Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (20 μέλη και 207 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το κορίτσι σπούδασε στατιστική,άρα ξέρει ότι από τους 100 που θα περάσουν να τη δουν μπορεί να τσιμπήσει άνετα το 10%.Από αυτούς τους 10 θα ξεπετάξει το 90% τους 9 δηλαδή,θα μαζέψει 90€ ξεκούραστα με μέσο χρόνο 4 λεπτά,και στον 1 θα κάτσει 5 λεπτά περισσότερο από τους άλλους,θα του κάνει γούτσου γούτσου για να έρθει εδώ να γράψει κριτική τι σουπερ κορίτσι είναι,και έτσι και την επόμενη ημέρα να βρει τα 10 κορόιδα να τη χρηματοδοτήσουν,ώστε από τα 500€/μήνα που δεν αντέχονται να βγάζει για πλάκα 2500€ με 40-45 λεπτά καθαρής εργασίας κάθε βράδυ...Γι'αυτό το κορίτσι σπούδασε στατιστική για να βρει τη λύση τη ριζική που έλεγε ο Παυλάρας.2500€/μήνα αφορολόγητα.30.000€/έτος.
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μόνικα -χελεν δουλεύω σε μια χρηματιστηριακη στην τεχνική ανάλυση -διαγράμματα μετοχές, δείκτες, εμπορευματα, ισοτιμιες. Φτιάξε ένα μιτο εδώ μέσα να χεστουμε όλοι στο χρήμα χαχαχαχαχαχα

Τι να σου κάνει ρε φίλε;Μόνο τις κατανομές στα δωμάτια ξέρει το κορίτσι.Ένας στο 1,ένας στο 2 και ένας στο 3=30€ σε 18 λεπτά μεικτού χρόνου με το σαλονάρισμα μεταξύ δωματίων και την επίσκεψη στο κουζινάκι να κάνει like στη φίλη της που ανέβασε φωτό με το σκύλο,να πάρει μια καπότα να πάει στον άλλο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τι να σου κάνει ρε φίλε;Μόνο τις κατανομές στα δωμάτια ξέρει το κορίτσι.Ένας στο 1,ένας στο 2 και ένας στο 3=30€ σε 18 λεπτά μεικτού χρόνου με το σαλονάρισμα μεταξύ δωματίων και την επίσκεψη στο κουζινάκι να κάνει like στη φίλη της που ανέβασε φωτό με το σκύλο,να πάρει μια καπότα να πάει στον άλλο.
παλι καλα που ειναι τα Χριστουγεννα και οι αλλες γιορτες τυπε να ρεφαρει την χασουρα ανεβαζοντας την τιμη στο 30αρι :S :S :S

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Κατάθεση πριν λίγο στην μιλφαρα Ειρήνη στο Τροφωνίου 13 ισόγειο. Τιμιοτατη και με πολύ καλή συμμετοχή! Θα γράψω αναλυτική κριτική για πλήρη ενημέρωση των συναγωνιστων!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
παλι καλα που ειναι τα Χριστουγεννα και οι αλλες γιορτες τυπε να ρεφαρει την χασουρα ανεβαζοντας την τιμη στο 30αρι :S :S :S

Ναι,γιατί ξέρει ότι οι μαλάκες τα Χριστούγεννα αυξάνονται κατά 17.3% σε σχέση με άλλες περιόδους και έτσι μπορεί να τους κοροϊδέψει ευκολότερα και να βγάλει 5€ περισσότερα ήτοι 50% περισσότερα από κάθε πελάτη μειώνοντας μάλιστα το χρόνο που δαπανά κατά 22% διότι οι μαλάκες μιας και θα είναι Χριστούγεννα και θέλουν να μπει και ο νέος χρόνος με καλύτερες προοπτικές δε θα μανουριάσουν και δε θα τσακωθούν,επηρεασμένοι και από το χριστουνεννιάτικο δενδράκι που έχει η τσατσά στολίσει,και από την κοπέλα που θα είναι χαρούμενη λόγω γιορτών-έτσι θα νομίζει,μαλάκας είπαμε είναι...

Επισκέπτης

Ο καθενας επιλεγει την ζωη που θελει,και τα λεφτα τα βγαζει οπως θελει

υπαρχει ομως τιμημα ενας απλος που βγαζει 500-600 την ζωη την χανει,ολα τα λεφτα πανε σε εξοδα,και απο το αγχος,παθαινει καρκινο στ 45...

Η πορνες,ειδικα η εμφανισιμες εχουν ξεκινησει απο πολυ φτωχες,σε σημειο πλεον που εχουν γλυκαθει απο τα ευκολα και πολλα λεφτα

εδω τσατσα μου ειπε οτι προ μνημονιων καθαριζε 2-3 χιλιαρικα το μηνα  :helpplea:

φανταστειτε μια ομορφη πορνη ποσα εβγαζε τοτε...

Επισκέπτης
γουστάρω και το κάνω , σπούδασα δούλεψα αλλα τα 500 το μήνα δεν φτάνουν όποτε άστο και μην μιλάς επιθετικά σε μένα γιατί δεν σου πέφτει. Κανω αυτό που κανο και το γουστάρω και εσείς πληρώνεται και γουστάρετε <3 τον βασικό τον περνεις για αυτό μιλάς τόσο επιθετικά γιατί 9 στους 10 έχει άλλη άποψη , σπούδασα και στατιστική μην ζητάς διαγράμματα , καλά γαμισια παιδιά !!

Ενταξει μονο 40 ορθογραφικα λαθη εκανες...αμα εισαι σπουδαγμενη φαινεται. :S :S :S

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Λίγα λόγια για τις βόλτες του διημέρου. Παρασκευή βραδάκι πρώτα για καφέ και μετά μπυρίτσα, ψιλονέκρα απο κίνηση για παρασκευή βράδυ, φανταζόμαι λογο τσικνοπέμπης οι περισσότεροι είχαν βγεί την προηγούμενη μέρα. Αντίθετα στην φυλής στην τρίτη νυχτερινή βάρδια αρκετή κίνηση, κυρίως απο καλοντυμένους πιτσιρικάδες μετα απο την νυχτερινή τους έξοδο να πάνε στις φιλόξενες μήτρες της φυλής, μιας και οι συνομήλικες ελληνίδες κρατάνε το μουνί τους για πάρτη τους και ταλαιπωρούν τα αγόρια.
Είδα στο φυλής 56 την Άννα Ιλόνα με ανανεωμένη εμφάνιση, μου φάνηκε λίγο πιο μαυριδερή απο οτι συνήθως φαντάζομαι λογο σολάριουμ,τιμήθηκε απο φιλαράκι.
Στο φυλής 54α όροφος η Χριστίνα η τρελοπιπίνα με πολύ όμορφο βάψιμο και πολλά κέφια, τι κέφια δηλαδή παιδική χαρά να ξεσαλώνει στο σαλόνι με καμιά δεκαριά νεαρούς. Και αυτή τιμήθηκε απο φιλαράκι που της έκανε τα κωλομέρια κόκκινα απο τις φάπες  :s&m_1:, τα ήθελε ο κώλος της κυριολεκτικά, μας τα έκανε και επίδειξη στο σαλόνι όλο χαρά που είχαν κοκκινίσει.
Στο φυλής 84β όροφος είδα μια ψιλόλιγνη Ραϊσα μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο μου άρεσε εμφανισιακά, και άλλη μια Ρώξη(όχι η Τζώρτζια) πρώτη φορά την έβλεπα κι αυτήν δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
Στο φυλής 65 η ξανθιά μουνάρα Μόνικα όπου και τιμήθηκε, τι τιμήθηκε δηλαδή τελείωσα στο τρίλεπτο δεν πρόλαβα να την γυρίσω στα τέσσερα να απολαύσω και την θέα της κωλάρας της   :-(. Πλέον έχω θέμα μαζί της τελειώνω στο άψε σβήσε, μάλλον με αγχώνει η ομορφιά της  :dunno: δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Λαδάκη πολύ πετυχημένη η σύγκριση με την Πέγκυ Ζήνα που είπες, δεν το είχα σκεφτεί. Εμένα πάντως μου θυμίζει την Marry Queen, τσέχες και οι δύο δηλαδή  :rolleyes:.

Συνημμένα

• 3310063_8_o.jpg
    3310063_8_o.jpg
    133,9 KB · Εμφανίσεις: 25

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
γουστάρω και το κάνω , σπούδασα δούλεψα αλλα τα 500 το μήνα δεν φτάνουν όποτε άστο και μην μιλάς επιθετικά σε μένα γιατί δεν σου πέφτει. Κανω αυτό που κανο και το γουστάρω και εσείς πληρώνεται και γουστάρετε <3 τον βασικό τον περνεις για αυτό μιλάς τόσο επιθετικά γιατί 9 στους 10 έχει άλλη άποψη , σπούδασα και στατιστική μην ζητάς διαγράμματα , καλά γαμισια παιδιά !!
Αγάπη μου  , τράβα σπούδασε πως να κάνεις κάνα τσιμπούκι χωρίς δόντι, μερακλίδικο και μετά βγάζεις γλώσσα .....εξ'αλλου  εδώ για τα τσιμπούκια και τα γαμήσια που κάνεις κρίνεσαι κι όχι για τις στατιστικές....Δεν είμαστε ΑΣΣΟΕ εδώ....
Και ξεκίνα να δίνεις κώλο χωρίς να κλέβεις , γιατί δεν σε βλέπω να κάνεις καριέρα της προκοπής ....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
βρε ζωντόβολο , τράβα σπούδασε πως να κάνεις κάνα τσιμπούκι χωρίς δόντι, μερακλίδικο και μετά βγάζεις γλώσσα .....εξ'αλλου  εδώ για τα τσιμπούκια και τα γαμήσια που κάνεις κρίνεσαι κι όχι για τις στατιστικές....
:wanker: :wanker: :wanker:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129

εγω νασο το 30αρι τοδινα παντως για τη μονικα τετοια μουναρα πουναι...
τωρα που κοντευει και το πασχα ευκαιρια ειναι να τσιμπησει λιγο την τιμη ...
θα παρουν το δωρο πασχα τα γεροντια να πανε στο Μονικακι πουναι σα την εγγονα τους και χρατσα χρουτσα....  :tooth: :tooth:

Bourdelakias 79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
391
Πόντοι
21
Εγώ όσο και να θελα να πάω μαζί της, δυστυχώς πάνε οι εποχές που εχυνα σε 10' άρα μάλλον κουβέντα θα πιαναμε για την δημιουργική λογιστική παρά θα γαμιομασταν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Καρναβαλι σημερα στο Μεταξουργειο !!!! Λαοθαλασσα πραγματικη !!! Αρκετα σεξυ γυναικειες παρουσιες !!! Πολλες κοιταζαν με περιεργεια και
τα μπουρδελα !!!

Συνημμένα

• Screenshot from 2018-02-11 22-15-32.png
    Screenshot from 2018-02-11 22-15-32.png
    503,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 20180211_180903_HDR_1518376689229.jpg
    20180211_180903_HDR_1518376689229.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 50

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Ο καθενας επιλεγει την ζωη που θελει,και τα λεφτα τα βγαζει οπως θελει

υπαρχει ομως τιμημα ενας απλος που βγαζει 500-600 την ζωη την χανει,ολα τα λεφτα πανε σε εξοδα,και απο το αγχος,παθαινει καρκινο στ 45...

Η πορνες,ειδικα η εμφανισιμες εχουν ξεκινησει απο πολυ φτωχες,σε σημειο πλεον που εχουν γλυκαθει απο τα ευκολα και πολλα λεφτα

εδω τσατσα μου ειπε οτι προ μνημονιων καθαριζε 2-3 χιλιαρικα το μηνα  :helpplea:

φανταστειτε μια ομορφη πορνη ποσα εβγαζε τοτε...
Εγώ ξέρω ότι έχει πέσει πολύ μαρούλι στην Πουτανιά!!Τρέλλα λεφτά μιλάμε που μπορεί εύκολα να υπολογισει οποιοσδηποτε ....απόφοιτος δημοτικού!!Τι να λέμε τώρα;; Ότι μας τραβάνε για να μπούμε  μέσα;τι;Κάνουν αυτό που κάνουν κ χρυσοπληρωνονται..τουλάχιστον ας το κάνουν σωστά...τέλος!!!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΔΕΝ θελουμε Νεες ομορφες ελληνιδες στα μπουρδελα.
να πανε στο ντουμπαι η στην γερμανια να ματσωθουνε.
ας πανε σε στουντιο πολυτελειας η σε μασατζηδικο. να την περνανε μπεηκα και ωραια. εστω κονσομασιον

Ντροπη εδω μεσα να υπαρχουν σπερματα πυρφοριασης
μιλαμε για τον προαιωνιο εχθρο. αυτον που πηγαινε κοσμικα νησια και σε απαξιωουσε, σαν φτωχοδιαβολο.
πιστεψατε οτι γυρισε ο τροχος και θα γαμησει και ο φτωχος πλην τιμιος ελλην πυροφορος, δωστε λαβες και θα νομιζετε οτι θα γυρισει η τυχη σας.
στηριξατε αλλοδαπες εισαγωγες να πεσουν οι τιμες, και παλι ξανα οχι!

ας μιλησουν πρωτα τα ελληνικα η ρωσσικο ανατολικα μιλφογκιλφ γρανι και μετα εστω τα ανατολικα προμιλφ.
θελουμε σκληροπυρηνικα προγαμματα και οχι αναλαφρες λαιτ βαμπιροζουζουνες που σου ρουφανε το αιμα $$$
ολικη εμπλοκη και οχι ημιτασιον επαφη.

απαξιωσατε.stop
oxi στην ελληνικη μουνοbanka. stop
επενδυσατε σε αλλοδαπα στοιχεια. stop

ερχονται ολικα καπιταλ κοντρολ, τοτε ελληνιδες θα τις τρωτε στη μαπα υποχρεωτικα!
το τελευταιο μαρξιστικο ψευτοκρατος καταρεει, τα συνορα κλεινουν δοξα το ευρω ερχεται επιστορφη στα 80ς.
νασταζια σκιστη και ορνελα μπουτι.φατε εισαγομενο οσο μπορειτε.
...
man-ηφαιστειο
λαλακης ο εισαγομενος koblexikos

υγ. ραντεβου στα πηδηχτηρια, στους τοπους δουλειας, αλλα οχι μουνο-δειλιας και με τους ταξικους αδερφους μας

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.069
Πόντοι
1.686
Εμένα πάντως μου θυμίζει την Marry Queen, τσέχες και οι δύο δηλαδή  :rolleyes:.

High Voltage ευχαριστώ !  :hi: :hi:

Σου συνιστώ και την Αννα το απόγευμα σε Αγκύρας 12α
αλλά θα μείνει μόνο 2 ημέρες ακόμα.
Είναι ρωσίδα θερμή.

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
High Voltage ευχαριστώ !  :hi: :hi:

Σου συνιστώ και την Αννα το απόγευμα σε Αγκύρας 12α
αλλά θα μείνει μόνο 2 ημέρες ακόμα.
Είναι ρωσίδα θερμή.
Την είδα κι εγώ, αλλά πήρα την άλλη, την Χριστίνα. Σαλοναριζε κουναμενη με θηλυκό νάζι, αλλά σαν πόρνος έχω εκπαιδευτεί να μην ξεγελιεμαι από τέτοια κόλπα. Άμα όμως επιβεβαιώνεις ότι είναι θερμή, αν και δεν της φάνηκε, να την προλάβω μέχρι μεθαύριο.

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Ρε παιδες η Ροδικα απο φυλης 109 κατω πρωι και φωκαιας 19 απογευμα που σκατα εξαφανιστηκε παλι γιατι οι τσατσαδες δε λεν τιποτα......

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Συναδερφε Vrill πέρασες με την Χριστίνα τελικά;Από τότε που δούλευε στη Πιπίνου με καλή απόδοση,έχει εξελιχθεί σε γαμω τα μουνετα κ μες το ναζι σαλοναρει αλλά τελευταία φορά πριν κάνα χρόνο που την ξαναγαμησα δε μου άρεσε..παντως πολλά  δωμάτια  από  ότι  βλέπω  δεν κανει...χμμμμ.. μήπως διορθώθηκε η παραμενει ψιλοξεπετα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom