thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
παντως τσάντα δεν κρατούσε και το κουζινακι είναι αριστερά ενώ αυτός βγήκε από το πρωτο δεξιά όπως μπαίνειςΜπορει να ειχε μπει να της πουλησει κυλοτακια
παντως τσάντα δεν κρατούσε και το κουζινακι είναι αριστερά ενώ αυτός βγήκε από το πρωτο δεξιά όπως μπαίνειςΜπορει να ειχε μπει να της πουλησει κυλοτακια
πάντως ο συγκεκριμένος μια χαρά καθαρος φαινόταν και σχετικά καλοντυμένος για σκούροςΛυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.
Δεν μπορο να διανοηθο οτι π.χ την σονια την γαμανε αλλοδαποι!αυτο το τρυφερο μουνακι οχι!Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.
παίρνει πακιστανια φουλ η μικρή..την έχω δει πολλές φορές.Η απάντηση σε τυχόν ερώτηση πελάτη αν παίρνουν αλλοδαπούς,που δει κάτι τέτοιο να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του,είναι ότι παίρνουν μόνον τους καθαρούς και καλοντυμένους... ;)
Ούτε εγώ!!! Αλλά η πικρή αλήθεια είναι άλλη.... :SΔεν μπορο να διανοηθο οτι π.χ την σονια την γαμανε αλλοδαποι!αυτο το τρυφερο μουνακι οχι!
Διδύμου 20?
Και εσύ γι’ αυτήν Αλλοδαπός είσαι παλιο-Γιουνάνη...Δεν μπορο να διανοηθο οτι π.χ την σονια την γαμανε αλλοδαποι!αυτο το τρυφερο μουνακι οχι!
Θέλω να μάθω η Ντορίνα, έχει καθόλου συμμετοχή (προκατ, χαδάκια, φιλάκια) μετά από τόσες φορές που έχετε πάει μαζί της ή τη γαμάτε μόνο λόγω ομορφιάς;Λοιπόν επειδή βλέπω έχει γίνει λίγο θέμα, όποιος έχει λεφτά γαμάει απο Απω Ανατολή μεχρι Ακτή Ελεφαντοστού >. Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια έχω δεί στη μοντελοαλυσίδα όχι μια αλλά τρείς κοπέλες να περνάνε με μελαμψά αγόρια, που στη μοντελοαλυσίδα. Οι δυό απο αυτές μάλιστα δουλεύουν ακομά, και η τρίτη μιας και έχει φύγει πλέον η Νάταλυ η ξανθιά ρωσίδα με τα πιασήματα. Όσο για το Ντορινάκι που τόσο αγαπάω, γαμιέται κάργα με τα πακιστάνια :-(.
Όσο για το Ντορινάκι που τόσο αγαπάω...
εγώ που την έχω πάρει δυο φορές παλιά και δυο τώρα που ξαναγύρισε ιδια μου φαίνεται βελτίωση καμία αλλά από εμφάνιση μονο που την αγγίζεις βγάζει γούστα για μια στο τόσοΘέλω να μάθω η Ντορίνα, έχει καθόλου συμμετοχή (προκατ, χαδάκια, φιλάκια) μετά από τόσες φορές που έχετε πάει μαζί της ή τη γαμάτε μόνο λόγω ομορφιάς;
Θέλω να την παρω, αλλά αν είναι κομοδίνο θα μου πέσει όσο όμορφη και αν είναι...εγώ που την έχω πάρει δυο φορές παλιά και δυο τώρα που ξαναγύρισε ιδια μου φαίνεται βελτίωση καμία αλλά από εμφάνιση μονο που την αγγίζεις βγάζει γούστα για μια στο τόσο
άμα θέλεις συμμετοχή δεν κάνει για σέναΘέλω να την παρω, αλλά αν είναι κομοδίνο θα μου πέσει όσο όμορφη και αν είναι...
Πτώμα δεν θέλω, θα νιώθω νεκρόφιλος :Sάμα θέλεις συμμετοχή δεν κάνει για σένα
Τι γιουναννι?τι ειναι αυτο? Τουρκ εισαι?τελοσπαντον σημασια εχει νασαι ξαθαρος απο οπου και νασαιΚαι εσύ γι’ αυτήν Αλλοδαπός είσαι παλιο-Γιουνάνη...
αν είσαι δηλαδή έλληνας...
Θεοδώρα, όμορφη με λίγα παραπανίσια κιλά... άπειρη με μέτρια πίπα... προκάτ, φιλιά όχι...χωρίς βιασύνη και συνεργάσιμη... στα μεγάλα μεγέθη έχει θέμα και θέλει αγάπη και προδερμ :S... μπορεί να κάτσει και για social,αλλά τι να πείτε όταν ξέρει μόνο ρουμάνικα :S :S :SΕχει παρει καποιος την Πωλινα απο Ελλης 3?
Την Λιζα απο Λιοσιων 73α?
Την Θεοδωρα απο Φωκαιας 17β οροφο?
Να πω οτι το Λιοσιων 76 ισογειο λειτουργει παλι.Ειχε μια ξανθια προμιλφ με μετρια φατσα,σιλικονατα βυζια και σωμα με πιασηματα.
Η Νταιανα απο Φυλης 56,54 δεν μου εκανε εντυπωση.
Τιμηθηκε η Νατασα στο Ιασωνος 46 οροφο , αυτη που ηταν Φυλης 109β ισογειο.
VFM!!! Ανεβασα κριτικη
Ρε συ τι προκαταρκτικά να κάνει...έχει κατάθλιψη, αλλά μας σηκώνεται κι έτσιΘέλω να μάθω η Ντορίνα, έχει καθόλου συμμετοχή (προκατ, χαδάκια, φιλάκια) μετά από τόσες φορές που έχετε πάει μαζί της ή τη γαμάτε μόνο λόγω ομορφιάς;