Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (15 μέλη και 172 επισκέπτες)

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
ετσι ακριβως
αλλωστε ξενες αυτες το ιδιο ειναι ο ελληνας το ιδιο και καποιος αλλος αλλοδαπος
η μονη διαφορα ειναι οτι τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων κανουν μπανιο πιο συχνα απο οτι οι πακιστανοι
εχουμε και κατι γυφτους ομως .. ρομα λατσιο καλιαρι πως τους εχουν βγαλει τωρα το νεο ονομα που ειναι χειροτεροι και απο πακιστανους

Οτι να ναι οπως να ναι. Οι ανατολικοευρωπαιες γκόμενες έχουν και στις χωρες τους κατσαρίδες. Το "ξένος" για αυτες δε μετράει. Μετράει η φυλή. Δε γουστάρουν μαύρους, μουσουλμάνους, γύφτους κτλ. Εκτός απο τις τσιγγάνες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Οτι να ναι οπως να ναι. Οι ανατολικοευρωπαιες γκόμενες έχουν και στις χωρες τους κατσαρίδες. Το "ξένος" για αυτες δε μετράει. Μετράει η φυλή. Δε γουστάρουν μαύρους, μουσουλμάνους, γύφτους κτλ. Εκτός απο τις τσιγγάνες που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.
Aκριβώς. Δεν είναι ρατσίστριες. Είναι πολυπολιτισμικές (αν τοέγραψα σωστά)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αντριάνα, η ωραία μαυρούλα στο Κεραμεικού 15Β (2η βάρδια)...καινούργια...εγώ πρώτη φορά τη βλέπω  :rose:

Ωραίος ο giannos  :hi:

Ας ρίξουν μια ματιά όσοι ενδιαφέρονται για σκούρες-είναι κοντή με καλό αδύνατο σωματάκι,τις προάλλες την παρουσίαζαν σαν "πατριώτισσα του Νεϊμάρ"  :referee:

Manolis Honda

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Η σημερινή Αλεξάνδρα στο Διδύμου 18,είναι καινούρια μιλφ-ή τουλάχιστον  δεν μου θυμίζει κάποια παλιά.

Η άλλη Αλεξάνδρα που ψάχνεις Κλεόβουλε,δεν έχει εμφανιστεί κάπου.
μηπως ξερεις που δουλευει η Συλβια μια Βουλγαρα που ηταν παλια Διδυμου 18Β υπογειο;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε μόνο Τετάρτη στο Αλκιβιάδου 16β (δεν ξέρω αν το συνεχίζει-μπορείς να τσεκάρεις αύριο) και αν σε ενδιαφέρει "κινείται" και στην πιάτσα που βρίσκεται κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Dalmatos13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές...
Ξέρει κανείς τίποτα για την Καρολίνα που δούλευε Μ.Αλεξάνδρου 22 στο πανω μαγαζι νυχτα?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ας ρίξουν μια ματιά όσοι ενδιαφέρονται για σκούρες-είναι κοντή με καλό αδύνατο σωματάκι,τις προάλλες την παρουσίαζαν σαν "πατριώτισσα του Νεϊμάρ"  :referee:
---
Ένας φίλος μου είπε οτι είδε μια Αντριάνα μαύρη, αλλά πολυ γεροδεμένη και με σκληρό προσωπο, προχτες το πρωίστο Μαγνησίας 11- Καινούργια κοπέλα, είπε ο τσατσος (& Μια άλλη ήταν στο δωμάτιο.Ο φίλος δεν πέρασε)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ποιες είναι για σας οι τοπ 5 μιλφ των τσαρδιών;  :think:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ΧΏΡΟΣ - ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7
ΏΡΑ - 17:45
ΚΟΠΕΛΑ - ΕΒΕΛΙΝΑ

Κατά τις 17:45 σκάω στο Αγ. Πέτρου. Είχα καιρό να περάσω είναι η αλήθεια. Ήξερα βέβαια πως δουλεύουν εκεί Εβελίνα και Μαίρη από τις ενημερώσεις.... Παλιά έπαιρνα την Εβελίνα... Τότε που ήταν πιο λεπτή... Και πιο δεκτική στο ΔΙΔΥΜΟΥ....

