Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (21 μέλη και 193 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
άρα να υποθέσουμε ότι "φοβάσαι" (κατα μια έννοια) ???  :cool2:
Οχι μωρε τι να φοβηθω  :cheesy: ξερω οτι ο Gangsta δεν θα μιλησει..αυτον και την Βανεσσα τους εχω στην καρδια μου :smitten: Ειμαστε για να χαλαμε τις καρδιες μας τωρα  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εφόσον σήμερα δεν δούλεψε η Βανέσα,

λέτε να είναι αύριο "ξεκούραστη" (και όχι μόνο.... ;)) ???

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
να προσέχω δηλαδή μη με γαμίσεις!
 :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι νομιζεις οτι την Βανεσσα την γαμαω??Προς Θεου κουβεντουλα πιανουμε...ουτε το γονατο δεν της εχω αγγιξει...ειναι νωρις μου λεει ακομα  :cheesy:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Προχτές απόγευμα πήρα Βανέσα και Χριστίνα (Φ 69 επάνω). Η Χριστίνα ευχάριστη και με συμμετοχή όπως πάντα. Με τη Βανέσα συνευρέθηακ για πρώτη φορά και η ψήφος μου είναι θετική. Είπε ότι είναι από Αργεντινή. Τώρα αν λεέι αλήθεια δεν παίρνω όρκο. Χτες το απόγευμα το πρόγραμμα είχε Αννούλα (Φ 134 μεσαίο). Και με αυτήν πρώτη φορά , με άρχισε στα γλωσόφιλα (εντύπωση μου κάνει). Πολύ καλή συμετοχή και εδώ. Εκ Βουλγαρίας ισχυρίζεται ότι είναι. Αυτά τα ολίγα.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
[ το πρόγραμμα είχε Αννούλα (Φ 134 μεσαίο). Και με αυτήν πρώτη φορά , με άρχισε στα γλωσόφιλα (εντύπωση μου κάνει). Πολύ καλή συμετοχή και εδώ. Εκ Βουλγαρίας ισχυρίζεται ότι είναι. Αυτά τα ολίγα.
[/quote]Αν  φιλαει και  πακιστανους  και  μαυρους τοτε  αστα  να  πανε.δεν  νομιζω  οτι  υπαρχει  και  κανενας  που  να  μην εχει παρει  γλωσοφιλα  απο  αυτην

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Με τη Βανέσα συνευρέθηακ για πρώτη φορά και η ψήφος μου είναι θετική. Είπε ότι είναι από Αργεντινή. Τώρα αν λεέι αλήθεια δεν παίρνω όρκο.
Μην παιρνεις ορκο μη  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε το Βανεσσακι εχει πει μεχρι κι απο το Πακισταν οτι ειναι  :cheesy:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
προχτες αποφασισα για πρωτη φορα στη μπουρδελοκαριερα μου να επισκεφτω τα σπιτια της λιοσιων τι ειναι αυτο το πραγμα ρε;αυτα κοντευουν να πεσουν και ειδικα αυτα της τροφωνιου.ανεβηκα κατι ξυλινες σκαλες με φοβο ζωης τριζαν οι σκαλες ετριζε και το κτιριο.και η βρωμα στο επακρο.την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.μου φαινεται οτι συναγωνιζονται με την ιασωνος για το οσκαρ του καλυτερου σταβλου

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η Βανέσσα μας

αυτά που λέει κάθε φορά προκύπτουν (μάλλον) από αυτά που βλέπει στην τηλεόραση και της κάνουν "εντύπωση"  :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
προχτες αποφασισα για πρωτη φορα στη μπουρδελοκαριερα μου να επισκεφτω τα σπιτια της λιοσιων τι ειναι αυτο το πραγμα ρε; μου φαινεται οτι συναγωνιζονται με την ιασωνος για το οσκαρ του καλυτερου σταβλου
Συμφωνω!Που να πας και Μαραθωνος 59 και Παιωνιου47 που εχει και σκυλο μεσα να γαβγιζει  :2funny: :2funny: :2funny:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ πάντως κάθε μέρα τη βλέπω στο όρο τόρο να κατεβάζει μπριζολίδια!Τώρα πιο πακιστάν μου λες εσύ .. γνήσια μπουνεοσαιρεσιώτισσα είναι η κοπέλα :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με τα γεγονότα, ήθελε να βάλλει κουκούλα και να πάει στο Σύνταγμα με τους κουκουλοφόρους  :grin:

...αλλά την προβλημάτιζε, ότι δεν θα μπορούσε να τρέξει με τα τακούνια (που δεν ήθελε με τίποτε να μην τα έχει φορεμένα) :2funny: :2funny: :2funny:

κουκούλα και τακούνι στιλέτο...

μπορείς να το φανταστείς?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Με τα γεγονότα, ήθελε να βάλλει κουκούλα και να πάει στο Σύνταγμα με τους κουκουλοφόρους  :grin:

...αλλά την προβλημάτιζε, ότι δεν θα μπορούσε να τρέξει με τα τακούνια (που δεν ήθελε με τίποτε να μην τα έχει φορεμένα) :2funny: :2funny: :2funny:

κουκούλα και τακούνι στιλέτο...

μπορείς να το φανταστείς?
Η πρωτη κουκουλοφορα πορνη τωρα κοντα σας  :2funny: :2funny:
Με πορνομολοτοφ και τακουνι στιλετο και με φονικο βλεμμα επιτιθεται με περισσια χαρη και ικανοτητα στα ευρω των φτωχων μπουρδελιαρηδων  :knockinb:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εγώ πάντως κάθε μέρα τη βλέπω στο όρο τόρο να κατεβάζει μπριζολίδια!Τώρα πιο πακιστάν μου λες εσύ .. γνήσια μπουνεοσαιρεσιώτισσα είναι η κοπέλα :cheesy:
Ρεπορτερ μιλα  :cheesy: Τι εστι ορο τορο  :huh: :rolleyes:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
anarchy-stone.jpg
μετα απο επιτυχημενη καριερα στις πορειες ,
οι γνωστοι αγνωστοι τωρα και στα πορνεια!!!
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
20080220175219.jpg

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρεπορτερ μιλα  :cheesy: Τι εστι ορο τορο  :huh: :rolleyes:
όντως,
τι είναι, ...παρεπιπτόντως  :think:

καθώς και τι σημαίνει (ή που είναι) αυτή η περιοχή καταγωγής ???
Είναι κοντά στις Σέρρες ? ...ή κάπου άλλού ?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
έλα ρε.. το μαγαζί το αργεντίνικο με τις μπριζόλες δεν το ξέρετε στη Βάρη?Έτρωγε και ο Μπλάνκο με τον Γκονζάλες εκεί.Αν είχε μέσα πόρνες θα το ξέρατε μου φαίνεται!

Φαρκέλι λίγο έξω απ'τις σέρρες είναι.. Buenos Aires λέγεται το χωριό!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν είχε μέσα πόρνες θα το ξέρατε μου φαίνεται!

Αυτό είναι το πλέον σύγουρο !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπάρχει Ελληνικό χωριό με ξενική ονομασία ???
...αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και απίστευτο  :o

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
έλα ρε.. το μαγαζί το αργεντίνικο με τις μπριζόλες δεν το ξέρετε στη Βάρη?Έτρωγε και ο Μπλάνκο με τον Γκονζάλες εκεί.Αν είχε μέσα πόρνες θα το ξέρατε μου φαίνεται!

Ντρεπομαι ειλικρινα που ο αγαπημενος μου Ιεζεκιελ Εκι Γκονζαλεζ δεν φλερταρε η εστω χαριεντιστηκε με αυτο το πλασμα  :cheesy: που λεγεται Βανεσσα απο τη στιγμη που τρωγανε στο ιδιο φαγοποτειο  :grin: Φτου του του αχαιρευτου!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom