ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Ναι στο 22ΑM.Aλεξανδρου δεν ειναι;ας πουν οι μυστες :S :S :S
Ναι στο 22ΑM.Aλεξανδρου δεν ειναι;ας πουν οι μυστες :S :S :S
Αδειασα τ' αρχιδια μου στη Σονια του Φ84.
Η κοπελα ειναι εξαιρετικη στο δωματιο.
Δεν εχει το χαζοχαρουμενο στυλ του σαλονιου. Ειναι πολυ καυλιαρα, ενώ απο κοντα (δλδ face to face) φαινεται και πιο γλυκια.
Για το σωμα της, no comments...
ζορμπα ειχε γραφτει στο θρεντ χαμενων ιερωδουλων
η τζενη το εχουμε πει ειναι φολα
Φόλα αλερτ...Σοφι απο φωκαιας 27. Ξανθια με κοντο αγοριστικο μαλλι, σωματαρα απιθανη. Η τσατσα ανακοινωνει φουλ ελευθερο στοματικο, κολο κτλ...λεω εδω ειμαστε...αφου δε βρηκα καμελια θα δοκιμασω αυτηνα.Σκαει στο δωματιο με χαμογελο και ορεξουλες και λεω απο μεσα μου καλα θα περασουμε... εκει που μου τριβοτανε παει να βαλει σκουφο για πιπα.της λεω οτι θελω χωρις και μουλεει οτι εχει ενα προβλημα στα ουλα...οκ λεω εγω δε πειραζει και σκεφτομουνα αργοτερα που θα εσκιζα αυτο το ωραιο κωλι της. Ξεκιναει πιπα βαζοντας δοντια. πεθαινω στο πονο εγω και της λεω να μη το ξανακανει.αυτη στο μουνι της μου τραβαει 3 ρουφιξιες και παλι δοντι... χριστοπαναγιες απο μεσα μου εγω. της ξαναλεω οοοχι δοντι. μετα 5 ρουφιξιες παλι δοντι, σα να το κανε επιτηδες για να μη μου σηκωθει. τη σταματαω απο τη πιπα τη γυρναω στα 4, σηκωνω με λιγη μαλακια το ηδη μισοκαβλωμενο πουτσο και το βαζω λιγο μουνι μεχρι να σκληρεινει λιγο και να σκισω τη κωλαρα της. Μετα απο 10 σπρωξιες εφτασε εκει που ηθελα και παω για κωλο.....αμ δε... η καριολα δεν ηθελε και με απεφευγε. εκανα 2-3 προσπαθειες να της τον χωσω στο κωλο λεγοντας της οτι θα παρω πισω τα λεφτα μου και αυτη αρχιδια της...τπτ με το που ακουμπαγα το πουτσοκεφαλο στο κωλο της βογγουσε χωρις λογω λες και μπηκε 25 εκατοστα καυλι...της λεω τι πραματα ειναι αυτα, λετε οτι ειναι φουλ προγραμμα και συ μας κοροιδευετε εδω μεσα κτλ...αααπειρα νευρα εγω ντυθηκα και ζητησα τα λεφτα μου πισω στο τελος. Η τσατσα μου δωσε το 20αρικο αδιαμαρτυρητα λες και ειχε καμερα στο δωματιο και εβλεπε τι γινοταν...ενα μεγαλο ευχαριστω στη τσατσα!!!
Ζουκέρο,εγώ ρώτησα τον Κώστα Λαδάκη.Γιατί δεν απαντάς Κώστα Λαδάκη;Διαγορα , ελεύθερο στοματικό και αρχίδια κάνουν πάρα πολλές , πρέπει ντε και καλά η Ντιάνα......... αναμένουμε με ανυπομονησία κριτική σου !!!!!!
Καλά,μην βάζεις σκοτούρα.....ερώτηση έκανα,δεν απαίτησα.Εσύ για ποιο λόγο τοποθετείσαι κατ΄αυτόν την τρόπο;ελεύθερο στοματικό και αρχίδια κάνουν πάρα πολλές , πρέπει ντε και καλά η Ντιάνα.....
Καλησπέρα, έχω προβλήμα SOS βοηθήστε με αν μπορείτε, ήρθε ξαφνικά από επαρχία ο κολλητός, ξέρετε καμια καλή καυλιτσα, μικρη αδύνατη πιπινοειδες για να την πάρουμε παρτούζα, μας νοιάζει πολυ να έχει όρεξη, στην δεύτερη βάρδια, να κάνει είτε φουλ είτε κανονικό πρόγραμμα, ευχαριστω πολύ μάγκες.