Δυστυχώς χθες Α Π Α Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η!  :headbang:

Μπαίνω θεωρώντας πως.... αφού κόντευε 18:00 ότι είναι 2η βάρδια (το αναφέρω γιατί ίσως έχει σημασία στην πορεία...) και τσουπ μου πετάγεται η τσατσά όχι από το κουζινάκι αλλά από το δεξιά του καναπέ 1ο δωμάτιο που καθόταν μέσα στα σκοτάδια!!! Μαζί και η Εβελίνα... Ποιος ξέρει... Ίσως κοιμόντουσαν/χαλάρωναν περιμένοντας την επόμενη κοπέλα που ΙΣΩΣ είχε αργήσει στην κίνηση (γιατί χθες γινόταν χαμός)....

Η Εβελίνα, ναι μεν ναζιάρα στο σαλόνι και γενικά σαν στυλ που το είχε από παλιά, αλλά πάχυνε αρκετά... Μου άρεσε όμως το μαλάκι που το μάκρυνε και τις πάει περισσότερο τώρα που πάχυνε.... Φορούσε καρώ φουστίτσα και δικτυωτές κάλτσες μοβ μέχρι το γόνατο... Κάτι που ήταν απομακρυσμένο το -δελο που μου αρέσει η ηρεμία... κάτι η Εβελίνα που ΠΑΛΙΑ περνούσα καλά.... πέρασα...

Το δωμάτιο το μέσα αριστερά καταπληκτικό... από διακόσμηση κλπ... με την ντουζιέρα του που έκανα και ντουζάκι.... Σίγουρα η τσατσά έχει βάλει το χεράκι της γιατί την θυμάμαι και από το Διδύμου 20.... Αν όχι αυτή ε όποιος τα έχει αυτά τα 2 τα προσέχει αρκετά...

Περίμενα αρκετή ώρα... Έρχεται η Εβελίνα και ενώ την περίμενα στον καναπέ να κάτσουμε λίγο εκεί να "παίξουμε" έρχεται το πρώτο γείωμα.... έλα μου λέει σήκω πάμε κρεβάτι και καλά με ναζιάρικο ύφος αλλά ξεκάθαρα ξενερουά...

Ξαπλώνω, τις λέω και καλά που χάθηκες μου λέει εδώ είμαι τώρα κλπ.... πήγα λίγο για χαμούρεμα φιλιά κλπ μου έδωσε ένα ψιλοπεταχτό με λίγη γλώσσα και με ξάπλωσε πίσω...
με ρωτάει πίπα με ή χωρίς... της λέω "με" αλλά αν θες αρχιδάκια γλείψε και γέλασε φάση κοροιδία όμως... χλευασμός...
Ε λέω δεν προχωράμε καλά...

Μελάτη στίση από την ξενέρα της λέω γύρνα λίγο με τον κώλο στον καθρέφτη να βλέπω τον κώλο κάτι που έκανε αδιαμαρτήρητα.... στην θέα τις κωλάρας που παρόλο που είχε παχύνει "έγραφε" στον καθρέφτη όμορφα πήρα μια καλή στίση και ανέβηκε από πάνω μου όπου μετά από λίγο τελείωσα...

Χαιρετούρες όπου εκεί μου είπε πως δουλεύει μέχρι 18:00 κάθε μέρα και εκεί συνειδητοποίησα πως ήμουν ο τελευταίος πελάτης και ίσως γιαυτό φερόταν έτσι "άντε να τελειώνουμε" στιλ.... τι να πω...

Είχα να την πάρω χρόνια αλλά κάτι τα κιλά που έχει πάρει σε συνδυασμό με την συμπεριφορά την ξεπετουά για μένα είναι η τελευταία φορά.... δυστυχώς....  :rose:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Κρίμα!Η απώλεια ενός στάνταρ κοστίζει συναισθηματικά όσο και να μην το παραδέχονται κάποιοι με το σκεπτικό ότι πρόκειται για καθαρά επαγγελματική και πελατειακή συναλλαγή...
Μπήκα στο Ιάσονος 31 για τη Λίλη και βρήκα την τσιγγανορουμάνα Μαρία που έλειπε σχεδόν τρεις μήνες, άλλη μία συνουσία σε gfe κλίμα.Δουλεύει επίσης η νεαρή μελαχρινή χυμώδης Λώρη που δεν έχω δοκιμάσει.

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
μπραβο σας observer,digweed και οσοι....απο την πλευρα μου παντα.... που ενημερωνετε για μαυρουλες...αν τα λεω καλα ειχα διαβασει απο τον γνωστο καππαδοκη οξωποδω για το μαγνησιας 11...πηγα σαββατο γυρω στις 20.00 αλλα ηταν ερμητικως κλειστο

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Κρίμα!Η απώλεια ενός στάνταρ κοστίζει συναισθηματικά όσο και να μην το παραδέχονται κάποιοι με το σκεπτικό ότι πρόκειται για καθαρά επαγγελματική και πελατειακή συναλλαγή...

έτσι ακριβώς...

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
επιτυχές πέρασμα από Έλλης με το μοντελομούναρο Παλίνα (πέρυσι  δούλεψε ένα διάστημα στο Φυλής 109 ως Αλιόνα).. ρε παίδες αν γαμάει κανείς τέτοιες μουνάρες με καλές υπηρεσίες με 20 € ε τότε δεν παντρεύεται ποτέ.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
επιτυχές πέρασμα από Έλλης με το μοντελομούναρο Παλίνα (πέρυσι  δούλεψε ένα διάστημα στο Φυλής 109 ως Αλιόνα).. ρε παίδες αν γαμάει κανείς τέτοιες μουνάρες με καλές υπηρεσίες με 20 € ε τότε δεν παντρεύεται ποτέ.
μου κάνει εντύπωση που κάποιοι αρουραίοι φεύγουν μόλις τη δουν λες και στη ζωή τους έχουν τέτοια γυναίκα δίπλα τους

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 45 δεξιά: κλειστό
- Κολωνού 45 αριστερά - δεξιά: Καρολίνα
- Κολωνού 45 αριστερά - βάθος: Άννα (όπως τη λένε τώρα) ή Ιωάννα (όπως πρωτοεμφανίστηκε). :smitten: Πολύ ωραίο και σέξι πλάσμα, πραγματικά χαίρεσαι να το γαμάς. Πονάει λίγο στο βάθος αλλά είναι πολύ σέξι γενικά.

Το σημερινό μου γαμήσι με την Ιωάννα είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του νέου αγάμητου μαλάκα acapoeira.  :-*

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 45 δεξιά: κλειστό
- Κολωνού 45 αριστερά - δεξιά: Καρολίνα
- Κολωνού 45 αριστερά - βάθος: Άννα (όπως τη λένε τώρα) ή Ιωάννα (όπως πρωτοεμφανίστηκε). :smitten: Πολύ ωραίο και σέξι πλάσμα, πραγματικά χαίρεσαι να το γαμάς. Πονάει λίγο στο βάθος αλλά είναι πολύ σέξι γενικά.

Το σημερινό μου γαμήσι με την Ιωάννα είναι αφιερωμένο στο μουνάκι του νέου αγάμητου μαλάκα acapoeira.  :-*

κλωνος ειναι πικερ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΧΏΡΟΣ - ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7
ΏΡΑ - 17:45
ΚΟΠΕΛΑ - ΕΒΕΛΙΝΑ

Κατά τις 17:45 σκάω στο Αγ. Πέτρου. Είχα καιρό να περάσω είναι η αλήθεια. Ήξερα βέβαια πως δουλεύουν εκεί Εβελίνα και Μαίρη από τις ενημερώσεις.... Παλιά έπαιρνα την Εβελίνα... Τότε που ήταν πιο λεπτή... Και πιο δεκτική στο ΔΙΔΥΜΟΥ....

Δυστυχώς χθες Α Π Α Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η!  :headbang:

Μπαίνω θεωρώντας πως.... αφού κόντευε 18:00 ότι είναι 2η βάρδια (το αναφέρω γιατί ίσως έχει σημασία στην πορεία...) και τσουπ μου πετάγεται η τσατσά όχι από το κουζινάκι αλλά από το δεξιά του καναπέ 1ο δωμάτιο που καθόταν μέσα στα σκοτάδια!!! Μαζί και η Εβελίνα... Ποιος ξέρει... Ίσως κοιμόντουσαν/χαλάρωναν περιμένοντας την επόμενη κοπέλα που ΙΣΩΣ είχε αργήσει στην κίνηση (γιατί χθες γινόταν χαμός)....

Η Εβελίνα, ναι μεν ναζιάρα στο σαλόνι και γενικά σαν στυλ που το είχε από παλιά, αλλά πάχυνε αρκετά... Μου άρεσε όμως το μαλάκι που το μάκρυνε και τις πάει περισσότερο τώρα που πάχυνε.... Φορούσε καρώ φουστίτσα και δικτυωτές κάλτσες μοβ μέχρι το γόνατο... Κάτι που ήταν απομακρυσμένο το -δελο που μου αρέσει η ηρεμία... κάτι η Εβελίνα που ΠΑΛΙΑ περνούσα καλά.... πέρασα...

Το δωμάτιο το μέσα αριστερά καταπληκτικό... από διακόσμηση κλπ... με την ντουζιέρα του που έκανα και ντουζάκι.... Σίγουρα η τσατσά έχει βάλει το χεράκι της γιατί την θυμάμαι και από το Διδύμου 20.... Αν όχι αυτή ε όποιος τα έχει αυτά τα 2 τα προσέχει αρκετά...

Περίμενα αρκετή ώρα... Έρχεται η Εβελίνα και ενώ την περίμενα στον καναπέ να κάτσουμε λίγο εκεί να "παίξουμε" έρχεται το πρώτο γείωμα.... έλα μου λέει σήκω πάμε κρεβάτι και καλά με ναζιάρικο ύφος αλλά ξεκάθαρα ξενερουά...

Ξαπλώνω, τις λέω και καλά που χάθηκες μου λέει εδώ είμαι τώρα κλπ.... πήγα λίγο για χαμούρεμα φιλιά κλπ μου έδωσε ένα ψιλοπεταχτό με λίγη γλώσσα και με ξάπλωσε πίσω...
με ρωτάει πίπα με ή χωρίς... της λέω "με" αλλά αν θες αρχιδάκια γλείψε και γέλασε φάση κοροιδία όμως... χλευασμός...
Ε λέω δεν προχωράμε καλά...

Μελάτη στίση από την ξενέρα της λέω γύρνα λίγο με τον κώλο στον καθρέφτη να βλέπω τον κώλο κάτι που έκανε αδιαμαρτήρητα.... στην θέα τις κωλάρας που παρόλο που είχε παχύνει "έγραφε" στον καθρέφτη όμορφα πήρα μια καλή στίση και ανέβηκε από πάνω μου όπου μετά από λίγο τελείωσα...

Χαιρετούρες όπου εκεί μου είπε πως δουλεύει μέχρι 18:00 κάθε μέρα και εκεί συνειδητοποίησα πως ήμουν ο τελευταίος πελάτης και ίσως γιαυτό φερόταν έτσι "άντε να τελειώνουμε" στιλ.... τι να πω...

Είχα να την πάρω χρόνια αλλά κάτι τα κιλά που έχει πάρει σε συνδυασμό με την συμπεριφορά την ξεπετουά για μένα είναι η τελευταία φορά.... δυστυχώς....  :rose:
Ειναι η καλυτερη και πιο μουναρα που εχω γνωριση! Δεν τα κανει ολα με ολους..και αυτο με τρελενη πιο πολυ...επισης με το προγραμμα που σουκανε δεν μπορεις να την χαρακυηρησης ξεπετα σε καμια περιπυοση! Εσυ δεν ηθελες ακαποτο ...εσυ ξενεροσες επηδη σουπε ναζιαρικα ελα στο κρεβατη! Πιστευω πως αφησες να χαλαση η διαθεση σου λογο του οτι δεν πηγε νε τα νερα σου τυπε μου και στο λεω καλοπροερετα! Γιατι μου εχει τυχη αυτο με αλλες και επηδη χαλαστικα λογο του οτι δεν της ηθελα πολυ δεν ξαναπηγα...αλλα με την εβελινα που υπηρξε περιοδος να θελει να κανει το δικο της ...την αφησα γιατι την υπεραγαπαω!και μου βγηκε σε καλο...δεν θα πω λεπτομεριες ο νοων νοητο!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σούπερ μίνι πέρασμα από τη Φυλής:

• [li]Φυλής 71 ισόγειο:Ηριάννα.Μάλλον εμπνεύστηκαν το όνομα από τη γνωστή Ηριάννα...Ωραίο γκομενάκι.Μέσα δεν ξέρω.[/li]
    [li]Φυλής 71 επάνω:Αντζελίνα.Με κώλο.Την έχω πάρει παλιότερα.Καλή είναι αλλά για 1-2 φορές.[/li]
    [li]Φυλής 69 ισόγειο:Αδιάφορη με κώλο[/li]
    [li]Φυλής 84 ισόγειο:Μια ωραία κοπελίτσα,όνομα δεν άκουσα[/li]
    [li]Φυλής 82 ισόγειο:Μάπα το καρπούζι.Όνομα δεν άκουσα...[/li]
    [li]Φυλής 65 ισόγειο:Χριστίνα.Κουκλάρα,ευδιάθετη στο σαλόνι,με άνεση χρόνου στο δωμάτιο,αλλά πολύ άχρηστη.Δοκιμάστηκε,έχει γραφτεί κριτική.Την πάτησα εν ολίγοις.Δεν έπαιζα στοίχημα καλύτερα;[/li]

Σε άλλα δε πήγα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom