Δε γράφω συχνά, αφού κυκλοφορώ σπάνια πλέον.
Απλά θέλω να επισημάνω μια συμπεριφορά απαράδεκτη και να σας καλέσω να προσέξετε την τυχόν επιλογή της.
Η Ελένη, το γνωστό γκιλφ, με το φουλ πρόγραμμα αρχικά στο Βέργας 6Α υπόγειο και τώρα στο 6Β ισόγειο, μεταμεσονύκτια βάρδια.
Πάντα είμαι ευγενικός με τις κοπέλες, και το πρόγραμμα που προτιμώ είναι το αυταρχικό. Ρωτάω για φετιχ και λαγνείες, δεν είμαι βρωμιάρης και πιστύω είμαι ευγενέστατος.
Με τη συγκεκριμένη πήγα 3 φορές με αυταρχικό και ουρολαγνεία, δεχόμενη το 20αρικο μαζί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο έδειξε τυπικότητα αλλά όχι και ενθουσιασμό. Η όλη φάση ήταν απλά γρήγορη και έγινε αυτο που ζητήθηκε χωρίς ενθουσιασμό και μέτρια συμμετοχή.
Προχθές που χτύπησα το κουδούνι, ενώ ήταν ανοιχτό το φως έξω, δεν άνοιξαν. Υπέθεσα ότι θα υπήρχε πελάτης σε κάποιο πρόγραμμα και επανήλθα μετα από κάποια λεπτά. Πάλι χτύπησα και περίμενα και η πόρτα άνοιξε. Δεν εμφανίστηκε κανείς αρχικά, και μετά πό λίγη ώρα εμφανίστηκε η Ελένη με κάτι μούτρα ως το πάτωμα και είπε "20ευρω φουλ πρόγραμμα" γύρισε αμέσως την πλάτη με ύφος και μπηκε πίσω από την κουτρτίνα χωρίς να προλάβω να πω τίποτα. Ρωτησα για αυταρχικό και μετα από λίγη σιγη, είπε ένα ξερό όχι.
Εμεινα άναυδος από τη συμπεριφορά, είπα οκ, και έφυγα.
Αγενεστατη συμπεριφορά από κάποια που έδειξε πως δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως 10 λεπτά το δωμάτιο πληρώνεται στις βρωμοχώρες τους 20 ευρώ.
Το πως οι αλλοδαπές ιερόδουλες μας βλέπουν μόνο ως ευρω είναι γνωστό, απλά σε ένα επάγγελμα, το οποιοδήποτε επαγγελμα, πρεπει εφόσον λανσάρεις ένα προιον, το μουνί σου εν προκειμένω, να το διαφημίσεις σωστά και να το προβάλεις με ευγένεια. Στα αρχίδια μου η δικια τους ευχαρίστηση. Με ενδιαφέρει η συνέπεια.
Απλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το σύνολο των ιερόδουλων που ήρθαν να εργαστούν από τις άλλες χώρες στα μπουρδελα, αλλά και στις άλλες δουλειές, πρόκειται για άτομα χωρίς επαγγελματική ηθική.
Αυτα