεπτά κορμάκια με πολύ καλύτερες υπηρεσίες. Λεφτά να χουμε, να τα ανακαλύψουμε. Θα στείλω και κριτική, μπας και ανεβεί αυτή τη φορά.
vabiri(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Μαγκες,εμφανιστηκε η σαντρα στο μεγ αλεξ 28,καυλιαρα αλλα αυτην την φορα υπερβολικα βιαστικη,ειχε φυγει στην επαρχια αλλα επεστρεψε για το παιδι της (αμαρτησα για το παιδι μου!!!)πολυ πιθανον να ξαναπαει απεναντι,στο οροφο που ηταν παλια.
Δύο λόγια στα γρήγορα. Την προηγούμενη Παρασκευή πέρασα πεταχτά από Φυλής είδα 3 4 σπιτάκια έκανα να μπω σε 1 2 αλλά λέω θα κάνω βολτα.
Μόλις είδα την Έλενα Φώκαιας 7 υπόγειο δεν γινόταν να φύγω. Έχει ομορφυνει πολύ περισσότερο από όταν την είχα ξανά πάρει. Θα γράψω μια κριτική στην πρώτη ευκαιρία.
Να τονίσω πως ο Τσάτσος στο 84 ισόγειο είχε πει πως η μουναρα Σόνια σε 2 μέρες θα έφευγε κάτι που δεν ξέρω αν αληθεύει απλά το τονίζω σε περίπτωση που κάποιος θα την έψαχνε.
Μόλις είδα την Έλενα Φώκαιας 7 υπόγειο δεν γινόταν να φύγω. Έχει ομορφυνει πολύ περισσότερο από όταν την είχα ξανά πάρει. Θα γράψω μια κριτική στην πρώτη ευκαιρία.
Να τονίσω πως ο Τσάτσος στο 84 ισόγειο είχε πει πως η μουναρα Σόνια σε 2 μέρες θα έφευγε κάτι που δεν ξέρω αν αληθεύει απλά το τονίζω σε περίπτωση που κάποιος θα την έψαχνε.
Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν έχει επιστρέψει η αννα - ιλονα από τη μοντελοαλυσιδα.και επίσης να πω για την αλινα από τη μοντελοαλυσιδα που δε μιλάει γρι ελληνικα.εχω διαβάσει αρνητικά σχόλια γ αυτήν Παρ όλα αυτά ήταν μαζί της 2 φορές και τις 2 ήτανε πολύ σούπερ και από προκαταρκτικά γλυψηματα παντού όχι γλωσοφιλα όμως πολύ καλή πίπα και πολύ καλή συμμετοχή στο γαμησι δεν έλεγε όχι σε τπτ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις