Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (10 μέλη και 120 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για να μπουμε και λιγο στο ψητο... :knockinb:
Εκτος απο αυτες που εστεψα ως αλλος Πρεβελακης με τιτλους  :tooth: :tooth:
κανα αλλο αξιογαμητο κοριτσι ειδες?Κατι ειδα για Φυλης71 και Φωκαιας17 για πες  :cheesy:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Για να μπουμε και λιγο στο ψητο... :knockinb:
Εκτος απο αυτες που εστεψα ως αλλος Πρεβελακης με τιτλους  :tooth: :tooth:
κανα αλλο αξιογαμητο κοριτσι ειδες?Κατι ειδα για Φυλης71 και Φωκαιας17 για πες  :cheesy:
στο 17 πάνω ήταν η μουνάρα καστανή και στο 71 η Μπάρμαπαρα αλλά δεν μου αρέσει φατσικά και κάτω η Βερόνικα για πες εσύ που θέλεις να καταλήξεις άτιμε piatsa ?  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Antoni, για γκίνες είσαι. Respect.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μινι βραδινη ενημερωση αποκλειστικα προς τιμη του Anthony (και λιγο της sakira)
ΦΥΛΗΣ
109 πανω,σοφια,κλασσικο ξανθο mlf με τα κιλακια του
109 κατω,μονικα,το  μελαγχροινο από το 67
134 πανω ελενα,από  αγ πετρου ,του antistheni
134 μεσαιο,αννουλα
134 υπογειο ,αννι,λεπτο μελαγχροινο κοριτσι
71 πανω,μπαρμπαρα
67,βιολεταρουμανικο μελαγχροινο πολυ ζεστο μωρο στο δωματιο απο φωκαιας 25 κατω
ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ σακιρα ,καταθεση,ακολουθει εντος ολιγου κριτικη

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μινι βραδινη ενημερωση αποκλειστικα προς τιμη του Anthony (και λιγο της sakira)
ΦΥΛΗΣ
109 πανω,σοφια,κλασσικο ξανθο mlf με τα κιλακια του
109 κατω,μονικα,το  μελαγχροινο από το 67
134 πανω ελενα,από  αγ πετρου ,του antistheni
134 μεσαιο,αννουλα
71 πανω,μπαρμπαρα
ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ σακιρα ,καταθεση,ακολουθει εντος ολιγου κριτικη

αδελφέ xilnik σε ευχαριστώ πολύ . :'( :'( :'(
dude δεν μας τα είχες πει αυτά ? για να το έγραφα και για εσένα χτες :2funny: :2funny: :2funny: ? Με την Έλενα  ;) ;) ;) ?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αυτή την είδα κι εγώ απόψε.Ωραία κοπέλα,αλλά προτίμησα την Έλενα στον όροφο.Την έχει δοκιμάσει κανείς την Άννι;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο...
Ιασωνος19ισογειο...ξανθια μουντρουχαλου με μπουγελοφατσα βγηκε στο σαλονι ενω μιλαγε στο κινητο!Συγνωμη μανδαμ αν σας διακοψαμε  :grin:
Ιασωνος19πανω μελαχρινο κοριτσακι με ταλαιπωρη φατσα αλλα ωραιο σωμα,εχει δουλεψει ενα φεγγαρι και Φυλης54πανω,δινει και κωλο στο 20αρικο!
Ιασωνος37 Λενα με το στεμματακι της...Πρωτη καταθεση στο μελανουρι αυτο!Για 15ευρω δεν περιμενα κατι καλυτερο  :knockinb: Τουλαχιστον ειναι πολυ ομορφη  :rockon:
Φυλης71ισογειο Βερονικα με την πλατη τατου
Φυλης92 Μαρινα η ξανθοξεπετα
Φυλής 67 Βιολετα μια μελαχρινη με ωραιο σωματακι και κωλο αλλα μου θυμιζει εντονα στην φατσα μια ξαδερφη μου απο το χωριο και δεν μου αρεσει  :tooth:
Φυλης86ισογειο η κωλοτζουλια
Φυλης59 Βανεσσα...η οποια την μιση ωρα την γαμουσα και την αλλη μιση με ρωταγε για τον BABY  :boobies: :boobies:

sexotak

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
29
Like
3
Πόντοι
10
Να δώσω και εγώ στον συναγωνιστή τα συγχαρητήρια για τον άθλο του στο χώρο της ενημέρωσης!!!! Να κάνω και εγώ μια αρκετά μικρότερη ενημέρωση.
Σήμερα γύρω στις 13:30 βρέθηκα για δουλειά στο Μεταξουργείο. Θεώρησα αμαρτία λοιπόν να φύγω (αν και ο χρόνος πίεζε πολύ)χωρίς να κάνω μια βόλτα. Πρόλαβα να επισκεφτώ λίγα σπιτάκια, και να κάνω μια κατάθεση στα γρήγορα. Φυσικά να πώ οτι κάποια στιγμή θα έπρεπε να γίνει μια ριζική ανακάινιση και καθαριότητα στους περισσότερους χώρους. Νομίζω οτι όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση στα σπιτια της περιοχής.τελος πάντων έχουμε και λέμε:
Ιάσωνος 25 (στο υπόγειο): Μια ξανθιά γεματούλα, εμφανίζεται τοπλες και χαμογελαστή. Σχετικά πρόσχαρη. Τιμή 15€.  
Ιάσωνος 30Β: Μια καστανόξανθη πάρα πολύ έως υπερβολικά αδύνατη. Μοιάζει πιο πολύ με ζακι που ψάχνει για τη δόση του... Τιμή 15€.
Ιάσωνος 36 (σε αυτό που έχει μια αυλή - διάδρομο): Μιά Στέλλα Ελληνίδα κατά τον τσάτσο. Αν ακούσετε βέβαια την ομιλία της τότε θα καταλάβετε οτι  καμία σχέση με Ελληνίδα... Μίλφ ψιλοχοντρούλα, ξανθιά με κοντό μαλλί, όχι κάτι το ιδιαίτερο,που με 20€ όμως έκανε πλήρες πρόγραμμα με πρωκτικό.
Ιασωνος 33: Μια μαυρούλα, γεματούλα, εμφανίζεται τοπλες. Σχετικά καλό βυζάκι. Κατά την συνήθεια  των έγχρωμων κοριτσιών του χώρου όταν πήγα να φύγω με τράβαγε να περάσω. Μου έλεγε έλα θα κάνουμε ισπανικό και οτι θέλεις... Τιμή 15€.
Ιάσωνος 37Β: Μια ξανθούλα με αρκετά καλό σώμα και καλό βυζάκι. Ρωσικής καταγωγής με τιμή 15€. Ήταν ότι καλύτερο είχα δεί μέχρι τότε και λόγω έλλειψης χρόνου πέρασα. Στο δωμάτιο όμως δεν μπορώ να πώ οτι είχε και τη καλύτερη συμμετοχή. Πιο αναλυτικά όμως έχω γράψει στη κριτική μου.

Επισκέπτης
Mε επιθυμησε το Βανεσσακι μου !!! :2funny: :2funny: :2funny:
Κοκκινη καρτα απο οτι ειδα εφαγε η Σακιρα . :tickedoff: :tickedoff:
Τσαμπα τα τραγουδια που εβαλα !!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ναι μπαμπινο μου,δεν θα την βαλω να ξαναπαιξει
ηθελα να την βαλω σεντρε φορ γιατι ειναι ψιλη με αθλητικο σωμα
και ωραια ματια αλλα στο παιχνιδι δεν εχει κινητικοτητα
ειναι σαν τον μαντζιο του παναθηναικου μπαμπινο μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom