Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (31 μέλη και 247 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μετα απο επιτυχημενη καριερα στις πορειες ,
οι γνωστοι αγνωστοι τωρα και στα πορνεια!!!
μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

:thumbsup:

ή και το αντίστροφο (πιθανόν) να ισχύει ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ευχαριστώ παίδες να είστε πάντα καλά . :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
amc_anthony13 σημερα δεν βγήκες για ρεπορτάζ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
κρίμα και έλεγα να με πάρεις στη δουλειά... :2funny:
την άλλη φορά θα σε πάρω για βόλτα να σου δείξω της πόρνες και μετά θα μου πεις ποια σου αρέσει για να της αλλάξεις τα φώτα .

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
την άλλη φορά θα σε πάρω για βόλτα να σου δείξω της πόρνες και μετά θα μου πεις ποια σου αρέσει για να της αλλάξεις τα φώτα .
οκ. μπας και μάθω και τίποτα. να είμαι χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. Απλά έλεγα να πάω μια βόλτα να δω τι παίζει αλλά δεν τις ξέρω όπως εσύ...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
οκ. μπας και μάθω και τίποτα. να είμαι χρήσιμο μέλος της κοινωνίας. Απλά έλεγα να πάω μια βόλτα να δω τι παίζει αλλά δεν τις ξέρω όπως εσύ...
μην μου ανησυχείς την άλλη φορά θα σκάσει όλοι παρέα των μπουρδελιάριδων για τσάρκα και για έλενχο των ιερόδουλων .

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
πάντως αν πας μπες πριν εδώ και αν με βρεις στειλε Pm και αν είναι έρχομαι εφόσον δεν σ'ενοχλει.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Συνημμένα

• busaki2.JPG
    busaki2.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα,

Σήμερα κατέβηκα μια βόλτα στη Διδύμου, ψάχνοντας για κουλούρι. Δεν είμαι φαν της περιοχής, λογω των πολλών milf, αλλά η ανάγκη με έριξε σε αυτό το δρόμο.
Το τελευταίο καιρό άλλωστε, είχα παρατηρήσει μια διαρκεί προώθηση του εν λόγω δρόμο, λόγω των πολύ καλών υπηρεσιών που προσέφερε και δεν είχα κανένα λόγω να αμφισβητήσω.
Πήγα λοιπόν και εκτός της απογοήτευσης για το επίπεδο (όπως τα ήξερα), με ενόχλησε και κάτι ακόμα...
Μπάινω στο 18 (νομίζω) και βγαίνει η τσατσα και μου λέει... "σήμερα έχω Αντριάννα, ξέρει Ανριάννα, πολύ γνωστή Αντριάννα δεν εχει ακούσει; Πολύ καλή δωμάτιο, κάνει σπεσιαλ στοματικό" και ύστερα από λίγο εμφανίζεται ένα ξανθό ψηλό milf σαν τον Καραγκούνη με περούκα ήταν.
Θα μου πείς και τι έγινε; Τι σε ενόχλησε;
Όποιος σκεφτεται λίγο πονηρά, θα έλεγε, καλά όλοι εμείς, αλλά η τσατσα τόση διαφήμιση... και με το όνομα... και τις υπηρεσίες που λένε όλοι οι συνάδελφοι... Μήπως δεν είναι τυχαίο. Μήπως διαφημίζεται ένα προιόν ή ένας δρόμος.
Δηλαδη η Κατερίνα από Κολωνού τί θα έπρεπε να έκανε όταν έχει βάρδια, να βάλει φωτεινή επιγραφή απ'έξω;
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο τυχαία τα πράγματα.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065

Σήμερα κατέβηκα μια βόλτα στη Διδύμου, ψάχνοντας για κουλούρι. Δεν είμαι φαν της περιοχής, λογω των πολλών milf, αλλά η ανάγκη με έριξε σε αυτό το δρόμο.
Το τελευταίο καιρό άλλωστε, είχα παρατηρήσει μια διαρκεί προώθηση του εν λόγω δρόμο, λόγω των πολύ καλών υπηρεσιών που προσέφερε και δεν είχα κανένα λόγω να αμφισβητήσω.
Πήγα λοιπόν και εκτός της απογοήτευσης για το επίπεδο (όπως τα ήξερα), με ενόχλησε και κάτι ακόμα...
Μπάινω στο 18 (νομίζω) και βγαίνει η τσατσα και μου λέει... "σήμερα έχω Αντριάννα, ξέρει Ανριάννα, πολύ γνωστή Αντριάννα δεν εχει ακούσει; Πολύ καλή δωμάτιο, κάνει σπεσιαλ στοματικό" και ύστερα από λίγο εμφανίζεται ένα ξανθό ψηλό milf σαν τον Καραγκούνη με περούκα ήταν.
Όποιος σκεφτεται λίγο πονηρά, θα έλεγε, καλά όλοι εμείς, αλλά η τσατσα τόση διαφήμιση... και με το όνομα... και τις υπηρεσίες που λένε όλοι οι συνάδελφοι... Μήπως δεν είναι τυχαίο. Μήπως διαφημίζεται ένα προιόν ή ένας δρόμος.
Δηλαδη η Κατερίνα από Κολωνού τί θα έπρεπε να έκανε όταν έχει βάρδια, να βάλει φωτεινή επιγραφή απ'έξω;
δηλαδη φιλε μπαζα συμφωνα με τη συλλογιστικη σου,ολοι οι συναγωνιστες εδω εχουν συνωμοτησει μαζι με την τσατσα με σκοπο να σε παραπλανησουν?η να παραπλανησουν ποιον?ο καθενας δε βλεπει αν η κοπελα πληρει τα κριτηρια του?ο καθενας δεν αποφασιζει αν η κοπελα που μπαινει στο δωματιο μαζι της ειναι συμφωνα με τα γουστα του?επομενως θεωριες συνομωσιας το μονο που κανουν ειναι να δηλητηριαζουν τις σχεσεις μεταξυ μας και να δημιουργουν κλιμα καχυποψιας χωρις λογο.αλλα εγω θα στο πω και αλλιως.ειναι δυνατον αμα μια κοπελα εχει τοση δουλεια ολοι μα ολοι να ειναι θυματα της παραπληροφορησης?γιατι αντε μια αντε δυο αν μια κοπελα ειναι μουφα στο σεξ η πελατεια θα λακισει.αρα οι καλες και πολυαριθμες κριτικες ειναι ενα ενδεικτικο στοιχειο για την ποιοτητα μιας κοπελας

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

φιλε μηπος ενοεις δυδυμου 20? για την αντριανα? τι ωρα πηγες?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
δηλαδη φιλε μπαζα συμφωνα με τη συλλογιστικη σου,ολοι οι συναγωνιστες εδω εχουν συνωμοτησει μαζι με την τσατσα με σκοπο να σε παραπλανησουν?η να παραπλανησουν ποιον?ο καθενας δε βλεπει αν η κοπελα πληρει τα κριτηρια του?ο καθενας δεν αποφασιζει αν η κοπελα που μπαινει στο δωματιο μαζι της ειναι συμφωνα με τα γουστα του?επομενως θεωριες συνομωσιας το μονο που κανουν ειναι να δηλητηριαζουν τις σχεσεις μεταξυ μας και να δημιουργουν κλιμα καχυποψιας χωρις λογο.αλλα εγω θα στο πω και αλλιως.ειναι δυνατον αμα μια κοπελα εχει τοση δουλεια ολοι μα ολοι να ειναι θυματα της παραπληροφορησης?γιατι αντε μια αντε δυο αν μια κοπελα ειναι μουφα στο σεξ η πελατεια θα λακισει.αρα οι καλες και πολυαριθμες κριτικες ειναι ενα ενδεικτικο στοιχειο για την ποιοτητα μιας κοπελας
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom