Φανταστικη αισθηση να ξαπλωνεις σε σεντονι που εχουν περασει 30 πακιστανοι που εχουν να πλυθουν κανα μηνα και να χυνουν πανω του
Οι Πακιστανοί είναι πεντακάθαροι. Απλά εσύ δεν είσαι για μπουρδέλα. Κάτσε σπίτι. :-*
Φανταστικη αισθηση να ξαπλωνεις σε σεντονι που εχουν περασει 30 πακιστανοι που εχουν να πλυθουν κανα μηνα και να χυνουν πανω του
Κολ.11 και 15 δέχονται πάκι και κινέζους... άσε τι λένε
Διδύμου 20?σημερινες απο δωματιο μπουρδελου περιξ της Αχαρνων.
ωρα 10.45 περιπου εξω εριχνε καρεκλες οποτε η γατα ειχε αραξει στην καρεκλα του δωματιου και εριχνε υπνους
δεν μας ενοχλησε καθολου καθολη τη διαρκεια της συνουσιας με την εργαζομενη . Κυρια η Γατα!
Ερώτηση : Η Χριστίνα του Φωκαίας 27 είναι συνήθως 2η βάρδια. Κατεβαίνει 1η βάρδια κάποιες μέρες ?
για κινέζους δεν ξέρω αλλά σήμερα τον πακι μια χαρα τον ειδα να βγαίνει χαμογελαστός από το δωμάτιο όπως μπαίνεις δεξιά το πρωτο > εκτός αν μπήκε στο δωμάτιο για άλλη δουλειά κι όχι ναη Ντορινα μου δεν παει με Κινέζους τους σιχαινεται
Μπορει να ειχε μπει να της πουλησει κυλοτακιαγια κινέζους δεν ξέρω αλλά σήμερα τον πακι μια χαρα τον ειδα να βγαίνει χαμογελαστός από το δωμάτιο όπως μπαίνεις δεξιά το πρωτο > εκτός αν μπήκε στο δωμάτιο για άλλη δουλειά κι όχι να
Πιο παλια οι πιο πολυ οικοι ετσι ηταν τυπε, ντουμανι ολα τα δωματια φοολ θερμανση τον χειμονα δεν υπηρχε και κριση δεν εξληναν τα κληματιστικα....οι πιο πολλες τανες λαλιμενες απο το κοκορετσι...και στενα δωματια ετσι οταν ανοιγαν οι πορτες σεβλεπαν να τον παιζης η το αντιστροφο...επησης πολλες τρυπες στους τοιχους για να παιρνεις ματι...Τωρα ολα αυτα κοπηκαν...καλά εδω που τα λεμε χαλια ειναι και αυτος ο οίκος... βρωμάει παντα σαν υπονομος και τσιγαριλα ενω στα δωματια οταν ανοιγει η κορασιδα την πορτα να μπει η να βγει εισαι αναγκασμενος να βλέπεις τον πελάτη μεσα να παιζει το καυλι του. Σήμερα άκουγα στο σαλόνι τα δυνατά τριζατα γλωσσοφιλα που έδινε η Νίκη στο πελάτη μέσα... τυχερέ !!
Ορθότατον.Πρωί..Μόνο παλιά στη Δευκαλιώνος, με αγουροξυπνημενομάτι,και καφέ - τσιγάρο και σέρνοντας..Σπανιότατα-μόνο σε πολύ έκτακτες/ειδικές περιπτώσεις.
Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά η ηλίθια ψευδαίσθηση ότι οι ιερόδουλες δεν πάνε με αλλοδαπούς η ότι ασχολούνται με καθαριότητες κοκ, είναι απλά μια ανόητη σκέψη στο μυαλό κάθε μπουρδελιάρι (χωρίς να εξαιρούμε).
Εξάλλου βρωμιάρηδες δεν είναι μόνο οι αλλοδαποί (Πακιστανοί κτλ), είναι και πάρα μα πάρα πολλοί Έλληνες.