Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (30 μέλη και 240 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τι παίζει απο ενημέρωση αυτη την ωρα;
Δυστυχώς δουλεύω για να παω..σε γενικές γραμμές η ενημέρωση εχει μείνει πισω την νύχτα..

Τη μια ότι δεν ανεβαίνουν οι κριτικές που γράφεις "για περίεργους λόγους",την επόμενη με τους ιδιοκτήτες των οίκων που γράφουν κιόλας εδώ μέσα,την μεθεπόμενη για το αν και που και πως έχει μείνει πίσω η Ενημέρωση,έχεις αρχίσει και ξεφεύγεις man.

Ξέρουμε ποιος είσαι και τι καταστάσεις πας να δημιουργήσεις πάλι οπότε μαζέψου-γενικώς και ειδικώς.

ΥΓ: "Περιεργήτζίδικα" αβαταρ και απειλητικές υπογραφές που έβαζαν κάποιοι και παλιότερα ξέρεις πολύ καλά στον κώλο ποιων κατέληξαν-εκεί όπου θα καταλήξουν και τα νεότερα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Φυλής 86 στον όροφο
Η τσα2 έπριξε στο 10λεπτο;
Κλασσικά.Μάλιστα μπήκε μέσα στο δωμάτιο να σιγυρίσει πριν καλά καλά βγω ακόμα έξω.
Γιατί υποτιμάς και απαξιώνεις τον εαυτό σου,δίνοντας τα λεφτά σου εκεί;
.

• Like

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Φυλής 86 στον όροφοΓιατί υποτιμάς και απαξιώνεις τον εαυτό σου,δίνοντας τα λεφτά σου εκεί;
.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση που λες.Πήγα να δω και να δοκιμάσω μία καινούρια κοπέλα με φουλ πρόγραμμα.Γράφω και για το πρόβλημα με τον χρόνο.Αν δεν καταλάβουν πρόβλημα τους.Μακροπρόθεσμα θα πέσει η επισκεψιμότητα.

eplp299

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
39
Πόντοι
1
Η καμελια ειναι τωρα σε βαρδια? ξέρει κανεις?

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση που λες.Πήγα να δω και να δοκιμάσω μία καινούρια κοπέλα με φουλ πρόγραμμα.Γράφω και για το πρόβλημα με τον χρόνο.Αν δεν καταλάβουν πρόβλημα τους.Μακροπρόθεσμα θα πέσει η επισκεψιμότητα.
Δηλαδή ευχαριστήθηκες την Άννυ;
Παρόλο τον ψυχρό επαγγελματισμό της...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.933
Πόντοι
6.925
Πρωινή στις 10:20 Φυλής

71 ισόγειο η Αντριάνα μελαχρινή με πλούσια στήθη και καλό κορμί σε φουλ με ακα και πρωκτικό
67 η Μαρία και η Λάουρα ολόγυμνες
65 ισόγειο η Τόνια/Αντονία η μελαχρινή σε ακα
65 πάνω η Σόνια χωρίς δωμάτιο (!!) κρίμα που δεν είχα χρόνο να την δοκιμάσω
56 η ξανθιά με το ωραίο στήθος σε απλό
54 ισόγειο η μελαχρινή με τις βυζοτορπίλες σε απλό
Φωκαίας
9 αριστερά μιλφ με κοντό μαλλί περιφέρεια και ψιλοπεσμένο στήθος σε φουλ
9 δεξιά η Κατερίνα ψηλή με καλό σώμα και κώλο
17 ισόγειο η Σαμπρίνα μικρό στήθος, μεγαλη περιφέρεια και μπουτάρες
17 όροφος η skinny Κορίνα σαν υπνοτισμένη
19 η Αννα καστανή γλυκιά όμορφη  κοπέλα καλό σώμα με κώλο αλλά όχι ακα

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά! Μια πληροφορία θέλω. .η ευα απο Κωνσταντινουπόλεως 166β δουλεύει ακομα εκεί απόγευμα προς βράδυ? Η νύχτα?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εάν δεν λαθεύω,η Εύα από τις αρχές καλοκαιριού που έφυγε δεν έχει επιστρέψει ακόμη.

• Like

Xaris_0026

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Συγγνώμη για το σπαμ μάγκες, απλά ίσως κάποιος να μην το είδε τις προηγούμενες φορές που ρώτησα.
Η Μπιούτι δουλεύει ποτέ πρωί ή μόνο απόγευμα;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Το τελευταίο διάστημα,η Μπιούτυ δουλεύει μόνο απόγευμα.

• Like

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 23 πάνω: Νικόλ. Ένα γλυκύτατο πλάσμα, ένα πανέμορφο στολίδι που κοσμεί το Μεταξουργείο:smitten:

Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στην κωλάρα του Στέκα που χωράει ολόκληρο το τρόπαιο του Μίστερ Μαλάκα!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Digweed φίλε είσαι ωραίος σε παω σου εχω υποχρεωςη δεν θέλω να διαπληκτιζομαι μαζί σου..αλλά πρέπει να απαντήσω για να δώσεις σεβασμό πρέπει κ να πάρεις οςο για κριτικες οντως δεν ανέβηκαν αλλά μπωρει απο μη σωστής ρύθμισης δική μου για τους ιδιοκτήτες γνώμη μου θα χαρώ να διαφωνήσεις κ τελος για την ενημέρωση τη νύχτα δες τα στατιστικά..αυτα καλη συνεχεια..

apwer

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Ημεδαπος μην κάνεις σκόπιμα ορθογραφικά λάθη.

Πριν 1 ώρα πέρασα με Ντιανα από Ι. 20 το δεξί.
Καλή πιπα και τυπικό γαμησι, για 10€.

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Digweed φίλε είσαι ωραίος σε παω σου εχω υποχρεωςη δεν θέλω να διαπληκτιζομαι μαζί σου..αλλά πρέπει να απαντήσω για να δώσεις σεβασμό πρέπει κ να πάρεις οςο για κριτικες οντως δεν ανέβηκαν αλλά μπωρει απο μη σωστής ρύθμισης δική μου για τους ιδιοκτήτες γνώμη μου θα χαρώ να διαφωνήσεις κ τελος για την ενημέρωση τη νύχτα δες τα στατιστικά..αυτα καλη συνεχεια..
Βάλε και καμμιά τελεία ρε Ημεδαπέ... :hi:

maionas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
280
Τύπε μάς στράβωσες !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Μόλις πέρασα με τη σγουρομάλλα Ρωσίδα Μαρία που δουλεύει τα πρωινά στο Φυλής 109,όπως πάντα μες στην καύλα,δουλεύει επίσης και η ξανθιά Ναταλία/Νατάσα με εμφανή την προσπάθεια της υπηρεσίας να την αβαντάρει και να γειώσει τη Μαρία... :huh:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
257
Πόντοι
36
Ρε μάγκες  κάποια να δίνει κώλο στη φυλής και να ευχαριστηεσαι γαμήσι ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom