Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (28 μέλη και 286 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φανταστικη αισθηση να ξαπλωνεις σε σεντονι που εχουν περασει 30 πακιστανοι που εχουν να πλυθουν κανα μηνα και να χυνουν πανω του

Οι Πακιστανοί είναι πεντακάθαροι. Απλά εσύ δεν είσαι για μπουρδέλα. Κάτσε σπίτι.  :-*

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
σημερινες απο δωματιο μπουρδελου περιξ της Αχαρνων.
ωρα 10.45 περιπου εξω εριχνε καρεκλες οποτε η γατα ειχε αραξει στην καρεκλα του δωματιου και εριχνε υπνους
δεν μας ενοχλησε καθολου καθολη τη διαρκεια της συνουσιας με την εργαζομενη . Κυρια η Γατα!  :sunglasses:
Διδύμου 20?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.968
Πόντοι
6.925
Ερώτηση : Η Χριστίνα του Φωκαίας 27 είναι συνήθως 2η βάρδια. Κατεβαίνει 1η βάρδια κάποιες μέρες ?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ερώτηση : Η Χριστίνα του Φωκαίας 27 είναι συνήθως 2η βάρδια. Κατεβαίνει 1η βάρδια κάποιες μέρες ?

Σπανιότατα-μόνο σε πολύ έκτακτες/ειδικές περιπτώσεις.

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
758
Πόντοι
81
η Ντορινα μου δεν παει με Κινέζους τους σιχαινεται
για κινέζους δεν ξέρω αλλά σήμερα τον πακι μια χαρα τον ειδα να βγαίνει χαμογελαστός από το δωμάτιο όπως μπαίνεις δεξιά το πρωτο  >:( εκτός αν μπήκε στο δωμάτιο για άλλη δουλειά  :huh: κι όχι να  :knockinb:

sparky7

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδια πηγα  στις 12 και 30  στο φυλης 54β για την αουρορα αλλα ηταν κλειστο ...ξερει κανεις ποτε δουλευει

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
για κινέζους δεν ξέρω αλλά σήμερα τον πακι μια χαρα τον ειδα να βγαίνει χαμογελαστός από το δωμάτιο όπως μπαίνεις δεξιά το πρωτο  >:( εκτός αν μπήκε στο δωμάτιο για άλλη δουλειά  :huh: κι όχι να  :knockinb:
Μπορει να ειχε μπει να της πουλησει κυλοτακια

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
oh,mon Dieu  :effemine:

Το Ντορινάκι να αγοράζει εσώρουχα από Πακιστανούς???  :new_shocked:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
καλά εδω που τα λεμε χαλια ειναι και αυτος ο οίκος... βρωμάει παντα σαν υπονομος και τσιγαριλα ενω στα δωματια οταν ανοιγει η κορασιδα την πορτα να μπει η να βγει εισαι αναγκασμενος να βλέπεις τον πελάτη μεσα να παιζει το καυλι του. Σήμερα άκουγα στο σαλόνι τα δυνατά τριζατα γλωσσοφιλα που έδινε η Νίκη στο πελάτη μέσα... τυχερέ !!  :wanker:
Πιο παλια οι πιο πολυ οικοι ετσι ηταν τυπε, ντουμανι ολα τα δωματια φοολ θερμανση τον χειμονα δεν υπηρχε και κριση δεν εξληναν τα κληματιστικα....οι πιο πολλες τανες λαλιμενες απο το κοκορετσι...και στενα δωματια ετσι οταν ανοιγαν οι πορτες σεβλεπαν να τον παιζης η το αντιστροφο...επησης πολλες τρυπες στους τοιχους για να παιρνεις ματι...Τωρα ολα αυτα κοπηκαν...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Μινι ενηνεροση χτες  το πρωι αγιου πετρου κληστο..αγκυρας 12β αλινα και αλισα απου δεν της ειδα καν...η σουζη ειπε η τσα απογευμα...πηγα φωκαιας 17οροφος ειδα την κορινα οπου δεν μουβγαλε κατι για να μπω...οντος πολυ αδυνατη...οριακα...αλλα πεταχτο κολακι...ειναι οντος τοσο καλη?φυλης 86 ισογειο ενα κοριτσακι χαμογελαστο ονομα δεν συγκρατισα αλλα μουβγαλε καλο...τελικα δεν περασα γιατι σκευτηκα την σονια...πηγα 65οροφος ειχε 3 δωματια παρακαλο! επηδη εχω κριτικη θα πω εδω περιλιπτικα....Εκανα ντθπθροουτ σε μουνακι....πλαγιο γλυψιμο...καθος με τσιμπουκονε ανοιξε τα ποδια της αρχισα να της το τριβο και μετα τις εγλυφα της γαμπες..Της λεω να γλυψο αυτη την θεσπεσια μουναρα?χορις απαντηση μου κληδονι το κεφαλι με τα ποδια της και της το καρφονα με την γλοσα μου ενο της κραταγα τα κολομερια ανοιχτα...η μυτη μου στην κολοτρυπηδα της...εχω να πω θεσπεσια μουναρα κολοτρυπηδαρα πεντακαθαρη!!!! Μετα ομως αρχισα να πιπιλαο κλητοριδα....ξαφνικα αρχιζη σπασμους...χωρις ψευτικα βογγητα κτλ..λεω οπ εδω ειμαστε...και ξαφνικα αρχιζη να μου γαμαη κυριολεκτικα το στομα....στο τελειομα ειχα βεντουζαρη ολο το μουνι με το στομα και επινα τα υγρα της...τρελα! Στα θετικα οτι επηδη καταλαβε πως θαχυνα ετσι σταματησε το γλυψημο και χτυπαγε μονο το καυλι μου στην γλοσιτσα της....μολης εχυσε αμεσος καποτα και προλαβα κανα 2 καρφοματα μονο και εχυσα...παλυ στα θετικα που παρολο πουχυσα ηθελε αγκαλιτσα και φιλακια πριν αποχερετιστουμε.......Τελος καθος αλαζα και ειχε βγει απο το δωματιο ακουσα να μειλαει με συναγωνηστη  τον οπιο τον ηξερε καλα υπηρχε οικιοτιτα ενοω και να λεει αχ αστα αυτα και ελα να γαμηθουμε...ηταν κατακαυλομενη τυποι μου και ηθελε να χυση ξανα προφανος...αυτα ,και καλα γαμησια ναχομε!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Σπανιότατα-μόνο σε πολύ έκτακτες/ειδικές περιπτώσεις.
Ορθότατον.Πρωί..Μόνο παλιά στη Δευκαλιώνος, με αγουροξυπνημενομάτι,και καφέ - τσιγάρο και σέρνοντας.. :)
Εξελίχθηκε πάντως σε εξαιρετική επαγγελματία, όπως διαπιστούται πολλάκις εν τω παρόντι ιστοτόπω :)

schaubert

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
72
Πόντοι
1
σαββατο 8 βραδυ φυλης 65 συναντηση με μαυρουλα μπιουτυ.....ψηλη, νταρντανοειδης, πολυ δεκτικη και ευχαριστη δεν βιαζεται καθολου....καλη εντυπωση

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.743
Πόντοι
11.020
Κριτικη για φωκαιας 19[ 2η απογευματινη] εχω να γραψω πολυ καιρο αλλα η περισταση το επιβαλλει για προστασια ολων μασ.το εβαλα κ στο Φωκαιας 19.την πατησαμε για τα καλα με την φολα. ενω ειχε μοντελε εμφανιση[ με τα τακουνια γτ χωρις αυτα δεν ειναι και το πρωτο μποι] υπηρεσιες χαλια...κ απο οτι διαβαζω και αλλους κανει τα ιδια σε ολους. μπηκε στο δωματιο χωρις να βγαλει τιποτα. εκανε πιπα 30 δευτερολεπτων κ ειπε "οχι αλλο...τωρα σεξ..." Τα πηρα αγρια κ της λεω καπακι" οκ εγω φευγω τωρα κ τα λεφτα πισω" . Καπως μαζευτηκε κ ξαναρχισε αλλα η πιπα πιο χαλια πεθαινεις. Χερι πιεση κ πανω πανω μονο...μετα απο λιγο κ αφου βαρεθηκα την ζωη μου μου λεει" οχι πρωκτικο!!!' μολονοτι εξω το διαφημιζε η κ Ποπη...τελος παντων βγαζει βρακι κ παθαινω ηττα!!!! μεσ την τριχα!!!! ασ το διαολο λεω ελα να τελειωνουμε.  ιερποστολικο να σφιγγει με τα ποδια την μεση μου...τα παιρνω...γυρναω σε πισοκολλητο μπρουμητα , να με σπρωχνει με τα ποδια της...την σηκωνω στα τεσσερα, να μου καμπουριαζει την μεση...κ κατα την διαρκεια μουγγαμαρα...σκετο κομοδινο....γρηγορη διεκπεραιωση, παραπονα στην υπηρεσια κ υποσχεση για θαψιμι σε site..μακρυα !!!!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο δεύτερη δοκιμή στο Ιάσονος 46 πάνω με τη μελαχρινή milf Νατάσα,έμεινα και πάλι ευχαριστημένος αφού είναι πολύ θερμή και δεκτική μέσα παρόλη την εικόνα που βγάζει στο σαλόνι,συν τοις άλλοις φαίνεται πως είναι έξυπνη γυναίκα δείχνοντας καλή προσέγγιση με τους άντρες πιάνοντας τον σφυγμό τους!
Δουλεύει επίσης η άλλη μελαχρινή νεαρή Αντριάνα που τη βρίσκω και στην απογευματινή βάρδια.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.  :hi:

sparky7

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
4
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις τι ωρα δουλευει η ορορα φυλης 54β  ??

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.  :hi:

ετσι ακριβως
αλλωστε ξενες αυτες το ιδιο ειναι ο ελληνας το ιδιο και καποιος αλλος αλλοδαπος
η μονη διαφορα ειναι οτι τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων κανουν μπανιο πιο συχνα απο οτι οι πακιστανοι
εχουμε και κατι γυφτους ομως .. ρομα λατσιο καλιαρι πως τους εχουν βγαλει τωρα το νεο ονομα που ειναι χειροτεροι και απο πακιστανους

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.743
Πόντοι
11.020
προσπαθω να ανεβασω κριτικη εδω αλλα κατι κανω λαθοσ...και μου βγαινει μισο
τελος παντων..ανεβασα κριτικη σε Φωκαιας 19 για Τζεση...τρελλη φολα για τους λογους που αναφερω εκει...για προστασια των πολλων το ανεβαζω και εδω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom