Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (4 μέλη και 87 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μια φορα την εχω παρει.Τυπικο γαμησι εκανε.Ουτε λογος για γλωσσοφιλα!
Το θέμα είναι ότι ούτε πεταχτά φιλιά που λένε οι κριτικές έδινε. Μπορεί να είναι επιλεκτική ή να πρέπει να την πάρεις πολλές φορές. Ή απλουστατα να είναι φιδιες όλα αυτά που έχω αρκετές ενδείξεις για τους κριτικογραφους αυτους.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αν μου επιτρέπεται η ταπεινή μου γνώμη ειναι οτι η σονια ειναι ειναι πολλη καλητερη απο την βερονικα.
Η σονια ειναι αψεγάδιαστη κ με φιλότιμο σε βλέπει στροφαρει κ σε κόβει τι θέλεις..
Ακόμα σύμφωνο με τον φιλο μας mitsos147 για την βερονικα γιατι κ εμένα την τελευταία φορα με ξεπέταξε φάση αγγαρείας αλλά φόλα δεν τη λεω εχει κ τις καλοςυνες της ασε που η Τσατσα χτύπησε πόρτα στα 6 λεπτά στην κυριολεξία..έβαλα χρονόμετρο στο κινητό..

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Αλλοδαπέ τους ιδιοκτήτες οίκων δε μας είπες.
Μην κοτεύεις.

Ημεδαπός, εννοώ  :rockon:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Φίλε μου δεν εχω αποδεικτικά στοιχεία να μπωρο να μιληςω ειναι απλώς γνώμη μου μπωρει να κανω κ λάθος άνθρωπος ειμαι..

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αδερφέ μου εγώ δεν κοτευω εγώ εχω έρθει σπο την κόλαση..κ με αυτα που κανω πάλι εκεί θα παω αλλά δεν μπωρεις να πεις για κάποιον χωρις να ξέρεις οι περισσότεροι απο εδώ καταλαβαίνουν τι εννοώ..
Διάβασε προσεχτικά αυτα που ανεβαίνουν και θα καταλάβεις για ποιους αναφέρομαι..πολύ ψαρωνεις όμως μήπως είσαι εςυ ιδιοκτήτης..

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Αδερφέ μου εγώ δεν κοτευω εγώ εχω έρθει σπο την κόλαση..κ με αυτα που κανω πάλι εκεί θα παω αλλά δεν μπωρεις να πεις για κάποιον χωρις να ξέρεις οι περισσότεροι απο εδώ καταλαβαίνουν τι εννοώ..
Διάβασε προσεχτικά αυτα που ανεβαίνουν και θα καταλάβεις για ποιους αναφέρομαι..πολύ ψαρωνεις όμως μήπως είσαι εςυ ιδιοκτήτης..
Ότι να 'ναι αρχηγέ, καλό βράδυ.  :hi:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Με όλο τον σεβασμό στα παιδιά που και τρέχουν και κατόπιν μπαίνουν και στον κόπο να γράψουν τις εντυπώσεις τους στην Ενημέρωση,ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τι αναφέρουμε για κάποια πράγματα που -όπως και να το κάνουμε- παραπέμπουν σε περίεργες,μπερδεμένες και εν τέλει ανύπαρκτες καταστάσεις όπως για παράδειγμα το προαναφερόμενο θέμα συζήτησης περί ιδιοκτητών οίκων που γράφουν κιόλας εδώ πέρα κλπ,κλπ.

Από εκεί και πέρα,δεκτή η οποιαδήποτε παραπέρα κουβέντα στο σχετικό τόπικ του Σχολιασμού-μόνο και μόνο για να μην είμαστε εκτός Ενημέρωσης.  

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Πριν λίγο

Πιπίνου 118
Λάνα, νεαρή, με πολλές ψωλές στο παλμαρέ της.

Περγάμου 27
Δυό Ρωσίδες, η γκιλφ Εύα και η μιλφογκιλφ Άννα.

Κάποιες φορές, το αποτέλεσμα μακρόχρονης σχέσης πόρνης - πελάτη στο μπουρδέλο, είναι ο κρεμπιές.
Κάποιες άλλες φορές, ο κρεμπιές γίνεται και σε βραχυχρόνιες σχέσεις "...σα να γνωριζόμασταν από παλιά"
Κι όπως είχε πει ο  :woldman: σοφός xilnik, οι κρεμπιέδες γίνονται αλλά δεν λέγονται.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Digi δεν πηγα με νικολεττακι γιατι εγω σεβομαι τις συμβουλες των χιστων του σαη  :rockon: (και σιγα μη πεταξω 10 φαλαφελ για μια φολα)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μία μικρή ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνημα στοχευμένα από το Φυλής 86 στον όροφο με στόχο να πετύχω και να δοκιμάσω την Άνυ.Ήταν πράγματι εκεί σε ντουέτο με την Βερόνικα.Αμφότερες σε φουλ πρόγραμμα. Η Άνυ με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,πρόσωπο σκυλέ,τραχύ καβλωτικό,σώμα κανονικού βάρους γυμνασμένο,στήθος πέτρα σιλικονέ,σώμα με αρκετά τατού.Η Βερόνικα με σώμα κανονικού βάρους με όμορφα πιασίματα σε στήθος,κώλο,μπούτια,μαλλιά καστανοκόκκινα μακριά,γυαλιά οράσεως,σώμα με τατού με χαρακτηριστικό το πιστόλι στο πλάι του μηρού της. Κόσμος πολύς στο σαλόνι. Συνεχόμενα δωμάτια και από τις δύο κοπέλες.Δοκίμασα την Άννα. Σε γενικές γραμμές ήταν καλή, vfm, αλλά αρκετά ψυχρή επαγγελματική συμπεριφορά.Θα ανεβάσω κριτική.
Συνέχισα για λίγο την βόλτα μου στην Φωκαίας όπου στο νούμερο 17 στο ισόγειο ήταν η Θεοδώρα, κοπέλα με πιασιματάκια,λευκό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό. Ο όροφος κλειστός.
Στο Φωκαίας 19 ήταν κλασσικά η μιλφ Άννα.Κοπέλα με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της, με πιασίματα ιδίως στην περιφέρεια που είναι πιο φαρδιά.Με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Ρόξυ που είναι η μόνη κοπέλα στης αλυσίδας αυτής με κανονικό πρόγραμμα.Σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,καλά Ελληνικά.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο δύο κοπέλες, η Σιμόνα,με όμορφο σώμα κανονικού βάρους,μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ωραίο κώλο.Σε ελεύθερο στοματικό. Μαζί της η ανεκδιήγητη Αλβανέζα Μπέλα, σώμα με πιασίματα ,μαλλιά προς το καρέ καστανόμαυρα,κοιλίτσα.'Οχι κάτι σπουδαίο εμφανισιακά αλλά ούτε και μέσα στο δωμάτιο.Προτιμήστε κάποια άλλη κοπέλα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο η ξινισμένη Νικόλ,νεαρή,κοντή,σώμα κανονικό με πιασιματάκια ιδίως στον κώλο,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό ενώ η υπηρεσία τόνισε στο σαλόνι ότι η κοπέλα δεν κάνει 69.
Στο Έλλης 3 σε ντουέτο η μιλφ Μαρία απο Αλβανία, σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα "βραζιλιάνικη" όπως την διαφημίζει,μαλλιά μακριά σγουρά καστανόμαυρα,μύτη χαρακτηριστική.Σε φουλ πρόγραμμα. Η γνωστή Μαρία που έχει εργαστει και στα Διδύμου 18 υπόγειο και Αλκιβιάδου 16Α. Μαζί της η Ρωσόφωνη μιλφ Γιάννα-Ντιάνα-Λιάνα-Τατιάνα σώμα με πιασιματάκια μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Κατέβηκα και μία βολτούλα στη Διδύμου όπου στον αριθμό 16 ήταν δύο μιλφ.Η πρώτη ήταν η Ντιάνα,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο κορμί της.Μαζί της ήταν και μία καινούρια μιλφ με καλά Ελληνικά η Άννα.Όχι η γνωστή Άννα του μαγαζιού και παλιά καραβάνα. Ψηλή,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,κωλάρα φαρδιά και μαλλιά καστανά πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα αυτή.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Ντιάνα, μιλφ από Αλβανία, σώμα με πιασιματάκια,φαρδιά κωλάρα,μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά κάτω απο τους ώμους,άσχημο πρόσωπο.Σε φουλ πρόγραμμα.
Το Διδύμου 20 ήταν κλειστό.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Μόνικα,σχετικά καινούρια κοπέλα που είχα δοκιμάσει με καλές εντυπώσεις,κοντή,λεπτή,με λεύκο δέρμα,ανοιχτούς οφθαλμούς,μαλλιά ξανθά προς το καρέ.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο κορμί της.
Στο Διδυμου 27 σε ντουέτο η Ελένη,μιλφ,λεπτή,με μαύρα μαλλιά μακριά,μάτια σχιστά,κακή οδοντοστοιχία σε φουλ πρόγραμμα και η Βίκη η οποία επέστρεψε εδώ και μία εβδομάδα ψηλή,σώμα γεροδεμένο,γεματούλα,με μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Το δεύτερο της ημέρας στην Ελένη η οποία παραμένει πολύ καλή.
Τα Αλκιβιάδου 16Β και 16Γ κλειστά.
Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μία μικρή ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνημα στοχευμένα από το Φυλής 86 στον όροφο με στόχο να πετύχω και να δοκιμάσω την Άνυ.Ήταν πράγματι εκεί σε ντουέτο με την Βερόνικα.Αμφότερες σε φουλ πρόγραμμα. Η Άνυ με μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,πρόσωπο σκυλέ,τραχύ καβλωτικό,σώμα κανονικού βάρους γυμνασμένο,στήθος πέτρα σιλικονέ,σώμα με αρκετά τατού.Η Βερόνικα με σώμα κανονικού βάρους με όμορφα πιασίματα σε στήθος,κώλο,μπούτια,μαλλιά καστανοκόκκινα μακριά,γυαλιά οράσεως,σώμα με τατού με χαρακτηριστικό το πιστόλι στο πλάι του μηρού της. Κόσμος πολύς στο σαλόνι. Συνεχόμενα δωμάτια και από τις δύο κοπέλες.Δοκίμασα την Άννα. Σε γενικές γραμμές ήταν καλή, vfm, αλλά αρκετά ψυχρή επαγγελματική συμπεριφορά.Θα ανεβάσω κριτική.
Η τσα2 έπριξε στο 10λεπτο;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Τι παίζει απο ενημέρωση αυτη την ωρα;
Δυστυχώς δουλεύω για να παω..σε γενικές γραμμές η ενημέρωση εχει μείνει πισω την νύχτα..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Κι όπως είχε πει ο  :woldman: σοφός xilnik, οι κρεμπιέδες γίνονται αλλά δεν λέγονται.

έτσι
για τον ίδιο λόγο, μιλφογκιλφάρες στανταράκια χρόνια σταθερές στο ίδιο πόστο
δεν έχουν κριτικές

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom