Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (15 μέλη και 198 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
να πας .......αμα αντεχουν τα νεφρα σου να πας...... εγω ειμαι μεγαλος πια για να κανω αρση βαρων  :2funny:
ασε κατάλαβα. θα σαν είμαι οδοντογλυφίδα αναμεσα στα κολομέρια της ε?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ασε κατάλαβα. θα σαν είμαι οδοντογλυφίδα αναμεσα στα κολομέρια της ε?
μαλον ειναι πολυ χοντρη φιλε μου για τα δικα μου γουστα..... ητανε κοντοτερη απο μενα αλλα πολυ χοντρυ πατσο......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
μαλον ειναι πολυ χοντρη φιλε μου για τα δικα μου γουστα..... ητανε κοντοτερη απο μενα αλλα πολυ χοντρυ πατσο......
καλώς. όμως΄όπως αναφέρεις γούστα είναι αυτά. σε άλλους μπορεί να αρέσει...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή μίνι απογευματινή τσάρκα στην Φυλής με μια κατάθεση

Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή όμορφη με μικρό στήθος σχετικά με λιπαρά 0% με πανέμορφο σώμα αλλά μέσα είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο ( ακολουθεί κριτική σε λίγο )
Φυλής 92 μια ξανθιά με βυζάρες μέτριο ύψος κάνει και ισπανικό
Φυλής 86 κάτω η Τζούλια
Φυλής 86 πάνω η Βαλεντίνα από το Φυλής 40
Φυλής 67 η Έλλη η μελαχρινή
Φυλής 59 πάνω μια μελαχρινή με σχετικά μικρό στήθος
Φυλής 66δ μια ξανθιά με σγουρά μαλλιά με μικρό στήθος μάλλον καινούργια
Μονής Προδρόμου η Σάκιρα

Για όλα τα άλλα που απάντησε ο Vortex θα ήθελα να του πω να μην ξανατολμήσει να ξανασχοληθεί μαζί μου . :rockon: :rockon: :rockon: .

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Σημερινή μίνι απογευματινή τσάρκα στην Φυλής με μια κατάθεση

Φυλής 134 υπόγειο μια μελαχρινή όμορφη με μικρό στήθος σχετικά με λιπαρά 0% με πανέμορφο σώμα αλλά μέσα είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο ( ακολουθεί κριτική σε λίγο )
Φυλής 92 μια ξανθιά με βυζάρες μέτριο ύψος κάνει και ισπανικό
Φυλής 86 κάτω η Τζούλια
Φυλής 86 πάνω η Βαλεντίνα από το Φυλής 40
Φυλής 67 η Έλλη η μελαχρινή
Φυλής 59 πάνω μια μελαχρινή με σχετικά μικρό στήθος
Φυλής 66δ μια ξανθιά με σγουρά μαλλιά με μικρό στήθος μάλλον καινούργια
Μονής Προδρόμου η Σάκιρα

Για όλα τα άλλα που απάντησε ο Vortex θα ήθελα να του πω να μην ξανατολμήσει να ξανασχοληθεί μαζί μου . :rockon: :rockon: :rockon: .
γεια σου αντωνη ειδα την κριτικη σου καλα ρε δεν εμαθες βουλγαρικα? να σε βοηθησω βρε μιλαω απτεστα. και εγω κατεβηκα πηγα για αντριανα και βγηκε ενα τερασ φιλε ..... εφυγα δεν γαμησα καθολου πηγα καφετερια να ηρεμισω.....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
γεια σου αντωνη ειδα την κριτικη σου καλα ρε δεν εμαθες βουλγαρικα? να σε βοηθησω βρε μιλαω απτεστα. και εγω κατεβηκα πηγα για αντριανα και βγηκε ενα τερασ φιλε ..... εφυγα δεν γαμησα καθολου πηγα καφετερια να ηρεμισω.....
και εγώ ρωσικά απτεστα ξέρω . ;) ;) ;)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αν ξερει κανεισ που ειναι η λουηζα μελαχροινη ασ γραψει την ειχα δει πριν καιρο φυλησ200 ευχαριστω

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
και εγώ ρωσικά απτεστα ξέρω . ;) ;) ;)
οι βουλγαροι καταλαβενουν ρωσσικα να το ξερης αυτο να τισ τα ελεγες ρωσικα.... ΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ  " ΠΟΥΤΚΑ ΝΑ ΜΙΑ ΝΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΣΚΥ"

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
οι βουλγαροι καταλαβενουν ρωσσικα να το ξερης αυτο να τισ τα ελεγες ρωσικα.... ΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ  " ΠΟΥΤΚΑ ΝΑ ΜΙΑ ΝΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΣΚΥ"
:2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δεν σας είπα στο 134 υπόγειο όταν ήμουν μέσα στο δωμάτιο έσκασε των ανθρωποκτονιών και ρώταγε την τσατσά για αυτόν τον παλιόπουστα που σκοτώνει της ιερόδουλες καλά να δείτε μώλις άκουσε η τσατσά αστυνομία χέστηκε πάνω της όπως και η κοπέλα μου λέει police .

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν σας είπα στο 134 υπόγειο όταν ήμουν μέσα στο δωμάτιο έσκασε των ανθρωποκτονιών και ρώταγε την τσατσά για αυτόν τον παλιόπουστα που σκοτώνει της ιερόδουλες καλά να δείτε μώλις άκουσε η τσατσά αστυνομία χέστηκε πάνω της όπως και η κοπέλα μου λέει police .
επρεπε να τισ πεις τισ μουγγας μες στιν στρουγγα καλο καλο η αστυνομια οποια δεν καθετε να την γαμηση ο πελατης σοστα τιν παει μεσα και την γαμαει...... :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

δεν πιστεύω να μπήκαν και στο δωμάτιο...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
παιδια εχω μια ιδεα........ για αυτο που εκανε η μουγγα με στην στρουγγα στον αντωνη προτινο να μαζευτουμε και να τιν γιαουρτοσουμε ολοι μαζι με προβιο γιαουρτι στρουγγα ..... αυτο πωλειτε σε καλα σουπερ μαρκετ ...... τι λετε?  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom