Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (28 μέλη και 237 επισκέπτες)

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καμια πληροφορία για την σκιννυ απο τοΦωκαίας 25Α που αναφέρθηκε ποιο πανω???

Χύστη έχεις δίκιο. Παρέλειψα να γράψω πληροφορίες για το πρόγραμμα. Νομίζω απλό προσέφερε. Αν έδινε κώλο θα το θυμόμουν σίγουρα. :P

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δε γράφω συχνά, αφού κυκλοφορώ σπάνια πλέον.
Απλά θέλω να επισημάνω μια συμπεριφορά απαράδεκτη και να σας καλέσω να προσέξετε την τυχόν επιλογή της.

Η Ελένη, το γνωστό γκιλφ, με το φουλ πρόγραμμα αρχικά στο Βέργας 6Α υπόγειο και τώρα στο 6Β ισόγειο, μεταμεσονύκτια βάρδια.
Πάντα είμαι ευγενικός με τις κοπέλες, και το πρόγραμμα που προτιμώ είναι το αυταρχικό. Ρωτάω για φετιχ και λαγνείες, δεν είμαι βρωμιάρης και πιστύω είμαι ευγενέστατος.
Με τη συγκεκριμένη πήγα 3 φορές με αυταρχικό και ουρολαγνεία, δεχόμενη το 20αρικο μαζί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο έδειξε τυπικότητα αλλά όχι και ενθουσιασμό. Η όλη φάση ήταν απλά γρήγορη και έγινε αυτο που ζητήθηκε χωρίς ενθουσιασμό και μέτρια συμμετοχή.

Προχθές που χτύπησα το κουδούνι, ενώ ήταν ανοιχτό το φως έξω, δεν άνοιξαν. Υπέθεσα ότι θα υπήρχε πελάτης σε κάποιο πρόγραμμα και επανήλθα μετα από κάποια λεπτά. Πάλι χτύπησα και περίμενα και η πόρτα άνοιξε. Δεν εμφανίστηκε κανείς αρχικά, και μετά πό λίγη ώρα εμφανίστηκε η Ελένη με κάτι μούτρα ως το πάτωμα και είπε "20ευρω φουλ πρόγραμμα" γύρισε αμέσως την πλάτη με ύφος και μπηκε πίσω από την κουτρτίνα χωρίς να προλάβω να πω τίποτα. Ρωτησα για αυταρχικό και μετα από λίγη σιγη, είπε ένα ξερό όχι.
Εμεινα άναυδος από τη συμπεριφορά, είπα οκ, και έφυγα.

Αγενεστατη συμπεριφορά από κάποια που έδειξε πως δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως 10 λεπτά το δωμάτιο πληρώνεται στις βρωμοχώρες τους 20 ευρώ.
Το πως οι αλλοδαπές ιερόδουλες μας βλέπουν μόνο ως ευρω είναι γνωστό, απλά σε ένα επάγγελμα, το οποιοδήποτε επαγγελμα, πρεπει εφόσον λανσάρεις ένα προιον, το μουνί σου εν προκειμένω, να το διαφημίσεις σωστά και να το προβάλεις με ευγένεια. Στα αρχίδια μου η δικια τους ευχαρίστηση. Με ενδιαφέρει η συνέπεια.

Απλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το σύνολο των ιερόδουλων που ήρθαν να εργαστούν από τις άλλες χώρες στα μπουρδελα, αλλά και στις άλλες δουλειές, πρόκειται για άτομα χωρίς επαγγελματική ηθική.
Αυτα  

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δε γράφω συχνά, αφού κυκλοφορώ σπάνια πλέον.
Απλά θέλω να επισημάνω μια συμπεριφορά απαράδεκτη και να σας καλέσω να προσέξετε την τυχόν επιλογή της.

Η Ελένη, το γνωστό γκιλφ, με το φουλ πρόγραμμα αρχικά στο Βέργας 6Α υπόγειο και τώρα στο 6Β ισόγειο, μεταμεσονύκτια βάρδια.
Πάντα είμαι ευγενικός με τις κοπέλες, και το πρόγραμμα που προτιμώ είναι το αυταρχικό. Ρωτάω για φετιχ και λαγνείες, δεν είμαι βρωμιάρης και πιστύω είμαι ευγενέστατος.
Με τη συγκεκριμένη πήγα 3 φορές με αυταρχικό και ουρολαγνεία, δεχόμενη το 20αρικο μαζί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο έδειξε τυπικότητα αλλά όχι και ενθουσιασμό. Η όλη φάση ήταν απλά γρήγορη και έγινε αυτο που ζητήθηκε χωρίς ενθουσιασμό και μέτρια συμμετοχή.

Προχθές που χτύπησα το κουδούνι, ενώ ήταν ανοιχτό το φως έξω, δεν άνοιξαν. Υπέθεσα ότι θα υπήρχε πελάτης σε κάποιο πρόγραμμα και επανήλθα μετα από κάποια λεπτά. Πάλι χτύπησα και περίμενα και η πόρτα άνοιξε. Δεν εμφανίστηκε κανείς αρχικά, και μετά πό λίγη ώρα εμφανίστηκε η Ελένη με κάτι μούτρα ως το πάτωμα και είπε "20ευρω φουλ πρόγραμμα" γύρισε αμέσως την πλάτη με ύφος και μπηκε πίσω από την κουτρτίνα χωρίς να προλάβω να πω τίποτα. Ρωτησα για αυταρχικό και μετα από λίγη σιγη, είπε ένα ξερό όχι.
Εμεινα άναυδος από τη συμπεριφορά, είπα οκ, και έφυγα.

Αγενεστατη συμπεριφορά από κάποια που έδειξε πως δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως 10 λεπτά το δωμάτιο πληρώνεται στις βρωμοχώρες τους 20 ευρώ.
Το πως οι αλλοδαπές ιερόδουλες μας βλέπουν μόνο ως ευρω είναι γνωστό, απλά σε ένα επάγγελμα, το οποιοδήποτε επαγγελμα, πρεπει εφόσον λανσάρεις ένα προιον, το μουνί σου εν προκειμένω, να το διαφημίσεις σωστά και να το προβάλεις με ευγένεια. Στα αρχίδια μου η δικια τους ευχαρίστηση. Με ενδιαφέρει η συνέπεια.

Απλα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το σύνολο των ιερόδουλων που ήρθαν να εργαστούν από τις άλλες χώρες στα μπουρδελα, αλλά και στις άλλες δουλειές, πρόκειται για άτομα χωρίς επαγγελματική ηθική.
Αυτα 

που εισαι ρε sarouman . μου ελειψαν οι ενημερωσεις σου, πραγματικα ενιωθα μεσα σε αυτες οταν εγραφες αναβα τσιγαρο και διαβαζα ανεξαρτητα αν δεν εχω κανει τοσο προχωρημενα πραγματα

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
τ εγραωα κ σαν σχολιο στην κριτικη σου, το λεω και εδω με να ταληρακι δινει κ κουλουρακι η νικη. δοκιμασε το αν θες μια μερα
Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου συναγωνιστη, και θα τιμησω την κωλοτρυπιδα της Νικης - Καυλουσκα! Παντως, αυτό που μου εκανε εντυπωση, είναι ότι η κωλοτρυπιδα της φαινεται παρα - παρα πολύ στενη, σε αντιθεση ας πουμε με την τελιως ξεχαρβαλωμενη κωλοτρυπιδα που εχει η αδυνατη Μαρινα από Ιασωνος-1, και στην οποια ανετα χωραει η γροθιά μου !!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
που εισαι ρε sarouman . μου ελειψαν οι ενημερωσεις σου, πραγματικα ενιωθα μεσα σε αυτες οταν εγραφες αναβα τσιγαρο και διαβαζα ανεξαρτητα αν δεν εχω κανει τοσο προχωρημενα πραγματα

Σε ευχαριστώ sanexxx69 . Ε πάει καιρος από τότε, αρκετά χρόνια μάλλον που έγραφα συνέχεια και ανέβαζα κριτικές. Πάντως πάντα μπαίνω και διαβάζω εδώ μέσα τί παίζει...
Μαρέσουν τα πολύ extreme αλλά κατάλαβα πως δεν είναι πάντα έτοιμος ο άλλος να τα ακούσει. Και δε μου αρέσει να προκαλώ για να εντυπωσιάζω.
Πάντως πάντα διαβάζω τις ενημερώσεις εδω μέσα...

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Κολωνού 53 με την Αννούλα, σούπερ......νομίζεις οτι κανεις σεξ με το ανθρωπάκι της Michelin .Ειναι πολυ καλή .Ο ορισμός του chubby.Για τους λάτρεις του είδους .

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Κολωνού 53 με την Αννούλα, σούπερ......νομίζεις οτι κανεις σεξ με το ανθρωπάκι της Michelin .Ειναι πολυ καλή .Ο ορισμός του chubby.Για τους λάτρεις του είδους .
η Michelin τι διαστασεις είναι?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χτες το μεσημέρι στο Μετάξι:
- Κολωνού 23 πάνω: Νικόλ και Ναταλία, η μία πιο ωραία από την άλλη.  :smitten: Έπρεπε κάποια να διαλέξω κι έτσι διάλεξα τη Νικόλ. Επειδή κάποιοι λένε διάφορες βλακείες για το Μετάξι... Δύο πανέμορφα και πολύ περιποιημένα κορίτσια στην απίστευτη τιμή-φιλοδώρημα των 10 ευρώ η καθεμιά. Και σε ένα πεντακάθαρο σπίτι με δωμάτια στουντιακού επιπέδου.

Στηρίζουμε τα κορίτσια των 10 ευρώ. Τσακίζουμε τα ελεεινά λαμόγια. Εφαρμόζουμε το θεόπνευστο νόμο του Picker.  :rockon:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε μύστες..τι παίζει με αυτή την Αντριάννα απο Ιάσωνος 46 όροφο...έχω διαβάσει σε ενημερώσεις 2-3 φορές ότι τη κλείνουν για μια ώρα....είναι τόσο καλή?? :think:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Όντως ύποπτο... :police:

Με τη σημερινή (που ήταν "κλεισμένη" για μια ώρα!) ήταν η τρίτη φορά που την πέτυχα στο έτσι-στη μία από αυτές βγήκε η ίδια απ'το δωμάτιο,σαλονάρησε και στο καπάκι μπήκε πάλι μέσα γιατί την πλήρωσαν για δεύτερη φορά!!! :orchestra:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο μπήκα στη μελαχρινή Ρωσίδα milf Νατάσα στο Ιάσονος 46 πάνω, για όσους ενδιαφέρονται να κλείσουν για ώρα την Αντριάνα δεν θα τη βρούνε τώρα σ'αυτήν τη βάρδια... ;) Ποιός τα λέει αυτά;δηλαδή ότι οι πουτάνες είναι απλώς παθητικά κρέατα για ταχυπαράτριψη;η κοπέλα προσπαθούσε να με κρατήσει μέσα της μέχρι το τελευταίο χιλιοστό,ίσως στενοχωρήθηκε που το έληξα στον φυσιολογικό χρόνο για μπουρδέλο...

Kinkey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
579
Πόντοι
291
Ρε μύστες..τι παίζει με αυτή την Αντριάννα απο Ιάσωνος 46 όροφο...έχω διαβάσει σε ενημερώσεις 2-3 φορές ότι τη κλείνουν για μια ώρα....είναι τόσο καλή?? :think:
εγω παντως που πηγα σε 10 ευρω προγραμμα μαζι της δε τρελλαθηκα κιολας για να σκφτω να τη παρω μιση η 1 ωρα...πιπα καλη κανει κ τον τερματιζει καλα κ καμια κραυγουλα οταν πατωνει η πουτσα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.786
Πόντοι
7.195
..........................

Αγενεστατη συμπεριφορά από κάποια που έδειξε πως δε σέβεται τα λεφτά που παίρνει.
...............

μισό ρε χύστη, το γνωστό γκιλφ είναι γνωστό για άλλα πράγματα όχι για αυταρχικό.

Το όχι στο αυταρχικό ή όχι στο αυταρχικό με σένα, δε σημαίνει ότι δε σέβεται, όσο για σένα πήγαινε σε άλλη ..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom