Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (6 μέλη και 94 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...εμένα (ορισμένες φορές) με  :bottom: οι κοπέλες

μου λένε ότι :

άλλο σπίτι μας και άλλο στο μπουρδέλο

αυτό είναι καλό ή κακό ???
το εχω ακουσει κι εγω σε μικροτερη ηλικια...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα το μεσημερι αλλα.....ακομα δεν εχω καταλαβει που εκανε λαθος ο Αντωνης στην ενημερωση του  :think: Κι αν οντως εκανε υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να εγινε σκοπιμα??Δεν βρισκω τον λογο!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο αντωνης γραφη τα πραγματα ως εχουν με πραγματικα περιστατικα , οχι επειδη πεταξε το 20 αρικο και να μιν φανη στουσ αλουσ ασχιμα να γραφει μυθομανιες και ιστοριεσ για αγριους πραγματικα τον παραδεχτικα εχει μπεσα ο αντωνης γιατι καποιοι κυριοι εδω και μιλαω για τις κριτικες αρνουντε να παραδεχτουν οτι μεσα στο δωματιο χασανε το 20αρικο και μινανε με το πουλι στο χερι..... και αρχιζουν να γραφουν οτι θα ηθελαν να τουσ συνβη πραγματικα μεσα στο δωματιο....
αυτο δεν το εχω παρατηρησει που λες,
αλλα προφανες ειναι οτι συμβαινει,
το βλεπω και απο τα μασαζ που τους δινουμε μασημενη τροφη και δεν την τρωνε μερικοι...
σπανια ομως πλεον, λογω και της ιδιαιτεροτητας του σπορ,
ασχολουνται ανθρωποι τελειως αβγαλτοι ή ασχετοι με το χωρο...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα το μεσημερι αλλα.....ακομα δεν εχω καταλαβει που εκανε λαθος ο Αντωνης στην ενημερωση του  :think: Κι αν οντως εκανε υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να εγινε σκοπιμα??Δεν βρισκω τον λογο!
μπα....  :2funny: το εκανε βρε για να τσακωθουμε μεταξη μας τι κιλοτα φορεσε η μια μπουρδελιαρα τι κιλοτα η αλλη  :2funny: παντος ο αντωνης και 1000 λαθη να κανη εγω τον εκτιμω ;) ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ! ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΗΧΙΣΗΣ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα το μεσημερι αλλα.....ακομα δεν εχω καταλαβει που εκανε λαθος ο Αντωνης στην ενημερωση του  :think: Κι αν οντως εκανε υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να εγινε σκοπιμα??Δεν βρισκω τον λογο!
ποιο λαθος λεμε?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Χρονια πολλα φιλε Αντωνη και παντα πρωτοπορος!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ο Αντονυ δεν έκανε σε κανένα σπίτι λάθος

να το τελειώνουμε αυτό,

καλή η ευγένεια, αλλά ...είπαμε

πρόσθετα, δεν προκύπτει ουδεμία περίπτωση να έκανε το οποιοδήποτε λάθος (που δεν έκανε) λόγω σκοπιμότητας

για οποιαδήποτε διευκρίνιση/επαλήθευση των στοιχείων της ενημέρωσης το e-maile είναι στη διάθεση οποιουδήποτε

με εκτίμηση
Farkeli

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
αυτο δεν το εχω παρατηρησει που λες,
αλλα προφανες ειναι οτι συμβαινει,
το βλεπω και απο τα μασαζ που τους δινουμε μασημενη τροφη και δεν την τρωνε μερικοι...
σπανια ομως πλεον, λογω και της ιδιαιτεροτητας του σπορ,
ασχολουνται ανθρωποι τελειως αβγαλτοι ή ασχετοι με το χωρο...
το εχω παρατηρηση και μαλιστα το εχω διασταβροση ροτοντασ την μπουρδελιαρα τιν τσατσα κτλ.... αν κανει εκεινο που γραφουνε το αλλο κτλ......

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ευχαριστώ να είστε πάντα καλά . :headbang2: :headbang2: :headbang2:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
,
Δεν συμβαινει μονο στα μασαζ αυτο Iblis  ;)
Αλλα το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι μονο τρωνε και δεν δινουν στον διπλανο τους!
Φυσικα δεν μιλαω για τα παιδια που συμμετεχουν στο θρεντ...αλλα γι αυτους που με το που γραφουν καποια παιδια ενημερωσεις η επισκεψιμοτητα δειχνει 20 ατομα και 25 αλλα απο αυτους γραφει το 1/4!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν συμβαινει μονο στα μασαζ αυτο Iblis  ;)
Αλλα το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι μονο τρωνε και δεν δινουν στον διπλανο τους!
Φυσικα δεν μιλαω για τα παιδια που συμμετεχουν στο θρεντ...αλλα γι αυτους που με το που γραφουν καποια παιδια ενημερωσεις η επισκεψιμοτητα δειχνει 20 ατομα και 25 αλλα απο αυτους γραφει το 1/4!
πολυ σωστη επισημανση !!
ενα αλλο που εχω παρατηρησει εγω ειναι η αναλογια επισκεπτων μελων που ειναι 5/1.
Αυτο σημαινει οτι λιγοι γραφουν για πολλους ...
Το καλο ειναι ομως η χαρα που περνεις οταν οι συμβουλες πιανουν τοπο...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Άν γράφουμε όλοι και ...άμεσα

τότε σε ορισμένες "καλές" περιπτώσεις τα αποτελέσματα/οφέλη είναι πράγματι υπολογίσιμα  ;)

εμφανίζονται κοπέλες από τα φραπεδάδικα (και όχι μόνο) που είναι πολύ καλές

αρκεί να μην είναι ο συναγωνιστής ..."τελευταία μάρκα"

τότε δεν προλαβαίνει ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Στην παλιοτερη μορφη του bourdela μπορουσες και σαν επισκεπτης να δεις τα παντα!
Πλεον αυτο δεν ισχυει..κι αυτο ειναι που με χαλαει.. οτι αφου εχεις γραφτει Αγνωστε Χ γραψε και κατι δεν κανει κακο και για τρεις κοπελες που ειδες να γραψεις καλο ειναι!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και βεβαιως δεν πρεπει να ξεχναμε και τον ανθρωπινο παραγοντα,
αφου τα κοριτσια δεν ειναι μηχανες, και λαθος συμπεριφορες μετρανε γι αυτες...
για τις καλες τουλαχιστον, για τις κακες δε ξερω...  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γιατί ισχύει στα άλλα σάιτς να βλέπεις τα πάντα ???

Ξέρεις φίλε γιατί και σε τι αναφέρομαι ...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και απο μενα τα χρονια πολλα στον αντωνη κανεις φιλε με αλλα 3-4 ατομα εξαιρετικη δουλεια,μπραβο σου για την βοηθεια και την ορεξη που εχεις :dancing:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και απο μενα τα χρονια πολλα στον αντωνη κανεις φιλε με αλλα 3-4 ατομα εξαιρετικη δουλεια,μπραβο σου για την βοηθεια και την ορεξη που εχεις :dancing:
Θα πάμε όσο ψιλά μπορούμε σιγά σιγά σκαλοπάτι σκαλοπάτι . Thanks να είσαι πάντα καλά .

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γιατί ισχύει στα άλλα σάιτς να βλέπεις τα πάντα ???

Ξέρεις φίλε γιατί και σε τι αναφέρομαι ...
Πουθενα δεν ισχυει αυτο τωρα!Παλια στο bourdela ομως μπορουσες να δεις τα παντα οπως εκανα κι εγω αλλωστε σχεδον δυο χρονια σαν επισκεπτης!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom