Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα,
Σήμερα κατέβηκα μια βόλτα στη Διδύμου, ψάχνοντας για κουλούρι. Δεν είμαι φαν της περιοχής, λογω των πολλών milf, αλλά η ανάγκη με έριξε σε αυτό το δρόμο.
Το τελευταίο καιρό άλλωστε, είχα παρατηρήσει μια διαρκεί προώθηση του εν λόγω δρόμο, λόγω των πολύ καλών υπηρεσιών που προσέφερε και δεν είχα κανένα λόγω να αμφισβητήσω.
Πήγα λοιπόν και εκτός της απογοήτευσης για το επίπεδο (όπως τα ήξερα), με ενόχλησε και κάτι ακόμα...
Μπάινω στο 18 (νομίζω) και βγαίνει η τσατσα και μου λέει... "σήμερα έχω Αντριάννα, ξέρει Ανριάννα, πολύ γνωστή Αντριάννα δεν εχει ακούσει; Πολύ καλή δωμάτιο, κάνει σπεσιαλ στοματικό" και ύστερα από λίγο εμφανίζεται ένα ξανθό ψηλό milf σαν τον Καραγκούνη με περούκα ήταν.
Θα μου πείς και τι έγινε; Τι σε ενόχλησε;
Όποιος σκεφτεται λίγο πονηρά, θα έλεγε, καλά όλοι εμείς, αλλά η τσατσα τόση διαφήμιση... και με το όνομα... και τις υπηρεσίες που λένε όλοι οι συνάδελφοι... Μήπως δεν είναι τυχαίο. Μήπως διαφημίζεται ένα προιόν ή ένας δρόμος.
Δηλαδη η Κατερίνα από Κολωνού τί θα έπρεπε να έκανε όταν έχει βάρδια, να βάλει φωτεινή επιγραφή απ'έξω;
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο τυχαία τα πράγματα.