Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (28 μέλη και 268 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα πρωι
Ιασωνος
19 πανω αντριαννα,ξανθια σεξι κοπελιτσα με μποτες και μινι λευκη φουστιτσα
19 κατω τζενη,ελληνιδα  μελαγχροινη θεσσαλονικια με πολύ γλυκο προσωπο ,προκειται όμως για τυπικο πιτσιλισμα,αν και είναι αρκετα προσεχτικη στο τελος δεν εμεινε αμετοχη..
37 τζουλια ξανθο με σγουρομαλικο μαλλι και μετριο αναστημα,20 ευρω εδω
44 μαλλον μαρια,μελαγχροινο πιπινι που μοιαζει πολύ με την τινα του Anthony,γνωστη από φυλης 84α και  65α
κωνσταντινουπολεως 94(στουντιο) σονια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αν ξερει κανεισ που ειναι η λουηζα μελαχροινη ασ γραψει την ειχα δει πριν καιρο φυλησ200 ευχαριστω
δεν την εχω πετυχει πουθενα φιλε μετα το 200
σπανιο κομματι..αν μας ελεγες πως ειναι και μεσα..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σημερα πρωι
Ιασωνος
19 πανω αντριαννα,ξανθια σεξι κοπελιτσα με μποτες και μινι λευκη φουστιτσα
19 κατω τζενη,ελληνιδα  μελαγχροινη θεσσαλονικια με πολύ γλυκο προσωπο ,προκειται όμως για τυπικο πιτσιλισμα,αν και είναι αρκετα προσεχτικη στο τελος δεν εμεινε αμετοχη..
37 τζουλια ξανθο με σγουρομαλικο μαλλι και μετριο αναστημα,20 ευρω εδω
44 μαλλον μαρια,μελαγχροινο πιπινι που μοιαζει πολύ με την τινα του Anthony,γνωστη από φυλης 84α και  65α
κωνσταντινουπολεως 94(στουντιο) σονια
ιασωνος 37 τζουλια, δεν θα χασεις αν δοκιμασεις αδερφε xilnik... ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παιδια την ελλη τι συστασεις τη συνοδευουν?τιμαει το 20αρικο?νομιζω ειχα διαβασει καλες κριτικες στο παλιο σπιτι που δουλευε..τωρα ομως?μηπως εχει αλλαξει?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλησπερίζω το μπουρδελόκοσμο!Συγχαρητήρια και στον Άντονυ :)(γιορτάζεις σήμερα?)

Χθες εντελώς "τυχαία" ο δρόμος με έβγαλε [glow=red,2,300][size=12pt]Φυλής[/size][/glow] .. πάνω κάτω οι ίδιες.

Φυλής 54Β
Η Στέλλα .. το παιδί της κρεστ.. λόγω διάπλατου χαμόγελου κατά την είσοδο στο σαλόνι.

Φυλής 59Β
Βανέσσα.. το κυκλοθυμικό πορνίδιο ..ερωμένη του παμμέγιστου ΠΙΑΤΣΑ!

Φυλής 65Β
Δεν ήταν η Αμαλία.. όποια και να'ταν στη θέση της έχει μικρή σημασία..

Φυλής 66
Ξανθιά με κατσαρά μαλλιά και λίγο ξενέρωτη φάτσα.Εμοιαζε και λίγο με τον τζόκερ λόγω του υπερβολικού κραγιόν αλλά στην ταινία buttman ;)

Φυλής 71Α
Η Μπάρμπορα.. Μουνάρα.Βγήκε σινάμενη κουνάμενη στο σαλόνι σαν να πέρναγε απ'το κάβο ντόρο.

Φυλής 80
Γκιόργκια η Τζώρτζια.. κάπως έτσι την βαφτίσανε όταν ήρθε ελλάδα.Με λίγο μαύρισμα,φαντασία και 2-3 Τζόνυ μοιάζει με την Χριστίνα Οριεντάλ ..

Φυλής 84Α
Η πολωνή με το σπανιότατο όνομα .. Άννα

Φυλής 84Β
Η πορνοστάρ Ηλιάνα..

Φυλής 86Β
Η Τζούλια.. από την πόρτα περνάει πρώτα το κεφάλι της και μετά από 2-3 λεπτά περνάει και ο κώλος της!Ρε τι πεταχτοκώλα που είναι αυτή?Κρίμα που μέσα είναι λίγο ξεπέτα.

Φυλής 92
Καστανόξανθη με βυζιά αγελάδας.. αυτή είναι η διάσημη παγκοσμίως Εύα?..η είναι μόνο πρωί?

Φυλής 109
Πιτσίλαμπλ βουλγάρα..

Φυλής 134Β
Η Αννούλα!Εδώ έγινε τρομερό σκηνικό.. μόλις πάω να φύγω με τραβάει μέσα με ρίχνει στον καναπέ και μου αρχίζει μία αναπαράσταση των εφιππικών ικανοτήτων της!Ούτε η Αθηνά Ωνάση να ήταν.. Το ροντέο συνδιαζόταν με γλύψιμο και δάγκωμα αυτιού αλά Μάικ Τάισον!Ύστερα και ενώ έμπαιναν πελάτες μέσα μου κατεβάζει τα παντελόνια και αρχίζει να μου τραβοπαλάει τα μελλοντικά παιδιά μου.Εγώ της είπα οτι είμαι ευαισθητοκαύλης αλλά αυτή δεν πτοήθηκε... Αφού κατάλαβε οτι τελικά δεν είχα ρευστό μαζί με πέταξε σα στημένη λεμονόκουπα.

Φωκαίας 17Α
Η Στέλλα η Φλαμανδή.. άλλο θεόμουνο από κει.

Φωκαίας 17Β
Πορνίδιο με μαλλί χρώματος γλομπεοκόκκινου και πολύ ωραίο κορμί.

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

παιδια την ελλη τι συστασεις τη συνοδευουν?τιμαει το 20αρικο?νομιζω ειχα διαβασει καλες κριτικες στο παλιο σπιτι που δουλευε..τωρα ομως?μηπως εχει αλλαξει?
Ἐλαφρῶς ἄνω τοῦ μέσου ὀρου πόρνη τῆς Φυλῆς ἀγαπητὲ.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καλησπερίζω το μπουρδελόκοσμο!Συγχαρητήρια και στον Άντονυ :)(γιορτάζεις σήμερα?)

Φυλής 65Β
Δεν ήταν η Αμαλία.. όποια και να'ταν στη θέση της έχει μικρή σημασία..

Φυλής 80
Γκιόργκια η Τζώρτζια.. κάπως έτσι την βαφτίσανε όταν ήρθε ελλάδα.Με λίγο μαύρισμα,φαντασία και 2-3 Τζόνυ μοιάζει με την Χριστίνα Οριεντάλ ..

Φυλής 134Β
Η Αννούλα!Εδώ έγινε τρομερό σκηνικό.. μόλις πάω να φύγω με τραβάει μέσα με ρίχνει στον καναπέ και μου αρχίζει μία αναπαράσταση των εφιππικών ικανοτήτων της!Ούτε η Αθηνά Ωνάση να ήταν.. Το ροντέο συνδιαζόταν με γλύψιμο και δάγκωμα αυτιού αλά Μάικ Τάισον!Ύστερα και ενώ έμπαιναν πελάτες μέσα μου κατεβάζει τα παντελόνια και αρχίζει να μου τραβοπαλάει τα μελλοντικά παιδιά μου.Εγώ της είπα οτι είμαι ευαισθητοκαύλης αλλά αυτή δεν πτοήθηκε... Αφού κατάλαβε οτι τελικά δεν είχα ρευστό μαζί με πέταξε σα στημένη λεμονόκουπα.

:rockon: :rockon: :rockon:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Zωγραφιζεις αγορινα ζωγραφιζεις  :rockon:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
φίλε καλησπέρα μπράβο για την ενημέρωση σου πάντα τέτοια  ;) ;) ;) . ναι σήμερα γιορτάζω . :dancing: :dancing: :dancing:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Χρονια πολλα Αντωνη!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Χρονια πολλα Αντωνη!
Ρε ποτε γινατε ολοι ρεπορτερ?
Γεμισαμε και δω μεσα απο αυτη τη φαρα;

ΟΥΥΥ!ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!

(Πλακιζομαι βεβαιως βεβαιως...)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη ενημερωσουλα και τα περισσοτερα σπιτια στην Φυλης κλειστα λογω διακοπης ρευματος αλλα ηταν ανοιχτα τα εξης...
Φυλης214 Βερρα η αλλιως η γυναικα Μαραντονα..ξανθια μιλφ με φανταστικη ομοιοτητα με την προαναφερθεισα καλλιτεχνιδα  :referee:
Φυλης200 Μαρια ευτραφης ψιλομπεμπεκα με κατσικανιαρικο βλεμμα...πολυ κατω του μετριου!
Φυλης134υπογειο Αννι...
Στην παρεα προστεθηκε κι ο εκλεκτος συναγωνιστης Farkeli κι η υπολοιπη διαδρομη συνεχιστηκε ευχαριστα...
Φυλης66 Κατερινα το ξανθο μινιον κοριτσουδι
Φυλης54ισογειο Αννι η Ρωσιδα μιλφ με το κοντο μαυρο μαλλι και τα μπλε ματια
Φυλης54πανω Φλωρα η γλυκουλα λεπτη μελαχρινη με το ωραιο χαμογελο
Φυλης40 Αντζελινα η λεπτη μαυρομαλλα με το ασχημο προσωπο απο Φυλης69πανω
Φωκαιας17πανω η καστανη με τα κινεζικα γραμματα πανω απο τον κωλο
Φωκαιας19 Μαρινα η ομορφη μελαχρινη με τις μετριες κριτικες
Φωκαιας25πανω Αντζελα απο Αρμενια..η οποια εχει παχυνει κι αλλο και πλεον μιλαμε για χοντροκοπελα!
Φωκαιας25ισογειο Αννα η Πολωνεζα απο το Φυλης84
Φωκαιας27υπογειο η τριτη ξαδελφη του Καζαμπουμπου με τα μεγαλα  :boobies:  
Φωκαιας27 με τα 3 σκαλακια...πολυ αδυνατη ξανθια με καρεδακι πολυ κατω του μετριου
Φωκαιας22κατω...Βιολετα η μελαχρινη με το ωραιο κορμι απο Φ67 και Φωκαιας25ισογειο
Φωκαιας24 μαυρομαλλα μαλλον Αλβανιδα με κακοιμοιρο βλεμμα λεπτη εδινε και κωλουρι
Διδυμου8πανω...Μαρια η ξανθια με τα κοτσιδια
Διδυμου8ισογειο Βικυ νοικοκυρα μιλφ μετριοτατη
Διδυμου16 Αγαπη η θεοχοντρη ξανθια με τα μεγαλα  :boobies:  απο την Τροφωνιου11
Διδυμου18υπογειο...Ελληνιδα θεια με αστεια φατσα
Διδυμου18 Ελενα νομιζω..μελαχρινη Αλβανιδα λεπτη με 25ευρω κανει πρωκτικο
Διδυμου20 Αντριανα η ομορφη ξανθια μιλφ

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Να τος και ο PIATSAS για σου ρε αγορίνα μου με της ενημέρωσης σου πάντα τέτοια ρε συ . :rockon: :rockon: :rockon:

Να πω και ένα μεγάλο μπράβο και στον φίλο farkeli . ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom