You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Τελικα ποσες Σονια υπαρχουν? 1? Που δουλευει γιατι στις κριτικες την δειχνει σε 2 σπιτια. Ξερουμε σημερα που κ εαν εργαζεται?
Η γνωστή Σόνια,τα πρωινά δουλεύει στο Φυλής 65 άνω και τα απογεύματα στο Φυλής 84 ισόγειο.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Καλημέρα και απο εμένα η ορορα μονο 3 βαρδια δουλεύει; και η λουτσια 2;
Η Ορόρα δουλεύει και δεύτερη βάρδια στα τέλη της εβδομάδας-κυρίως Παρασκευές.
Η Λουτσία,τώρα που έφυγε η Μαριάννα,θα δουλεύει και κάποια πρωινά και στο Διδύμου 22 αλλά και Αγκύρας 12 αριστερά.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Ευχαριστω. Εαν εχεις δοκιμασει βαζει τζελ στο νιμου της?Η γνωστή Σόνια,τα πρωινά δουλεύει στο Φυλής 65 άνω και τα απογεύματα στο Φυλής 84 ισόγειο.
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Επιγραμματικά στην πρωινή βάρδια στη Φυλής...
Φυλής 71 ισόγειο:
Μαίρη,η ωραία μελαχροινή κορμάρα.
Φυλής 71 όροφος:
Αντζελίνα,το μελαχροινό κοντοπούτανο με το ωραίο αδύνατο σωματάκι.Με πρωκτικό.
Φυλής 69 ισόγειο:
Ελένη,η ξανθιά μιλφ με την προκλητική φάτσα-με λίγα ωραία πιασίματα.
Φυλής 69 όροφος:
Εύα,η θηλυκή ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ.
Με πρωκτικό.
Φυλής 67:
Η κοκκινομάλλα πιτσιρίκα βυζοΛάουρα με καλό,σχετικά αδύματο,κορμί και η Μαρία,η ξανθιά ασπρουλιάρα μικρή,αρκετά αδυνατισμένη-με πρωκτικό.
Φυλής 65 ισόγειο:
Χριστίνα,η μελαχροινή μικρούλα με το ωραίο σωματάκι-και με το χαρακτηριστικό στητό στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 65 όροφος:
Σόνια η μελαχροινή αλογοπιτσιρίκα-έχοντας στο χέρι ένα σωληνάριο τζελ ναααα,με το συμπάθιο...
Φυλής 86 ισόγειο:
Μάγια,το μελαχροινό κοντοπούτανο με το σιλικονάτο στήθος και με ωραίο πεταχτό κώλο.
Φυλής 86 όροφος:
Νίκη,η ξανθιά αδύνατη κοπέλα με το άγριο πρόσωπο και Άννυ,η κοκκινομάλλα με το ωραίο σώμα.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δυο τους.
Φυλής 84 ισόγειο:
Αντζελίνα,η ξανθιά ωραία κοπέλα με κορμάρα.
Κλειστό το Φυλής 84 όροφος όπως και το Φυλής 61.
Φυλής 66 αριστερά:
Χριστίνα,η ξανθιά γλυκοπρόσωπη ζουμπουρλή πιτσιρίκα-γνωστή από Βέργας 2 και Εξηκίου 18.
Με ελεύθερο στοματικό.
Κλειστό το Φυλής 66 δεξιά ενώ τα υπόλοιπα μαγαζιά της μοντελοαλυσίδας όπως ακριβώς τα ανέφερε ο @free.
(Πρώτη φορά είδα και εγώ την Καμέλια,στο Φυλής 54 ισόγειο.Μελαχροινή άγουρη πιτσιρίκα,συμπαθητικά αμήχανη και με κορμί ελαφρώς ζουμερό.)
Φυλής 71 ισόγειο:
Μαίρη,η ωραία μελαχροινή κορμάρα.
Φυλής 71 όροφος:
Αντζελίνα,το μελαχροινό κοντοπούτανο με το ωραίο αδύνατο σωματάκι.Με πρωκτικό.
Φυλής 69 ισόγειο:
Ελένη,η ξανθιά μιλφ με την προκλητική φάτσα-με λίγα ωραία πιασίματα.
Φυλής 69 όροφος:
Εύα,η θηλυκή ξανθιά λευκόσαρκη μιλφ.
Με πρωκτικό.
Φυλής 67:
Η κοκκινομάλλα πιτσιρίκα βυζοΛάουρα με καλό,σχετικά αδύματο,κορμί και η Μαρία,η ξανθιά ασπρουλιάρα μικρή,αρκετά αδυνατισμένη-με πρωκτικό.
Φυλής 65 ισόγειο:
Χριστίνα,η μελαχροινή μικρούλα με το ωραίο σωματάκι-και με το χαρακτηριστικό στητό στήθος.
Με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 65 όροφος:
Σόνια η μελαχροινή αλογοπιτσιρίκα-έχοντας στο χέρι ένα σωληνάριο τζελ ναααα,με το συμπάθιο...
Φυλής 86 ισόγειο:
Μάγια,το μελαχροινό κοντοπούτανο με το σιλικονάτο στήθος και με ωραίο πεταχτό κώλο.
Φυλής 86 όροφος:
Νίκη,η ξανθιά αδύνατη κοπέλα με το άγριο πρόσωπο και Άννυ,η κοκκινομάλλα με το ωραίο σώμα.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δυο τους.
Φυλής 84 ισόγειο:
Αντζελίνα,η ξανθιά ωραία κοπέλα με κορμάρα.
Κλειστό το Φυλής 84 όροφος όπως και το Φυλής 61.
Φυλής 66 αριστερά:
Χριστίνα,η ξανθιά γλυκοπρόσωπη ζουμπουρλή πιτσιρίκα-γνωστή από Βέργας 2 και Εξηκίου 18.
Με ελεύθερο στοματικό.
Κλειστό το Φυλής 66 δεξιά ενώ τα υπόλοιπα μαγαζιά της μοντελοαλυσίδας όπως ακριβώς τα ανέφερε ο @free.
(Πρώτη φορά είδα και εγώ την Καμέλια,στο Φυλής 54 ισόγειο.Μελαχροινή άγουρη πιτσιρίκα,συμπαθητικά αμήχανη και με κορμί ελαφρώς ζουμερό.)
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Την Καμελια την είδα κι εγώ πριν λίγη ώρα.Δε μου άρεσε.Προτίμησα την Μάγια δοκιμασμένη συνταγή!
Στο 56 μια Άννα δεν ήταν η γνωστή Άννα-Ιλόνα.Ήταν άλλη...Μπαζάκι.Καμιά φορά θα την πατήσει κανείς,θα μπει στο δωμάτιο νομίζοντας ότι είναι ο μούναρος-σιφινιέρα Άννα Ιλόνα και θα του σκάσει στο δωμάτιο η άλλη!
Στο 56 μια Άννα δεν ήταν η γνωστή Άννα-Ιλόνα.Ήταν άλλη...Μπαζάκι.Καμιά φορά θα την πατήσει κανείς,θα μπει στο δωμάτιο νομίζοντας ότι είναι ο μούναρος-σιφινιέρα Άννα Ιλόνα και θα του σκάσει στο δωμάτιο η άλλη!
Αλανια καλησπερα.Χθες νομιζω κατα μεγαλο ποσοστο ειδα την Πεπη Τσεσμελη κοντα σε οικους στο μεταξουργιο γνωριζει κανεις τιποτα;;
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Τουμπανο κατ'εμε!!!Η Μαργαρίτα στο Ιάσονος 2 όροφος παραμένει κορυφαία σε καύλα και υπηρεσίες και θα παραμείνει εδώ για τις γιορτές να το... γλεντήσουμε!
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ποια είναι αυτή;Αλανια καλησπερα.Χθες νομιζω κατα μεγαλο ποσοστο ειδα την Πεπη Τσεσμελη κοντα σε οικους στο μεταξουργιο γνωριζει κανεις τιποτα;;
DreamerRE
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι αυτή;
δυο ξενους δεν εβλεπες? αλλα αυτη πρεπει να χει γερασει τρομερα τωρα δε νομιζω να ναι οπως τοτε στα νιατα της πριν 15 χρονια
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Moλις με γλυτωσες απο τα τσαμπα καυσιμα και πεταμενο 20αρικο. Νασαι καλα.Φυλής 65 όροφος:
.....νομιζω οτι παλαιοτερα δουλευε σε καποιο της λιοσιων αλλα την ειχαν συλλαβει και το σταματησεΑλανια καλησπερα.Χθες νομιζω κατα μεγαλο ποσοστο ειδα την Πεπη Τσεσμελη κοντα σε οικους στο μεταξουργιο γνωριζει κανεις τιποτα;;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Όταν λέω ότι είναι υπερεκτιμημένη, εμένα η μια μου ξινιζει και η άλλη μου βρωμάει κατά τ άλλα.Moλις με γλυτωσες απο τα τσαμπα καυσιμα και πεταμενο 20αρικο. Νασαι καλα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Την εχω δει και εγω κοντα στο μετρο στο μεταξουργιο,πριν κανα 8μηνο..λογικα η κοντα εκει μενει η καπου εκει εργαζετε..Αλανια καλησπερα.Χθες νομιζω κατα μεγαλο ποσοστο ειδα την Πεπη Τσεσμελη κοντα σε οικους στο μεταξουργιο γνωριζει κανεις τιποτα;;
Η Στέλλα ατσούμπαλη και μέτρια προς τα κάτω ,, στο κρεβάτι...... Η Μπάρμπορα γνωστή με τα σκληρά της στο δωμάτιο ,. Η Μαριάννα λίγο καλύτερη από τη Στέλλα , για την θεία δεν ξέρω τίποτα , για την Σόνια πρώτη στα τσιμπούκια......Τι βλεπει ο κοσμος και τι βλεπω εγω..
What people see, what I see!
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
πήρα Σύλβια απο Φυλής αλλά δεν έδωσε κώλο , παμμέγιστε Digweed , μάλλον την πάτησα .....
Τι παίχτηκε με Σύλβια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K