Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 260 άτομα (32 μέλη και 228 επισκέπτες)

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μια και καινούριος εδώ, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδια που ενημερώνουν.
Φανούρη που είσαι;λείπεις απο την ενημέρωση.......

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
επιτυχές πέρασμα από Έλλης με το μοντελομούναρο Παλίνα (πέρυσι   δούλεψε ένα διάστημα στο Φυλής 109 ως Αλιόνα).. ρε παίδες αν γαμάει κανείς τέτοιες μουνάρες με καλές υπηρεσίες με 20 € ε τότε δεν παντρεύεται ποτέ.
Πρωινή βάρδια χύστη μου;

Και με τη γάτα να περιφέρεται;

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
πήρα την Γιασμιν δεύτερη φορά .... στα τέσσερα και ισπανικό ... αρκετά καλή

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ειναι η καλυτερη και πιο μουναρα που εχω γνωριση! Δεν τα κανει ολα με ολους..και αυτο με τρελενη πιο πολυ...επισης με το προγραμμα που σουκανε δεν μπορεις να την χαρακυηρησης ξεπετα σε καμια περιπυοση! Εσυ δεν ηθελες ακαποτο ...εσυ ξενεροσες επηδη σουπε ναζιαρικα ελα στο κρεβατη! Πιστευω πως αφησες να χαλαση η διαθεση σου λογο του οτι δεν πηγε νε τα νερα σου τυπε μου και στο λεω καλοπροερετα! Γιατι μου εχει τυχη αυτο με αλλες και επηδη χαλαστικα λογο του οτι δεν της ηθελα πολυ δεν ξαναπηγα...αλλα με την εβελινα που υπηρξε περιοδος να θελει να κανει το δικο της ...την αφησα γιατι την υπεραγαπαω!και μου βγηκε σε καλο...δεν θα πω λεπτομεριες ο νοων νοητο!

Γεια σου συναγωνιστή FORMET.... Κοίτα να σου πω την γνώμη μου....
Είμαι στον "χώρο" φουλ ενεργός από το 2001.... Άλλοι προφανώς άλλοι είναι περισσότερο άλλοι λιγότερο δεν έχει και τόσο σημασία απλά το αναφέρω για να σου πω πως οκ δεν είμαι και κανα Λυκειοπαιδο....

ΠΡΟΦΑΝΩΣ λοιπόν θεωρώ δεδομένο πως αφού πληρώνεις η κοπέλα πρέπει να πάει με τα νερά σου.....
Αν ήταν να το ανάποδο ε ας μας πληρώνανε αυτές.... Πρέπει να πάει με τα νερά του πελάτη για να φύγει ικανοποιημένος....

Όπως ανέφερα την Εβελίνα την είχα πάρει στο παρελθόν στην περίοδο ΔΙΔΥΜΟΥ, ουκ ολίγες φορές.... και πίστεψε με μπορώ προφανώς να συγκρίνω διάθεση και πρόγραμμα κοπέλας....
Επίσης μπορώ να καταλάβω πότε μια κοπέλα κάνει αγκαρία-ξεπέτα (γιατί ίσως τελειώνει η βάρδια της και θέλει να πάει σπίτι) και πότε όχι....

Μέσα από τα γραφόμενά μας εδώ σίγουρα δεν μπορεί κάποιος 3ος να καταλάβει το κλίμα ακριβώς της συνεύρεσης...
Μπορεί να μου είπε "ναζιάρικα" πάμε στο κρεβάτι αλλά πίστεψέ με.... Υπάρχουν ναζιάρικες και ναζιάρικες συμπεριφορές...
Ε λοιπόν αυτή ήταν ναζιάρικη-ξεπετουά συμπεριφορά που μου ξέκοβε εξαρχής την όλη διάθεση για παιχνίδια...
Και δεν είμαι από αυτούς που "πιέζουν" καταστάσεις... Δεν θα της έλεγα ποτέ "οχι εσύ έλα καναπέ" και αν μουλεγε όχι θα την διαολόστελνα... δεν είμαι τέτοιος τύπος....

Όσον αφορά στο "τσιμπούκι" ακάποτο ή όχι.... ΔΕΝ αναφέρθηκα σε καμία περίπτωση ότι επειδή μου έβαλε καπότα ξενέρωσα... Άλλωστε πάντα βάζω καπότα στο τσιμπούκι (μάλιστα  μου έδωσε και συγχαρητήρια που ξέχασα να το αναφέρω - κάτι που συμφωνεί και αυτή αλλά το κάνει λόγω ανταγωνισμού όπως μου είπε)....

Επίσης προφανώς και υπάρχουν οι εξόφθαλμες φόλες... .αυτές που μπαίνουν με μια μούρη μέχρι εκεί κάτω, τσιμπούκι σε πεσμένο μόριο, μή με ακουμπάς εκεί κι εδω και άντε τελείωνε.... δεν λέμε όμως για αυτές....
Διότι υπάρχουν και οι πιο "έμπειρες" που θέλουν να σε ξεπετάξουν με.... ΕΥΓΕΝΙΑ αλλά ένα παιδάκι 18 χρονών ίσως να μην το καταλάβαινει... και να έλεγε ΠΩ ΠΩ ΠΩ μια μουνάρα-ναζιάρα που γαμάω... αλλά υπάρχουν και πιο έμπειροι μίστες που έχουν ανεβάσει επίπεδο εμπειριών και ψιλιάζονται κάποια πράγματα από την εμπειρία τους.... Άλλο να έχεις πάει με... 10... και άλλο με  200.... Και αυτό ισχύει και για τον συναγωνιστή και για την "κοπέλα".....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γεια σου συναγωνιστή FORMET.... Κοίτα να σου πω την γνώμη μου....
Είμαι στον "χώρο" φουλ ενεργός από το 2001.... Άλλοι προφανώς άλλοι είναι περισσότερο άλλοι λιγότερο δεν έχει και τόσο σημασία απλά το αναφέρω για να σου πω πως οκ δεν είμαι και κανα Λυκειοπαιδο....

ΠΡΟΦΑΝΩΣ λοιπόν θεωρώ δεδομένο πως αφού πληρώνεις η κοπέλα πρέπει να πάει με τα νερά σου.....
Αν ήταν να το ανάποδο ε ας μας πληρώνανε αυτές.... Πρέπει να πάει με τα νερά του πελάτη για να φύγει ικανοποιημένος....

Όπως ανέφερα την Εβελίνα την είχα πάρει στο παρελθόν στην περίοδο ΔΙΔΥΜΟΥ, ουκ ολίγες φορές.... και πίστεψε με μπορώ προφανώς να συγκρίνω διάθεση και πρόγραμμα κοπέλας....
Επίσης μπορώ να καταλάβω πότε μια κοπέλα κάνει αγκαρία-ξεπέτα (γιατί ίσως τελειώνει η βάρδια της και θέλει να πάει σπίτι) και πότε όχι....

Μέσα από τα γραφόμενά μας εδώ σίγουρα δεν μπορεί κάποιος 3ος να καταλάβει το κλίμα ακριβώς της συνεύρεσης...
Μπορεί να μου είπε "ναζιάρικα" πάμε στο κρεβάτι αλλά πίστεψέ με.... Υπάρχουν ναζιάρικες και ναζιάρικες συμπεριφορές...
Ε λοιπόν αυτή ήταν ναζιάρικη-ξεπετουά συμπεριφορά που μου ξέκοβε εξαρχής την όλη διάθεση για παιχνίδια...
Και δεν είμαι από αυτούς που "πιέζουν" καταστάσεις... Δεν θα της έλεγα ποτέ "οχι εσύ έλα καναπέ" και αν μουλεγε όχι θα την διαολόστελνα... δεν είμαι τέτοιος τύπος....

Όσον αφορά στο "τσιμπούκι" ακάποτο ή όχι.... ΔΕΝ αναφέρθηκα σε καμία περίπτωση ότι επειδή μου έβαλε καπότα ξενέρωσα... Άλλωστε πάντα βάζω καπότα στο τσιμπούκι (μάλιστα  μου έδωσε και συγχαρητήρια που ξέχασα να το αναφέρω - κάτι που συμφωνεί και αυτή αλλά το κάνει λόγω ανταγωνισμού όπως μου είπε)....

Επίσης προφανώς και υπάρχουν οι εξόφθαλμες φόλες... .αυτές που μπαίνουν με μια μούρη μέχρι εκεί κάτω, τσιμπούκι σε πεσμένο μόριο, μή με ακουμπάς εκεί κι εδω και άντε τελείωνε.... δεν λέμε όμως για αυτές....
Διότι υπάρχουν και οι πιο "έμπειρες" που θέλουν να σε ξεπετάξουν με.... ΕΥΓΕΝΙΑ αλλά ένα παιδάκι 18 χρονών ίσως να μην το καταλάβαινει... και να έλεγε ΠΩ ΠΩ ΠΩ μια μουνάρα-ναζιάρα που γαμάω... αλλά υπάρχουν και πιο έμπειροι μίστες που έχουν ανεβάσει επίπεδο εμπειριών και ψιλιάζονται κάποια πράγματα από την εμπειρία τους.... Άλλο να έχεις πάει με... 10... και άλλο με  200.... Και αυτό ισχύει και για τον συναγωνιστή και για την "κοπέλα".....
Πρεπει ναμαστε συνομιλικοι...εγω ξεκινισα 2000 ... Εγω παλυ οταν της ελεγα με καποτα εδειχνε να ξενερονη.....Επισης οταν της τον σφινονο και της τον κραταο μεσα...καθετε αδιαμαρτυρητα...και με αλλα 2 στανταρ που εχω αυτο γινετε και καθονται...Αλλες ομως με τον τροπο τους σου λενε να μπαινοβγαινεις για να  σε ξεπεταξουν....που μουχει τυχει και αυτο....με τα στανταρ μου εγω τυπε μου γαμαο σαν βασιλιας...αν και αυτο πιστευεις πως το κανουν για να με ξεπεταξουν...τι να πω...Το οτι ολες κανουν την δουλεια τους το ξερω .....το οτι ολες εχουν τον τροπο τους οστε να τελειοσις και αυτο το ξερω...επιλεγο ομως αυτο που αρμοζη σε μενα σαν βραδυφλεγης μονογαμικος που ειμαι.......Παλυ κερδιζο...Οσο αναφορα τωρα αυτο με τα νερα που ειπαμε...Εμενα μαρεση μια τανα να παιρνη προτοβουλιες...με ξυπναει πως να στο πω με εξιταρι...μουχει τυχη τανα να κανει οτι θελω...οτι θελω ομως...χωρις εξτρα χρημα...και να μην πηγαινο συχνα...αλλα μουχει τυχη και τανα να με παρασηρη εκηνη στα μυστικα μονοπατια του ερωτα...και να γουσταρο πολυ περισοτερο...Οταν γαμας μια τανα και της λες δεν θελω να σε γαμανε αλλοι...και να ρωτας σε γαμησε πιο καλα ο αλλος πριν μωρη?και να σου Αχ γαμια μου αχ εσυ με γαμας καλυτερα αχ μονο εσυ! Πιστεψε με η πουτανα σεχει παρασηρη σε αυτο και καραγουσταρο!!! Επισης επηδη εχω γαμηση την μιση αθηνα και εχω βγει επισης με αρκετες τανες εκτος χωρις να χαλασο φραγκο...και το λεω πολυ ταπεινα , ξερω να ξεκληδονο τανες ...επισης ξερω οτι σημασια εχει να περασο εγω καλα και ειναι αυτοσκοπος! Ουτε παραμυθιαζομε ουτε τιποτα πλεον....Αλλα δεν μπορει κανεις να μου απαγορεψη να αποχτο συναισθηματα προς μια τανα για παρτυ μου....τωρα αν αυτα τα συναισθηματα στο πλαισιο του δωματιου εχουν και ανταποκριση τι αλλο να θελω??? Ειμαι νιρβανα....Αυτα συναγωνηστη μου !!

Xaris_0026

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Τι ώρα πιάνουν δουλειά Βερόνικα από Φυλής 86Α και Λουτσία από Διδύμου 22;

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Πρίν λίγες ημέρες επισκέφθηκα την Ντορίτα.. αν εξαιρέσει κανείς τα ωραία όμορφα κ μεγάλα σχετικά στητά βυζιά της, δεν έχει να προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο.. Δε θα ξαναπήγαινα.. Αλλά τα βυζιά αυτά άξιζαν την επίσκεψη από μόνα τους

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πρίν λίγες ημέρες επισκέφθηκα την Ντορίτα.. αν εξαιρέσει κανείς τα ωραία όμορφα κ μεγάλα σχετικά στητά βυζιά της, δεν έχει να προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο.. Δε θα ξαναπήγαινα.. Αλλά τα βυζιά αυτά άξιζαν την επίσκεψη από μόνα τους
Ισπανικό κάνει;

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Απιστευτη κωλοφαρδια προχτες το απόγευμα, αφου πετυχα στο Μεγ. Αλεξανδρου-28 αριστερα στην απογευματινη βάρδια, τη γνωστη Νίκη (καυλουσκα) πρωην Βικτωρια σε 1 από τις σπανιες εμφανισεις της  :fuck1: Πολύ καλες υπηρεσίες με χαδια και γλωσσοφιλα, πολύ καλη συμμετοχη στο γαμησι, και φυσικα φοβερο τσιμπουκι  :pipa1: οπου με στραγγιξε εντελως !! Εχω ανεβασει και αντιστοιχη κριτικη ως Brujeria69  :headbaning2: :headbaning1: Πολύ καλο vfm, αλλα δυσκολο να την πετυχεις  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πριν λίγο στην Ιάσωνος...

Ιάσ.46 αριστερά:
Ντιάνα,η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα-με γλυκό πρόσωπο και με κόκκινο διαφανές εσώρουχο κορμάκι.

46 δεξιά:
Λώρα,η ξανθιά μιλφ με τα γυαλάκια-με καλό (για την ηλικία της) αδύνατο σωματάκι.
Με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.

46 όροφος:
Νατάσα,η γνωστή σχετικά αδύνατη καστανή μιλφ και Αντριάννα,η κοντή ζουμερή κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο-κλεισμένη για μία ώρα.

44 αριστερά:
Μαρία η φυλακόβια,η οποία με διαβεβαίωνε ότι δεν παίρνει Πακιστανούς.
Μαζί της η Ρόζα.
Μελαχροινό μικρούλι,με όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και με ωραίο αρκετά αδύνατο σώμα.
Η μικρή Ελένη (αν δεν λαθεύω στο όνομα) από Φυλής 84 άνω και Φωκαίας 25 άνω.Φόλα.

37 ισόγειο:
Ωραίο πιπινοδιδυμάκι,η Ντενίσα,μελαχροινή με νόστιμο πρόσωπο και ωραίο σώμα και Τζωρτζιάνα το μελαχροινό κοντοπούτανο.

37 όροφος:
Ροζαλίντα,η παλαιά μελαχροινή μιλφ με την χωριατόφατσα.

33:
Άντζελα,η καστανή μικροσκοπική πονηρόφατσα-όμορφη και αδύνατη με ωραίο κωλί.

31 υπόγειο:
Ελένη,μελαχροινή μιλφ με τρακαρισμένη φάτσα-ψιλοατσούμπαλο και χαλαρό κορμί.
Με πρωκτικό.

31 νέο:
Μαρία,η μελαχροινή σκουρόδερμη με το μέτριο πρόσωπο,με πιασιματάκια στο κορμί.
Λώρα,μελαχροινή νταρντανοχοντρούλα με γλυκό πρόσωπο.

31 χόστελ:
Ντόνα,η μελαχροινή ζουμερή.
Θηλυκή με ωραίους γεμάτους βύζους και με κωλάρα.
Με πρωκτικό.

30 όροφος:
Χριστίνα η Σπανιόλα,ξανθιά,με ωραία σκιστά μάτια αλλά με αρκετά κιλά πλέον,άνοιξε αρκετά ιδίως στον κώλο.

27α:
Ναταλίτσα,η μικροσκοπική μελαχροινή πιτσιρίκα.

20 αριστερά:
Ελένη,η όμορφη μελαχροινή μικρούλα-σκιστομάτα κοντή με ωραίο αδύνατο σώμα.

20 όροφος:
Ωραίο δίδυμο και εδώ!
Αντελίνα,ξανθιά λευκόσαρκη,θηλυκή και αρκετά αδυνατισμένη στο σώμα.
Βιβή,η γνωστή μελαχροινή πιπίνα.

20 δεξιά:
Ντιάνα,καστανόξανθη,προκλητική φάτσα και ωραίο κορμί με πεταχτό κώλο.

19 ισόγειο:
Μιρέλλα,η ψηλή ωραία μελαχροινή πιτσιρίκα,με καλό σώμα παρότι έχει κάνει κοιλίτσα-και με θηλυκά κόκκινα εσώρουχα.

19 όροφος:
Κορίνα,η ξανθιά σκουρόδερμη κοπέλα,ζουμερή αλλά όχι κακή στο κορμί.

10:
Στο ισόγειο,η Τζέσικα η μελαχροινή νταρντανομούνα που έχει αρχίσει και ξεφεύγει σε κιλά και η Ελένη,μελαχροινή,συμπαθητική με σχετικά καλό σώμα,ψιλοχαλαρό.
Ο όροφος κλειστός.

1β:
Δεξιά,η Κορίνα,η μελαχροινή χοντρούλα βυζαρού με το γλυκό πρόσωπο.
Το αριστερό μαγαζί κλειστό.

1α:
Μαρίνα,η πολύ αδύνατη καστανή μιλφ και Βερόνικα,ξανθιά,κοντούλα,με θηλυκό πρόσωπο,με λίγα ωραία πιασιματάκια.

2 όροφος:
Μαργαρίτα,η γνωστή ξανθιά νταρντανομιλφ.

Κλειστό το Ιάσωνος 2 ισόγειο όπως και το Ιάσωνος 1β.

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
τ εγραωα κ σαν σχολιο στην κριτικη σου, το λεω και εδω με να ταληρακι δινει κ κουλουρακι η νικη. δοκιμασε το αν θες μια μερα

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καλησπέρα χύστες. :hi:

Ενημέρωση από την χθεσινή απογευματινή βάρδια...

Φυλής 81. Νέος οίκος. Ψηλή ξανθιά κοπέλα με μέτρια προς καλή φάτσα και τεράστιους βύζους. Κώλος μέτριος. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 71Α. Αντζελίνα. Μικροκαμωμένη λεπτή κοπελίτσα με ωραίο σώμα, στητό βυζάκι με ωραίες θηλές και ένα κωλαράκι ποίημα. Φάτσα μέτρια. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 71Β. Αντριάννα. Χοντρή μελαχροινή με μαστάρια. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 67. Δύο κοπέλες. Μία ξανθιά, μία μελαχροινή. Καλλίγραμμες. Η μελαχροινή πολύ καλή, με καλό πρόσωπο, 2άρι βυζί και αξιογάμητο κώλο. όνομα δεν θυμάμαι δυστυχώς. Με 69 και οι δυό. Κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 69Α. Μαρία. Ψηλή, μελαχροινή με ωραίο πρόσωπο, εξίσου καλό βυζί με ωραίες ρώγες, καλούτσικος κώλος. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 65Α. Μια μέτρια, αδιάφορη. Η τσατσά προσπάθησε να με εγκλωβίσει στον χώρο αναμονής για να με πείσει να περάσω. Τράβηξα την πόρτα και έφυγα.
Φυλής 65Β. Νίκη (αν θυμάμαι σωστά). Λεπτή κοπέλα, με μέτριο προς καλό πρόσωπο, κανονικό βυζάκι, μέτριο κωλαράκι. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 61. Δύο κοπέλες. Ανθυπομέτριες και οι δυό. Η μία προσέφερε και ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλλής 86Β. Δύο πιπίνια. Πολύ ωραία κορμιά. Η μία είχε απίστευτα βυζιά και αξιογάμητο, πεταχτό, αφράτο κωλαράκι. Κρίμα που δεν το έδινε... Απλό πρόγραμμα και οι δυό.
Φυλής 86Α. Οι κοπέλες ήταν στο δωμάτιο. Ο χώρος αναμονής γεμάτος. Δεν περίμενα να δω.
Φυλής 84Β. Μια μέτρια κοπέλα, αδιάφορη.
Φυλής 84Α. Σόνια. (Η γνωστή από το Φυλής 65Α).
Φυλής 59. Δεν θυμάμαι όνομα. Γύρω στο 1.65, γεματούλα, με φαρδύ κώλο μέτριο. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 74. Κασσάνδρα. Προστυχόφατσα, με πεσμένο μικρό βυζί, αλλά κωλάρα. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φωκαίας 9 (δεξιά). Ψηλή με αλογίσια καπούλια και με μεγαλούτσικα βυζιά. Με 69 και γυμνό τσιμπούκι.
Φωκαίας 9 (μεσαίο). Ψηλή κοπέλα με γλυκό πρόσωπο, εμφανίστηκε χαμογελαστή στο σαλόνι. Μικρό βυζάκι, ωραία γραμμή σώματος, καλούτσικος κώλος. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φωκαίας 9 (αριστερά), ανοικτός μόνο ο οίκος στα δεξιά. Μέτρια κοπέλα. Τα πάντα εκτός πρωκτικού.
Φωκαίας 17Α. Η τσατσά κυρία Εύα παρουσίασε μια καινούργια κοπέλα από Μολδαβία. Χαρακτηριστικό του καλλίγραμμου σώματος τα τατουάζ της στον αριστερό μηρό. Απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17Β. Δύο κοπέλες. Μπάζα και οι δύο.
Φωκαίας 19Α. Άννα η χοντρούλα. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φωκαίας 25Α. Ρόξυ. Πολύ λεπτή κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο. Για τους λάτρεις των skinny μόνο.
Φωκαίας 25Β. Μέτρια κοπέλα αλλά με ωραία μεγάλα βυζιά. Τα πάντα εκτός πρωκτικού.
Φωκαίας 27Β ισόγειο. Δύο κοπέλες. Μία ψηλή με ωραίο πρόσωπο και αξιογάμητο κώλο, που δυστυχώς δεν τον δίνει, και μία μικροκαμωμένη αδιάφορη.
Φωκαίας 27Β όροφος. Χριστίνα. Ξανθιά, γεμάτη, μάλλον αδιάφορη. Τα πάντα εκτός κώλου.
Φυλής 66Δ. Αλεξάνδρα. Ξανθιά, λεπτή, μικρό βυζί, φαρδιά λεκάνη και καλός κώλος. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Φυλής 66Α. Τατιάνα. Συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο βυζί και ωραίος κώλος, που δυστυχώς δεν προσφέρεται. Έχει τιμηθεί στο παρελθόν με καλές εντυπώσεις σε κάποια πρωινή βάρδια. Το μουνί της ήταν σχετικά σφικτό.
Φυλής 54Β. Άννα. Ξανθιά με γαλανά μάτια και ωραίο πρόσωπο, καλό βυζί και μηλοκώλα. Κανονικό πρόγραμα.
Φυλής 54Α. Νεαρή κοπέλα, όνομα δεν θυμάμαι. Πρόσωπο συμπαθητικό, πολύ καλό φυσικό 2άρι στήθος με ωραίες ρώγες, και καλούτσικος κώλος. Απλό πρόγραμμα.

Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε. :hi:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
Καμια πληροφορία για την σκιννυ απο τοΦωκαίας 25Α που αναφέρθηκε ποιο πανω???

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom