Σήμερα, βράδυ στις 21.30',
στην ...βρεγμένη Φυλής με την υγρασία να σε κτυπάει στο κόκκαλο
και το βραστό βοδινό με τα μπόλικα μπαχαρικά των μεταναστών, να σου "ταλαιπωρεί" την μύτη
Παίρνω την απόφαση να πάω, μήπως συναντήσω κάτι που να καλύπτει το προσωπικό μου γούστο
Πρώτος οίκος ανοχής Φυλής 66Δ...
Θ α ύ μ α !!!
Κορασίδα, λεπτή, ολίγον κοντούλα, ωραίο σωματάκι, πρόστυχο (όσο χρειάζεται) βλέμμα, tatoo στην μέση και ...
πολύ μακρυά μελαχρινά μαλλιά (μεγάλη, πολύ μεγάλη αδυναμία μου)
Το πρωϊ : ατυχία με το τρακάρισμα που είχα με έναν ...προληπτικό
το βράδυ : τύχη που βρήκα κοπέλα ακριβώς σε αυτό που μου αρέσει
Η κόλαση από τον Παράδεισο απέχει ένα ...μεσημέρι
Δεν το σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο και ...εισέρχομαι εντός του δωματίου για τα περαιτέρω
Μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο, με βλέπει και μένει το στόμα ανοιχτό
..."δεν μπορώ ...είναι μεγάλο ...και τέτοια"
"την πάτησα" (σκέφτομαι)
...αλλά για καλή μου τύχη (πάλι) μου λέει : "με εσένα θα το κάνω γιατί έχεις ωραίο άρωμα και ωραία μάτια"
Μαρίνα το όνομα της κορασίδας, 21 ετών (έτσι είπε) και (όπως είπε η τσατσά) δεν είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται σε σταθερή βάση στο
Φυλής 66Δ
Πάντως, με "έσωσαν" τα μάτια μου και αυτή την "έσωσαν" τα πολύ μακρυά μαλλιά
Όπως αντιλαμβάνεσθε φίλοι μου, δεν συνέχισα την βόλτα και απλά πέρασα από τον Ανέστη (υπηρεσία στο Φυλής 92), καλό άτομο να του πώ τα χρόνια πολλά...
Κοπέλα στο Φυλής 92 είναι (επίσης) μια Μαρίνα, με υπερμεγέθη στήθη και ωραίο πρόσωπο, αλλά δεν παρέχει πολλές υπηρεσίες στο δωμάτιο (ούτε περιποίηση). Πολλά της έχει πεί (συμβουλεύσει) ο Ανέστης για να ανεβάσει τις μάρκες (αριθμό εννοείται), αλλά η κοπέλα έχει (έτσι μου είπε) αποφασίσει να δουλέψει με αυτό τον τρόπο για ένα, δύο χρόνια και μετά να σταματήσει.
Είδωμεν
...πάντως, ευχόμαστε τα καλλίτερα