Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (2 μέλη και 94 επισκέπτες)

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.  :hi:
πάντως ο συγκεκριμένος μια χαρά καθαρος φαινόταν και σχετικά καλοντυμένος για σκούρος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Η απάντηση σε τυχόν ερώτηση πελάτη αν παίρνουν αλλοδαπούς,που δει κάτι τέτοιο να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του,είναι ότι παίρνουν μόνον τους καθαρούς και καλοντυμένους... ;)

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.  :hi:
Δεν μπορο να διανοηθο οτι π.χ την σονια την γαμανε αλλοδαποι!αυτο το τρυφερο μουνακι οχι!

whole lotta love

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Η απάντηση σε τυχόν ερώτηση πελάτη αν παίρνουν αλλοδαπούς,που δει κάτι τέτοιο να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του,είναι ότι παίρνουν μόνον τους καθαρούς και καλοντυμένους... ;)
παίρνει πακιστανια φουλ η μικρή..την έχω δει πολλές φορές.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν μπορο να διανοηθο οτι π.χ την σονια την γαμανε αλλοδαποι!αυτο το τρυφερο μουνακι οχι!
Και εσύ γι’ αυτήν Αλλοδαπός είσαι παλιο-Γιουνάνη...
αν είσαι δηλαδή έλληνας...

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Επειδή διάφορα γράφονται για βρομιάρηδες Έλληνες ..... και πακιστανούς καθαρούς , δεν μπορώ να μην ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση ! Γιατί για μεν τους δεύτερους το να πάνε να γαμήσουν μπορεί να είναι μια ιεροτελεστία , να πλυθούν να βάλουν τα καλά τους, να φορέσουν καινούργιες κάλτσες , να καθαρίσουν τα παπούτσια τους η να τα γυαλίσουν , να πλύνουν τα δόντια τους , να βάλουν χενα και μπιγιόλ , στο μαλλί τους να κολλάει και να είναι ίσιο , να φτιάξουν και τις βλεφαρίδες τους και να πάνε να γαμήσουν , μετά χαρούμενοι , να πάνε να συναντήσουν τους φίλους τους να πιούνε τσάι και να περάσουν μια ωραία μέρα ..... μιά φορά το μήνα  , δύο , τρις , μπορεί και τέσσερις και πέντε ....... για τους Έλληνες όμως μπορεί να είναι μια ρουτίνα να κάνουν τις δουλειές τους και κάποια στιγμή όταν τους τη δώσει η όταν έχουν καιρό να πάνε να γαμήσουν , η να πούνε σήμερα το βράδυ έχω καινό να κάνω μια μικρή τσάρκα ...... έχει λίγο διαφορά δεν νομίζεται ? Το καθαρός από την άλλη μπορεί να απαντηθεί με ερώτηση ...... ποσό καθαρός μπορεί να είναι ένας που κάνει γλειφομουνι σε μια πουτάνα από έναν που έχει να κάνει μπάνιο δυο τρεις μέρες ?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Λοιπόν επειδή βλέπω έχει γίνει λίγο θέμα, όποιος έχει λεφτά γαμάει απο Απω Ανατολή μεχρι Ακτή Ελεφαντοστού  >:(. Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια έχω δεί στη μοντελοαλυσίδα όχι μια αλλά τρείς κοπέλες να περνάνε με μελαμψά αγόρια, που στη μοντελοαλυσίδα. Οι δυό απο αυτές μάλιστα δουλεύουν ακομά, και η τρίτη μιας και έχει φύγει πλέον η Νάταλυ η ξανθιά ρωσίδα με τα πιασήματα. Όσο για το Ντορινάκι που τόσο αγαπάω, γαμιέται κάργα με τα πακιστάνια  :-(.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Λοιπόν επειδή βλέπω έχει γίνει λίγο θέμα, όποιος έχει λεφτά γαμάει απο Απω Ανατολή μεχρι Ακτή Ελεφαντοστού  >:(. Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια έχω δεί στη μοντελοαλυσίδα όχι μια αλλά τρείς κοπέλες να περνάνε με μελαμψά αγόρια, που στη μοντελοαλυσίδα. Οι δυό απο αυτές μάλιστα δουλεύουν ακομά, και η τρίτη μιας και έχει φύγει πλέον η Νάταλυ η ξανθιά ρωσίδα με τα πιασήματα. Όσο για το Ντορινάκι που τόσο αγαπάω, γαμιέται κάργα με τα πακιστάνια  :-(.
Θέλω να μάθω η Ντορίνα, έχει καθόλου συμμετοχή (προκατ, χαδάκια, φιλάκια) μετά από τόσες φορές που έχετε πάει μαζί της ή τη γαμάτε μόνο λόγω ομορφιάς;

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Θέλω να μάθω η Ντορίνα, έχει καθόλου συμμετοχή (προκατ, χαδάκια, φιλάκια) μετά από τόσες φορές που έχετε πάει μαζί της ή τη γαμάτε μόνο λόγω ομορφιάς;
εγώ που την έχω πάρει δυο φορές παλιά και δυο τώρα που ξαναγύρισε ιδια μου φαίνεται βελτίωση καμία  :think: αλλά από εμφάνιση μονο που την αγγίζεις  :erection:  :erection:  :erection:  :erection:  βγάζει γούστα για μια στο τόσο

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
εγώ που την έχω πάρει δυο φορές παλιά και δυο τώρα που ξαναγύρισε ιδια μου φαίνεται βελτίωση καμία  :think: αλλά από εμφάνιση μονο που την αγγίζεις  :erection:  :erection:  :erection:  :erection:  βγάζει γούστα για μια στο τόσο
Θέλω να την παρω, αλλά αν είναι κομοδίνο θα μου πέσει όσο όμορφη και αν είναι...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Μη μασάτε.

Είναι μοναδική,πρωτότυπη,διαφορετική,σπάνια έκδοση κομοδίνου-δώρο το σκαμπουδάκι

Συνημμένα

• 2a4d9efa-9794-479c-baab-ac4fdd95880e.jpeg
    2a4d9efa-9794-479c-baab-ac4fdd95880e.jpeg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 26

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και εσύ γι’ αυτήν Αλλοδαπός είσαι παλιο-Γιουνάνη...
αν είσαι δηλαδή έλληνας...
Τι γιουναννι?τι ειναι αυτο? Τουρκ εισαι?τελοσπαντον σημασια εχει νασαι ξαθαρος απο οπου και νασαι

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εχει παρει καποιος την Πωλινα απο Ελλης 3? :rolleyes: :zfuck: :pipa1:

Την Λιζα απο Λιοσιων 73α? :helpplea: :helpplea: :cum: :wanker: :erection:

Την Θεοδωρα απο Φωκαιας 17β οροφο? :cum: :cum: :cum:

Να πω οτι το Λιοσιων 76 ισογειο λειτουργει παλι.Ειχε μια ξανθια προμιλφ με μετρια φατσα,σιλικονατα βυζια και σωμα με πιασηματα.
Η Νταιανα απο Φυλης 56,54 δεν μου εκανε εντυπωση.

Τιμηθηκε η Νατασα στο Ιασωνος 46 οροφο , αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο.
VFM!!! Ανεβασα κριτικη :hi: :hi: :hi:
Θεοδώρα, όμορφη με λίγα παραπανίσια κιλά... άπειρη με μέτρια πίπα... προκάτ, φιλιά όχι...χωρίς βιασύνη και συνεργάσιμη... στα μεγάλα μεγέθη έχει θέμα και θέλει αγάπη και προδερμ :S... μπορεί να κάτσει και για   social,αλλά τι να πείτε όταν ξέρει μόνο ρουμάνικα :S :S :S :hi:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Ρε συ τι προκαταρκτικά να κάνει...έχει κατάθλιψη, αλλά μας σηκώνεται κι έτσι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom