Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (11 μέλη και 69 επισκέπτες)

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν έχει επιστρέψει η αννα - ιλονα από τη μοντελοαλυσιδα.
Την Παρασκευή στην νυχτερινή βάρδια ήταν στο πόστο της. Την τίμησε και φιλαράκι μου.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Προχθές "έτρεξα" να τεστάρω την skinny πιτσιρίκα Σάρα από Ιάσωνος 10 που "προτάθηκε". Πήγα στην αρχή απλά για να τσεκάρω, αλλά λέω 10 ευρώ είναι, δε γαμιέται!
Πιτσιρίκα, κοντή, λεπτή φουλ αλλά με ωραίο τσουπωτό κωλαράκι για τα κιλά της, ανύπαρκτο βυζί,  αφανέ μαλλιά τύπου παλιάς Τάμτα. Στο πρόγραμμα από τον τσάτσο τα πάντα όλα εκτός ακάπωτης. Είχε και άλλη μια όχι του στυλ μου.
Στο δωμάτιο ήμουν τυχερός επειδή είχε μόλις κάνει μπάνιο, οπότε της έγλειψα ρωγίτσες, καθαρό μουνάκι και λίγο σούφρα. Αλλιως δύσκολα..
Όμως! : μπήκε με την καπότα σχεδόν στο στόμα, άμεσα να την περάσει. Προκατακτικά μηδέν από μόνη της, μόνο μετά από δικιά μου κίνηση, όπου ήταν δεκτική. Πίπα 20 sec χωρίς γλυφομπάλι, και άμεσα σηκώνεται για cowgirl.  :headbang:
Της λέω θέλω 69
-Α δε κάνω  :think:
-Και εγώ τι φταίω, έξω είπε ότι κάνεις. Έλα.  Σιγά, θα σ'αρεσει.
Ανέβηκε για κανα λεπτό, χωρίς ιδιαίτερη πίπα εκείνη την ώρα.
Μετά cowgirl, απόλαυσα την αίσθηση του λεπτού σώματός της, πισοκωλητό, και μετά πήγα για κώλο, έβαλε λίγο τζελ, ωραίο κωλαράκι, και όταν αποφάσισα ότι ήθελα να χύσω, ανελέητο σφυροκόπημα στο σουφρίδι της για κανα 20δεύτερο, χωρίς δισταγμούς από κείνη.
Όμως: μου κάνει μετά αφού τελείωσα, πιο σιγά ρε μωρό μου, να το ευχαριστηθώ και εγώ (πίπες..). Προκατ, πίπα πολύ κάτω της βάσης προς το μηδέν, 69 μετά από απαίτηση μόνο, συμμετοχή χαμηλή, χωρίς επιφωνήματα, μάλλον κομοδίνο τη λες... Συνεύρεση 8 λέπτου. Δωμάτιο/στρώμα σεντόνι για το πούτσο (μεταξουργείο..)
Παρόλα αυτά, για το 10ρικο εγώ τελικά έκανα τη δουλειά μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γάμησα κορμάκι που ήθελα, οπότε θεωρώ τον λόγο vfm πάνω από τη βάση, ότι δε τα κλαίω τα λεφτά μου. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα λεπτά κορμάκια με πολύ καλύτερες υπηρεσίες. Λεφτά να χουμε, να τα ανακαλύψουμε. Θα στείλω και κριτική, μπας και ανεβεί αυτή τη φορά.
δηλαδη το σαμιαμιδι πηρε 10 ευρω για κωλο και οχι 20 :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596

spirolondon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Κριτικές
15
Like
533
Πόντοι
290
Φίλε σε πια βάρδια είναι η σαρα;
Εγω την έχω πάρει συνήθως κατά τις 10, 11 βράδυ, πρέπει να κάθεται και πιο αργά, απογεύματα που πήγαινα το έβρισκα κλειστό... Πάντως μου ζήταγε 20 για κωλαράκι και 50 για μισή ώρα, ποτέ δεν ενέδωσα, τυχερός ο φίλος με τα 10, γιατί άσχετα αν είναι τυπική είναι όμορφη αδύνατη...

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Συναγωνιστές όσο αφορά την Φωτεινή από Κολ. 27 και με βάση τις κριτικές της οι μισοί από εδώ την έχουν γαμήσει και την γαμούν ακάποτα.
Σε αυτό το σπίτι ο κρεμπιές πέφτει σύννεφο!!!

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
829
Πόντοι
371
εγώ δε θυμάμαι να ανακοίνωσε ο τσατσος άλλη τιμή για κωλο... Και για τις δυο τα ίδια. Ούτως ή άλλως εγώ είχα λοκάρει εκείνη την ώρα, και μπορεί και η κοπέλα να μην ήξερε τι εχω πληρώσει, τι να πω.. Όπως και να έχει με κάνατε να αισθάνομαι λίγο πιο τυχερός χαχα.. Εγώ κατα τις 00,30 την πήρα.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Σε αυτό το σπίτι ο κρεμπιές πέφτει σύννεφο!!!
Και η Λυδια το πρωι, δεν παει πισω  :fuck1: :fuck1: Απλα αυτή δεν τον βαζει από μονη της ακα στο μουνι της όπως η Φωτεινη, αλλά αν της το βαλεις εσυ, δεν φερνει την παραμικρη αντιρηση  :rockon: :rockon:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Και η Λυδια το πρωι, δεν παει πισω  :fuck1: :fuck1: Απλα αυτή δεν τον βαζει από μονη της ακα στο μουνι της όπως η Φωτεινη, αλλά αν της το βαλεις εσυ, δεν φερνει την παραμικρη αντιρηση  :rockon: :rockon:
Με την Λυδία το έχω κάνει 3 φορές ακά  :erection:

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
Πραγματικά ρε παιδια δεν φοβάστε μην κολλήσετε τιποτα.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πραγματικά ρε παιδια δεν φοβάστε μην κολλήσετε τιποτα.
Απλά όταν το κάνεις προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι καθόλου μετά. Εγώ έχω γίνει αναίσθητος σε αυτό το θέμα!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Πριν απο λιγες μερες σε τσαρκα περασα απο το Φωκαιας 27 το πανω στο οποιο δουλευει η Αννα απο Ρουμανια. Οταν μπηκα στο σπιτακι αντικρισα το εξης θεαμα, η Αννα κρατουσε κλειστη την πορτα ειχε βαλει τον συρτη και δεν αφηνε δυο παληκαρια να φυγουν. Επεμενε να μπουνε μεσα και ελεγε με ενα χαζο υφακι δεν θα πατε πουθενα ολο βολτα κανετε, απο διπλα η τσατσα να σιγονταρει. Μετα γυρναει η Αννα και λεει σε μενα που μολις ειχα μπει μεσα και πρωτη φορα με εβλεπε οτι και εγω ολο βολτα κανω και δεν μπαινω ποτε..Τελικα ανοιξε την πορτα οταν ηρθε καινουργιος κοσμος για να μπει στο μπουρδελο..Το θεαμα ηταν απλα γελοιο..

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Πριν απο λιγες μερες σε τσαρκα περασα απο το Φωκαιας 27 το πανω στο οποιο δουλευει η Αννα απο Ρουμανια. Οταν μπηκα στο σπιτακι αντικρισα το εξης θεαμα, η Αννα κρατουσε κλειστη την πορτα ειχε βαλει τον συρτη και δεν αφηνε δυο παληκαρια να φυγουν. Επεμενε να μπουνε μεσα και ελεγε με ενα χαζο υφακι δεν θα πατε πουθενα ολο βολτα κανετε, απο διπλα η τσατσα να σιγονταρει. Μετα γυρναει η Αννα και λεει σε μενα που μολις ειχα μπει μεσα και πρωτη φορα με εβλεπε οτι και εγω ολο βολτα κανω και δεν μπαινω ποτε..Τελικα ανοιξε την πορτα οταν ηρθε καινουργιος κοσμος για να μπει στο μπουρδελο..Το θεαμα ηταν απλα γελοιο..
Συστηματικά αυτό γινόταν και γίνεται στα Φυλής 66...τώρα βλέπω εξαπλώνεται σιγά - σιγά...καιρός να πέσουν και οι τιμές

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
καμια πολυ λεπτη παιζει στην πιατσα???

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Και η Λυδια το πρωι, δεν παει πισω  :fuck1: :fuck1: Απλα αυτή δεν τον βαζει από μονη της ακα στο μουνι της όπως η Φωτεινη, αλλά αν της το βαλεις εσυ, δεν φερνει την παραμικρη αντιρηση 

Γι αυτό οι μισές έχουν aids
Με μαθηματική ακρίβεια αυτές που κάνουν ελεύθερο  στοματικο κάποια στιγμή θα κολλήσουν όσο γι αυτές που πηδιουνται ακαποτα  δεν το συζητώ καν

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Μάγκες για σοβαρευτειτε λίγο..για μαζευτείτε..τι ακαποτα γαμησια σε πουτανες κ παπαριές λέτε;; Πάτε καλά; έχει η ζωη σας μηδενική αξια;; γιατί υπαρχουν κ αλλοι τροποι να αυτοκτονησει κάποιος...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Κοντούλα κάπου 1:60, μαυρομάλλα προς το καρέ, μαυριδερή, ψιλοπεσμένο αλλά καλό βυζί και πολύ καλό σώμα για τα γούστα μου πάντα... αλλά ξενερουά δυστυχώς... άπειρη εντελώς...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom