το εχω ακουσει κι εγω σε μικροτερη ηλικια......εμένα (ορισμένες φορές) με οι κοπέλες
μου λένε ότι :
άλλο σπίτι μας και άλλο στο μπουρδέλο
αυτό είναι καλό ή κακό ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αυτο δεν το εχω παρατηρησει που λες,ο αντωνης γραφη τα πραγματα ως εχουν με πραγματικα περιστατικα , οχι επειδη πεταξε το 20 αρικο και να μιν φανη στουσ αλουσ ασχιμα να γραφει μυθομανιες και ιστοριεσ για αγριους πραγματικα τον παραδεχτικα εχει μπεσα ο αντωνης γιατι καποιοι κυριοι εδω και μιλαω για τις κριτικες αρνουντε να παραδεχτουν οτι μεσα στο δωματιο χασανε το 20αρικο και μινανε με το πουλι στο χερι..... και αρχιζουν να γραφουν οτι θα ηθελαν να τουσ συνβη πραγματικα μεσα στο δωματιο....
αλλα προφανες ειναι οτι συμβαινει,
το βλεπω και απο τα μασαζ που τους δινουμε μασημενη τροφη και δεν την τρωνε μερικοι...
σπανια ομως πλεον, λογω και της ιδιαιτεροτητας του σπορ,
ασχολουνται ανθρωποι τελειως αβγαλτοι ή ασχετοι με το χωρο...
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
μπα.... το εκανε βρε για να τσακωθουμε μεταξη μας τι κιλοτα φορεσε η μια μπουρδελιαρα τι κιλοτα η αλλη παντος ο αντωνης και 1000 λαθη να κανη εγω τον εκτιμω ;) ΑΝΤΩΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ! ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΗΧΙΣΗΣ!Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα το μεσημερι αλλα.....ακομα δεν εχω καταλαβει που εκανε λαθος ο Αντωνης στην ενημερωση του Κι αν οντως εκανε υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να εγινε σκοπιμα??Δεν βρισκω τον λογο!
ποιο λαθος λεμε?Εγω δεν θυμαμαι τι εφαγα το μεσημερι αλλα.....ακομα δεν εχω καταλαβει που εκανε λαθος ο Αντωνης στην ενημερωση του Κι αν οντως εκανε υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να εγινε σκοπιμα??Δεν βρισκω τον λογο!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ο Αντονυ δεν έκανε σε κανένα σπίτι λάθος
να το τελειώνουμε αυτό,
καλή η ευγένεια, αλλά ...είπαμε
πρόσθετα, δεν προκύπτει ουδεμία περίπτωση να έκανε το οποιοδήποτε λάθος (που δεν έκανε) λόγω σκοπιμότητας
για οποιαδήποτε διευκρίνιση/επαλήθευση των στοιχείων της ενημέρωσης το e-maile είναι στη διάθεση οποιουδήποτε
με εκτίμηση
Farkeli
να το τελειώνουμε αυτό,
καλή η ευγένεια, αλλά ...είπαμε
πρόσθετα, δεν προκύπτει ουδεμία περίπτωση να έκανε το οποιοδήποτε λάθος (που δεν έκανε) λόγω σκοπιμότητας
για οποιαδήποτε διευκρίνιση/επαλήθευση των στοιχείων της ενημέρωσης το e-maile είναι στη διάθεση οποιουδήποτε
με εκτίμηση
Farkeli
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
το εχω παρατηρηση και μαλιστα το εχω διασταβροση ροτοντασ την μπουρδελιαρα τιν τσατσα κτλ.... αν κανει εκεινο που γραφουνε το αλλο κτλ......αυτο δεν το εχω παρατηρησει που λες,
αλλα προφανες ειναι οτι συμβαινει,
το βλεπω και απο τα μασαζ που τους δινουμε μασημενη τροφη και δεν την τρωνε μερικοι...
σπανια ομως πλεον, λογω και της ιδιαιτεροτητας του σπορ,
ασχολουνται ανθρωποι τελειως αβγαλτοι ή ασχετοι με το χωρο...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ευχαριστώ να είστε πάντα καλά .
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν συμβαινει μονο στα μασαζ αυτο Iblis ;),
Αλλα το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι μονο τρωνε και δεν δινουν στον διπλανο τους!
Φυσικα δεν μιλαω για τα παιδια που συμμετεχουν στο θρεντ...αλλα γι αυτους που με το που γραφουν καποια παιδια ενημερωσεις η επισκεψιμοτητα δειχνει 20 ατομα και 25 αλλα απο αυτους γραφει το 1/4!
πολυ σωστη επισημανση !!Δεν συμβαινει μονο στα μασαζ αυτο Iblis ;)
Αλλα το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι μονο τρωνε και δεν δινουν στον διπλανο τους!
Φυσικα δεν μιλαω για τα παιδια που συμμετεχουν στο θρεντ...αλλα γι αυτους που με το που γραφουν καποια παιδια ενημερωσεις η επισκεψιμοτητα δειχνει 20 ατομα και 25 αλλα απο αυτους γραφει το 1/4!
ενα αλλο που εχω παρατηρησει εγω ειναι η αναλογια επισκεπτων μελων που ειναι 5/1.
Αυτο σημαινει οτι λιγοι γραφουν για πολλους ...
Το καλο ειναι ομως η χαρα που περνεις οταν οι συμβουλες πιανουν τοπο...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Άν γράφουμε όλοι και ...άμεσα
τότε σε ορισμένες "καλές" περιπτώσεις τα αποτελέσματα/οφέλη είναι πράγματι υπολογίσιμα ;)
εμφανίζονται κοπέλες από τα φραπεδάδικα (και όχι μόνο) που είναι πολύ καλές
αρκεί να μην είναι ο συναγωνιστής ..."τελευταία μάρκα"
τότε δεν προλαβαίνει ...
τότε σε ορισμένες "καλές" περιπτώσεις τα αποτελέσματα/οφέλη είναι πράγματι υπολογίσιμα ;)
εμφανίζονται κοπέλες από τα φραπεδάδικα (και όχι μόνο) που είναι πολύ καλές
αρκεί να μην είναι ο συναγωνιστής ..."τελευταία μάρκα"
τότε δεν προλαβαίνει ...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Στην παλιοτερη μορφη του bourdela μπορουσες και σαν επισκεπτης να δεις τα παντα!
Πλεον αυτο δεν ισχυει..κι αυτο ειναι που με χαλαει.. οτι αφου εχεις γραφτει Αγνωστε Χ γραψε και κατι δεν κανει κακο και για τρεις κοπελες που ειδες να γραψεις καλο ειναι!
Πλεον αυτο δεν ισχυει..κι αυτο ειναι που με χαλαει.. οτι αφου εχεις γραφτει Αγνωστε Χ γραψε και κατι δεν κανει κακο και για τρεις κοπελες που ειδες να γραψεις καλο ειναι!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και απο μενα τα χρονια πολλα στον αντωνη κανεις φιλε με αλλα 3-4 ατομα εξαιρετικη δουλεια,μπραβο σου για την βοηθεια και την ορεξη που εχεις
εμενα ρωτας τωρα?Γιατί ισχύει στα άλλα σάιτς να βλέπεις τα πάντα ???
Ξέρεις φίλε γιατί και σε τι αναφέρομαι ...
διευκρινισε το.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
φυσικά και δεν βλέπεις εκεί χωρίς να γραφτείς . ;)Γιατί ισχύει στα άλλα σάιτς να βλέπεις τα πάντα ???
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Θα πάμε όσο ψιλά μπορούμε σιγά σιγά σκαλοπάτι σκαλοπάτι . Thanks να είσαι πάντα καλά .και απο μενα τα χρονια πολλα στον αντωνη κανεις φιλε με αλλα 3-4 ατομα εξαιρετικη δουλεια,μπραβο σου για την βοηθεια και την ορεξη που εχεις
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πουθενα δεν ισχυει αυτο τωρα!Παλια στο bourdela ομως μπορουσες να δεις τα παντα οπως εκανα κι εγω αλλωστε σχεδον δυο χρονια σαν επισκεπτης!Γιατί ισχύει στα άλλα σάιτς να βλέπεις τα πάντα ???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις