amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Σημερινή πρωινή ενημέρωση στην Φυλής και πέριξ με μια κατάθεση
Φυλής 134 υπόγειο η Άννι
Φυλής 92 μια καινούργια ξανθιά κοντή με πολλές ελιές στο σώμα δεν μου άρεσε
Φυλής 59 κάτω η Βανέσα του PIATSAS
Φυλής 69 πάνω η Χριστίνα
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Φυλής 65 πάνω η Τερέζα η μελαχρινή με το ωραίο στήθος
Φυλής 84 κάτω η Μαρία η λεπτή μελαχρινή από την Λιθουανία όπου παίζει το απόγευμα Φωκαίας 25 πάνω
Φυλής 84 πάνω η Βαλεντίνα καστανή ψιλή με το ωραίο στήθος από το Φυλής 40
Φυλής 86 πάνω μια καστανή όμορφη κοπέλα με ωραίο 2άρι στήθος αλλά κάτι μου έλεγε πως μέσα θα είναι κρύα
Φυλής 86 κάτω μια ξανθιά Ρωσίδα μέτρια εμφάνιση με καλό στήθος όπου κάνει και παρτούζες
Φυλής 67 η Έλλη η μελαχρινή
Φυλής 80 μια καστανή με μεγάλα βυζιά που ήταν και εχτές στην απογευματινή βάρδια
Φωκαίας 17 κάτω μια καινούργια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε και μαύρο στην βρωμοτσατσά
Φωκαίας 17 πάνω μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά κοντή δεν μου άρεσε
Φωκαίας 25 πάνω η Άντζελα η νταρντάνα από την Αρμενία
Ρεμούνδου 20 κάτω μια καστανή άσχημη με μεγάλο στήθος νταρντάνα
Ρεμούνδου 20 πάνω μια μελαχρινή με μεγάλο στήθος και περιττά κιλά όπου έπαιζε και στο Φυλής 109 κάτω
Περγάμου 27 μια ξανθιά μιλφ με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Μονής Προδρόμου 16 & Φυλής η Σάκιρα και όχι Σακίρα όπως την γράφαμε Ρουμάνα ( γύφτισσα ) όπως μου είπε 25 χρονών και έχει και ένα μικρό παιδάκι μου άρεσε το κορίτσι και μπήκα και δεν το μετάνιωσα ( ακολουθεί κριτική σε λίγο )
*** Χτες ξέχασα να γράψω πως το βράδυ είχα πάει και Ξανθίππης 2 όπου ήταν μια Μπέτυ μελαχρινή ψιλή με μικρό στήθος και ωραίο χαμόγελο με ευγένεια .
Φυλής 134 υπόγειο η Άννι
Φυλής 92 μια καινούργια ξανθιά κοντή με πολλές ελιές στο σώμα δεν μου άρεσε
Φυλής 59 κάτω η Βανέσα του PIATSAS
Φυλής 69 πάνω η Χριστίνα
Φυλής 69 κάτω μια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Φυλής 65 πάνω η Τερέζα η μελαχρινή με το ωραίο στήθος
Φυλής 84 κάτω η Μαρία η λεπτή μελαχρινή από την Λιθουανία όπου παίζει το απόγευμα Φωκαίας 25 πάνω
Φυλής 84 πάνω η Βαλεντίνα καστανή ψιλή με το ωραίο στήθος από το Φυλής 40
Φυλής 86 πάνω μια καστανή όμορφη κοπέλα με ωραίο 2άρι στήθος αλλά κάτι μου έλεγε πως μέσα θα είναι κρύα
Φυλής 86 κάτω μια ξανθιά Ρωσίδα μέτρια εμφάνιση με καλό στήθος όπου κάνει και παρτούζες
Φυλής 67 η Έλλη η μελαχρινή
Φυλής 80 μια καστανή με μεγάλα βυζιά που ήταν και εχτές στην απογευματινή βάρδια
Φωκαίας 17 κάτω μια καινούργια μελαχρινή με μικρό στήθος δεν μου άρεσε και μαύρο στην βρωμοτσατσά
Φωκαίας 17 πάνω μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά κοντή δεν μου άρεσε
Φωκαίας 25 πάνω η Άντζελα η νταρντάνα από την Αρμενία
Ρεμούνδου 20 κάτω μια καστανή άσχημη με μεγάλο στήθος νταρντάνα
Ρεμούνδου 20 πάνω μια μελαχρινή με μεγάλο στήθος και περιττά κιλά όπου έπαιζε και στο Φυλής 109 κάτω
Περγάμου 27 μια ξανθιά μιλφ με μικρό στήθος δεν μου άρεσε
Μονής Προδρόμου 16 & Φυλής η Σάκιρα και όχι Σακίρα όπως την γράφαμε Ρουμάνα ( γύφτισσα ) όπως μου είπε 25 χρονών και έχει και ένα μικρό παιδάκι μου άρεσε το κορίτσι και μπήκα και δεν το μετάνιωσα ( ακολουθεί κριτική σε λίγο )
*** Χτες ξέχασα να γράψω πως το βράδυ είχα πάει και Ξανθίππης 2 όπου ήταν μια Μπέτυ μελαχρινή ψιλή με μικρό στήθος και ωραίο χαμόγελο με ευγένεια .