Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 337 άτομα (43 μέλη και 294 επισκέπτες)

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Πρωτα με την Βικυ απο πιπινου 118. Ξανα μετα απο ενα χρονο και οι διαφορες ειναι εμφανεις. Λιγο πιο σπασμενη και εμφανως κουρασμενη. Μαλλι σκληρο απο αφρους και λακ και καπως σαν απλυτο, σιγουρα δεν ηταν φρεσκοπλυμένο. Το δε στομα εβγαζε μια ασχημη μυρωδια, καφεϊλα πουτσίλα η μια μειξη απ' τα δυο δεν μπορεσα να καταλαβω. Στον αγωνα αξια σταθερη, με καλο τεχνικο τσιμπουκι(ζητησα με προφυλαξη) και σπεσιαλ καραμελωμα στα αρχιδια. Με χαλασε που οταν της ζητησα να αλλαξουμε σε τριτη σταση με βαρια ρωσικη προφορα να μου λεει -εΛα baby, σαν να βιαζοταν ενα πραγμα αλλα δεν βιαζοταν  :think: γιατι αφου τελειωσαμε εκατσε και αλλο μεσα στο δωματιο και με πυρφοριζε με αγκαλιες και φιλια. Πιο πολυ την ξανατιμησα για την νοσταλγια, που ειχα περασει πολυ καλα μαζι της την πρωτη φορα. Βεβαια για να τα λεμε ολα μου ειχε χαρισει τοτε και το πρωτο παρασημο της πορνοκαριερας μου, οχι κατι σοβαρο εντεροκοκκος, για αυτο πιπα με προφυλαξη  :coolcondom: αλανια.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Ενιωθα οτι δεν ικανοποιηθηκα πληρως με τη Βικυ και ετσι κινησα για την φυλης. Ηθελα ομως μονο τη Νανσυ και καμια αλλη. Ειχα να την γαμησω τρεις εβδομαδες και να την πετυχω σε τσαρκα πανω απο δυο. Βεβαια δεν ειχα διαθεση για τσαρκα, ενιωθα κουρασμενος και αυπνος και ετσι πηγα κατευθειαν στο φυλης 54β μπας και πετυχω την ευγενικη υπηρεσια με τα γυαλια και μου πει αν ειχε καπου βαρδια η Νανσυ για να μην αναγκαστω να παρω σβαρανα ολη την μοντελοαλυσιδα. Η υπηρεσια δεν ηταν εκει αλλα ηταν εκει η Νανσυ, στο πρωτο σπιτακι που μπηκα δηλαδη, αμα ειναι να σε θελει. Αυτα ειναι λεω και περασα με το μωρο για ακομα μια φορα. Ειχε χαθει οπως μου ειπε γιατι ξεκουραζοταν και ειχε και περιοδο. Χαρηκαμε και οι δυο και καναμε ξανα ενα απολαυστικο μεθυστικο γαμησι  :headbaning1:. Για μενα αυτη τη στιγμη η Νανσυ στον αγωνα και σε συναρτηση παντα με την ομορφια(βασικη προτεραιοτητα για μενα) ειναι η καλυτερη της φυλης, η τουλαχιστον η καλυτερη μου.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Γρήγορη βολίτσα βραδυνή σε μερικά επιλεκτικά.
Τροφωνίου 11 πάνω, τσέκαρα την Κλεοπάτρα με τα τεράστια βυζιά που αναφέρθηκε ότι δουλεύει εκεί.
Αλκαμένους 113: Η Νίκη (μιλφογκίλφ ξανθό) κ η Λώρη. Η δεύτερη μου θύμησε μια συμμαθήτριά μου. Μιφλού με κοντό πλατινέ μαλί. Συμπαθητικό κορμί.
Αλκαμένους 117: Κατερίνα Σέρβα, η οποία κ πληρώθηκε κ θα ακολουθήσει κριτική. Δεν την είχα πάρει ποτέ, κ δοκίμασα το κωλαράκι της.
Αλκιβιάδου 16Β: Άντζελα. Μια μιλφού προς το γκιλφού, σε φουλ πρόγραμμα. Έκανε εκεί διάφορα για να με πείσει. Τι λέει παίδες αυτή μέσα γιατί μου κίνησε την περιέργια.

Φυλής 66Δ (αριστερά): Ντουέτο η Άννα (κοντή) κ Αντριάννα (ψιλομπάζο). Η δεύτερη σε φουλ. Κ οι 2 παρτούζα 30ευρώ για 30 λεπτά. Μια Σύλβια ψηλή που δούλευε εκεί που πήγε?
Στα μοντελάδικα:
Φυλής 66Α: Άννα-Ιλόνα, ξανθιά πολύ όμορφη
Φυλής 54: Νάνσυ
Φυλής 56: Δε συγκράτησα όνομα, αλλά σχετικά όχι τόσο όμορφη όσο οι άλλες
Διδύμου 7 (αριστερά): Αλεξάνδρα. Μικροκαμωμένη όμορφη μελαχρινή πιτσιρίκα
Διδύμου 8 (πάνω): Μάγια. Ρωσσίδα μελαχρινή με βύζους να ξεπετάγονται. Πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Δεν την είχα ξαναδεί. Στη λίστα με τα "to do" μου :)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Γρήγορη βολίτσα βραδυνή σε μερικά επιλεκτικά.
Στα μοντελάδικα:
Φυλής 56: Δε συγκράτησα όνομα, αλλά σχετικά όχι τόσο όμορφη όσο οι άλλες.
Τη Νάταλι είδες.    :tits:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
μαγκες μια βοηθεια χωρις χαβαλε ......εσπασε το προφυλακτικο και τα εχω παιξει για aids ......τι να κανω ρε μαγκες θα δειξει καποια εξεταση κατι σημερα αυριο ?

Σε ποιο μπουρδελακι σου εσπασε;

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
ξερει κανεις αν ειναι τωρα στο πιπινου 118 η καιτη?

NE

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
μαγκες μια βοηθεια χωρις χαβαλε ......εσπασε το προφυλακτικο και τα εχω παιξει για aids ......τι να κανω ρε μαγκες θα δειξει καποια εξεταση κατι σημερα αυριο ?

Αγαπητέ, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες αυτό...1) Αν έχει κάποιο ΣΜΝ η κοπέλα (και δεν είναι μόνο το HIV). 2) Αν υποθέσουμε ότι εκείνη το έχει, το γνωρίζει και λαμβάνει αγωγή, τότε ακόμα πιο δύσκολο να σου μεταδώσει κάτι. 3) Σαν ενεργητικός εσύ, είναι πολύ πιο λίγες οι πιθανότητες να κολλήσεις hiv. Εγώ στη θέση σου περισσότερο θα φοβόμουν για άλλα ΣΜΝ, παρά για hiv. Καλύτερα όμως, να ρωτήσεις κάποιον υπεύθυνο. Τηλεφώνησε στη γραμμή του Ανδρέας Συγγρός και θα σε κατευθύνουν ανάλογα. 21072.22.222 Αν σου πουν ότι συντρέχουν λόγοι αγωγής, πρέπει να ληφθεί εντος 48max ωρών. Όσο για τα τεστ, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να πας να κάνεις, μιας και δεν θα δείξει τώρα κάτι...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
σε μπουρδέλο δεν έχω ακούσει ποτέ για AIDS φίλε

Από πού περιμένεις να το ακούσεις; Από το δελτίο ειδήσεων;Θα πάει ο άτυχος να κολλήσει αφίσες στη Φυλής;Ή θα πει η τσατσά, "η κοπέλα μου είναι,από αυτή κόλλησε aids ένας πελάτης";
Άσε που οι περισσότεροι δε θα πάνε καν για εξετάσεις διότι φοβούνται την άσχημη είδηση.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τυπε στο δελτιο δε το ειχαν πει τη τελευταια φορα?

Τι είπαν δηλαδή;Ότι η κοπέλα στο τάδε μπουρδέλο έχει aids;Εκτός αν αναφέρεσαι σε εκείνη την επιχείρηση Λοβέρδου με το ΚΕΛΠΝΟ που αποδείχτηκε εντελώς μαϊμού.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Γιατί,δεν ειχε εηντζ τελικά?

Απ΄ότι είχα διαβάσει δεν είχε αποδειχθεί τίποτα από τις εξετάσεις.Έχεις κάποια σοβαρή πηγή να αναφέρει ότι ήταν φορέας του aids;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom