Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (23 μέλη και 186 επισκέπτες)

jo71

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και απο εμενα παιδια και καλες γιορτες να εχουμε.εαν μπορει καποιος φιλος να μου πει εαν δουλεβει και που η αννα που ειχε στοιχιωσει χρονια στο εξηκειου 20 ,και η αντριαννα η ψιλη της Διδυμου 18Α. Ευχαριστω πολυ. Δεκτες και προτασεις για παρομοιες κοπελες

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ΟΙΚΟΣ : ΠΙΠΙΝΟΥ 118
ΩΡΑ : 18.00
ΚΟΠΕΛΑ : ΒΙΚΥ
ΘΕΜΑ : Τουλάχιστον στην "ΙΚΕΑ" έχουν έκπτωση..

Παίδες... Η ΕΠΙΠΛΕΟ-ΞΕΝΕΡΟ-ΞΕΠΕΤΑ....
Πραγματικά στην ΙΚΕΑ όταν ψωνίζεις πχ με EUROBANK, έχεις και κάποια έκπτωση-επιστροφή 10%....
Χθες με την ΒΙΚΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!Τσάμπα το μπλε εισιτήριο!!!

Πέρασμα στον οίκο κατά τις 18:00 και μου παρουσιάζεται η ΒΙΚΥ, Ξανθούλα, λεπτή, με μηδέν βυζί (δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό), καλό κωλαράκι τουρλωτό, νορμαλ ύψος και με.... ΟΛΟ ΝΑΖΙ....
Η Καίτη δωμάτιο, αλλά περίμενα να βγει να την δω (την ήξερα από παλιά) μήπως τελικά περάσω μαζί της, αλλά τελικά επέλεξα τη μικρή Βίκυ. (κάπου 22-27 την έκανα)... Ήθελα κάτι σε πιπινοειδές και αφού πέρασα σε κάποια πριν που δεν μου έκαναν κλικ και ήταν το τελευταίο καταφύγιο αυτό είπα να περάσω...
Να πω την αλήθεια ΦΤΑΙΩ κι εγώ γιατί από την εμπειρία μου, κάπως μου μύριζε φόλα αλλά... το "κάτω" κεφάλι έδινε άλλες εντολές...

Η τσατσά σπαστική.... το ύφος της κυρίως... εκτός ότι όταν η Καίτη ήταν δωμάτιο πριν την δω φώναξε "ΚΑΙΤΗΗΗΗΗΗ.... τελείωνεεε"..... μετά μπαίνοντας στο δωμάτιο, ρωτάω αν μπορώ να κάνω μπανάκι μου λέει ΝΑΙ και ζητάω πετσέτα και με ύφος υποτιμητικό μου λέει μπροστά σου είναι δεν την βλέπεις? Ήταν στο κομοδίνο, οκ δεν την είδα βρε μαλακο αλλά μίλα πιο ευγενικά... τες πα...

Κάνω μπανάκι, ξαπλώνω, έρχεται το πουτανί και είναι αυτά τα 3-4 πρώτα δευτερόλεπτα που από την εμπειρία σου καταλαβαίνεις ότι το... 20ρικο έκανε φτερά και το τι θα επακολουθήσει δυστυχώς αλλά η καύλα τις στιγμής σου λέει κάτσε να χύσεις τουλάχιστον μη φύγεις άχυστος....
Ξαπλώνει πλάγια, για να μην πιάνω τίποτα, βγάζει μόνο σουτιέν λίγο τις χαιδεψα τα βυζιά και έκατσε ακόμα χειρότερα για να μην την πιάνω, τις ζήτησα να βγάλει τα παπούτσια δεν τα έβγαλε με ΓΕΛΕΙΑ πρόφαση πως... δεν καταλαβαίνει Ελληνικά ενώ μια χαρά μιλούσε, η μασχάλη της ΜΥΡΙΖΕ και μούγκριζε το ΒΟΔΙ συνέχεια λές και την γαμάνε ο LEX STEELE και άλλοι 5 μαύροι ταυτόχρονα ενώ απλά μου έπαιρνε και καλά τσιμπούκι.... μου έδωσε 2 φιλιά στο στήθος και σε πεσμένο πούτσο με ρώτησε αν θέλω καπότα και μου την πέρασε σε στύση 20αρα.... τίποτα δηλαδή...
Κάπως επικεντρώθηκα στην..... ΤΣΟΝΤΑ που έπαιζε το δωμάτιο, κάτι η φάτσα της που ήταν όμορφο αλλά παράλληλα για πολύ ξύλο με το ύφος της τα πήρα στην κράνα και λέω έτσι είσαι μωρή θα καυλώσω να σε γαμήσω τουλάχιστον....
αφού βρήκα μια 80αρα στύση της λέω έλα από πάνω... και τι μου λέει?!?!?!?! Α! Θες και ΣΕΞ?!?!?!?  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Ναι μωρή ΚΑΡΙΑ θέλω έλα από πάνω!! Ανέβηκε λίγες πουτσιές και γεια σας.... Μου έβγαλε εκείνη την καπότα και μου καθάρισε τον πούτσο με μωρομάντιλο.... σηκώνομαι , μπαίνω για μπάνιο ενώ αυτή έφευγε...

ΟΥΣΤ  παλιοκαριόλα......

Προσοχή μάγκες.... ΜΑΚΡΥΑ!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σε ποιο σπιτάκι του Μεταξουργείου δουλεύει η σωσίας της Τσεσμελη;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
] Οταν τα λεω δεν μακουτε....Εμενα μουκανε μονο ελευθερο στοματικο τελειοτικο...επηδη ηθελε εκεινη...ουτε αγκιγματα...ουτε χαμουρεμα...το κοριφεο οταν καθαριζε την πουτσα με μαντηλη την καθαρισε 3 φορες...και την καθε φορα δοκιμαζε να γλυψη...και εκανε μορφασμους τυπου οχι οχι...την τριτη πλυση αρχισε να γλυφη κανονικα...και ειμουν φοολ μπανοαρισμενος οπως παντα ...ολα αυτα πριν φυγη....τωρα εγινε φολα χωρις ελευθερο στοματικο τελειοτικο..Καιμενα τοτε μουβγαλε φολε στο σαλονι...βεβαια μουκλησε το ματι με παραπλανησε λιγο...Ειμαι συγουρος πως και η μαριαννα απο διδυμου ,22 ειναι και αυτη φολαρα...οπως και η ροξυ φυλης 65β απογευμα οπως και η ναταλια Φυλής 67!!

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Εντάξη δεν ξέρω τι να πω. Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας έχει διαφορετικές εμπιρίες. Έγω εχθές πείγα με την Βίκη λίγο πριν απο εσάς και είχα μια κανονική συνάντιση. Σε σύγριση με την Λάνα και την Νικολ δεν πιάνει τίποτα ΑΛΛΑ σε σύγριση με τις γενίκες υπηρεσίες της φύλης ειναι πολύ καλήτερη για εμένα. Τεσπα... Μιας και το έφερε η κουβέντα αυτό το Διδυμου 22 ... που είναι. Πέρασα 2 φορες απο έκει πρόσφατα γιατι είχανε ανεβάσει 2 κριτικές για μια Μαριάνα που την είχανε κάνει θεά και ήθελα να την δοκιμάσω. Αλλα δεν βρείκα το μαγάζι ή ηταν κλειστο? Και τις 2 φορες έιχα παει 8-9 το βράδυ και δεν είχε ουτε φωτάκι απο έξω ούτε τίποτα και η πόρτα κλείστη. Δεν έιναι στην ίδια ευθεία που έιναι και το Διδυμου 8Α?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
] Οταν τα λεω δεν μακουτε....Εμενα μουκανε μονο ελευθερο στοματικο τελειοτικο...επηδη ηθελε εκεινη...ουτε αγκιγματα...ουτε χαμουρεμα...το κοριφεο οταν καθαριζε την πουτσα με μαντηλη την καθαρισε 3 φορες...και την καθε φορα δοκιμαζε να γλυψη...και εκανε μορφασμους τυπου οχι οχι...την τριτη πλυση αρχισε να γλυφη κανονικα...και ειμουν φοολ μπανοαρισμενος οπως παντα ...ολα αυτα πριν φυγη....τωρα εγινε φολα χωρις ελευθερο στοματικο τελειοτικο..Καιμενα τοτε μουβγαλε φολε στο σαλονι...βεβαια μουκλησε το ματι με παραπλανησε λιγο...Ειμαι συγουρος πως και η μαριαννα απο διδυμου ,22 ειναι και αυτη φολαρα...οπως και η ροξυ φυλης 65β απογευμα οπως και η ναταλια Φυλής 67!!
μπορεί να σκεπτόταν , μόλις τον είδε τι την περιμένει , η , ακόμα να προ ετοιμαζόταν ψυχολογικά , σε αυτές τις περιπτώσεις παίχτη μου δεν χρειάζεται ευγένεια ... αλλά βια !!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλημερα και απο εμενα παιδια και καλες γιορτες να εχουμε.εαν μπορει καποιος φιλος να μου πει εαν δουλεβει και που η αννα που ειχε στοιχιωσει χρονια στο εξηκειου 20 ,και η αντριαννα η ψιλη της Διδυμου 18Α. Ευχαριστω πολυ. Δεκτες και προτασεις για παρομοιες κοπελες

Αννα.. Που τη θυμήθηκες... Εκανε ωραίο ισπανικό.. Αγνοείται η τύχη της.. Ανδριανα την είχα δει πολύ πρόσφατα στο κολωνου 45...Μεταξουργείο

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ΧΟΡΧΕ

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
140
Πόντοι
1
Σ Ευχαριστώ πολυ ρε μαγκα digweed.μηπως ξερεις αν υπαρχει περιπτωση ν γυρισουν κ πριν τις γιορτες γτ ειναι αστερια τα κοριτσια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μικρή ενημέρωση από το Μεταξουργείο με τη βοήθεια του Digweed,είδαμε σε λίγα που μπήκαμε:
Ιάσονος 19 πάνω η πάντα κεφάτη και γελαστή ζουμερή Κορίνα,γνωστή από τα Κολωνού 11 και 15.
Ιάσονος 27 η γνωστή καλλίγραμμη Μιρέλα από Ιάσονος 19 πρόσφατα και η Χριστίνα,μια συμπαθητική νεαρή ξανθιά με συνεσταλμένο ύφος.
Ιάσονος 31 Γωγώ με πρωκτικό και η Αντριάνα με νορμάλ πρόγραμμα,στη δεύτερη βάρδια τις βρίσκουμε στο Δεληγιώργη 39.Εκεί είδαμε την Ιωάννα και τη Μιράντα,η δεύτερη από Ιάσονος 36 και 44.
Ιάσονος 36 η μελαχρινή γεματούλα αλλά βαριεστημένη Λάουρα που έχει δουλέψει και στο Ιάσονος 19 πάνω.
Ιάσονος 46 πάνω στο ρωσιδομάγαζο δύο milf,η μελαχρινή Νατάσα από Φυλής 109 με κανονικό όχι εντυπωσιακό κορμί, και η καστανόξανθη Γκαλίνα με πιο σφιχτό κορμί,δεν είναι γνωστή από κάπου αλλού.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Συναγωνιστή για την... Βίκυ που ανέφερα λες?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Εντάξη δεν ξέρω τι να πω. Είναι ξεκάθαρο ότι ο καθένας έχει διαφορετικές εμπιρίες. Έγω εχθές πείγα με την Βίκη λίγο πριν απο εσάς και είχα μια κανονική συνάντιση. Σε σύγριση με την Λάνα και την Νικολ δεν πιάνει τίποτα ΑΛΛΑ σε σύγριση με τις γενίκες υπηρεσίες της φύλης ειναι πολύ καλήτερη για εμένα. Τεσπα... Μιας και το έφερε η κουβέντα αυτό το Διδυμου 22 ... που είναι. Πέρασα 2 φορες απο έκει πρόσφατα γιατι είχανε ανεβάσει 2 κριτικές για μια Μαριάνα που την είχανε κάνει θεά και ήθελα να την δοκιμάσω. Αλλα δεν βρείκα το μαγάζι ή ηταν κλειστο? Και τις 2 φορες έιχα παει 8-9 το βράδυ και δεν είχε ουτε φωτάκι απο έξω ούτε τίποτα και η πόρτα κλείστη. Δεν έιναι στην ίδια ευθεία που έιναι και το Διδυμου 8Α?

Χωρίς παρεξήγηση συναγωνιστή.... Και μόνο που γράφεις πως... δεν γνωρίζεις που είναι το Διδύμου 22 και γενικά έχεις μια τέτοια απορία ίσως να μην έχεις ακόμα μια μεγάλη πορνοεμπειρία και είναι κάπως λογικό να σου φαίνονται κάποια πράγματα αλλιώς... Άλλωστε το γούστο είναι σίγουρα υποκειμενικό σε όλα στη ζωή...

Όπως και να έχει, σίγουρα μετά από 15 χρόνια στα δέλα μπορώ να κρίνω αν μια κοπέλα είναι φόλα ή οχι... πάντα για τα δικά μου γούστα αλλά επίσης και κάποια πράγματα ένα έμπειρο πορνομάτι τα καταλαβαίνει πιο εύκολα...

πχ... Ένας 18αρης αυτό που "κυρίως" θέλει είναι να είναι "καλό" το μουνί για να σπρώξει και να να παίζει μόνο με το μάτι... όπως βλέπει έξω τα μουνάκια έτσι βλέπει και τα "μέσα" μουνάκια.... στα αρχίδια του τα προκαταρκτικά πχ, αν βγάλει ή όχι το πορνοπάπουτσο κλπ κλπ... γαμήστε σκουπίστε τελειώσατε.... Σε έναν πιο έμπειρο που ο πήχης κακά τα ψέματα έχει ανέβει πάρα πολύ αλλάζουν τα κόζα...

Προσοχή, δεν αναφέρομαι στην εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας γιατί άλλοι γουστάρουν χοντρές, άλλοι λεπτές και πάει λέγοντας... Αλλά κακά τα ψέμματα την "φόλα" αλλιώς την αντιλαμβάνεσαι στα... 18... και αλλιώς στα 40 πχ όπως και να το κάνουμε... Πάντα μιλάω να έχεις ενεργή συμμετοχή στα μπουρδέλα και γενικά στις γκόμενες... Γιατί αν κάποιος έχει γνωρίσει 1 γυναίκα στη ζωή του και... ξαφνικά στα 40 παίρνει απόφαση να γαμήσει σε μπουρδέλο ε όσο ναναι.... θα τις φάει πιο εύκολα τις φόλες του...

Χωρίς παρεξήγηση πάντα τα λέω χωρίς να θέλω να "υποβαθμίσω" την κρίση και την εμπειρία σου...

jo71

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
σε ευχαριστω πολυ.ναι καλη ηταν η αννα αλλα την εχασα και οσο την ψαχνω τιποτα.κατι παρομοιο υπαρχει στην πιατσα?οσο για την ανδριαννα ειχα παει εκει αλλα δεν την ειχα πετυχει.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
ΟΙΚΟΣ : ΠΙΠΙΝΟΥ 118
ΩΡΑ : 18.00
ΚΟΠΕΛΑ : ΒΙΚΥ
ΘΕΜΑ : Τουλάχιστον στην "ΙΚΕΑ" έχουν έκπτωση..

Παίδες... Η ΕΠΙΠΛΕΟ-ΞΕΝΕΡΟ-ΞΕΠΕΤΑ....
Πραγματικά στην ΙΚΕΑ όταν ψωνίζεις πχ με EUROBANK, έχεις και κάποια έκπτωση-επιστροφή 10%....
Χθες με την ΒΙΚΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!Τσάμπα το μπλε εισιτήριο!!!

Πέρασμα στον οίκο κατά τις 18:00 και μου παρουσιάζεται η ΒΙΚΥ, Ξανθούλα, λεπτή, με μηδέν βυζί (δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό), καλό κωλαράκι τουρλωτό, νορμαλ ύψος και με.... ΟΛΟ ΝΑΖΙ....
Η Καίτη δωμάτιο, αλλά περίμενα να βγει να την δω (την ήξερα από παλιά) μήπως τελικά περάσω μαζί της, αλλά τελικά επέλεξα τη μικρή Βίκυ. (κάπου 22-27 την έκανα)... Ήθελα κάτι σε πιπινοειδές και αφού πέρασα σε κάποια πριν που δεν μου έκαναν κλικ και ήταν το τελευταίο καταφύγιο αυτό είπα να περάσω...
Να πω την αλήθεια ΦΤΑΙΩ κι εγώ γιατί από την εμπειρία μου, κάπως μου μύριζε φόλα αλλά... το "κάτω" κεφάλι έδινε άλλες εντολές...

[size=15pt]Η τσατσά σπαστική.... το ύφος της κυρίως... εκτός ότι όταν η Καίτη ήταν δωμάτιο πριν την δω φώναξε "ΚΑΙΤΗΗΗΗΗΗ.... τελείωνεεε[/size]"..... μετά μπαίνοντας στο δωμάτιο, ρωτάω αν μπορώ να κάνω μπανάκι μου λέει ΝΑΙ και ζητάω πετσέτα και με ύφος υποτιμητικό μου λέει μπροστά σου είναι δεν την βλέπεις? Ήταν στο κομοδίνο, οκ δεν την είδα βρε μαλακο αλλά μίλα πιο ευγενικά... τες πα...

Κάνω μπανάκι, ξαπλώνω, έρχεται το πουτανί και είναι αυτά τα 3-4 πρώτα δευτερόλεπτα που από την εμπειρία σου καταλαβαίνεις ότι το... 20ρικο έκανε φτερά και το τι θα επακολουθήσει δυστυχώς αλλά η καύλα τις στιγμής σου λέει κάτσε να χύσεις τουλάχιστον μη φύγεις άχυστος....
Ξαπλώνει πλάγια, για να μην πιάνω τίποτα, βγάζει μόνο σουτιέν λίγο τις χαιδεψα τα βυζιά και έκατσε ακόμα χειρότερα για να μην την πιάνω, τις ζήτησα να βγάλει τα παπούτσια δεν τα έβγαλε με ΓΕΛΕΙΑ πρόφαση πως... δεν καταλαβαίνει Ελληνικά ενώ μια χαρά μιλούσε, η μασχάλη της ΜΥΡΙΖΕ και μούγκριζε το ΒΟΔΙ συνέχεια λές και την γαμάνε ο LEX STEELE και άλλοι 5 μαύροι ταυτόχρονα ενώ απλά μου έπαιρνε και καλά τσιμπούκι.... μου έδωσε 2 φιλιά στο στήθος και σε πεσμένο πούτσο με ρώτησε αν θέλω καπότα και μου την πέρασε σε στύση 20αρα.... τίποτα δηλαδή...
Κάπως επικεντρώθηκα στην..... ΤΣΟΝΤΑ που έπαιζε το δωμάτιο, κάτι η φάτσα της που ήταν όμορφο αλλά παράλληλα για πολύ ξύλο με το ύφος της τα πήρα στην κράνα και λέω έτσι είσαι μωρή θα καυλώσω να σε γαμήσω τουλάχιστον....
αφού βρήκα μια 80αρα στύση της λέω έλα από πάνω... και τι μου λέει?!?!?!?! Α! Θες και ΣΕΞ?!?!?!?  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Ναι μωρή ΚΑΡΙΑ θέλω έλα από πάνω!! Ανέβηκε λίγες πουτσιές και γεια σας.... Μου έβγαλε εκείνη την καπότα και μου καθάρισε τον πούτσο με μωρομάντιλο.... σηκώνομαι , μπαίνω για μπάνιο ενώ αυτή έφευγε...

ΟΥΣΤ  παλιοκαριόλα......

Προσοχή μάγκες.... ΜΑΚΡΥΑ!
Καλά έκανες και τα έγραψες,θα τα έχουμε υπ΄όψιν για να μην πατάμε στο ΠΙΠΙΝΟΥ 118.

DreamerRE

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Πρωινη με αννα στο κολωνου 53 ειχα 6 μερες να χυσω και αν δεν ημουν τερμα καυλωμενος να τελιωσω στο 7/8λεπτο δε ξερω πως θα πηγαινε μαζι της.. τυπικο γαμησι να ξεμπουκαρω τιποτα περισσοτερι..

Οσον αφορα την εμφανιση ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ζουμερη γυναικα που γουσταρω να γαμαω με τελειο βυζι και τελεια πιασηματακια και τελειες πλαφ πλαφ μπουταρες στα 4

Δςν ειχε ιδιαιτερη συμετοχη ειδικα σημερα που η πουτσα μ ειχε 120%στυση στο ιεραποστολικο ενω ειχα τελεια τριβη κ ενιωθα πολλα οι εκφρασεις του προσωπου της ηταν σε φαση "μπηκες?" Κοιτωντας ταβανι..

Ξενερωμα ισως δε τη πετυχα και σε ιδιαιτερη μερα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλά έκανες και τα έγραψες,θα τα έχουμε υπ΄όψιν για να μην πατάμε στο ΠΙΠΙΝΟΥ 118.
Επηδη ομως καποιοι εχουν περαση καλα μαζι της υπαρχη και το ενδεχομενο να ειναι επιλεκτικη! Εχω ενα στανταρ που ειναι υπερμουναρομουναρος ομως και μου εχει εξομολογιθη πως της κανω το κλικ και κανουμε χαμουρεμα γλωσοφιλα κτλ...και πως δεν θελει με ολους.....Το πιστευω γιατι εχει και αρνητικες κριτικες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom