Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (12 μέλη και 159 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ με μια κατάθεση

Φυλής 134 υπόγειο η Άννι
Φυλής 92 μια καινούργια ξανθιά κοντή με πολλές ελιές στο σώμα δεν μου άρεσε
Φυλής 59 κάτω η Βανέσα του PIATSAS
Φυλής 69 πάνω η Χριστίνα
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Φυλής 65 πάνω η Τερέζα η μελαχρινή με το ωραίο στήθος
Φυλής 84 κάτω η Μαρία η λεπτή μελαχρινή από την Λιθουανία όπου παίζει το απόγευμα Φωκαίας 25 πάνω
Φυλής 84 πάνω η Βαλεντίνα καστανή ψιλή με το ωραίο στήθος από το Φυλής 40
Φυλής 86 πάνω μια καστανή όμορφη κοπέλα με ωραίο 2άρι στήθος αλλά κάτι μου έλεγε πως μέσα θα είναι κρύα
Φυλής 86 κάτω μια ξανθιά Ρωσίδα μέτρια εμφάνιση με καλό στήθος όπου κάνει και παρτούζες
Φυλής 67 η Έλλη η μελαχρινή
Φυλής 80 μια καστανή με μεγάλα βυζιά που ήταν και εχτές στην απογευματινή βάρδια
Φωκαίας 17 κάτω μια καινούργια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε και μαύρο στην βρωμοτσατσά
Φωκαίας 17 πάνω μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά κοντή δεν μου άρεσε
Φωκαίας 25 πάνω η Άντζελα η νταρντάνα από την Αρμενία
Ρεμούνδου 20 κάτω μια καστανή άσχημη με μεγάλο στήθος νταρντάνα
Ρεμούνδου 20 πάνω μια μελαχρινή με μεγάλο στήθος και περιττά κιλά όπου έπαιζε και στο Φυλής 109 κάτω
Περγάμου 27 μια ξανθιά μιλφ με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Μονής Προδρόμου 16 & Φυλής η Σάκιρα και όχι Σακίρα όπως την γράφαμε  Ρουμάνα ( γύφτισσα ) όπως μου είπε 25 χρονών και έχει και ένα μικρό παιδάκι μου άρεσε το κορίτσι και μπήκα και δεν το μετάνιωσα ( ακολουθεί κριτική σε λίγο )

*** Χτες ξέχασα να γράψω πως το βράδυ είχα πάει και Ξανθίππης 2 όπου ήταν μια Μπέτυ μελαχρινή ψιλή με μικρό στήθος και ωραίο χαμόγελο με ευγένεια .

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Φυλής 134 υπόγειο η Άννι
Φυλής 69 πάνω η Χριστίνα
Φυλής 84 κάτω η Μαρία η λεπτή μελαχρινή από την Λιθουανία όπου παίζει το απόγευμα Φωκαίας 25 πάνω
Φυλής 86 πάνω μια καστανή όμορφη κοπέλα με ωραίο 2άρι στήθος αλλά κάτι μου έλεγε πως μέσα θα είναι κρύα
Φυλής 86 κάτω μια ξανθιά Ρωσίδα μέτρια εμφάνιση με καλό στήθος όπου κάνει και παρτούζες
Φυλής 80 μια καστανή με μεγάλα βυζιά που ήταν και εχτές στην απογευματινή βάρδια
Φωκαίας 17 κάτω μια καινούργια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε και μαύρο στην βρωμοτσατσά
Ρεμούνδου 20 πάνω μια μελαχρινή με μεγάλο στήθος και περιττά κιλά όπου έπαιζε και στο Φυλής 109 κάτω
Μονής Προδρόμου 16 & Φυλής η Σάκιρα και όχι Σακίρα όπως την γράφαμε  Ρουμάνα ( γύφτισσα ) όπως μου είπε 25 χρονών και έχει και ένα μικρό παιδάκι μου άρεσε το κορίτσι και μπήκα και δεν το μετάνιωσα ( ακολουθεί κριτική σε λίγο )

*** Χτες ξέχασα να γράψω πως το βράδυ είχα πάει και Ξανθίππης 2 όπου ήταν μια Μπέτυ μελαχρινή ψιλή με μικρό στήθος και ωραίο χαμόγελο με ευγένεια .
Έγραψες για άλλη μια φορα!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Φυλης214 Λαρισσα το ετερον ημισυ του Νεμπεγλερα

Αυτή η Λαρίσσα είναι ξανθιά , πολύ ψιλή και αδύνατη?
αν ναι τότε δίνει και κώλο, δουλευει και στο Καλυμνου την υπόγα...παλαιοτερα και Δευκαλιωνος (στουντιο)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αυτή η Λαρίσσα είναι ξανθιά , πολύ ψιλή και αδύνατη?
αν ναι τότε δίνει και κώλο, δουλευει και στο Καλυμνου την υπόγα...παλαιοτερα και Δευκαλιωνος (στουντιο)
όχι ρε συ αυτή είναι χοντρή με μεγάλα βυζιά που κρέμονται αν θυμάμαι καλά εσύ PIATSAS τι λες ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Λαρισσα ειναι μια πολυ ψηλη οντως,με καστανα μαλλια αδυνατη κι ασχημο προσωπο με περιεργο σαγωνι..θυμιζει τον Νεμπεγλερα Zero  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Η Λαρισσα ειναι μια πολυ ψηλη οντως,με καστανα μαλλια αδυνατη κι ασχημο προσωπο με περιεργο σαγωνι..θυμιζει τον Νεμπεγλερα Zero  ;)

αυτή είναι μαν!! :thumbsup:

σαν εμφάνιση δεν λέει τίποτα, αλλά απο υπηρεσίες είναι καλή και δεν κωλό-νει πουθενά!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αυτη που λεει ο Αντωνης ειναι η Βερρα..δουλευει πρωινη βαρδια εκει..την οποια ψαχνανε καποιοι συναγωνιστες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Αυτη που λεει ο Αντωνης ειναι η Βερρα..δουλευει πρωινη βαρδια εκει..την οποια ψαχνανε καποιοι συναγωνιστες!

σε φάσεις που τιμωρώ τον ευατό μου παραδέχομαι πως τις έχω πηδήξει και τις δυο! (Βέρα -ΛΑρίσα...), αν και είναι και οι δύο καραμπάζα απο εμφάνιση....
Ο κώλος τους όμως αντέχει ανελέητο σφυροκόπημα...
Ασε που η Βέρα μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια, οταν την πηδούσα μετά το μάθημα στη σχολή πρίν 15 χρόνια....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
σε φάσεις που τιμωρώ τον ευατό μου παραδέχομαι πως τις έχω πηδήξει και τις δυο! (Βέρα -ΛΑρίσα...), αν και είναι και οι δύο καραμπάζα απο εμφάνιση....
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν αρχισουμε να λεμε ποιες εχουμε γαμησει σε στιγμες..αδυναμιας..θα χτισουμε ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα  :boff:

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φυλής 134 υπόγειο η Άννι
Φυλής 69 πάνω η Χριστίνα

Καλα πως τις θυμασαι όλες με λεπτομέρειες???
Ουτε ρεπορταζ να εκανες

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και ξερειες παντου τι παιζει θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει πουθενα καμια μιλφ στα 45-50 όμως με μεγαλα στητα βυζια

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μιας και ξερειες παντου τι παιζει θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει πουθενα καμια μιλφ στα 45-50 όμως με μεγαλα στητα βυζια
Η Ολγα πληρει αυτα που ζητας..Δουλευει πρωινη βαρδια παντα και θα τη βεις σε ενα απο τα Πιπινου65,Περγαμου27 η Καλυμνου48!

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τhis last years

Η Ολγα πια εχει μικρυνει τα  στηθια της,ασε που ποτε δεν ηταν στητα λογω μεγεθους.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Παλια ηταν μεγαλυτερα και πιο πεσμενα...τωρα ναι μεν τα εχει μικρυνει αλλα ειναι στητα..κατι που ζητησε ο συναγωνιστης  :)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή μίνι απογευματινή ενημέρωση στο Μεταξουργείο

Κολωνού 30Α κάτω η Ειρήνη λεπτή με μαύρα μαλλιά
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α Μαρία από Αλβανία μελαχρινή λεπτή
Ιάσωνος 37Β η μουνάρα Έλενα μελαχρινή με το στητό βυζάκι και το ωραίο σώμα και την άκουγα μέσα να μαλώνει με τον αγαπητικό της
Ιάσωνος 37Α μια ξανθιά με σγουρά μαλλιά μικρό στήθος αλλά όμορφο πρόσωπο
Ιάσωνος 19 πάνω η επιστροφή της μουνάρας Λαρίσσας ξανθιά καινούργια περούκα με αφέλειες
Ιάσωνος 20Α μια μελαχρινή ομορφούλα λεπτούλα με μικρό στήθος κοπελίτσα με θλιμμένο πρόσωπο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom